Echte Post Is Cool #4: Het Uitpak Moment

20 maart 2017
Echte Post Is Cool #4 ontvangen pakketjes

Na 4 weken van voorpret, geheimzinnigheid en inpakpapier was op zaterdag 18 maart dan eindelijk Het Uitpak Moment van Echte Post Is Cool #4. Benieuwd wat ik heb gekregen en van wie?

Echte Post Is Cool #4 ontvangen pakketjes

Echte Post Is Cool #4 pakket

Op zaterdag mocht ik 3 pakjes uitpakken. Twee weken geleden kreeg ik een mysterieuze gele envelop die pas op 18 maart geopend mocht worden. Hij keek mij met puppyoogjes aan en leek ‘MAAK MIJ OPEN’ naar mij te schreeuwen, maar ik gaf geen gehoor. 18 maart is 18 maart. 😉 Daarna kreeg ik een ander mysterieus pakketje dat van Therme afkomstig bleek te zijn. Een verrassingspakketje! Aangezien ik het project organiseer verwacht ik zelf geen verrassingspakketje, maar ik had het dus mis. Spannend!

Echte Post Is Cool #4 ontvangen pakket

Gelukkig kwam mijn eigen #echtepostiscool pakketje pas op vrijdag, zodat ik maar één nachtje hoefde te slapen voor ik hem mocht openen. Lucky me! De buitenkant zag er al geweldig uit, ik houd wel van zulke prints. Ik was ongelofelijk benieuwd naar de binnenkant!

Echte Post Is Cool #4 inhoud pakket
Echte Post Is Cool #4 close-up cadeautjes
Echte Post Is Cool #4 handgeschreven brief

Ik was stomverbaasd naar de hoeveelheid pakjes die er in de doos lagen. Zoveel?! Vervolgens zag ik dat ze genummerd waren en dat er ook nog twee enveloppen inzaten. Er zat een lieve brief in en die maakte mij duidelijk dat dit pakket afkomstig was van Sara – Mevrouw Miauw. Ha, wat een leuke match! Mevrouw Miauw en Monsieur Mango. 😀 In haar brief vertelde Sara dat ze het toch wel spannend vond om voor één van de organisatoren te mogen shoppen. Nergens voor nodig hoor, Sara! Ik ben snel tevreden en dankbaar voor de dingen die ik krijg.

Echte Post Is Cool #4 overzicht ingepakte cadeautjes
Echte Post Is Cool #4 cadeautjes

Sara heeft zich via mijn blog een goed beeld van mij kunnen vormen, want haar cadeautjes zijn spot on! Wat ben ik hier onwijs blij mee! Het is echt super en helemaal “Inge”.

Echte Post Is Cool #4 thriller: verdwenen van Val McDermid

Een boek komt altijd van pas, zeker als het een thriller is! Die boeken lees ik nu eenmaal het liefst. Het mooiste is dat ik dit boek nog niet ken, dus die kan ik zeker gebruiken voor mijn Reading Challenge. Want eh die Reading Challenge.. die staat een beetje op een laag pitje. Hoogste tijd voor verandering!

Echte Post Is Cool #4 vegan verzorgingsproducten van Alterra

Een aantal fijne vegan producten van het Duitse merk Alterra; een merk dat ik nog niet ken. Ik ben zeer benieuwd! De verpakkingen zien er fantastisch en lekker vrolijk uit, ze doen mij denken aan de lente (die morgen dan écht officieel begint.. al mag het weer zich daar dan wel naar gedragen 😉 ). Ik kreeg ook een pak thee van Alnatura. Thee is altijd lekker en gezond, je hebt er nooit genoeg van in huis. Toch?

Echte Post Is Cool #4 boek over snoeien

Een tof boeken over snoeien; komt altijd van pas! Ik heb op dit moment helaas geen tuin of balkon en probeer mij daarom in mijn appartement met zoveel mogelijk planten te omringen. Planten kleden de kamer aan, het staat gezellig en groen zorgt voor rust. Altijd handig om te weten hoe ik ze een beetje in toom kan houden. 😉

Echte Post Is Cool #4 iets lekkers voor Mango

Sara heeft ook aan Mango gedacht, want er zat ook wat lekkers voor hem bij. Ze zag bij het inpakken pas dat het eigenlijk voor parkieten was, dus ze maakte zich zorgen of Mango dit dan ook mocht. Nou, geen zorgen hoor! Mango is een vreetbeertje en dit gaat er ook wel in! 😉 Namens Mango: bedankt!

