#PlukhetGeluk – Foto’s van geluk

28 januari 2015

Lieve Saskia kwam met het idee voor een nieuw project #PlukhetGeluk, gericht op de positieve dingen in het leven. Bewust worden van de kleine, mooie dingen om je heen.
Aangezien ik wel wat mindfulness slash positiviteit kan gebruiken, laat ik mij dit project niet aan mijn neus voorbij gaan. In deze opdracht worden we gevraagd om foto’s uit te zoeken die ons blij maken, oftewel: foto’s van geluk. Ik vond het eigenlijk nog best lastig, want wat wil ik nou laten zien?

Afbeelding collage met geluksmomenten

Mijn familie speelt samen met mijn papegaai de grootste rol, maar ik wil geen foto van hen op het interwebs plaatsen. Ze zijn zeker niet vergeten, maar vanwege privacy niet opgenomen in de collage.
♥ Monsieur Mango, mijn lieftallige papegaai. Wat is het toch een schatje (zijn ondeugende streken zie ik maar even door de vingers). Foto’s maken is één van de moeilijkste dingen, aangezien hij verzot is op mijn telefoon/camera/alles-wat-maar-blinkt. Binnen no-time hangt hij dan aan mijn telefoon/camera/hetgeen-wat-blinkt en weg fotomoment! De foto is ook wat donker, maar dat geeft niet.
♥ Kaarsen en met name geurkaarsen. Heb onlangs eindelijk een scentchips brandertje aangeschaft en die is regelmatig aan. Even heerlijk ontspannen met die fijne geurtjes in mijn kleine kamertje. [Zen]
♥ Kaarten die ik heb ontvangen sinds ik in Zweden woon (nu 1,5 jaar). Veruit de meesten komen van mijn moeder. Dankjewel, mam! Voegt wat kleur en gezelligheid toe en hier en daar ook een Nederlands tintje.
♥ Bloemen! Het staat zo gezellig in de kamer, zeker wanneer ze weer tulpen in de winkels hebben! Joehoe! Mijn lievelingsbloemen zijn gerbera’s, maar helaas heb ik die in Zweden nog nergens kunnen vinden. Ach, rozen, tulpen of een orchidee zijn ook gezellig!

Misschien niet zo heel veel foto’s, maar kwaliteit gaat boven kwantiteit, toch? 😉

Het eerste deel bestond uit een geluksvragenlijst.

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 • Reply Dina 28 januari 2015 at 15:22

  Mango is echt een lieverdje zeg! <3

  • Reply Inge 28 januari 2015 at 15:43

   Jaaa ♥

 • Reply sammie 29 januari 2015 at 10:23

  Leuk om Mango te zien! Geweldige naam heeft hij 😉

  • Reply Inge 29 januari 2015 at 10:54

   De naam was snel gekozen, hij heeft de kleurtjes van een Mango 😀

 • Reply bymarlayne 29 januari 2015 at 19:55

  Mango is echt cute!

 • Reply Estrella 30 januari 2015 at 17:06

  Leuk project! En wat een toffe papegaai!

 • Reply Sas 31 januari 2015 at 09:50

  Ik heb mijn foto’s ook heel bewust gekozen zodat niet iedereen zichtbaar is 🙂
  Je hebt hem leuk ingevuld en och, die Mango<333

 • Reply merdjelin 31 januari 2015 at 12:18

  Wat een geweldige papegaai! Wij hadden er vroeger een toen ik nog heel klein was. Kan het me niet meer herinneren maar lijkt me wel heel leuk x

 • Reply TimeForBlues 31 januari 2015 at 15:39

  Mango ziet er echt super lief uit! En ja geurkaarsen staan ook zeker op mijn lijstje. Je kan er niet genoeg hebben! 😉 x

 • Reply Lianne 1 februari 2015 at 15:08

  Wat een leuke papegaai! Ik zelf heb een parkietje, maar die woont bij mijn ouders omdat hij hier anders helemaal vereenzaamt aangezien er overdag niemand thuis is.

  • Reply Inge 1 februari 2015 at 15:30

   Daarom is het belangrijk dat de vogel genoeg verrijking heeft zoals speeltjes, foerageren; alles wat hem maar bezig houdt. Dan zal hij niet vereenzamen hoor. Ook radio aanlaten als niemand thuis is helpt. 🙂

 • Reply beautyandlifestylegirls 1 februari 2015 at 19:13

  Leuke foto’s!
  Super leuke papegaai!