#PlukhetGeluk – Omdat je het verdient

11 februari 2015

Lieve Saskia kwam met het idee voor een nieuw project #PlukhetGeluk, gericht op de positieve dingen in het leven. Bewust worden van de kleine, mooie dingen om je heen.
Aangezien ik wel wat mindfulness slash positiviteit kan gebruiken, laat ik mij dit project niet aan mijn neus voorbij gaan.

Mijn ouders

Natuurlijk horen mijn ouders in dit rijtje thuis. Pap, mam, bedankt voor hoe jullie mij hebben opgevoed. Bedankt dat jullie mij hebben geholpen met verhuizen naar Zweden, het was anders nooit gelukt! Bedankt dat jullie altijd vertrouwen in mij hebben, ook als ik het zelf soms even niet meer heb. Bedankt dat jullie er voor me zijn wanneer ik jullie nodig heb. Ik hoop van de zomer weer thuis te zijn, ik kijk er nu al naar uit.

Mijn zusjes

We maken het onszelf niet makkelijk door allemaal in het buitenland te gaan wonen. Jullie voorgoed in Engeland, ik voor (waarschijnlijk) tijdelijk in Zweden. Ik geef toe, het is best saai zonder jullie hoor. Gelukkig waren we met kerst allemaal thuis en waren we weer even compleet. Eind deze maand ga ik naar jullie toe, om vervolgens met jullie door te reizen naar Londen om daar een weekend door te brengen! Wieeeh! Daar heb ik zin in! Eind April komen jullie gezellig een weekendje naar Huize Mango, hij heeft nu al zin om met jullie te spelen! Bedankt dat jullie er zijn.

Mango

Mango kan natuurlijk niet ontbreken. Mijn grote (kleine) vriend. Stronteigenwijs maar daarmee lijkt hij op zijn baasje. Bedankt voor je gekke fratsen, ik moet altijd zo om je lachen. Bedankt dat je gezellig kan zitten babbelen, dat betekent dat je het naar je zin hebt en ik het dus goed doe. Bedankt dat je het leuk vindt om met mij lekker te worstelen (ik laat je altijd expres winnen, hihi) en ik ben zeer content wanneer je tegen mijn hand aankruipt en alvast zachtjes zit te dutten (ik weet hoe zeldzaam dit voor je is, meneer stuiterbal!).

Lezers

Mijn blog trekt geen grote bezoekersaantallen en ook de volgers blijven uit. Maar ik ben blij met jou, met jullie, die op mijn blog terecht zijn gekomen en dit lezen. Bedankt dat je het de moeite waard vond om door te klikken en hier te komen kijken. Bedankt dat je af en toe een berichtje achterlaat, het doet me erg goed om deze te lezen. Bedankt dat je bent gekomen en ik hoop dat je het leuk genoeg vindt om te blijven.

Ieder van jullie verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Dankjewel!

Het eerste deel bestond uit een geluksvragenlijst en het tweede deel uit foto’s van geluk.

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 • Reply Marleen 11 februari 2015 at 10:56

  Ik heb hetzelfde met mijn blog. En ook al is er maar één persoon die interesse heeft in wat ik doe, het is toch leuk om die ene persoon blij te maken. Ik volg je nog niet zo lang maar ik vind je schrijfstijl echt leuk!

  • Reply Inge 11 februari 2015 at 16:29

   Inderdaad, ik blog voor mezelf en als mensen geïnteresseerd zijn in wat ik doe dan is dat mooi meegenomen 🙂 Dankjewel!

 • Reply Sas 11 februari 2015 at 12:03

  Wat een mooi blogje heb je ervan gemaakt! Je hebt zeker heel veel mensen/dieren om je heen die je kan koesteren<3

 • Reply Emily Lotus 12 februari 2015 at 10:57

  Fijn lijstje. <3

 • Reply Margot 12 februari 2015 at 23:46

  Een lief en mooi lijstje. Leuk om te lezen. Geniet inderdaad van de mensen die je dierbaar zijn, daar haal je het meeste geluk uit.

  • Reply Inge 13 februari 2015 at 10:16

   Inderdaad <3

   • Reply Inge 13 februari 2015 at 21:12

    Ah dankjewel voor je lieve woorden! En inderdaad, ik blog voor mezelf en wie me wil volgen is mooi genomen!

 • Reply visionarylifeee 13 februari 2015 at 15:45

  Allereerst: wat een prachtige blog heb je zeg! Is mijn eerste keer en ben onder de indruk hoor 🙂 Daarnaast heb je prachtige invulling gegeven aan de opdracht van Saskia. En wat betreft je bezoekersaantallen en je volgers: geniet gewoon van de weg die bewandelt en geloof in jezelf 🙂 Zolang jij er plezier in hebt (en dat merk ik wel bij jou), zullen de volgers terugkomen en groeien. Jouw passie en plezier is in ieder geval het belangrijkste 🙂 X

  • Reply Inge 13 februari 2015 at 21:12

   Ah dankjewel voor je lieve woorden! En inderdaad, ik blog voor mezelf en wie me wil volgen is mooi genomen!

 • Reply Estrella 13 februari 2015 at 20:26

  Wat een mooi lijstje!

 • Reply Els 15 februari 2015 at 10:55

  Mooi ingevuld :-). Mijn blog heeft ook nog weinig volgers maar ik ben ook blij met elke bezoeker die de moeite neemt mijn artikelen te lezen en te reageren :-). Ik vind je blog echt heel leuk om te volgen :-).

 • Reply Dina 17 februari 2015 at 07:09

  Altijd als ik ‘Mango’ zie staan dan denk ik: MANGO? WAT DOE JE MET MIJN KAT? En dan besef ik me weer dat jij je eigen Mango hebt. 🙂

  • Reply Inge 18 februari 2015 at 13:56

   Hihi Mangooo <3