#echtepostiscool

Echte Post Is Cool #4: Dit heb ik gegeven

22 maart 2017

Jeetje, wat ben ik ongelofelijk verwend met Echte Post Is Cool #4! Natuurlijk ben ik ook zelf aan de slag gegaan en heb ik de handen flink uit de mouwen gestoken voor mijn lootje! Wie was mijn lootje en wat heb ik allemaal met Echte Post Is Cool #4 gegeven?

Wie is mijn lootje?

Na inschrijving gaan alle lootjes in een hoge hoed (die overigens lijkt op de sorteerhoed van Harry Potter, just so you know) en deze verdeeld de lootjes voor ons. De hoge hoed wist mij te verrassen met het lootje van Sammie van ZoSammieEnzo. Super leuk! Sammie volg ik al sinds ik ben begonnen met bloggen. Dat ze flamingo / cactus / ananas / sokken verslaafd is, is inmiddels algemeen bekend geloof ik. Ik vond het ook wel echt een uitdaging. Niet alleen zijn onze interesses wat verschillend, maar als fanatieke verslaafdezamelaar heeft ze natuurlijk al heel veel leuke items in huis!

Persoonlijke missie

Daarnaast is het de afgelopen tijd nogal een rollercoaster voor Sammie geweest. Haar verjaardag, een nieuwe baan, het nieuws van Bink.. (voor meer informatie verwijs ik je door naar haar blog). Ik heb intens met Sammie meegeleefd. Het is dan ook mijn persoonlijke missie geworden om Sammie een bijzonder Echte Post Is Cool pakket te geven. Ik vroeg mijzelf af waar ik Sammie nou écht mee kon verrassen.

Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: ananassokken

Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeau’s

Toevallig weet ik dat Sammie haar vrolijke sokken regelmatig bij MooieSokken.com koopt. Ik nam contact op (ik heb er ook al eens wat besteld) met de vraag of ze samen met mij Sammie wilde verrassen. Dat wilde ze wel! Ik vroeg welke maat Sammie meestal besteld en na het zien van de ananassokken was ik verkocht. Helaas bleek Sammie deze onlangs zelf te hebben gekocht (was te verwachten ;-) ) dus koos ik voor de tweede variant in andere kleuren. Dit leek mij een toffe verrassing, want ik ging er niet van uit dat Sammie dit in haar pakket zou verwachten. De sokken heb je dus van MooieSokken gekregen, Sammie! :-)

Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: Johnny Doodle

Verder is Sammie ook heel duidelijk in haar lievelingschocolade (Fudge & Brownie van Johnny Doodle) en iets te snoepen doet het eigenlijk altijd wel goed in een #echtepostiscool pakket. Zo had ik al snel de eerste twee cadeautjes binnen.

Aan de haak

Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: sneak peek gehaakt cadeauDeze sneak peek liet ik op Instagram al zien. Niemand had het goed, maar wie verwachtte er dan ook een flamingo?! ;-)

Toen werd het tijd voor het grootste cadeau. De schattige flamingo uit Gehaakte Wilde Dieren van Vanessa Mooncie zag ik al vaker voorbij komen op social media en stond inmiddels hoog op mijn lijstje. Met Sammie als lootje wist ik direct de perfecte bestemming voor de flamingo. Ik bestelde snel het garen en ging snel aan de slag. Elke avond na het werk ging ik verder aan de flamingo, zo’n 2 weken lang. Het ging eigenlijk wel lekker en vond het eigenlijk best jammer dat het zo snel ging! Op dat moment wist ik alleen nog niet wat een hels karwei het zou zijn om de veren te maken en om het beste dier in elkaar te zetten.. ik heb uiteindelijk bijna een hele nacht overgeslagen (om 05.00u was ik lijkbleek, voelde ik mij niet meer zo goed en ben ik maar even gaan slapen) want ik wilde de flamingo per se op 11 maart klaar hebben. Ik moest de rest van de cadeautjes ook nog inpakken en ik wilde op tijd naar de post!

Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: gehaakte flamingo veren
Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: een grote flamingo

Ondanks dat ik al heel veel liefde in de flamingo had gestopt, vond ik drie cadeautjes maar een beetje karig. Ik besloot een bezoekje aan de Kwantum te brengen en spotte daar een aantal toffe cadeautjes!

Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: cactus van draad
Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: waxinelichthouders, cactus en flamingo
Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautje: ananas servetten

Een cactus van draad (die ik overigens zo tof vond dat ik er ook eentje voor mijzelf meenam), een waxinelichthouder met cactussen én ananas servetten. Deze dingen heeft Sammie volgens mij nog niet! Bij de Kruidvat zag ik een soortgelijke waxinelichthouder, maar dan met toffe flamingo’s. Bingo! Nu had ik 2 x een flamingo, 2 x een ananas en 2 x een cactus en 1 x chocolade. Inmiddels was ik al wel over mijn budget heen, maar goed.. ik had dan ook een ambitieuze missie dus dat nam ik maar voor lief. ;-) Ten slotte schreef ik ook een handgeschreven brief, met mijn naam als afzender.

Afbeelding Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautjes bij elkaar

Hint

Om het geheel helemaal af te maken, wilde ik persoonlijk inpakpapier maken. De flamingo cadeautjes in flamingo inpakpapier, de cactus cadeautjes in cactus inpakpapier en de ananas cadeautjes vica versa. Een echt Sammie pakket. Vanwege tijdgebrek had ik hier helaas echt geen tijd meer voor. Het was de spreekwoordelijke kers op de taart geweest, maar gelukkig kwam ik inpakpapier tegen waarin alles werd vertegenwoordigd: de flamingo, de cactus en de ananas. Als klein detail heb ik uiteindelijk met een lettertang een hint gegeven van wat er in zat. Een groen label stond voor cactus, een roze label voor flamingo en een geel label voor ananas. Verder ben ik geen fan van Wie is de Mol? hoor ;-)

Afbeelding Echte Post Is Cool #4 sneak peek inpakpapier
Ook deze sneak peek plaatste ik op Instagram. Nu je weet voor wie het is, zie je de gelijkenis misschien meteen ;-)

Nagelbijten

Ik vond het óntzettend spannend. Ik weet dat Sammie niet het DIY type is, maar of ze een gigantische handgemaakte flamingo van 93,5 cm groot kon waarderen.. ik hoopte het! En met zo’n zingende kerstflamingo in huis, moest deze ook wel in de smaak vallen toch? :D
Zaterdagmiddag zag ik verbaasde tweets van Sammie voorbijkomen, gevolgd door een echte flamingo selfie! Woehoe! Missie geslaagd! :D De rest van mijn Echte Post Is Cool #4 gegeven cadeautjes vielen geloof ik ook in de smaak. Super fijn!

En ja die flamingo.. die zou ik zelf ook nog wel willen hebben! Haha. Voorlopig wordt er even geen flamingo meer gemaakt, ik heb genoeg veren gezien voor de komende tijd. Mocht je een flamingo willen bestellen, dan kan dat natuurlijk altijd. Bestellen kan hier! Kleine waarschuwing: dit product bedraagt een vooralsnog onbepaalde levertijd. (Ik wil hem best op bestelling maken, maar het zal even duren voor hij af is.) Over de flamingo komt binnenkort nog een keer een apart artikel.

Benieuwd wat ik met Echte Post Is Cool heb gekregen? Dat lees je hier!

Wat vind jij het leukste item?

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.