Echte Post Is Cool #5: Dit heb ik gegeven

21 oktober 2017
Echte Post Is Cool #5 gegeven zelfgemaakt badzout

Daar is ‘ie dan: de dag die je wist dat zou komen! Het is Het Grote Uitpakmoment van Echte Post Is Cool #5 en lijkt het alsof Sinterklaas al in het land is. De dag dat wij met zijn allen mogen uitpakken is altijd zo’n leuke dag: een hoop vrolijke foto’s en enthousiaste berichtjes. Wie was mijn lootje en wat heb ik allemaal met Echte Post Is Cool #5 gegeven?

Wie is mijn lootje?

Mocht je nog niet bekend zijn met Echte Post Is Cool: na de inschrijving gaan alle lootjes in een hoge hoed (die overigens lijkt op de sorteerhoed van Harry Potter, just so you know) en deze verdeeld de lootjes voor ons. De sorteerhoed heeft mij het lootje van Amy van Twintig en nog wat gegeven. Ja leuk! Amy is net als ik gek op Scandinavië. Als je er nooit bent geweest kunnen mensen het zich maar moeilijk voorstellen, maar vi älskar Sverige, toch Amy? 😉 Amy is een ondernemende jongedame uit Brabant met uiteenlopende interesses.

Echte Post Is Cool #5 gegeven cadeaus

Amy houdt van hiken, gaat graag op reis, op warme dagen gaat ze graag in bad, houdt van roze en ze is ook wel een echte snoepkont. Na het lezen van haar aanmelding had ik al gelijk het perfecte scenario voor ogen:

Echte Post Is Cool #5 gegeven wandelboekje Natuurmonumenten
Voor een lekker dagje hiken, ga je natuurlijk de natuur in. Daarom heb ik bij Natuurmonumenten het gratis wandelboekje aangevraagd voor Noord-Brabant en Limburg.

Echte Post Is Cool #5 gegeven badzout zelf maken
Echte Post Is Cool #5 gegeven zelfgemaakt badzout
Na een heerlijke dag gewandeld te hebben, ga je natuurlijk lekker ontspannen in bad. Voor Amy maakte ik zelfgemaakt badzout naar de DIY van Bespoke By You. In plaats van perzikkleurig mica poeder heb ik gekozen voor Baby Pink, omdat Amy van roze houdt. Ik kocht bij de Hema een mason jar met daarop de tekst “Enjoy” om het badzout in te doen. (Zelfs met de pot dicht kon ik het badzout nog ruiken, jammie!). Het is altijd fijner om te kiezen, dus daarom heb ik ook een bruisbal toegevoegd zodat Amy kan kiezen waar ze na het hiken behoefte aan heeft.

Echte Post Is Cool #5 gegeven twee doosjes thee
Echte Post Is Cool #5 gegeven mok met gekleurde stippen
Om het plaatje compleet te maken, neem je natuurlijk ook wat lekkers mee voor in bad. Ik kocht twee doosjes met thee (ik vind ze zo mooi vormgegeven!) en een vrolijke mok om uit te drinken.

Echte Post Is Cool #5 gegeven reep Tony Chocolonely
Echte Post Is Cool #5 gegeven Zweedse kakkor hallon
Bij een kopje thee hoort natuurlijk ook iets lekkers! Amy kan kiezen uit een reep Tony Chocolonely of echte Zweedse kakkor hallon (ZO LEKKER!).

Echte Post Is Cool #5 gegeven poster "Ja ik zeg gewoon nee"
Om dit ontspannen gevoel nog wat langer vast te houden, heb ik een free printable van VrolijkFabriek toegevoegd (heb er ook gelijk eentje voor mijzelf geprint!).

