Dag maart, hallo april!

30 maart 2016

Het lijkt wel of ik één keer met mijn ogen heb geknipperd sinds ik het laatste maandoverzicht schreef. Ongelofelijk dat maart alweer zo goed als voorbij is. Dag maart, hallo april!

Maandoverzicht

Maart is de maand waarop het wat stilletjes was op mijn blog. Er verschenen niet zoveel berichten als jullie van mij gewend zijn. Wat kan ik zeggen? Geen energie, geen tijd. Ik blog natuurlijk omdat ik het leuk vind, niet omdat het moet. Een fulltime baan gaat je ook niet in de koude kleren zitten natuurlijk.

Eind februari was ik jarig en in mijn eerste artikel van maart deelde ik dan ook mijn verjaardagscadeautjes, waardoor ik weer dingen van mijn wensenlijst kon afstrepen. Op 5 maart was Het Grote Uitpakmoment van Echte Post Is Cool. Wat was het een geweldige dag, met zo veel vrolijkheid op Instagram! Maandag blikte ik nog terug op de eerste editie van #echtepostiscool, want jawel: er komt een tweede editie aan! Wij kregen zoveel enthousiaste reacties dat wij eigenlijk niet konden weigeren.

Afbeelding Maandoverzicht maart 2016

Verder schreef ik over de workshop lippenbalsem & deodorant maken, die ik in Amsterdam heb gevolgd. Super leerzaam en ik ben eigenlijk nog meer gemotiveerd om mijn eigen producten te maken. De maart-box van Goodie Goodness viel weer op mijn deurmat en deze liet ik jullie zien. Ik kan vast verklappen: deze editie is écht een feestje! Tot slot deelde ik bij het aanbreken van de officiële lente ook mijn lente wishlist, met een aantal fijne producten – denk ik.

Winactie

Graag wil ik ook even een update plaatsen over de winactie die op mijn verjaardag (eind februari) online kwam. Je kon je opgeven t/m 11 maart. Vanwege drukte ben ik er nog niet aan toe gekomen maar ik ben jullie – de deelnemers – zeker niet vergeten. Excuus dat jullie hier langer op moeten wachten!

Doelen voor

Meestal eindigde ik mijn blogpost met een aantal doelen voor de volgende maand. Ik merk al wel dat ik sinds ik werk deze doelen eigenlijk nooit ben nagekomen. Nu is dat natuurlijk ook geen ramp, het is namelijk geen verplichting. Daarom lijkt het mij handig om de komende tijd geen doelen meer op te stellen, want op het moment heeft het eigenlijk gewoon geen zin!

Wat is jouw hoogtepunt van maart?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 • Reply Els 30 maart 2016 at 18:23

  Ja, een baan hakt er erg in. Ik weet het ;-). Daarom op mijn blog ook maar 2 artikelen per week. Meer lukt me ook echt niet. En prima dat je geen doelen stelt :-). Fijne komende maand!

  • Reply Inge 30 maart 2016 at 19:36

   Dankjewel, jij ook Els!

 • Reply Amy 3 april 2016 at 11:30

  Een nieuwe (fulltime) baan is altijd enorm wennen en neemt veel energie. Dat herken ik nu ook bij mijn nieuwe job. Toch went dat allemaal echt en wordt het vanzelf beter! 🙂 Veel succes komende maand!

 • Reply jjolieke l jjolieke.nl 5 april 2016 at 11:25

  Hii, wat leuk dat ik je blog tegenkom! Je schrijft heel leuk. Doelen stellen zijn eigenlijk ook niet nodig. Af en toe probeer ik me aan een 21/30 dagen challenge te houden, maar daar ben ik ook niet zo goed in. Toevallig ben ik vandaag één gestart, dus ik ben benieuwd. Het is alweer een tijdje geleden, maar nog gefeliciteerd!