Winactie | Ecologische huishoudproducten

10 mei 2017
Afbeelding winactie win een ecologisch huishoudpakket

?Horen jullie dat alarm ook? Ja? Mooi, want dat is namelijk de winactie alert! It’s giveaway time! Het was wel weer eens tijd voor een winactie toch? Vind ik wel. Maar wat kun je eigenlijk winnen?

De winactie is gesloten.

Vorige week liet ik jullie in een uitgebreide review kennismaken met een vijftal ecologische huishoudproducten van drie verschillende merken: Frosch, Ecover en Bio Right. Benieuwd wat ik van de producten vind of wat deze producten precies doen? Dan adviseer ik je om het artikel nog even na te lezen. Daarin staat namelijk alle informatie die je nodig hebt. Was je al enthousiast? Mooi! Want jij kunt dezelfde producten winnen. Ja, jij ja! Van Plein mag ik namelijk hetzelfde pakket ook nog eens weggeven aan één van mijn lezers. WIEHOE! Samenvattend zijn ecologische huishoudproducten beter voor mens, dier en milieu en werken ze net zo goed als reguliere producten. Je kunt ze dus met een gerust hart gebruiken (ook als je een gevederd vriendje in huis hebt!). Doe mee en win ecologische huishoudproducten!

Afbeelding winactie win een ecologisch huishoudpakket

Hoe maak ik kans?

Deelname is heel simpel. Er zijn verplichte stappen en er zijn optionele stappen. Wanneer je naast de verplichte stappen ook nog een extra stap doorloopt, komt je naam vaker in de schaal terecht en maak je dus meer kans! Doorloop je alle extra stappen, dan maak je maximaal kans. 🙂

Dit moet je doen

Volg Plein op Facebook en/of Instagram (allebei = meer kans!)
Laat in een reactie weten dat je meedoet en geef aan welke stappen je hebt doorlopen

Dit mag je doen

Het zou leuk zijn als je mij op mijn social media kanalen volgt: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest (Elk social media kanaal dat je volgt, levert je een extra lootje op!)
Deel dit bericht op Facebook

Hoe werkt het?

Ik hoop dat Mango weer mijn lieftallige jurylid wil zijn en de winnaar wil bepalen. Als redacteur heeft hij natuurlijk een belangrijke en verantwoordelijke taak en met minder neemt hij geen genoegen. (Weten jullie ook gelijk wie de baas is in huize Mango..). Alle lootjes plus eventuele extra loten gaan in een bakje en Mango trekt de winnaar. Dit ga ik filmen zodat jullie ook eerlijk kunnen zien hoe het is gegaan. Zelfde effect als een random generator maar dan leuker! Heb je Mango nog niet eerder in actie gezien en ben je benieuwd hoe Mango dit doet? Dit filmpje geeft een goed beeld. Mango heeft zelfs een keer de winnaar gekozen door middel van een poepje! Ik zei toch dat het leuker is dan een random generator? 😉 Dus: doe mee en win ecologische huishoudproducten!

Je kunt meedoen met de winactie tot en met 24 mei 2017, 23.59u.

Op vrijdag 26 mei 2017 zal ik de winnaar van het ecologisch huishoudpakket bekendmaken op mijn blog. Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres invult, want de winnaar of winnares krijgt ook bericht per mail.

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

24 Reacties

 • Reply Jenn 10 mei 2017 at 08:32

  Oh leuk, ik doe graag mee! Ik ben erg benieuwd naar deze schoonmaakmiddelen. Jou volgde ik al op Twitter en Insta, bij dezen ook op FB, en huishoudplein ben ik ook op beide gaan volgen 🙂
  Jenn heeft onlangs geplaatst…Gelezen: Blogboek van Kelly DeriemaekerMy Profile

 • Reply Jolanda 10 mei 2017 at 09:17

  Klinkt goed! Mijn man en ik gaan in het komende half jaar 2x verhuizen… (huis verkocht, huurhuis, nieuw huis gekocht) dus dan wordt er veel schoongemaakt! Het is heel erg welkom 🙂

  Ik ben huishoudplein gaan volgen op fb en ig, en jou op ig, Twitter en pinterest.

 • Reply Jessica J. 10 mei 2017 at 09:35

  Liefde voor Ecover en sinds kort ook voor Frosch! Bio Right kende ik nog niet. Tijd om daar verandering in te brengen, nietwaar? 😉
  Ik volgde je al via Twitter en Instagram, maar nu ook via Facebook en Pinterest – al gebruik ik Pinterest vrijwel nooit. Ik volg Huishoudplein nu ook via beide kanalen. Oh, en ik heb het bericht gedeeld op de Facebookpagina van mijn blog. Toffe winactie, zeg! Succes, iedereen!
  Jessica J. heeft onlangs geplaatst…My scentful life #52 • Moederziel alleen met een vriezer vol gyozaMy Profile

 • Reply Gonny Aarts 10 mei 2017 at 10:26

  Ik ben heel benieuwd naar deze mooie poetsmiddelen. En zou er graag mee aan de slag gaan. Ik volg jullie beiden op IG en FB. Ik ben nog niet aan de voorjaarsschoonmaak begonnen

 • Reply Ricardo 10 mei 2017 at 10:41

  Ik moet eigenlijk nog een heleboel schoonmaakmiddelen inslaan maar ik vind alles tegelijk aanschaffen zo duur, dus ik waag bij deze een kans. Het lijken me na het lezen van je review sowieso fijne producten om te proberen. Zelf heb ik van Ecover wel eens afwasmiddel gebruikt en die beviel erg goed.

