Winnaar | Win een happiness pakket #2

25 november 2016
Afbeelding win een happiness pakket bij Monsieur Mango

Heb je meegedaan aan de winactie om Happiness Pakket #2 te winnen? Mango maakt vandaag in een filmpje de winnaar bekend! Kom je snel kijken of jij gewonnen hebt?

Mocht je het hebben gemist: op 2 november 2016 bestond mijn blog twee jaar en dat wilde ik graag met jullie vieren. Bij mijn eerste blogverjaardag deed ik dat met een samengesteld happiness pakket. Hier kreeg ik zoveel leuke en lieve reacties op, dat ik besloot om het nog een tweede keer te doen (maar wel met andere producten natuurlijk). Een happiness pakket bestaat uit allemaal producten waar je blij van wordt! De producten die ik heb gekozen passen helemaal bij mij en mijn blog. Het is dus een écht Monsieur Mango pakket. (Mango kun je overigens niet winnen..)

Kleine spoiler: Dit is misschien wel één van de grappigste filmpjes die wij hebben gemaakt.

Afbeelding win een happiness pakket bij Monsieur Mango

En de winnaar van Happiness Pakket #2 is…

Ha, ja en toen stond het einde niet op de video. Oeps! Dus de winnaar van het happiness pakket is geworden…..

Afbeelding winnaar happiness pakket #2 met Mango
Zoals jullie zien is het niet zo makkelijk fotograferen met een Mango op je hand, op je arm, aan je camera en op je hoofd.. Voor de zekerheid hieronder een extra foto met de naam van de winnares!

Afbeelding winnaar happiness pakket #2
Gefeliciteerd lieve Lesley, jij hebt het Happiness Pakket gewonnen! Mango neemt snel contact met je op.
(Die gele vlek links is Mango die de lens van dichtbij wilde bewonderen, haha!)

Wat Mango dacht

Hoe het bekend maken van de winnaar er ongeveer uitzag vanuit Mango zijn perspectief:

Mammie! • Oeh een camera • Isse voor mij? • Hé wat is dat voor bakje? • CAMERA! • Kijk mammie, ikke zit OP de camera! • Bakje is leuk om rondjes mee te rennen! • Mammie, zie je mij? Ben ikke in beeld? • Ikke kan bakje ook van de tafel afgooien! Ben je trots op mij, mammie? • Hé papiertjes! Oké mammie, ikke ben een brave jongen, ikke pak dit papiertje! • Heb ik het goed gedaan? • Mag ikke nu foto maken?

Ik hoop dat jullie hebben genoten van het filmpje. Mango en ik hebben weer veel plezier gehad tijdens het opnemen. Voor de duidelijkheid: Mango wordt nooit gedwongen om dit te doen. Iedereen die aan de give-away heeft meegedaan: heel hartelijk bedankt! Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee. Niet gewonnen? Niet getreurd, wie weet win jij de volgende keer! 🙂

P.S. Ik film dit met mijn gewone camera. Nu is mijn camera meer geschikt voor het maken van foto’s dan voor filmpjes. Ik heb geen autofocus en probeer dus af en toe op Mango scherp te stellen, maar meneer kan natuurlijk niet stil zitten. Excuses voor de wat schokkerige beelden. 🙂

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 • Reply Michelle 25 november 2016 at 08:35

  Super leuk filmpje weer en wat heeft Mango het goed gedaan! Gefeliciteerd Lesley!
  Michelle heeft onlangs geplaatst…Liberate Me | Twee jaar verderMy Profile

  • Reply Inge 25 november 2016 at 09:34

   Hihi ja Mango heeft het zeker goed gedaan. Lekker op zijn Mango’s! 🙂

 • Reply gerhilde maakt 25 november 2016 at 09:52

  Leuk filmpje! Ik had Mango nog niet in actie gezien, wat een deugniet. 🙂
  gerhilde maakt heeft onlangs geplaatst…Count your blessings #58My Profile

  • Reply Inge 25 november 2016 at 10:51

   Haha ja dat is hij zeker! 🙂

 • Reply Els 25 november 2016 at 11:25

  Het filmpje is nog genialer als de vorige! Je had niet goed genoeg geschud!

  Gefeliciteerd Lesley!
  Els heeft onlangs geplaatst…Tutorial #35: 3D kerstbal van vilt ★My Profile

 • Reply Astrid 25 november 2016 at 14:29

  Wat superleuk! En gefeliciteerd Lesley 😀
  Astrid heeft onlangs geplaatst…Oh jee… Black Friday!My Profile

 • Reply Lesley 25 november 2016 at 20:25

  Wat leuk dat ik gewonnen heb! Mocht je nog iets nodig hebben van me hoor je het! Ik zal misschien iets later reageren aangezien ik in Londen ben hihi

 • Reply Simone 25 november 2016 at 21:25

  Hahaha die Mango. Heerlijk! Gefeliciteerd Lesley 🙂

 • Reply Nesrin 27 november 2016 at 22:24

  Ahh hahaha wat een leuk filmpje!
  Grappig om te zien.
  Nesrin heeft onlangs geplaatst…Small Talk on Sunday #32My Profile

 • Reply Jessica J. 10 mei 2017 at 09:28

  Ik heb net effe doorgeklikt en kwam hier terecht. Hoe ontzettend schattig is dat filmpje? Rondjes renneuuuh!! 😀
  Jessica J. heeft onlangs geplaatst…My scentful life #52 • Moederziel alleen met een vriezer vol gyozaMy Profile