Winactie

Winnaar | Seepje + winactie

21 september 2016

Mango maakt vandaag de winnaar bekend van de Seepje give-away waarbij je een proefverpakking kunt winnen. Heb je meegedaan? Kijk dan snel of je gewonnen hebt!

Afbeelding Seepje producten

Twee weken geleden vertelde ik mijn ervaring met Seepje. Mocht je het hebben gemist: Seepje is een merk wasschillen uit Nepal waardoor je eco-vriendelijk je was kunt doen. Het is 100% plantaardig en fairtrade. Je hebt geen chemicaliën nodig en daardoor is het beter voor het milieu, je huid én je was. Ik ben helemaal om en om mijn enthousiasme met jullie te delen, besloot ik de proefverpakking aan iemand weg te geven. Wil je graag meer informatie, lees dan even het bovenstaande artikel waarin ik je alles vertel over het hoe en wat.
Mango heeft mij wederom geholpen met deze zware taak. Wie mij al langer volgt weet dat Mango dit al een aantal keer eerder gedaan en hij vindt inmiddels dat alleen hij geschikt is om deze traditie voort te zetten. Het is gelukt en ik moet zeggen, het is nog nooit zo snel gegaan! Zou Mango eindelijk wennen aan die papiertjes? ;-)

En de winnaar van de Seepje give-away is…

Afbeelding winnaar Seepje proefverpakking
Gefeliciteerd lieve Lieke, jij hebt de proefverpakking Seepje gewonnen! Hij komt jouw kant op, Mango neemt snel met je contact op.

Zoals jullie zien vond Mango mij met de camera ook heel interessant, maar hij heeft het heel goed gedaan! Dat balletje maakt geluidjes als je hem schudt en Mango is er helemaal weg van. Een aantal geluidjes heeft hij echt van de bal geleerd en overgenomen. Hij had er al een tijdje niet meer mee gespeeld, maar ik geloof dat het zijn nieuwe favoriet is!

Ik hoop dat jullie hebben genoten van het filmpje. Het was weer erg leuk om te doen. Iedereen die aan de give-away heeft meegedaan: heel hartelijk bedankt! Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee. Niet gewonnen? Niet getreurd, wie weet ben jij de volgende keer de winnaar!

 • Reply
  Lieke
  21 september 2016 at 10:07

  Scrol ik naar beneden zie ik ineens mijn naam staan. Super super leuk!
  Ik ben zo benieuwd hoe het wassen met Seepje gaat zijn. :D

  • Reply
   Marion
   21 september 2016 at 12:23

   Leuk! Gefeliciteerd, Lieke!

 • Reply
  Henrieke
  21 september 2016 at 11:08

  Gefeliciteerd Lieke!

  Leuk dit filmpje met Mango. <3

 • Reply
  Els
  21 september 2016 at 18:43

  Wat een heerlijk filmpje weer! Van harte gefeliciteerd Lieke.

 • Reply
  Tamara TS
  22 september 2016 at 00:16

  Van harte gefeliciteerd, Lieke!

 • Reply
  Saskia
  25 september 2016 at 19:58

  Haha weer een tof filmpje<3 van harte gefeliciteerd!!

Leave a Reply

CommentLuv badge