#echtepostiscool

Echte Post Is Cool: het uitpak moment

9 maart 2016

Wat was het lastig om te wachten tot 5 maart, maar het is ons gelukt! Zaterdag 5 maart was Het Uitpak Moment van #echtepostiscool. Benieuwd wat ik heb gemaakt & heb gekregen?

Dit heb ik gemaakt

De hoge hoed stuurde mij een mailtje dat ik Naomi van Deliciae Design als lootje heb. Hier kon ik wel iets mee! Wij zijn allebei creatief en houden ons bezig met ontwerpen, dus er kwamen al allerlei ideeën in mijn hoofd voor een pakketje.. nu nog zorgen dat ik het binnen €5 houd!

gegevenpakketepic01
Een overzicht van al mijn cadeautjes. De Pentel Touch Pen die Naomi (als ik mij niet vergis) graag in oker kleur wilde hebben. Chocolaatjes van de Hema, want chocolaatjes kunnen altijd! Een schattig notitieboekje met een uil (ik moest mij inhouden hem ook niet voor mijzelf te kopen!) en een prachtig geïllustreerde kaart. Ik deed er ook nog iets handgemaakts bij, namelijk een kralenketting met een klemmetje om kaarten mee op te hangen. Tot slot nog een aantal Copic Markers die ik nog had liggen maar niet gebruikte, maar waarvan ik wist dat Naomi ze graag zou willen hebben.

Afbeelding Echte Post Is Cool notitieboekje uil
Afbeelding Echte Post Is Cool copic markers
Afbeelding Echte Post Is Cool kralenketting

Afbeelding Echte Post Is Cool ingepakt
Vervolgens alles mooi en feestelijk ingepakt, met wat handgeschreven hints op de tags. Ook de kaart met ‘Liefs’ heb ik handgeschreven, want bij echte post hoort een handgeschreven kaart toch? :) Mango wilde ook graag de groetjes doen, dus heeft hij er een mooie veer bijgeplakt!

Dit heb ik gekregen

Tot mijn verbazing vielen er niet één maar twee pakketjes op mijn deurmat! Die zag ik niet aankomen.. Het eerste pakje bleek van Northflix te zijn die een hele leuke kaart mét fotolijst opstuurde. Had ze mij natuurlijk niet verteld, dus daar had zij mij flink verrast!
Afbeelding Echte Post Is Cool fotolijst met kaart

Afbeelding Echte Post Is Cool ontvangen pakket
Toen was het tijd om mijn tweede pakketje uit te pakken. Wat zag die er onwijs mooi uit! Jeetje, wat een feestje! Wat zijn het ook veel cadeautjes, ik voelde mij haast jarig! Zoals je begrijpt kon ik amper wachten om alles uit te pakken.. Op het kaartje las ik dat dit pakket afkomstig was van Renske van Montévie!

Afbeelding Echte Post Is Cool gekregen cadeautjes
Mijn pakketje was helemaal in Scandinavische sfeer, mét Hallon Kakor (JAMMIE!), een toffe kaart van Stockholm Museet en zelfgemaakte onderzetters. Het echte hoogtepunt zijn toch wel de twee zelfgeschilderde bordjes! Bijna zonde om ze te gebruiken eigenlijk! Nog wat theesmaakjes en waxinelichtjes met kopertape. Super cute!
Lieve Renske, onwijs bedankt voor je prachtige pakketje en alle zorg die je eraan hebt besteed. Jij hebt echt een onwijze glimlach op mijn gezicht getoverd. Uiteraard wil ik jou heel hartelijk danken voor je deelname aan Echte Post Is Cool!

Heb jij ook meegedaan met Echte Post Is Cool?

 • Reply
  Amy
  9 maart 2016 at 07:38

  Wat ziet het er leuk uit allemaal! Je hebt echt werk gemaakt van jouw pakketje, was Naomi er blij mee? En je bent zelf ook goed verwend zo te zien :-) Die handgemaakte bordjes zijn echt te gek (en de koekjes lekker)!

 • Reply
  Renske
  9 maart 2016 at 07:47

  Wauwie, wat heb je zelf ook een tof pakketje gemaakt! :-) Ik vind het ook zo leuk dat mijn pakketje in de smaak is gevallen. Met jouw liefde voor Zweden, móest ik wel iets doen, hihi. Ik kan niet wachten tot de volgende editie!

 • Reply
  Rowan - sillysis.nl
  9 maart 2016 at 07:52

  Wat een leuke cadeautjes heb je gegeven én gekregen!! Wauw. Wat een feestje!

 • Reply
  Charelle
  9 maart 2016 at 08:40

  Oh beide pakketjes zijn echt ontzettend leuk! En wat zijn de bordjes die Renske heeft gemaakt mooi geworden zeg!