  Ik heb alle stappen ondernomen (behalve het delen op Facebook)
  Ricardo heeft onlangs geplaatst…Douwe Bob: Houdt van echte mannen!My Profile

 • Reply Beata 10 mei 2017 at 10:44

  Goedemorgen ! Ik volg huishoudplein op Facebook en instagram en jouw volg ik op instagram en deze blog. Ik doe graag mee, omdat ik binnenkort met groot schoonmaak begin en deze producten zou ik daarbij uitproberen 😉

 • Reply carola donkelaar 10 mei 2017 at 11:09

  Wauw dat ziet er geweldig uit!
  Ik heb alles gedaan behalve delen fb en volgen op twitter

  fijne dag

 • Reply Saskia 10 mei 2017 at 12:39

  Super leuke winactie, was na je review al heel benieuwd naar de producten van Frosch! Ik doe graag mee. Ik volg huishoudplein op instagram. Jou volgde ik uiteraard al op instagram en ben nu ook je pinterest gaan volgen.

 • Reply Sofie 10 mei 2017 at 12:58

  Oee, ik vond je review hiervan heel leuk dus ik doe graag mee. Ik heb ze gevolgd op insta! En jou volgde ik natuurlijk al zowat overal – oeps, blijkbaar nog niet op facebook en pinterest! Bij deze 😉
  Sofie heeft onlangs geplaatst…Groene hotspots in LeidenMy Profile

 • Reply Anne-Wil Kraan 10 mei 2017 at 16:15

  Wat leuk, ik heb alle stappen gedaan
  Anne-Wil Kraan heeft onlangs geplaatst…Review Dove man +care shampoo + conditioner fresh clean 2in1My Profile

 • Reply Natascha ( Plantaardiger) 10 mei 2017 at 23:22

  Leuk! Ik doe graag mee met de actie!
  Ik volg en like via facebook en insta.

 • Reply Anita H. 11 mei 2017 at 04:18

  Pinterest lukte niet; voor de rest aan al het genoemde voldaan. Ik maak dus graag kans op dit pakket.

 • Reply yvonne 11 mei 2017 at 20:33

  Leuk! Ik doe graag mee. Heb alle stappen doorlopen, op fb heb ik je geliked met de naam Mini On, alleen niet op Twitter want dat heb ik niet.

 • Reply Jeannine 11 mei 2017 at 22:09

  Ik volg Huishoudplein en jou op Facebook en ik heb het bericht gedeeld.

 • Reply Sarina 11 mei 2017 at 22:24

  Ik volgende je al wel op twitter en insta, maar nu ook op fb en pinterest. Heb alle stappen doorgelopen. Wat een super mooi pakket Inge! Hier moet iedereen toch op z’n minst een beetje zin van krijgen om op te ruimen en schoon te maken?! ?

 • Reply Tamara TS 12 mei 2017 at 17:11

  Ik heb zo’n ontzettende hekel aan schoonmaken, maar als ik het dan ecologisch kan doen is dat toch weer een klein voordeel voor mij en een groot voordeel voor het milieu, dus ik doe graag mee. Volger was ik al overal. 🙂
  Tamara TS heeft onlangs geplaatst…Unboxing | Styletone Box mei ’17My Profile

 • Reply Michelle 14 mei 2017 at 13:53

  Wat een leuke winactie! En deze komt zeker op het goede moment voor mij, want ik was al zo nieuwsgierig naar deze producten! Ik volg jouw op Instagram, facebook en via bloglovin.
  Ik ben Huishoudplein ook zowel op FB als Instagram gaan volgen. Zou leuk zijn als ik ons nieuwe huisje straks helemaal schoon kan maken met deze veilige en fijne schoonmaakmiddelen.
  Michelle heeft onlangs geplaatst…Mijn eerste moederdagMy Profile

 • Reply Jolijn 14 mei 2017 at 22:01

  Ben benieuwd! Ik maak graag kans en volg álle genoemde social medai accounts.

 • Reply Sabrina 21 mei 2017 at 00:00

  Wat fijn om dit te winnen! Ecover gebruik ik vaak, deze twee producten ken ik nog niet. De andere merken heb ik nog geen ervaring mee. Ik doe dus graag mee en heb alles gedaan!

 • Reply Linda Smeets 22 mei 2017 at 03:15

  Ik ben ontzettend benieuwd naar deze eerlijke schoonmaakproducten en doe daarom dan ook graag mee.
  Huishoudplein volg ik via Facebook en Monsieur Mango via Facebook en Twitter.

 • Reply hillybillybeauty 22 mei 2017 at 13:23

  Super leuk! Ik doe graag mee :-). Heb de stapjes doorlopen ?

 • Reply Lies 22 mei 2017 at 14:52

  Tof!! Ik doe graag mee en volg je op instagram en pinterest 🙂

 • Reply ilsiee prins 22 mei 2017 at 17:57

  Nou dat zal super zijn zeg, ben een echte poetsmiep! 😉 Dit lijken me heeerlijke producten om eens lekker mee aan de slag te gaan! Volg je op BL, Facebook en twitter… En huishoudplein natuurlijk ook op facebook! Instagram heb ik niet
  Groetje Ilsiee

 • Reply Grete Karina 24 mei 2017 at 21:49

  Ik loot graag mee, ben erg benieuwd naar deze ecologische schoonmaakmiddelen!
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook
  En ik volg en RT op Twitter
  Nu maar duimen….. ?
  Fijne avond en groeten, Grete Karina