Over Monsieur Mango

Hej!

Ik ben Inge, het gezicht achter Monsieur Mango. Ik ben 20-en-nog-wat, kom uit het gezellige Brabant en naast het feit dat ik graag met mijn handen werk, heb ik een creatieve opleiding afgerond [Interaction Design MSc]. Die opleiding deed ik in Zweden, dus voor het gemak woonde ik er ook (heen en weer werd zo lastig..)

Afbeelding profielfoto Inge van Monsieur Mango

Ik ben wat eigenwijs (wat ik moeilijk wil toegeven), lief, altijd bereid om anderen te helpen en doe lekker mijn eigen ding. Ik sta liever achter mijn Nikon camera dan ervoor.
De beginselen van het breien heb ik van mijn oma geleerd, maar buiten dat ben ik een autodidact. Zie ik iets wat me bevalt, dan wil ik het zelf maken. Niet altijd een groot succes, maar zo blijf ik mezelf ontwikkelen en leer ik me nieuwe vaardigheden aan. Naast handwerken vind ik het ook erg leuk om te bakken. Kortom, een manusje-van-alles!

Maar wie is Monsieur Mango?

Iedereen weet dat een aparte naam beter blijft hangen. Voeg daar alliteratie (ook wel stafrijm genoemd) aan toe en je hebt de perfecte mix! Nee hoor, ik heb niet dagenlang zitten bakkeleien op deze naam. Hij komt namelijk niet zomaar uit de lucht vallen. Nieuwsgierig? Ontdek hier wie of wat Monsieur Mango is!

Contact

Heb je toffe ideeën voor mij en mijn blog? Neem dan contact op via deze pagina! Dankje!