Winactie

100 volgers + winactie

7 oktober 2015

Haal de slingers uit de kast, zet je feestmuts op, switch naar ‘feestmodus’ en doe gezellig mee! Het is namelijk tijd voor een feestje! Ready? Let’s get the party started!

De winactie is gesloten.

Mijn aandacht werd getrokken door een mailtje dat ik had ontvangen. Blijkbaar heb ik de 100 volgers op Bloglovin bereikt. Even staarde ik mijn computerscherm stomverbaasd aan. 100? Are you kiddin’ me? Eigenlijk houd ik me niet echt met de aantallen bezig en gebruik ik Bloglovin vooral om de blogs die ik volg bij te houden ik kan het anders echt niet onthouden en niet om te checken hoe het met mijn eigen blog gesteld is..
Ik kan er niet meer onderuit, ik blijk de eerste mijlpaal van 100 volgers gehaald te hebben. JIPPIEJAJEE! *vreugdedansje met Mango* Ja, oké, ik weet ook wel dat het eigenlijk nog helemaal niets voorstelt en dat ik er bijna een jaar over heb gedaan, maar ik ben allang blij dat mensen mijn schrijfsels leuk genoeg vinden om mij ervoor te volgen (had ik niet verwacht namelijk). De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het hebben van volgers en het ontvangen van lieve reacties het schrijven nóg bijzonderder en leuker maakt; het geeft meer betekenis. Het doet me veel!

Tijd voor een feestje!

HO. STOP. WACHT. Een feestje omdat je 100 volgers hebt? Niet eens 1000?
Inderdaad! Wie het kleine niet eert, wie het grote niet weert. In het kader van positief in het leven staan vind ik dat er altijd een reden is voor een feestje! Stilstaan bij de kleine dingen in het leven is een mooie mindset om na te streven. Laat dit nu net een mooie gelegenheid zijn om mijn volgers te bedanken.

Afbeelding winactie

Wat valt er te winnen?

Niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Jullie houden het vast niet meer van de spanning..
Ik mag een cadeaubon / tegoed van GSMpunt verloten met een waarde van maar liefst €20! Dat betekent dus dat je naar hartenlust kan rondsnuffelen op de website. Er is een groot scala aan items: telefoonhoesjes, gadgets, bluetooth speakers, afijn. Er zit vast iets voor je tussen dat je graag wil hebben of goed kan gebruiken. Je kiest dus gewoon iets leuks uit en krijgt €20 korting! Awesome, niet waar?

Hoe doe je mee?

Ik ben de moeilijkste niet en meedoen is heel simpel. Laat hieronder een berichtje achter dat je meedoet met de winactie. That’s all folks!
Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op Bloglovin, Instagram of Twitter en je bent vrij om de winactie te delen of tweeten, maar het is niet verplicht.

Hoe wordt de winnaar bepaald?

Mango zal de rol van jurylid op zich nemen. Alle namen komen op een lootje en deze doe ik in een schaal. Mango gaat de gelukkige winnaar trekken! [Oh mensen, dit wordt hilarisch! Mango is zo geobsedeerd door telefoons en camera’s dat het me waarschijnlijk niet gaat lukken om het te filmen.. maar ik doe mijn best!] De winnaar zal ik dan op mijn blog bekend maken, samen met het fantastische *kuch kuch* filmpje.
Je kunt meedoen t/m 18 oktober 2015.

Gesponsord

 • Reply
  Sas
  7 oktober 2015 at 08:26

  Hiephoi! Gefeliciteerd met je 100 volgers! Een hele prestatie toch? Hoewel ik mijn blog ook niet ‘groot’ vind ben ik blij met elke nieuwe volger. Leuk dat je een winactie organiseert. Ik doe graag mee :-)
  Op naar de volgende 100 volgers<3

 • Reply
  Isolde
  7 oktober 2015 at 09:01

  Gefeliciteerd met je 100 volgers! Ik vind het ook best veel hoor, groot gelijk dat je een feestje geeft!
  Je winactie sla ik even over, ik heb geen smartphone en heb ook weinig met dat soort gadgets, ik gun de waardebon dan liever aan iemand die wel echt wat mee heeft.

  • Reply
   Inge
   7 oktober 2015 at 09:57

   Lief van je! :)

 • Reply
  Annelies
  7 oktober 2015 at 10:32

  Hieperdepiep! Wat leuk, gefeliciteerd! 100 volgers is óók een mijlpaal. Eéntje die ik nog niet gehaald heb. Mag je best trots op zijn. Op naar de 200 ;-) Ik doe graag mee met je win actie. Wie wordt er nu niet blij van om iets te winnen ;-)

 • Reply
  sammie
  7 oktober 2015 at 10:53

  Mooi aantal! gefeliciteerd!! Je nieuwe layout is trouwens ook super! Mooie header ook. Ik gun iemand anders de prijs, heb al genoeg spul voor mijn mobieltje :) Maar nogmaals gefeliciteerd!

  • Reply
   Inge
   7 oktober 2015 at 11:31

   Dankje Sammie!

