Disclaimer

Waarom een disclaimer? Alle teksten en afbeeldingen op Monsieur Mango zijn door mij geschreven, geschoten en bewerkt, tenzij anders aangegeven: ere wie ere toekomt. Op de content van mijn blog heerst dus auteursrecht (copyright), wat betekent dat het mijn eigendom is en daarmee auteursrechtelijk beschermd is.

Gebruik dus alsjeblieft geen teksten of foto’s van mijn blog zonder mijn toestemming: neem contact op. Samen komen we er vast wel uit. Ik werk namelijk hard en met veel liefde aan mijn blog en ik hoop dat jij dat ook doet. ♥

Op mijn blog vind je een verscheidenheid aan onderwerpen, gewoonweg omdat mijn interesses zeer uiteenlopend zijn. Het kan voorkomen dat ik bijzonder enthousiast ben over een bepaald product en hier een artikel over schrijf en/of het product aanbeveel. Deze producten heb ik altijd van mijn eigen geld gekocht, tenzij anders vermeld. Lees meer over samenwerkingen.

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan MonsieurMango.nl niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Natuurlijk doe ik mijn uiterste best om alles actueel te houden en om de juiste informatie te verstrekken. De informatie op deze website kan op elk moment gewijzigd worden door mij, Inge.
MonsieurMango.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site. Tevens is MonsieurMango.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.