Dag oktober, hallo november!

30 oktober 2015

Ik realiseer me dat mijn laatste maandoverzicht dateert van juni, dus wat betreft de regelmaat is het ver te zoeken. Oeps. Ik blik terug op de maand oktober.

Nou ja, ik denk dat we eerlijk kunnen zeggen dat de zomer niet mijn beste periode was. Ik voelde me futloos en daarna heb ik op wonderbaarlijke wijze ook nog mijn bekken weten te verdraaien. Definitely not the best summer ever..

Sinds september ben ik drie keer per week gaan bloggen: op maandag, woensdag en vrijdag staat er in principe een artikel online. Ik vind het erg prettig om een ritme te hebben waar ik me aan kan vast houden. Een keertje meer of minder bloggen is ook geen ramp. Ik ben er erg blij mee.

Ik begon de maand oktober met een review van de Otterbox Symmetry Case en deed mee aan project #InspirerendGeluk van Sas. In de periode van 21 september t/m 19 oktober stond er elke maandag een invulling van mij online. Hier vind je een overzicht van mijn #InspirerendGeluk. Dankje, Sas, voor dit mooie project. Ik heb er weer met plezier aan deelgenomen! Tevens doe ik mee aan #Boektober van Dagmar en ik heb nog vandaag en morgen om mijn 4e boek (extra boek!) uit te lezen. Ga ik het halen?

Afbeelding maandoverzicht oktober 2015

Verder behaalde ik de 100 volgers op Bloglovin (iedereen die mij volgt: bedankt!) waar ik natuurlijk heel erg blij mee ben. Het maakt het bloggen nóg leuker en specialer. Om mijn dankbaarheid te tonen kwam er een eerste winactie online. Mango maakte de winnaar bekend, waar ik veel leuke en lieve reacties op heb ontvangen. Mango is ook heel trots op zijn ikke-heb-mammie-tegengewerkt-prestatie 😉 Wat een schatje is het toch hè?

Creatieve dingen kunnen natuurlijk ook niet ontbreken en ik hoop dit in de toekomst nog meer te gaan doen op Monsieur Mango. Daar ligt heel stiekem toch wel mijn hart. Ik breide een kussenhoes (inmiddels zijn het er twee!) en maakte een DIY met lichtjes in een stolp. Zo simpel, maar het resultaat is zo mooi en gezellig. Past in elk interieur en zeker in dit seizoen komt hij echt tot zijn recht. Verder is er nog de Goedgemutste Breicampagne van Innocent: breien voor eenzame ouderen. Wat een prachtig initiatief, natuurlijk doe ik graag mee! Jij ook?

Tot slot heb ik mijzelf deze maand ook opgevrolijkt. Ik kocht een nieuwe lens voor mijn Nikon camera die al een hele tijd op mijn wensenlijst stond. Ik ben er nog steeds heel erg blij mee, wat een pracht ding is het toch! Tevens kon ik de nieuwe jaaragenda van Psychologie Magazine niet laten liggen. Ik sta te popelen om hem te kunnen gebruiken, maar zolang ik geen werk heb voelt hij eigenlijk een beetje overbodig.. Tot slot heb ik spontaan vliegtickets geboekt naar Engeland en ben ik er even tussenuit. Bijna twee weken gezellig bij mijn zusjes en even in een andere omgeving tot rust komen. Heb ik toch nog een beetje vakantie 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

31 Reacties

 • Reply Charelle 30 oktober 2015 at 09:27

  Fijn dat je een blogritme hebt gevonden dat je bevalt, blogt inderdaad een stuk fijner als je een soort van schema hebt. (:

 • Reply Anna 30 oktober 2015 at 09:42

  Leuke dingen allemaal! Ik heb ook zo’n blogritme (maar dan dinsdag, woensdag en vrijdag en binnenkort hopelijk ook maandag!), werkt echt prettig. Helemaal mee eens. Wat fijn ook dat je een nieuwe lens hebt, yay!

 • Reply Estrella 30 oktober 2015 at 11:41

  Leuke terugblik!

 • Reply Ysanne 30 oktober 2015 at 13:07

  Wat leuk een overzicht! De stolp met lampjes vond ik erg leuk. Tof dat je de 100 volgers hebt bereikt 🙂

 • Reply Marion 30 oktober 2015 at 13:53

  Oh ja, die agenda! Ik was ‘m alweer bijna vergeten. Opschrijven! NU! Leuk dat je er even tussenuit gaat/bent. Geniet ervan! X

 • Reply Sax and the Pretty 30 oktober 2015 at 14:04

  Goed dat je je zo aan je blogschema houdt. Ik faal regelmatig….love de lens en de lampjes! x

 • Reply Nina Simplynspecial 30 oktober 2015 at 16:29

  Super fijn dat je nu een blogritme te pakken hebt wat werkt voor jou! En onthou, niets moet 😉 Dat scheelt een hoop!