Echte Post Is Cool #4 getekende verrassing in pakket

Na het uitpakken van alle leuke cadeautjes ontdekte ik deze leuke verrassing in de doos. Hoe origineel! Super leuk, bedankt Sara en Vlinder!

Verrassingspakketje

Echte Post Is Cool #4 verrassingspakketje van Therme
Mijn verrassingspakketje bleek dus afkomstig te zijn van Therme. Leuk! Een merk dat ik eigenlijk altijd liet liggen, omdat ik dacht dat het niet dierproefvrij was. Wrong!
In het pakket zitten 3 producten van de nieuwe Dutch Glory lijn en een vrolijk tasje. Leuk hoe het Delfts blauw en de tulpen zijn verwerkt in het ontwerp. Als ontwerper kan ik zulke details wel waarderen! Met het ontwerp zit het in ieder geval helemaal goed. Ze staan te wachten om gebruikt te worden. Therme, heel erg bedankt!

Envelop

Echte Post Is Cool #4 inhoud mysterieuze envelop
Echte Post Is Cool #4 close-up inhoud envelop
Ja die mysterieuze gele envelop.. hij mocht eindelijk open! De envelop was al beschadigd toen ik hem ontving (de bovenkant en de onderkant waren open), dus ik hoopte maar dat er niets uit was gevallen.
Er zat een super lieve kaart in van Saskia, met een kaartje dat op dit moment niet beter op mij van toepassing had kunnen zijn. Hoe wist je het?! Heel erg bedankt lieve Saskia!

Dankjewel!

Echte Post Is Cool #4 alle gekregen cadeautjes bij elkaar
Lieve Sara, Therme en Saskia.. jullie hebben mij echt schandalig verwend! Moet je nou toch zien wat er op mijn bureau staat uitgestald! (Ik heb geen plek meer om aan te zitten, haha!) Sara, je hebt mij producten weten te gegeven die ik zelf nog niet kende. Wat een verrassing! Ik vind het altijd tof om kennis te maken met nieuwe dingen. Het boek ligt op mijn nachtkastje te wachten en de rest van de producten ga ik snel in gebruiken nemen. Bedankt voor deze toffe Echte Post Is Cool #4! Je hebt mijn zaterdag tot een feestje weten om te toveren! 🙂

Lieve lieve mensen. Ik wil iedereen die heeft deelgenomen aan Echte Post Is Cool #4 onwijs bedanken! Er heeft weer veel tijd, energie en moeite in gezeten om het te organiseren maar wat was het een feestje afgelopen zaterdag. Die glimlach gaat voorlopig nog even niet van mijn gezicht. Ik hoef zeker niet te vragen of er animo is voor editie nummer 5? 😉 (Northflix en ik gaan eerst evalueren over hoe het project is verlopen en of wij een vijfde editie aankunnen, dus er staat nog niets vast! 🙂 )

Heb jij ook meegedaan aan Echte Post Is Cool?

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

26 Reacties

 • Reply Ricardo 20 maart 2017 at 13:38

  Wat een fijn pakketje heb je gekregen zeg! En zo leuk met die groet van die kat nadat je je cadeaus uit de doos had, hoe leuk!
  Stiekem ben ik een beetje jaloers op je Therme producten hoor. Hoe fijn!

  Jij en Northflix hebben het fantastisch georganiseerd. Vond het erg leuk om dit keer meegedaan te hebben!
  Ricardo heeft onlangs geplaatst…Series die ik vroeger toen ik jonger was keek.My Profile

  • Reply Inge 20 maart 2017 at 13:47

   Ja de groet van Vlinder was misschien nog wel de grootste verrassing. Bedankt voor je lieve woorden, Ricardo! Leuk dat je hebt meegedaan! ?