  • Reply
   Inge
   9 maart 2016 at 09:24

   Ja echt mooi he?! Gelukkig zijn ze ook heel aangekomen! [Ik heb je trouwens een DM gestuurd op Instagram]

 • Reply
  Esmée
  9 maart 2016 at 08:42

  Leuke cadeautjes! En ook heel mooi ingepakt!

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  9 maart 2016 at 09:19

  Wat heeft ze dat leuk gedaan die Renske :) En jouw pakketje mag er ook wezen! Die kralenhanger is leuk zeg! Ik ben in voor deel 2 haha.

  • Reply
   Inge
   9 maart 2016 at 09:23

   Ik zit eraan te denken om binnenkort een DIY van de kralenhanger te maken/plaatsen :) Heeft Renske zeker leuk gedaan!

 • Reply
  Inge
  9 maart 2016 at 09:24

  Ja echt mooi he?! Gelukkig zijn ze ook heel aangekomen! [Ik heb je trouwens een DM gestuurd op Instagram]

 • Reply
  Nana - Tartelette Maison
  9 maart 2016 at 09:35

  Ik las erover bij kattenkoppen. Echte post is inderdaad cool. Tof initiatief.

 • Reply
  Lilian (ikwordvrolijkvan)
  9 maart 2016 at 09:53

  Super leuk! Ik wacht vol smart op editie 2, helaas de eerste gemist…

  • Reply
   Inge
   9 maart 2016 at 09:55

   Die wordt binnenkort aangekondigd, dus als je mijn blog in de gaten houdt kun je het niet missen! :)

 • Reply
  Marije
  9 maart 2016 at 10:50

  Wat een toffe dingen heb je gemaakt en gekregen! Leuk! Ook tof dat jullie project geslaagd is! :)

 • Reply
  Simone
  9 maart 2016 at 12:31

  Wat heb je super leuke dingen ontvangen maar ook zelf gemaakt en verstuurd! Super leuk project was dit!

 • Reply
  Michelle
  9 maart 2016 at 13:24

  Wat een leuke en creatieve cadeaus heb je gegeven maar ook gekregen :)

 • Reply
  Sabine
  9 maart 2016 at 14:02

  Wauw wat een leuke pakketjes zeg! Veel werk van gemaakt en ik vind dat wat je van Renske hebt gekregen ook megagaaf!! Zo zie je maar weer hoe blij je kunt worden van die kleine dingetjes :D

 • Reply
  Anita
  9 maart 2016 at 15:23

  Wat een onwijs leuke pakketjes heb je verstuurd en ontvangen en wat lief dat je nog iets opgestuurd kreeg van northflix :)

 • Reply
  Sammie
  9 maart 2016 at 16:33

  Erg mooi pakketje had je samengesteld en wat je hebt gekregen ziet er ook prachtig uit!

 • Reply
  Manon
  9 maart 2016 at 18:20

  Wauw wat een leuke pakketjes hebben jullie allebei gestuurd! Met zo’n pakketje moet je haast wel vrolijk worden

 • Reply
  Astrid
  9 maart 2016 at 21:08

  Deze leuke actie heb ik helemaal gemist, maar wat een leuke en vrolijke goodies. Zeker leuk om te maken en te krijgen :)

 • Reply
  Inge
  9 maart 2016 at 22:06

  Wat jammer! Er is veel vraag naar een tweede editie, dus wie weet de volgende keer meer geluk? :)

 • Reply
  Wanda
  10 maart 2016 at 12:06

  Met recht dat je hier een glimlach van kreeg! Wat een origineel en creatief pakketje!

 • Reply
  Lonneke
  10 maart 2016 at 20:34

  Wat een leuke items heb je gegeven en gekregen. Ik vond het super leuk dit en volgende keer ben ik er zeker van de partij.

 • Reply
  Els
  10 maart 2016 at 21:05

  Wat een mooie cadeautejs heb je gekocht en gekregen :-). Ik vond het leuk om jouw ervaring te lezen :-).

 • Reply
  Galina
  11 maart 2016 at 09:37

  Dit is zo een leuk initiatief! Go you! En zo attent ook allemaal!

 • Reply
  laura
  12 maart 2016 at 09:51

  Toffe dingetjes! <3

 • Reply
  Lesley
  16 maart 2016 at 10:38

  Vond het heel erg leuk om mee te doen met Epic! Het uitpakken en het inpassen was echt een feestje! Wanneer komt de volgende editie ;-)

 • Reply
  Sas
  22 maart 2016 at 19:51

  Oh wat een super tof pakket heb je gekregen en gestuurd! Volgende keer ben ik van de partij

Leave a Reply

CommentLuv badge