  • Reply Inge 30 oktober 2015 at 17:32

   Nee precies, maar het is lastig om ‘niets te moeten’ 😉

 • Reply Anita 30 oktober 2015 at 16:31

  Wat leuk dat je er even tussenuit gaat! Hier ook meer gelezen in boektober dan gedacht 🙂

 • Reply Vlijtig Liesje 31 oktober 2015 at 07:15

  Een vast ritme om te bloggen is inderdaad erg prettig. Ook voor bezoekers, want die weten wanneer ze wat kunnen verwachten.

  Die agenda moet ik nog steeds in de boekwinkel opzoeken om te bekijken.

 • Reply Sas 31 oktober 2015 at 10:46

  Leuk om te zien dat je een vast ritme hebt gekregen qua bloggen, ik lees je artikelen altijd met veel plezier! Leuk je maand overzicht te zien van Oktober. Dat November maar een fijne maand mag worden!

 • Reply Els 31 oktober 2015 at 12:26

  Het was een mooie maand. Het filmpje van Mango is me toch goed bijgebleven :-).

 • Reply Ismay 31 oktober 2015 at 12:30

  Wat een fijne en positieve dingen allemaal! Super leuk dat je de 100 volgers behaald hebt! En het geeft inderdaad een heel prettig gevoel als je in een fijne blogflow zit. Ik hoop dat november er net zo mooi uit mag zien <3

  • Reply Inge 7 november 2015 at 19:13

   Dankjewel, ik hoop het ook!

 • Reply Nesrin 31 oktober 2015 at 13:13

  Wat goed dat je in het vierde boek zit. Leuk zo een terugblik.

 • Reply Sandra 31 oktober 2015 at 13:53

  Wat leuk dat je tickets hebt geboekt om naar je zusjes te gaan! Even lekker weg, heerlijk hoor. Fijn ook dat je op vaste dagen blogt, voor jezelf en voor de bezoekers. Ik vind het een positief overzichtje van oktober! Hopelijk wordt november net zo leuk. 🙂

  • Reply Inge 31 oktober 2015 at 15:02

   Wat lief, dankjewel!

 • Reply Lisa 31 oktober 2015 at 14:14

  Zo te horen was jouw oktobermand perfect! Klinkt leuk allemaal. Fijn dat het bloggen zo goed lukt.

 • Reply Evelyne 31 oktober 2015 at 15:24

  Leuk dat je de 100 volgers bereikt hebt 😉 Daar zit ‘k nog lang niet (helaas zijn ’t er nog maar 6, heb geen idee hoe dat komt)

 • Reply Dina 31 oktober 2015 at 17:28

  Yay, wat een leuk lijstje! Wat voelt dat geweldig als je ziet dat je blog groeit hè… Op naar een nieuwe mooie maand.

 • Reply Hilde 1 november 2015 at 09:24

  Wat ’n leuk maandoverzicht! 🙂
  Die 50mm lens staat heeel hoog op mijn verlanglijstje! Nog eventjes sparen! 🙂 Fijn dat je er zo blij mee bent! 🙂

 • Reply Monique | WritingMonique 1 november 2015 at 10:09

  Wat een leuke round-up! Ik word nog steeds blij van je gebreide mini mutsjes!

 • Reply Saskia 1 november 2015 at 14:07

  Een vast blogschema lijkt mij ook heel fijn werken. En mooi die lens, staat zeker ook nog op mijn lijstje, mooie foto’s heb je ermee gemaakt!

 • Reply Margo 1 november 2015 at 16:04

  Oooh jaaaa jij was degene met de stolp met lichtjes! Ik heb hem namelijk ook gemaakt en ik kon er maar niet opkomen. Ik vind het zo leuk, bedankt voor deze tip nog!

  • Reply Inge 7 november 2015 at 19:13

   Heb ik zo weinig indruk gemaakt? Leuk dat jij hem nu ook hebt!

 • Reply Bente 1 november 2015 at 16:06

  Wat een fijne maand! Gefeliciteerd met de 100 volgers. En wat voor lens is het geworden? 🙂

  • Reply Inge 1 november 2015 at 17:50

   De Nikon AF-S 50mm 1:1.8G 🙂

 • Reply Marleen 1 november 2015 at 19:48

  Klinkt super! Gaaf dat je een nieuwe lens hebt gekocht. Dat zijn altijd dure uitgaven, maar zeker de moeite waard!

 • Reply Veer 1 november 2015 at 21:37

  Er komen leuke dingen aan zo te zien! Je hebt een leuke Blog. Ga je zeker volgen via Bloglovin.

 • Reply debby 2 november 2015 at 07:31

  Zo leuk om te zien! En gefeliciteerd met je 100 bl volgers. Volgens mij kom ik daar nog lang niet aan :0

 • Reply Rachel 7 november 2015 at 14:40

  altijd leuk zo’n artikel gefeliciteerd de eerste 100 is altijd top!