Echte Post Is Cool #4: Dit heb ik gegeven

22 maart 2017
Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: ananassokken

Jeetje, wat ben ik ongelofelijk verwend met Echte Post Is Cool #4! Natuurlijk ben ik ook zelf aan de slag gegaan en heb ik de handen flink uit de mouwen gestoken voor mijn lootje! Wie was mijn lootje en wat heb ik allemaal met Echte Post Is Cool #4 gegeven?

Wie is mijn lootje?

Na inschrijving gaan alle lootjes in een hoge hoed (die overigens lijkt op de sorteerhoed van Harry Potter, just so you know) en deze verdeeld de lootjes voor ons. De hoge hoed wist mij te verrassen met het lootje van Sammie van ZoSammieEnzo. Super leuk! Sammie volg ik al sinds ik ben begonnen met bloggen. Dat ze flamingo / cactus / ananas / sokken verslaafd is, is inmiddels algemeen bekend geloof ik. Ik vond het ook wel echt een uitdaging. Niet alleen zijn onze interesses wat verschillend, maar als fanatieke verslaafdezamelaar heeft ze natuurlijk al heel veel leuke items in huis!

Persoonlijke missie

Daarnaast is het de afgelopen tijd nogal een rollercoaster voor Sammie geweest. Haar verjaardag, een nieuwe baan, het nieuws van Bink.. (voor meer informatie verwijs ik je door naar haar blog). Ik heb intens met Sammie meegeleefd. Het is dan ook mijn persoonlijke missie geworden om Sammie een bijzonder Echte Post Is Cool pakket te geven. Ik vroeg mijzelf af waar ik Sammie nou écht mee kon verrassen.

Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: ananassokken

Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeau’s

Toevallig weet ik dat Sammie haar vrolijke sokken regelmatig bij MooieSokken.com koopt. Ik nam contact op (ik heb er ook al eens wat besteld) met de vraag of ze samen met mij Sammie wilde verrassen. Dat wilde ze wel! Ik vroeg welke maat Sammie meestal besteld en na het zien van de ananassokken was ik verkocht. Helaas bleek Sammie deze onlangs zelf te hebben gekocht (was te verwachten 😉 ) dus koos ik voor de tweede variant in andere kleuren. Dit leek mij een toffe verrassing, want ik ging er niet van uit dat Sammie dit in haar pakket zou verwachten. De sokken heb je dus van MooieSokken gekregen, Sammie! 🙂

Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: Johnny Doodle

Verder is Sammie ook heel duidelijk in haar lievelingschocolade (Fudge & Brownie van Johnny Doodle) en iets te snoepen doet het eigenlijk altijd wel goed in een #echtepostiscool pakket. Zo had ik al snel de eerste twee cadeautjes binnen.

Aan de haak

Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: sneak peek gehaakt cadeauDeze sneak peek liet ik op Instagram al zien. Niemand had het goed, maar wie verwachtte er dan ook een flamingo?! 😉

Toen werd het tijd voor het grootste cadeau. De schattige flamingo uit Gehaakte Wilde Dieren van Vanessa Mooncie zag ik al vaker voorbij komen op social media en stond inmiddels hoog op mijn lijstje. Met Sammie als lootje wist ik direct de perfecte bestemming voor de flamingo. Ik bestelde snel het garen en ging snel aan de slag. Elke avond na het werk ging ik verder aan de flamingo, zo’n 2 weken lang. Het ging eigenlijk wel lekker en vond het eigenlijk best jammer dat het zo snel ging! Op dat moment wist ik alleen nog niet wat een hels karwei het zou zijn om de veren te maken en om het beste dier in elkaar te zetten.. ik heb uiteindelijk bijna een hele nacht overgeslagen (om 05.00u was ik lijkbleek, voelde ik mij niet meer zo goed en ben ik maar even gaan slapen) want ik wilde de flamingo per se op 11 maart klaar hebben. Ik moest de rest van de cadeautjes ook nog inpakken en ik wilde op tijd naar de post!

Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: gehaakte flamingo veren
Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: een grote flamingo

Ondanks dat ik al heel veel liefde in de flamingo had gestopt, vond ik drie cadeautjes maar een beetje karig. Ik besloot een bezoekje aan de Kwantum te brengen en spotte daar een aantal toffe cadeautjes!

Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: cactus van draad
Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: waxinelichthouders, cactus en flamingo
Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: ananas servetten

Een cactus van draad (die ik overigens zo tof vond dat ik er ook eentje voor mijzelf meenam), een waxinelichthouder met cactussen én ananas servetten. Deze dingen heeft Sammie volgens mij nog niet! Bij de Kruidvat zag ik een soortgelijke waxinelichthouder, maar dan met toffe flamingo’s. Bingo! Nu had ik 2 x een flamingo, 2 x een ananas en 2 x een cactus en 1 x chocolade. Inmiddels was ik al wel over mijn budget heen, maar goed.. ik had dan ook een ambitieuze missie dus dat nam ik maar voor lief. 😉 Ten slotte schreef ik ook een handgeschreven brief, met mijn naam als afzender.

Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautjes bij elkaar

Hint

Om het geheel helemaal af te maken, wilde ik persoonlijk inpakpapier maken. De flamingo cadeautjes in flamingo inpakpapier, de cactus cadeautjes in cactus inpakpapier en de ananas cadeautjes vica versa. Een echt Sammie pakket. Vanwege tijdgebrek had ik hier helaas echt geen tijd meer voor. Het was de spreekwoordelijke kers op de taart geweest, maar gelukkig kwam ik inpakpapier tegen waarin alles werd vertegenwoordigd: de flamingo, de cactus en de ananas. Als klein detail heb ik uiteindelijk met een lettertang een hint gegeven van wat er in zat. Een groen label stond voor cactus, een roze label voor flamingo en een geel label voor ananas. Verder ben ik geen fan van Wie is de Mol? hoor 😉

Afbeelding Echte Post Is Cool #4 sneak peek inpakpapier
Ook deze sneak peek plaatste ik op Instagram. Nu je weet voor wie het is, zie je de gelijkenis misschien meteen 😉

Nagelbijten

Ik vond het óntzettend spannend. Ik weet dat Sammie niet het DIY type is, maar of ze een gigantische handgemaakte flamingo van 93,5 cm groot kon waarderen.. ik hoopte het! En met zo’n zingende kerstflamingo in huis, moest deze ook wel in de smaak vallen toch? 😀
Zaterdagmiddag zag ik verbaasde tweets van Sammie voorbijkomen, gevolgd door een echte flamingo selfie! Woehoe! Missie geslaagd! 😀 De rest van mijn Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautjes vielen geloof ik ook in de smaak. Super fijn!

En ja die flamingo.. die zou ik zelf ook nog wel willen hebben! Haha. Voorlopig wordt er even geen flamingo meer gemaakt, ik heb genoeg veren gezien voor de komende tijd. Mocht je een flamingo willen bestellen, dan kan dat natuurlijk altijd. Bestellen kan hier! Kleine waarschuwing: dit product bedraagt een vooralsnog onbepaalde levertijd. (Ik wil hem best op bestelling maken, maar het zal even duren voor hij af is.) Over de flamingo komt binnenkort nog een keer een apart artikel.

Benieuwd wat ik met Echte Post Is Cool heb gekregen? Dat lees je hier!

Wat vind jij het leukste item?

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 Reacties

 • Reply Sarina 22 maart 2017 at 07:50

  Jeetje wat heb je er veel werk in gestoken! De flamingo is prachtig geworden ? Je hebt de cadeaus echt goed bij elkaar gezocht en hoe aardig van mooiesokken.nl om je hiermee te helpen!
  Sarina heeft onlangs geplaatst…POW Energy WaterMy Profile

 • Reply Susan 22 maart 2017 at 08:04

  Wow!!! Wat een geweldig pakket heb jij gegeven. Die flamingo joh, wat een werk. Sammie boft maar 🙂
  Susan heeft onlangs geplaatst…Sans Soucis Pure GlowMy Profile

 • Reply Tineke 22 maart 2017 at 08:28

  Die flamingo is gewoon geweldig, dat is nog het allerleukste cadeau van allemaal!
  Liefs

 • Reply Jenn 22 maart 2017 at 08:49

  Super pakket! En die flamingo is heel gaaf!
  Jenn heeft onlangs geplaatst…Geproefd: Paaseitjes van de AldiMy Profile

 • Reply Nina Simplynspecial 22 maart 2017 at 08:50

  De flamingo is echt het pronkstuk van het pakket. Wat een leuk ding! Zo een zou ik ook wel willen, gewoon voor de leuk 🙂 Je hebt haar in ieder geval goed verwend!
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst…Mijn week x 4 – #26 Balayage, #echtepostiscool, rommel & centjesMy Profile

 • Reply Sytse - Het Groene Broertje 22 maart 2017 at 09:13

  Wauw, jij hebt echt je best gedaan zeg! Zo gaaf dat je zelf een flamingo hebt gemaakt!! Sammie boft maar hoor!
  Sytse – Het Groene Broertje heeft onlangs geplaatst…De wereld wordt steeds duurzamerMy Profile

