Mijn lente wishlist 2016

23 maart 2016

Vinden jullie het ook niet heerlijk dat de lente nu officieel is begonnen? Nu is het maar te hopen dat het weer zich er ook naar gaat gedragen. Tijd voor een lente wishlist 2016!

Afbeelding lente wishlist

Chiffonjurk | Esprit
Ik draag eigenlijk maar heel weinig jurkjes, terwijl ik ze vaak wel erg leuk vind. Op het moment durf ik ze alleen niet echt te dragen, iets met letterlijk niet zo lekker in mijn vel zitten. Een A-lijn jurkje of een soepelvallende, maar getailleerd jurkje maakt mij meestal wel blij. Zeker als ze ook nog eens in het blauw zijn.

Horloge | Daniel Wellington
Ah, dit pareltje staat al een tijdje op een lijst. Ik ben gek op horloges en heb er in de loop der jaren al een aantal gehad. Deze is chique, elegant en de gekleurde band maakt het lente gevoel compleet. Precies waar ik van houd.

Lemony flutter | Lush
Menig blogger heeft dit potje vast al in haar (of zijn) kastje staan. Behalve ik. Ik heb het product nog nooit gebruikt, maar de reacties zijn zo goed dat ik eigenlijk wel heel erg benieuwd ben. Ik heb last van droge ellebogen en met mijn nagelriemen is het ook dramatisch gesteld. Ik weet alleen niet of ik zo’n fan ga zijn van de geur. Ik heb een beetje een haat/liefde verhouding met citroen.

Black Face Mask | Iva Natura
Op het moment gebruik ik een tonic en creme van Iva Natura en ben daar erg over te spreken. Ik hoor steeds meer enthousiaste verhalen over dit wonder masker en ik denk dat mijn gezicht hier erg bij gebaad is. Het is en blijf maar onrustig, wat ik ook doe. Erg vervelend!

Het Happiness Project | Bol.com
Het Happiness Project van Gretchen Rubin lijkt mij een boek dat heerlijk wegleest, humoristisch is geschreven en je ook nog laat nadenken over hoe je gelukkiger en vrolijk in het leven kunt staan. Geen zwaar leesvoer, maar juist luchtig (hoop ik). Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd.

Heb jij al een product uit mijn wishlist? Of heb jij misschien dezelfde producten op jouw wishlist staan?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 • Reply marije 23 maart 2016 at 07:11

  The happiness project is een aanrader! Heerlijk boek.

  Super leuk het jurkje!

  Maak er een mooie dag van!

 • Reply sammie 23 maart 2016 at 08:59

  Leuke items! Ik heb helemaal niks van Lush hihi. Wie weet ooit nog eens maar vind de producten allemaal wat aan de prijzige kant.

 • Reply Michelle 23 maart 2016 at 09:56

  Ik ken eigenlijk alleen de Lemony Flutter van je lijstje, hij lijkt mij dus heerlijk door de citroen geur! Ik heb helaas geen winkel in de buurt zitten en tja 7 euro verzendkosten plus de gebruikelijke prijzen van Lush, maakt het er na dat ik niet zo heel vaak wat bij de bestel. Maar het schijnt inderdaad heel goed te werken!

 • Reply Lesley 23 maart 2016 at 10:01

  The happiness project is echt een boek wat ook op mijn wishlist staat! De nagelriemencreme van lush heb ik en is inderdaad een aanrader. Ik hou ook niet zo ven citroen maar dit is gewoon lekker spul haha

 • Reply Lilian (ikwordvrolijkvan) 23 maart 2016 at 11:44

  Lemonyflutter is heel fijn! Echt een aanrader!

 • Reply Amy 23 maart 2016 at 15:37

  Wat een heerlijk lijstje meis! Vooral dat jurkje vind ik erg gaaf en zou ook zo bij mij in de kast kunnen hangen ๐Ÿ™‚

 • Reply Els 23 maart 2016 at 19:27

  Wat een leuke producten. De Chiffonjurk is echt heel mooi. Ik ga de komende tijd ook meer jurkjes dragen :-). En wie houdt er nu niet van Lush?

 • Reply Nina Simplynspecial 24 maart 2016 at 18:29

  Lemony flutter, krijg je geen spijt van! Heerlijk spulletje ๐Ÿ™‚ Over dat masker van Iva Natura heb ik veel goeds gehoord, maar zelf nog niet geprobeerd.

 • Reply Galina 24 maart 2016 at 20:20

  Het boek spreekt me aan! Ik hou me momenteel bezig met zelfreflectie en daar past zo een boek prima bij ๐Ÿ˜‰ en de Black Face Mask mรณet ik nu ook proberen, je zei namelijk the magic words (‘wonder masker’)en mijn huid kan wel wat wonderen gebruiken ๐Ÿ˜‰

 • Reply Sas 25 maart 2016 at 10:53

  Ja dat boek is echt een topper! Review ben ik mee bezig. Zeker een heel fijn en inspirerend boek