Echte Post Is Cool #2: Het Uitpak Moment

13 juni 2016
Afbeelding Echte Post Is Cool 2 ingepakt cadeautje

Wat was het weer lastig om te wachten met uitpakken, maar het is ons gelukt! Zaterdag 4 juni was Het Uitpak Moment van #echtepostiscool. Benieuwd wat ik heb gemaakt & heb gekregen?

Dit heb ik gemaakt

Nadat de inschrijving voor Echte Post Is Cool #2 begin mei was gesloten, werden de loten door de hoge hoed verdeeld. Ik kreeg Els van Nobody-Else als lootje. Ah, wat is dát leuk! Nog zo’n creatieveling. Alhoewel, ik moet toegeven dat ik het wel een beetje lastig vond.. want wat geef je iemand die al zoveel creatieve spullen heeft?! Maaaar, ik denk dat het is gelukt!

Ik had al snel een paar leuke dingen gescoord, waarvan ik dacht dat ze bij Els wel aan het juiste adres waren. Een mal om zelf enveloppen mee te maken, een leuke graveerpen waar je van alles mee kunt doen. Verder had ik er een lekkere reep Tony Chocolonely bij gedaan en een mooie design weekplanner voor op je bureau.

Voor mijn gevoel miste er alleen nog een handgemaakte finishing touch. Aangezien Els van paardrijden houdt en ik het leuk vind om te fröbelen, haakte ik een paardje als sleutelhanger. Dat vond ik toch wel een tikkeltje spannend, want wat zou Els ervan vinden? Els heeft zo’n mooie foto gemaakt van het paardje, dat ik haar foto even heb gebruikt.

Afbeelding gegeven epic cadeautjes

Afbeelding epic cadeautjes ingepakt

Op 4 juni zag ik lieve berichtjes op Instagram voorbij komen, waarin Els zei heel erg blij ze te zijn met haar pakketje en in het bijzonder met het gehaakte paardje. Pfieuw! Gelukkig maar! 🙂

Dit heb ik gemaakt 2

He? Had jij 2 lootjes? Nee hoor! Ik besloot om Northflix te verrassen en deed ook iets voor haar op de post. Natuurlijk ben ik vergeten er een foto van te maken, dus heb ik even een foto van Northflix gebruikt. Ik wist dat ik haar kon verrassen met een reep Tony Chocolonely en die tequila kaart vond ik te leuk om te laten liggen. Inmiddels is de kralenhanger mijn signature geworden, ik heb hem al vaker aan iemand gegeven. Verder schreef ik ook nog een persoonlijk, handgeschreven kaartje.

Afbeelding epic voor northflix

Dit heb ik gekregen

Epic pakketje brievenbus

epic2_gekregen02

Gelukkig viel mijn pakketje pas vrijdag in de bus, dus hoefde ik maar één dag te wachten voor ik het mocht uitpakken. Het bleek van Nina van SimplynSpecial te zijn! Alles was heel erg mooi ingepakt, bijna zonde om het open te maken. En hey, er zit zelfs iets voor Mango bij!

Afbeelding Epic gekregen pakket

Afbeelding Echte Post Is Cool 2 ingepakt cadeautje
Afbeelding epic envelop

Oké, toch maar alles opengemaakt want ik was toch wel benieuwd wat er in zou zitten.

Afbeelding EPIC gekregen cadeautjes

Afbeelding letterslinger monsieur mango

De letterslinger paste niet op de foto, dus heb ik daar een aparte foto van gemaakt.

Wat heb ik een hoop leuke dingen gekregen zeg! Een leuke kaart en een handgeschreven kaart. Een letterslinger met Monsieur Mango. Iets lekkers en een setje balpennen. Oh en Mango kreeg lekker trosgierst. YAM! Dankjewel lieve Nina voor dit hele leuke pakket! Je hebt mijn zaterdag (en die van Mango) omgetoverd tot een feestje! Heel erg leuk dat je weer hebt meegedaan aan Echte Post Is Cool.

Afbeelding Mango eet trosgierst

🐥 MANGO: Dankjewel Nina voor mijn #echtepostiscool traktatie 😍 MJAM MJAM MJAM

Heb jij ook meegedaan aan Echte Post Is Cool?

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 • Reply Manon 13 juni 2016 at 09:53

  Wat een leuke pakketjes heb je gemaakt en gekregen! Vooral dat paardje is super, daar zal vast wel wat werk in zitten. Enne de Tony’s waren wel populair zeg… hihi (moeten ze maar niet zo lekker zijn). Waar heb je die designplanner gekocht?

 • Reply sammie 13 juni 2016 at 10:09

  Leuke spulletjes heb je gekregen, Mango is er ook blij mee zo te zien 🙂 Jij hebt ook 2 leuke pakketjes samengesteld en het gehaakte paardje is super cute!

 • Reply Nina Simplynspecial 13 juni 2016 at 11:34

  Nogmaals, geen dank 🙂 Vond het weer erg leuk om mee te doen!

 • Reply Mieneke 13 juni 2016 at 12:29

  De letterslinger is heel gaaf! Ik zie ze steeds vaker. Laatst zag ik bij een vriendinnetje de tekst ‘just pee awesome’ op het toilet hangen, ik kwam niet meer bij! Gelukkig kon ik het niet in mijn broek doen van het lachen 😉 Met Tony zit je altijd goed, leuk dat je een reep gegeven hebt en er ook een kreeg. Ik heb zelf ook erg leuke cadeautjes gehad, heel blij mee. De cakevorm die ik kreeg was exact de maat en kleur die ik wilde, zonder dat ik dat op mijn lootje had vermeld.

  • Reply Inge 13 juni 2016 at 12:53

   Haha nee ik heb 2 keer een Tony weggegeven, niet gekregen. Gelukkig, want daar is de lijn wel blij mee 😉

   • Reply Mieneke 13 juni 2016 at 14:18

    Haha, ik las wat ik wilde lezen denk ik 😉

    • Reply Inge 13 juni 2016 at 14:36

     Was wel lekker geweest! 😉

 • Reply yvonne 13 juni 2016 at 12:44

  Wat een leuke pakketjes heb je verstuurd en gekregen! Volgend jaar wil ik ook zeker meedoen!

  • Reply Inge 13 juni 2016 at 12:53

   Ik denk dat een eventuele derde editie wel voor volgend jaar gaat plaatsvinden hoor. 🙂 Ik zou zeggen, houd onze blogs in de gaten, dan blijf je altijd up-to-date.

   • Reply yvonne 13 juni 2016 at 22:46

    Leuk.Ddoe ik! ik blijf gezellig meelezen. 😉

 • Reply Els 15 juni 2016 at 06:40

  Gelukkig heb je ook een mooi pakketje gehad :-). Ik was heel blij met mijn pakketje :-). En het paardje hangt nog steeds in de woonkamer :-).

 • Reply Michelle 17 juni 2016 at 22:53

  Wat een super leuke pakketten! Alles was ook zo mooi ingepakt.

 • Reply Sas 21 juni 2016 at 10:25

  Super leuke pakketten! Ik heb genoten van 2.0 🙂