 • Reply
  Ysanne
  7 oktober 2015 at 11:51

  Wiejoee, gefeliciteerd! 100 is een van de leukst mijlpalen vind ik :D Heb je ook zeker verdiend! Ik skip deze winactie even (iets met teveel dingen voor mijn telefoontje haha), maar wel leuk dat je dit doet!

 • Reply
  Marlotte
  7 oktober 2015 at 12:05

  Wat goed, van harte gefeliciteerd! Er komen vast en zeker nog heel veel nieuwe volgers bij, daar ben ik van overtuigd. Ik doe graag mee met je winactie!

 • Reply
  Anna
  7 oktober 2015 at 12:43

  Woehoeee, gefeliciteerd! Wat leuk :). Ik vind het zeker al een mijlpaal hoor, al zijn het er geen 1000. En dan nog: dat komt heus nog wel :). Leuke winactie, ik doe mee!

 • Reply
  Stephanie
  7 oktober 2015 at 13:04

  Whoe gefeliciteerd met je 100 volgers! Is al een heel mooi begin en er komen er vast nog veel meer bij! :)

  • Reply
   Inge
   7 oktober 2015 at 15:29

   Doe je ook mee met de winactie?

 • Reply
  Puck
  7 oktober 2015 at 13:46

  Je hebt een mooie nieuwe layout, èn 100 volgers? Wat wil je nog meer?!? (nouja, 200 snap ik wel hoor, altijd vooruit blijven kijken) Ik doe graag mee met je winactie want ik heb hoognodig een nieuwe oplader nodig. De vorige is dusdanig mishandeld door de ukkies dat hij bijna het loodje legt…

  • Reply
   Inge
   7 oktober 2015 at 15:28

   Hihi ja ik ken het, Mango kan er ook wat van!

 • Reply
  Leila
  7 oktober 2015 at 15:07

  Gefeliciteerd met je volgers!! Ga zo door :) ik doe graag mee met de winactie, want ik ben echt toe aan een nieuw hoesje ‘

 • Reply
  Northflix
  7 oktober 2015 at 16:50

  Gefeliciteerd en helemaal terecht! Op naar de 200!
  Ik sla de winactie over, want ik heb al met hun samengewerkt ;-)

  • Reply
   Inge
   7 oktober 2015 at 18:32

   Noouu, vooruit dan ;)

 • Reply
  Anita
  7 oktober 2015 at 17:33

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Laatst nog een hoop gsm spulletjes gekregen dus ik gun de prijs iemand anders.

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  7 oktober 2015 at 20:10

  Joehoe, 100 volgers! Is toch een mooie, eerste mijlpaal :) Op naar de volgende! Ik sla deze winactie over aangezien ik de laatste tijd veel telefoonaccessoires heb gekocht/ontvangen. Maar er is vast iemand die dit shoptegoed goed kan gebruiken. Ben wel heel benieuwd naar het filmpje haha.

 • Reply
  Nesrin
  8 oktober 2015 at 00:50

  Gefeliciteerd!! Wat mooi!

  Ik ben heel benieuwd hoe Mango het gaat doen.

  Ik pas echter en gun deze prijs aan een ander.

  Op naar de 200!

 • Reply
  Kim
  8 oktober 2015 at 09:31

  Gefeliciteerd!! Wat een mooi aantal :)
  Ik pas, voor mijn telefoon hebben ze helaas niet zoveel!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  8 oktober 2015 at 14:52

  Gefeliciteerd met je 100 volgers! Leuk dat zoveel mensen je blog ontdekt hebben!

 • Reply
  Els
  9 oktober 2015 at 08:19

  Van harte gefeliciteerd! Ik vind die mailtjes vaak ook heel handig. Anders vergeet ik gewoon te kijken naar hoeveel volgers ik heb :-).

  Ik doe graag mee met de winactie.

 • Reply
  sabrina
  9 oktober 2015 at 22:28

  Gefeliciteerd met je volgers! Mss ben ik wel de 100e, ik volg je een paar dagen :) Maar ik hoop dat ik met mag doen. … Ik ben je ook meteen op Instagram en Twitter gaan volgen.

  • Reply
   Inge
   10 oktober 2015 at 11:28

   Natuurlijk mag je meedoen!

 • Reply
  Livia
  11 oktober 2015 at 16:04

  Ik doe mee! En ik volg je op twitter (nobodyknowsliv)

 • Reply
  Lesley
  13 oktober 2015 at 07:39

  Super gefeliciteerd met het behalen van de 100 volgers! Een mooie mijlpaal toch?;-)! Ik volg je al een tijdje op insta en bloglovin alleen nog niet op twitter. Daar heb ik je even toegevoegd! Ik ben daar ook niet zo actief hoor ;-) . Ik kan niet wachten op het filmpje dat moet er super grappig uit zien lijkt mij ;-)

 • Reply
  Esther Potters
  14 oktober 2015 at 16:09

  Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee aan deze leuke winactie!
  Ik volg je vanaf nu ook op Twitter:)
  @es2511

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.