 • Reply Marieke 20 maart 2017 at 14:08

  Wat een leuke spulletjes heb je allemaal gekregen zeg.
  Heel erg bedankt voor het organiseren van EPIC 4.0! Ik hoop heel erg dat er nog een 5.0 aankomt, want dit was de leukste swap die ik tot nu toe heb gedaan.
  Marieke heeft onlangs geplaatst…Weekendoverzicht #12My Profile

 • Reply Miss Paperfection 20 maart 2017 at 14:12

  Leuk! Ik had graag meegedaan maar blijkbaar worden wij Belgen uitgesloten. Beetje balen toch wel want ik keek er enorm naar uit.
  Miss Paperfection heeft onlangs geplaatst…Persoonlijke update + kerstkaartenswapMy Profile

 • Reply Simone 20 maart 2017 at 14:23

  Wat een leuke cadeautjes heb je gehad zeg! Echt om blij van te worden. Nu mag je even lekker bijkomen van EPIC 4.0. Jullie hebben het weer top gedaan! Jullie mogen er trots op zijn hoe jullie het zo met zn tweeën doen. 🙂
  Simone heeft onlangs geplaatst…#Echtepostiscool | Wat zat er in mijn pakketje?My Profile

 • Reply marije 20 maart 2017 at 14:28

  Wat was het weer leuk! En wat ben je lekker verwend. Leuke dingen heb je gekregen.

  Ik vond het weer super om mee te doen en voelde mij helemaal jarig zaterdag. Op naar editie 5 .. als jullie zijn bijgekome 😉
  marije heeft onlangs geplaatst…Leven met reuma: Boodschappen karretjeMy Profile

 • Reply Sarina 20 maart 2017 at 15:11

  Super leuke pakketjes! Je verdient het Inge ? Jullie hebben het weer super georganiseerd!
  Ik denk dat we allemaal wel hopen op een vervolg ?
  Sarina heeft onlangs geplaatst…Mijn #EchtePostIsCool pakket van Nicoles-Choice.nlMy Profile

 • Reply Nicole 20 maart 2017 at 15:24

  Oh wat leuk allemaal!! Helaas was ik te laat om in te schrijven dus ik hoop heel erg dat jullie een 5e editie zien zitten! 😉
  Nicole heeft onlangs geplaatst…Help ik zoek een baan.My Profile

 • Reply Nina Simplynspecial 20 maart 2017 at 16:25

  Wat ben jij ook flink verwend 🙂 Leuk! Lief dat Sara ook aan Mango had gedacht hihi. Ik vond het weer een geslaagde editie, super gedaan jij en Northflix.

 • Reply Romy 20 maart 2017 at 17:52

  Oh wauw, wat een leuk pakketje heb je gekregen. De verpakking alleen al is prachtig en ook de inhoud ziet er zo leuk uit. Lief dat Sara ook aan Mango heeft gedacht! Ook het kaartje van Saskia en de producten van Therme zien er zo leuk uit. Ik heb die Therme-lijn al vaker voorbij zien komen en vind de verpakking alleen al heel leuk. Geniet er lekker van!
  Romy heeft onlangs geplaatst…15 ingrediënten voor Wereld VrolijkheidsdagMy Profile

 • Reply Jenn 20 maart 2017 at 17:54

  Wat een leuke pakketjes heb je gehad!
  Jenn heeft onlangs geplaatst…Afgelopen week… #115My Profile

 • Reply Sofie 20 maart 2017 at 19:00

  Ik word heel blij van al die posts, zo leuk om zien! En als Belg begrijp ik wel dat jullie ons er niet ook nog eens bij kunnen nemen hoor. Met internationale portokosten wordt het ook een extra gedoe. Liefs!
  Sofie heeft onlangs geplaatst…Schrijven over prijsvechters als groene blogger: kan het?My Profile

 • Reply Marieke 20 maart 2017 at 19:40

  Een heel leuk pakketje heb je van Sara gekregen! En die tekening van Vlinder ook, briljant!
  Marieke heeft onlangs geplaatst…Echtepostiscool 4.0. Wat heb ik gegeven en ontvangen?My Profile

 • Reply Sammie 20 maart 2017 at 19:40

  Oh wat was je pakket (en alle cadeautjes ook) leuk ingepakt! Ik was ook blij dat ik jouw pakket pas zaterdag kon afhalen bij de post zaak. Als ik daar meer dan een week naar had moeten staren was ik gek geworden haha. De flamingo zit naast me op de bank trouwens, heeft een ere plek op 2 kussens 😉
  Sammie heeft onlangs geplaatst…EPIC, as, post, werk en eten. Maart in een notendop.My Profile

