Echte Post Is Cool #7: Dit heb ik gegeven en gekregen

30 mei 2019
Handgemaakte otter knuffel door Inge van MonsieurMango.nl

Op zaterdag 18 mei 2019 was Het Grote Uitpak moment van Echte Post Is Cool editie nummer 7! Eindelijk mochten wij allemaal ons pakketje uitpakken. Wie was mijn lootje, wat heb ik gegeven en wat heb ik eigenlijk gekregen?

Wie is mijn lootje?

Mocht je nog niet bekend zijn met Echte Post Is Cool: na de inschrijving gaan alle lootjes in een hoge hoed (die overigens lijkt op de sorteerhoed van Harry Potter, just so you know) en deze verdeeld alle lootjes. De sorteerhoed heeft mij het lootje van Saskia van I Live For my Dreams gegeven. Saskia volg ik denk ik al zolang ik blog dus dat was een leuke verrassing! Bovendien is ze in verwachting van baby peanut en daar had ik meteen leuke ideeën voor!

Dit heb ik gegeven:

Echte Post Is Cool #7 overzicht gegeven cadeautjes aan Saskia van I Live For My Dreams

Saskia is in verwachting en heeft het daar af en toe best zwaar mee. Het is natuurlijk ook niet niets.. er groeit wel nieuw leven in je! Daarom besloot ik om een verwenpakket voor Saskia samen te stellen. Een doos met theezakjes en chocolaatjes met hartjes voor bij de thee. Geurstokjes van Therme en een mini verwenpakket met daarin douchegel, een douchepuff en een mok met hartje. Om helemaal tot rust te komen nog een gezichtsmasker om altijd jong te blijven. 😉

Tijdens Echte Post Is Cool #4 kreeg ik van Sara het boek ‘Verdwenen’ van Val McDermid. Ik heb het boek met veel plezier gelezen. Ik weet dat Saskia ook van thrillers houd en als ik mij niet vergis had zij dit boek a.d.h.v. mijn artikel genoteerd om ook eens te lezen. Nu leek het mij een leuk idee om dit boek door te geven. Ik lees maar weinig boeken een tweede keer en daarom wilde ik het graag aan iemand anders doorgeven. Misschien geeft Saskia het boek ook weer door aan een andere blogger en zo ontstaat er een treintje. 🙂 Geen idee, maar het leek mij wel een grappig idee!

Gebreide babyslofjes gemaakt door Inge van MonsieurMango.nl

Zoals altijd voeg ik ook een handgemaakt cadeautje toe aan het pakket (kaartenhanger, paardensleutelhanger, gehaakte knuffel & bijtring, gehaakte flamingo, zelfgemaakt badzout en macramé plantenhanger) dus ook in dit pakket kon een handgemaakt item niet ontbreken. Ik had een patroon gevonden voor gebreide babyslofjes en wilde deze graag maken. Aangezien Saskia het geslacht van baby peanut bewust niet bekend heeft gemaakt, heb ik voor een neutrale kleur gekozen. De maat is een beetje een gok en ik hoop dat ze passen.

Handgemaakte otter knuffel door Inge van MonsieurMango.nl

Al een tijdje geleden kwam ik een patroon tegen op Pinterest van een otter. Ik moest echt gelijk aan Saskia denken, want naast eekhoorntjes is ze ook gek op otters. Het leek mij sowieso een leuk idee om Saskia daar een keer mee te verrassen. Echte Post Is Cool bleek daar uiteindelijk het juiste moment voor te zijn. Het patroon van de otter was voor de naaimachine en daarmee een mooie gelegenheid om eens een knuffel met de naaimachine te maken. Ik heb nog nooit naailessen gehad, maar leer het mijzelf via filmpjes of blogs. In het begin verliep Project Otter wat moeizaam, ik had nog nooit met fleece gewerkt. Ik las toen dat je als je met fleece gaat werken je een nieuwe naald moet gebruiken. Toen ik de naald had vervangen ging het stukken beter en kreeg ik de smaak te pakken! Ik vind hem zo ontzettend leuk geworden dat het jammer is dat ik hem niet zelf kon houden. Nog maar een keertje voor mijzelf aan de slag dus. 🙂

Wil je weten wat Saskia van haar gekregen Echte Post Is Cool pakket vond? Je leest haar reactie op haar blog!

Dit heb ik gekregen:

Ik was zo druk met de voorbereidingen van Project Otter en Project Babyslofjes, dat ik bijna vergat dat ik zelf ook nog post zou krijgen. Mijn pakketje kwam op zaterdag – de dag van het uitpakken- en dat betekende dat ik niet meer hoefde te wachten en gelijk kon uitpakken.

Echte Post Is Cool 7: ingepakte cadeautjes

Elk cadeautje is voorzien van een vrolijk plaatje. De toucan is natuurlijk mijn favoriet, dat zal vast geen verrassing zijn. 😉 Er zat ook een kaartje bij en mijn pakketje bleek afkomstig te zijn van Marije van Luova Tyttö; een creatieve haakster. En simsalabim, dit zat erin:

En dit heb ik gekregen: een kussenhoes dat volgens Marije zeer geschikt is om er een randje omheen te haken. Een rope word; je maakt een woord met een stuk touw. Een notitieboekje, zes zakjes met bloemzaadjes (Marije’s favorieten), een fotolijstje met een vogel, een sleutelhanger en een okergele theedoek van duurzaam katoen.

Dankjewel Marije voor de leuke goodies! Gelukkig kwam het pakketje op zaterdag nog aan zodat ik zelf ook kon uitpakken.

Dankjewel

Ik wil gelijk van de gelegenheid gebruik maken om iedereen die heeft deelgenomen aan Echte Post Is Cool #7 te bedanken. Jammer dat het deze keer niet zo leefde op social media, maar gelukkig kwamen er nog een hoop foto’s voorbij van mooie, ingepakte cadeautjes en overvolle pakketjes. Ik hoop dat iedereen het leuk heeft gehad en leuke post heeft ontvangen. Dankjewel!

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

 • Reply Maandoverzicht mei 2019 | BMelloW 31 mei 2019 at 23:39

  […] het geven van deze super leuke cadeautjes.  Je hebt er een waar feestje van gemaakt. En Inge van monsieur mango voor het organiseren van de […]

 • Reply Saskia 2 juni 2019 at 15:09

  Ik ben nog steeds zo super blij met mijn gekregen pakketje<3
  Nogmaals heel erg bedankt! Otter ligt in ons bedje te wachten op kleine frummel en de sokjes liggen in de commode om aan te trekken. Daarbij was ik zo verrast door alle lieve en attente spulletjes. Nogmaals dank! Zelf ook ontzettend genoten van deze editie weer 🙂

 • Reply Jessica J. 13 juni 2019 at 15:58

  Ohhh, hoe schattig zijn die piepkleine slofjes? En de knuffel is ook superleuk! Lijkt me geweldig als je dit soort dingen helemaal zelf kan maken. ?
  Jessica J. heeft onlangs geplaatst…Review • Lush Karma Bubble BarMy Profile