Goodie Goodness maart box

21 maart 2016

Bij de Goodie Goodness box zeg ik vaak dat de inhoud een feestje is. Dit keer lijkt Goodie Goodness het wel heel letterlijk te nemen! Benieuwd wat erin zit? Kijk maar mee!

De Goodie Goodness box is een box die elke maand op je deurmat valt. Het doel? Je bekend maken met nieuwe producten en opkomende ontwerpers / kleine creatieve bedrijven. Het gaat om een verrassingsbox, dus je weet nooit van tevoren wat erin zit! Kijk je mee naar de inhoud van de Goodie Goodness maart box?

De maartbox

Afbeelding Goodie Goodness maart box

Afbeelding Goodie Goodness maart inhoud
De inhoud van de box ziet er deze keer wel heel feestelijk uit. Ook deze keer zat er een informatiekaart bij met meer informatie over de ontwerper én wat je in de box gaat aantreffen.

Afbeelding Goodie Goodness maart rietjes

Afbeelding Goodie Goodness maart feestmuts

Afbeelding Goodie Goodness maart inhoud

De box staat deze keer in het teken van ontwerper Engel.celebrate life. 12 jaar geleden maakte Sabien Engelenburg de eerste vlaggenslinger op een oude naaimachine, voor de verjaardag van haar oudste dochter. In der loop ter tijd zijn daar meer slingers bijgekomen, want elk feestje vraagt om zijn eigen versiering.

Het assortiment van Engel. is inmiddels uitgebreid met veel meer mooie producten. Ze worden in het binnen- en buitenland gemaakt in ateliers die duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel dragen. De creatieve ontwerpers waar Engel. mee samenwerkt hebben feeling met hun gedachtegoed

Afbeelding Goodie Goodness maart hey you

Afbeelding Goodie Goodness maart borden

Voor Engel. kan een tafel niet feestelijk genoeg bedekt zijn. Daarom hebben zij hun bamboe service uitgebreid met nog meer producten in vrolijke prints in de kenmerkende stijl van Engel: kleuren die opvallen zonder te schreeuwen en grafische patronen waarin je steeds iets anders ziet. Bamboe is een snelgroeiend natuurproduct in ruime mate voorradig. Het servies is 100% biologisch afbreekbaar.

Afbeelding Goodie Goodness maart hello

Afbeelding Goodie Goodness maart let's eat cake

Afbeelding Goodie goodness maart hip hip hurray
De feestelijke kaartjes en enveloppen in de box zijn afkomstig van Goodie Goodness. Helemaal in dezelfde grafische huisstijl om het feestje compleet te maken.

Conclusie

Goodie Goodness lijkt wel gehoor te hebben gegeven aan het feit dat ik altijd roep dat de inhoud een feestje is. Mijn pakket bevat twee bamboebordjes, 25 rietjes, een feestmuts en een setje kaarten.
In Zweden had ik bamboeservice en daar was ik niet zo’n fan van. Ideaal voor een picknick, maar voor dagelijks gebruik vind ik het niet zo fijn. Mijn borden zagen er niet zo feestelijk uit als deze twee, dat moet ik toegeven. Voor een kinderfeestje lijken ze mij overigens ideaal, of als gebaksbordjes. Maar in het laatste geval, ontvang ik er nog graag een stuk of 18 😉 Het grafisch ontwerp vind ik ontzettend leuk en vrolijk, met de gekleurde vlakken en stippen. Ik ben dan ook vooral fan van de leuke kaartjes!

Mijn overall feeling van de maart box is dat ik er persoonlijk niet zoveel mee kan. Het ziet er heel feestelijk en vrolijk uit – absoluut – maar dat is het dan ook wel. Nee, voor mij is dit niet de leukste box die ertussen zit, maar voor een ander wellicht wel!

Wat vind jij van de Goodie Goodness maart box?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 • Reply Mieneke 21 maart 2016 at 08:55

  Wat een eerlijke recensie! Leuk om te lezen. En van de kleurtjes en het design word ik wel vrolijk 🙂

  • Reply Inge 21 maart 2016 at 18:28

   Ja ik ook! Echt ‘nuttig’ vind ik het helaas niet, omdat ik hier niet zoveel mee heb. Maar wie weet komt het een keer van pas! 🙂

 • Reply Charelle 21 maart 2016 at 08:59

  Oh wat een super vrolijke spulletjes allemaal inderdaad! Echt een cadeautje als dat bezorgd wordt! ^^

 • Reply sammie 21 maart 2016 at 09:05

  Oh de rietjes! 🙂 Leuke inhoud maar je moet wel echt een feestje hebben om het te gebruiken denk ik

  • Reply Inge 21 maart 2016 at 11:07

   Dat denk ik ook 🙂 Dan lijkt hij mij perfect!

 • Reply Amy 21 maart 2016 at 09:22

  Kan me voorstellen dat je er op daily basis niet zoveel mee kan, maar het straalt wel een heleboel vrolijkheid uit! De rietjes vind ik overigens wel heel erg tof! 🙂

 • Reply Anne 21 maart 2016 at 11:06

  Wat een leuk pakket, zeg! Ik vind bamboeservies eigenlijk juist wel heel fijn en dit is wel een hele leuke variant 🙂

 • Reply Lesley 21 maart 2016 at 14:29

  Super leuk om jou verhaal te lezen. Ik heb hem vandaag ook online. Ik gebruik rietjes eigenlijk echt dagelijks en een kaartje sturen kan altijd want dat is EPIC toch haha.

 • Reply Nina Simplynspecial 21 maart 2016 at 15:17

  Lekker vrolijk, idd enorm feestelijk. Als je voorlopig geen feestje op de planning hebt kun je er idd weinig mee… Bamboeservies, nog nooit van gehoord! Weer wat geleerd 😉

 • Reply Dina 21 maart 2016 at 21:16

  Ik was al benieuwd wat je in de box van deze maand zou ontvangen. Het ziet er echt enorm leuk, vrolijk, gezellig en feestelijk uit, maar je kunt er inderdaad misschien niet zo heel erg veel mee.

 • Reply Michelle 22 maart 2016 at 17:20

  Een feestje in je brievenbus! Opzich wel leuk om straks met Pasen op tafel te zetten, maar als je net als ons niet groots uitpakt op feestdagen en verjaardagen dan is deze box inderdaad niet de leukste ooit.

 • Reply anneleen 24 maart 2016 at 11:39

  Wat een vrolijke en leuke spulletjes! 🙂

 • Reply Sas 25 maart 2016 at 10:45

  Wat een super leuke en vooral vrolijke box zeg!

 • Reply Renske 26 maart 2016 at 14:15

  Oeh, wat een vrolijke box weer!