Echte Post Is Cool #5 gegeven geborduurde kaart Zweden
Tot slot wilde ik Amy nog verrassen met een handmade Scandinavisch item. Ik kwam al snel op het idee om te gaan borduren, iets wat ik al een tijdje niet meer had gedaan. Ik vond het oubollig, voornamelijk door de kruissteek. Ik zag op Pinterest dat je tegenwoordig veel meer kanten op kunt en besloot de moderne kant op te gaan. Het resultaat? Een kaart van Zweden met een hartje in Stockholm, omdat Amy daar haar hart heeft verloren. Ik vind het resultaat super leuk en ik ben ook erg trots op het resultaat. Het is geworden zoals ik het voor ogen had en ook leuk om voor mijzelf nog eens te maken!


Op Instagram plaatste ik al deze sneak peek, maar ik kon niet teveel laten zien, anders zou Amy wellicht doorhebben dat het de kaart van Zweden is. 😉

Echte Post Is Cool #5 gegeven cadautjes ingepakt

Echte Post Is Cool #5 gegeven cadautjes in cadeautassen

Uiteindelijk had ik 10 cadeautjes (mijn budget ook ruim overschreden) en moesten deze natuurlijk in stijl worden ingepakt. Ik vond een setje van 3 rollen inpakpapier bij de Xenos dat ik perfect bij Amy vond passen! Ze waren ook mooi op elkaar afgestemd waardoor alle cadeautjes samen één vrolijke boel vormden. De cadeautjes wilde ik niet los in de doos doen zonder snippers ter opvulling, dus kocht ik bij de Hema nog twee cadeautassen. Ik nummerde alle cadeautjes (de A4 poster niet, vond het een beetje onzinnig om die in te pakken) en schreef een handgeschreven brief waarbij je bij elk nummer het bijbehorende pakketje moet openen. Zo werd het een echt interactief verhaal. 🙂

Nagelbijten

Tja, zelfs na vijf edities (!) went het nooit en blijft spannend. Vallen je Echte Post Is Cool #5 gegeven cadeautjes in de smaak?! Vaak vind ik dat nog spannender, omdat ik snel dankbaar ben voor de dingen die ik krijg. Benieuwd wat Amy van haar ontvangen Echte Post Is Cool pakket vindt? Je leest het op Twintig en nog wat!

Ik heb weer ontzettend veel plezier gehad in het samenstellen van het pakket voor Amy. Ik haal er ontzettend veel voldoening uit. Elk editie probeer ik iets handgemaakts voor mijn EPIC partner te maken, dat maakt het altijd nét een beetje persoonlijk en ik vind het tof om te doen.

Wat vind jij het leukste Echte Post Is Cool #5 gegeven item?

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties

 • Reply Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh 21 oktober 2017 at 10:13

  Wat een waanzinnig leuk pakket heb je er van gemaakt! Ik vind vooral de handmade dingen die je hebt gemaakt heel erg leuk. Geeft het echt een special & personal touch. En… Je hebt borduren weer op de kaart gezet! Love it!

 • Reply Marieke 21 oktober 2017 at 10:18

  Wow, ik vind je pakket echt geweldig! En wat ontzettend tof zeg, je borduurwerk! Amy had mij en ik ben ook echt zó blij met haar cadeautjes, echt helemaal raak 🙂 Ik ben benieuwd wat je gekregen hebt, zo leuk om alle unboxings te zien!

 • Reply Sarina 21 oktober 2017 at 10:25

  Wauw wat gaaf! Zelf vind ik het zelfgemaakte badzout en je geborduurde Scandinavië het aller gaafste! Wat heb je weer een onwijs leuk pakket samengesteld Inge ?

 • Reply Simone 21 oktober 2017 at 12:21

  Je hebt echt zo’n tof pakketje gemaakt! En je DIY is zo gaaf! Dat doe ik je dus niet na, he.
  Simone heeft onlangs geplaatst…Trouwen | Voor de eerste keer bruidsjurken passen!My Profile

 • Reply Evelyne 21 oktober 2017 at 13:14

  Leuk pakket(je)!