 • Reply Saskia 20 maart 2017 at 20:34

  Oh wat een super toffe dingen heb je gekregen zeg! Tof ook, zo’n fijne thriller. Hij lijkt me wel heel fijn, ik zet hem op mijn lijstje. En lief dat je ook mijn kaartje benoemd. Was het minste wat ik kon doen.. En toevallig zeg, dat het kaartje precies op je van toepassing is haha<3

 • Reply Jessica J. 20 maart 2017 at 21:01

  Wat een toffe pakketjes. Mooi inpakpapier dat Sara gebruikt heeft! En zo leuk, die groet van Vlinder! Topinitiatief, dit!
  Jessica J. heeft onlangs geplaatst…My scentful life #46 • Korte werkweek, boeken en natuur!My Profile

 • Reply Joyce 20 maart 2017 at 21:37

  Wat een super leuke dingen heb je gekregen! En ook wat lekkers voor Mango, leuk dat ze daar ook aan gedacht heeft!:-)
  Joyce heeft onlangs geplaatst…Echte post is cool 4.0My Profile

 • Reply Sara | MevrouwMiauw 20 maart 2017 at 21:48

  Ik ben zó blij om te lezen dat ik je inderdaad blij heb gemaakt met je pakketje. Ik vond het inderdaad best spannend om voor de eerste keer dat ik deelnam meteen een pakketje voor één van de organisatoren (jou dus) te maken. Juist omdat jullie er zo veel werk aan hebben, wilde ik echt graag een leuk pakketje maken waar je (en Monsieur Mango natuurlijk ook) oprecht blij van zou worden. Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor het organiseren van deze geweldige editie van echtepostiscool. Aan mij heb je – als ik bij de volgende keren op tijd ben met inschrijven – vanaf nu een trouwe deelneemster hoor. 🙂
  Sara | MevrouwMiauw heeft onlangs geplaatst…5x waarom ik lente wilMy Profile

 • Reply Laura 20 maart 2017 at 22:29

  Oh wat een leuke dingen allemaal! Zelf ben ik ook zo fan van de producten van Therme, alleen al omdat het gewoon zo fijn is om op te smeren. Veel plezier met de rest van je spullen
  Laura heeft onlangs geplaatst…Waarom ik niet gestemd heb?My Profile

 • Reply Lieke 21 maart 2017 at 11:14

  Wat een leuke spulletjes heb je ontvangen. En het pakketje van Thermen ziet er ook goed uit, ik vind de producten van dit merk heerlijk!

 • Reply Galina 21 maart 2017 at 11:32

  Wat een onwijs leuke verrassingen heb je allemaal gehad! Super dat jullie dit elke keer weer organiseren en dat er zo een positieve feedback op komt. Als het mag, doe ik volgende keer weer mee 🙂

 • Reply Anneleen 21 maart 2017 at 12:24

  Heel leuk om jouw pakketje te zien! 🙂 Zoveel leuke spulletjes!
  Anneleen heeft onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reply Bente 21 maart 2017 at 13:44

  Wat een verwennerij inderdaad! Kan me voorstellen dat het fijn was dat je pakketje pas op vrijdag binnen kwam: lang wachten ik ook niet aan mij besteed 😀

 • Reply yvonne 22 maart 2017 at 04:18

  Superleuke pakketjes! Bedankt weer voor het organiseren van deze editie. Ik vond het echt weer heel leuk.

 • Reply Tamara TS 22 maart 2017 at 22:32

  Wat heb je allemaal fijne dingetjes gekregen!!! En wat lief dat er ook iets voor Mango bij zat! Het was weer geweldig en ik hoop nu al op een volgende editie!
  Tamara TS heeft onlangs geplaatst…Echte Post Is Cool 4.0 Unboxing Day | SUPER EPIC WORLD™My Profile

 • Reply Sheila 24 maart 2017 at 12:36

  Wat leuk dat je zelf ook verrast bent. Die nieuwe lijn van Thermen ken ik niet. Ben wel benieuwd hoe het ruikt. Dat boek spreekt me door de titel alleen al aan. Ik houd van thrillers. Daar zou ik alleen al blij mee zijn.