Samenwerken

Regelmatig word ik benaderd voor een samenwerking en ik zal eerlijk zeggen dat ik dat een hele eer vind. Super leuk! Ik zie het toch maar als een compliment dat een bedrijf met mij wil samenwerken om mijn schrijfstijl, foto’s of onderwerpen op mijn blog. Echter kan ik niet elke samenwerking aan gaan. Voorwaarde is dat het bij mij en mijn blog moet passen. Logisch toch?

Reviews van gekregen producten

Soms krijg ik producten opgestuurd vanuit een bedrijf met de wens om hier een artikel over te schrijven. Om eerlijk maar vooral ook duidelijk te zijn over producten die ik zelf heb gekocht en die ik heb ontvangen, staat er in het geval van een samenwerking altijd ‘Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review‘ onder aan het artikel. Staat dit er niet, dan ik heb de desbetreffende producten zelf gekocht.

Het is geen garantie dat ik alleen maar lovend spreek over ontvangen producten of diensten. Ik zal altijd eerlijk zijn, wat kan inhouden dat ik er misschien niet zo tevreden mee ben of dat het mij toch niet bevalt. Dit is natuurlijk persoonlijk; wat mij misschien niet aanspreekt, spreekt een ander juist wel weer aan! Een eerlijke review lijkt mij daarom altijd zinvol.

Gesponsorde artikelen

Het kan ook voorkomen dat een bedrijf graag een specifiek artikel op MonsieurMango.nl ziet verschijnen; een advertorial. In ruil voor mijn tijd en werk (alle artikelen worden door mij geschreven) ontvang ik een vergoeding. Transparantie naar mijn bezoekers toe vind ik erg belangrijk, daarom zal in het geval van een gesponsord artikel altijd ‘Gesponsord‘ onderaan het artikel staan.

Winacties

Het is ook mogelijk om een product of dienst onder mijn bezoekers verloten, om het op die manier onder de aandacht te brengen. Ik vind het altijd leuk om iets uit te kunnen delen onder vaste bezoekers en winacties worden ook altijd positief ontvangen. De voorwaarden voor een winactie worden in overleg besproken.

Ja, ik wil graag samenwerken

Super leuk! Op deze pagina kun je contact met mij opnemen. Dankjewel!