 • Reply Marije 21 oktober 2017 at 13:17

  Wat een tof pakket heb je er van gemaakt!

  Zo leuk om weer mee te doen!

 • Reply Lieke 21 oktober 2017 at 13:48

  Heel erg leuk gedaan! Dat borduurwerkje is heel creatief.

 • Reply Echte Post Is Cool: wat ik kreeg en zelf verstuurde - KouweKleren 21 oktober 2017 at 18:42

  […] al? Ik deed voor de tweede keer mee met deze swap, georganiseerd door bloggers Northflix & Monsieur Mango. Alle 100 deelnemers krijgen iemand toebedeeld voor wie ze voor 7,50 een pakketje moeten […]

 • Reply Hermien - Kouwekleren 21 oktober 2017 at 20:42

  Ik blijf onder de indruk van je borduursel, geef je ook les, haha? Lijkt me heerlijk, een cursus landen borduren. Je hebt je eigen event weer eer aangedaan!
  Hermien – Kouwekleren heeft onlangs geplaatst…Echte Post Is Cool: wat ik kreeg en zelf verstuurdeMy Profile

  • Reply Inge 23 oktober 2017 at 11:14

   Dank voor je lieve woorden Hermien! Haha en ja dat kan hoor. 😉

 • Reply Romy 22 oktober 2017 at 09:17

  Wauw, wat heb je er onwijs veel werk van gemaakt en een geweldig mooi en persoonlijk pakket samengesteld! Met het borduurwerkje van Zweden absoluut als hoogtepunt! Superleuk pakket! Dankjulliewel voor het organiseren van deze editie van EPIC! Ik heb ervan genoten 🙂
  Romy heeft onlangs geplaatst…Echte Post Is Cool #5 | Dit is wat ik kreeg en verstuurdeMy Profile

  • Reply Inge 22 oktober 2017 at 10:59

   Dankjewel Romy en fijn dat je ervan hebt genoten! Wij hebben het weer met veel plezier georganiseerd! 🙂

 • Reply Anneleen 22 oktober 2017 at 10:24

  Wauw wat heb je er veel zorg en werk in gestoken! 🙂 Heel mooie cadeautjes!!
  Anneleen heeft onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reply Saskia 22 oktober 2017 at 10:38

  Wat super leuk om dit te zien! Dat geborduurde Scandinavië… Erg mooi! Ik zou er zeker eentje van Engeland/Londen willen hebben haha 😉 Ik heb van deze editie ook weer genoten, mijn uitgebreide verslag kom Dinsdag online.

  Fijne Zondag

 • Reply Marloes 22 oktober 2017 at 15:48

  Wat leuk zeg! Als er nog een editie komt, wil ik zeker weten meedoen!
  Marloes heeft onlangs geplaatst…Kookzondag: Tortilla’s uit de ovenMy Profile

 • Reply Anne-Marie 22 oktober 2017 at 20:22

  Wauw, wat heb je er veel aandacht aan besteed. Super leuk. Vooral dat geborduurde schilderijtje, schitterend!
  Anne-Marie heeft onlangs geplaatst…Saturday Six – zien, beleven, doen, kopen, lezen & proevenMy Profile

 • Reply Amy 23 oktober 2017 at 10:37

  Lieve Inge, dank voor je waanzinnige pakketje! Ik kwam gisteravond thuis van een weekend weg, zag de spulletjes liggen en werd spontaan blij. Ik heb de poster meegenomen naar kantoor en het borduurwerk komt op een mooie plek in huis te hangen. Je hebt hier zoveel werk aan besteed, ik kan daar niets anders dan enorm dankbaar voor zijn. Zo lief!
  Amy heeft onlangs geplaatst…Project #echtepostiscool editie 5.0 | Wat stuurde ik op en wat kreeg ik?My Profile

  • Reply Inge 23 oktober 2017 at 11:14

   Heel erg graag gedaan! <3