 • Reply Priscilla 22 maart 2017 at 09:22

  Echte geweldig! Die flamingo wil nu ook heel graag maken. Weet alleen niet of ik hem met mijn gebrek aan doorzettingsvermogen ooit af zou krijgen haha

 • Reply nancy 22 maart 2017 at 13:06

  Zo! Wat een verwenpakket. En dat je zo druk bent geweest voor het pakketje! Bewonderenswaardig! Wat sociaal van jou zeg.
  nancy heeft onlangs geplaatst…SHOE TRENDS: UPCOMING SPRING ESSENTIALSMy Profile

 • Reply Josianne 22 maart 2017 at 16:44

  Wauw, wat een ontzettend gaaf pakket! Hoewel ik niet perse flamingo fan ben, had je dit pakket ook zo naar mij mogen sturen haha. Heel tof.
  Josianne heeft onlangs geplaatst…Girlboss time – 4 dingen die Alexandra mij leerdeMy Profile

 • Reply Els 22 maart 2017 at 18:14

  Je flamingo is echt zo fantastisch! Hij is echt prachtig! Je hebt echt een heel leuk pakket samengesteld!
  Els heeft onlangs geplaatst…#Echtepostiscool Editie 4, cadeau uitwisselprojectMy Profile

 • Reply Sofie 22 maart 2017 at 19:32

  Wat prachtig gemaakt!!
  Sofie heeft onlangs geplaatst…Wat is het nut van chronisch ziek zijn?My Profile

 • Reply Sandy van der Kolk 22 maart 2017 at 20:31

  Wat een geweldig inpakpapier ook, lekker fris en vrolijk !

 • Reply Marieke 22 maart 2017 at 20:59

  Wauw! Met stip op 1 de flamingo! Ik ben verliefd! Ik kan wel haken maar heb nog nooit beesten gehaakt, wellicht moet ik dat toch eens gaan doen 🙂
  Marieke heeft onlangs geplaatst…Billy & Lilly #2My Profile

 • Reply Simone 23 maart 2017 at 20:56

  Wat heb je een super gaaf pakket naar Sammie gestuurd! En die flamingo is echt heel tof!
  Simone heeft onlangs geplaatst…#Echtepostiscool | Wat zat er in mijn pakketje?My Profile

 • Reply Saar 24 maart 2017 at 13:23

  Wat een werk maar het resultaat mag er wezen!

 • Reply Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl 24 maart 2017 at 13:57

  WAUW die flamingo! Wat fantastisch zeg oO Ik moet ook echt leren haken als ik dit zo zie. Echt een onwijs tof pakketje heb je ervan gemaakt, heel mooi!
  Manouk – Groetjes uit Verweggistan.nl heeft onlangs geplaatst…De leukste koffietentjes in OsloMy Profile

 • Reply Anneleen 24 maart 2017 at 15:48

  Wat had je voor leuke cadeautjes gezorgd! Die flamingo is echt heel mooi gemaakt! 🙂
  Anneleen heeft onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reply Sara | MevrouwMiauw 24 maart 2017 at 21:13

  Ohhh wauwww! <3 Wat heb je jouw maatje verwend zeg. Echt, die gehaakte flaming is perfect. Ik vind het echt ongelofelijk knap en heel erg gaaf dat je dit voor je maatje hebt gemaakt. Echt duizend complimenten. Je hebt een ontzettend leuk pakket samengesteld. Wat zal jouw lootje blij zijn geweest.
  Sara | MevrouwMiauw heeft onlangs geplaatst…The Body Shop Polynesian Island Tiaré Eau De ToiletteMy Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 25 maart 2017 at 12:21

  Fudge en brownie, hoe lekker klinkt dat haha! en die flamingo wat prachtig is die geworden
  Rachel Kromdijk heeft onlangs geplaatst…MAC Legendary Lure eyeshadow reviewMy Profile

 • Reply marleen@burgertrutjes 25 maart 2017 at 18:39

  Echt wat ontzettend gaaf Inge dat je er zoveel tijd en energie in gestoken hebt. Het is ook écht een Sammiepakketje! Die flamingo is echt zo cool!
  marleen@burgertrutjes heeft onlangs geplaatst…Geld besparen op je vaste lasten – tips & tricksMy Profile

 • Reply Sammie 26 maart 2017 at 20:47

  Oh je hebt me zo walgelijk verwend! 😀 Echt respect voor de tijd die je in de flamingo hebt gestopt, ik ben er zo ontzettend blij mee! Met alles trouwens haha.
  Sammie heeft onlangs geplaatst…#echtepostiscool Jup, ik deed ook mee!My Profile

 • Reply Marielle 1 april 2017 at 19:57

  Wat een toffe flamingo!