Instagram | Best Nine 2016

23 december 2016
Afbeelding Instagram best nine 2016

Vanaf december kwamen de overzichtjes op Instagram weer voorbij: de welbekende Best Nine van 2016. Het leek mij een leuk idee om mijn Best Nine 2016 ook op mijn blog te delen. Mijn Best Nine 2016 is eigenlijk heel gevarieerd en dat vind ik leuk om te zien! Kijken jullie mee?

Afbeelding Instagram Best Nine 2016 Monsieur Mango

#1: Mango

Met stipt op nummer 1 staat mijn eigen Monsieur Mango! Wat onwijs leuk om te zien. Ik plaats eigenlijk niet zo heel veel foto’s van meneer, maar dat komt omdat het echt ontzettend moeilijk is om foto’s van hem te maken! No pictures, please! Zodra hij de telefoon of camera ziet, hangt hij er al aan.. poseren, ho maar! Jammer want meneer heeft zo zijn grappige (en schattige) momenten die ik graag met jullie wil delen. Tijdens het maken van deze foto had ik geluk. Hij had net daarvoor uitgebreid zitten badderen in de gootsteen en vond het deze keer oké om even te poseren. Mijn natte kippie!

#2: Mijn #echtepostiscool cadeautjes

Van Marieke van GreenBlush kreeg ik veel, maar vooral hele leuke cadeautjes! Producten die stuk voor stuk goed bij mij passen en mij een grote glimlach hebben bezorgd! Fijne producten met een groen tintje. Tof! Mango krijgt nog steeds af en toe een snack om te snoepen. Leuk om te zien dat dit ook bij jullie in de smaak viel en dus op de tweede plaats is geëindigd!

#3: Mijn kledingkast

In oktober ben ik verhuisd, maar hiervoor moest ik hard aan de bak want er moest veel geklust worden. Het inelkaar zetten van de kledingkast heeft niet alleen veel tijd, maar ook veel energie gekost om alle lades te maken en te installeren. Eerlijk is eerlijk, het resultaat mag er zijn! Inmiddels is de kledingkast natuurlijk ingericht, maar daar heb ik nog geen foto van gedeeld. Voor de nieuwsgierige lezers: nee ik heb geen deuren op mijn kledingkast zitten. 😉 Het contrast tussen de witte kast en de petrolkleurige muur (mijn kleurtje! ♥) en de natuurlijke vloer vind ik echt prachtig en jullie blijkbaar ook!

#4 Houten wekker

Over deze stijlvolle houten wekker schreef ik ook een artikel. Je hoeft hem natuurlijk niet per se als wekker te gebruiken. Hij is zo klein, praktisch en mooi dat je hem eigenlijk overal neer kunt zetten. In je werkkamer, keuken, badkamer of gewoon als pronkstuk in de kamer. Deze houten wekker heeft het allemaal! Hij is trouwens in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar.

#5: Gepersonaliseerde Moleskine

Aaah mijn Moleskine. Ja, daar ben ik nog steeds heel erg blij mee! Het logo is echt zo strak en valt pas echt goed op wanneer het licht er mooi invalt. Ik houd van dit soort minimalistische effecten. HEMA heeft veel vrolijke notitieboekjes, maar toch heb ik er nog geen enkele gevonden die zo fijn is als een Moleskine. Wil jij ook zo’n gave gepersonaliseerde Moleskine? Ik mag je 10% korting geven op alle notitieboekjes van Uncoverlab. Gebruik hiervoor de kortingscode: mango.

#6: Robuuste hanglamp

Dit is mijn eerste kiekje van mijn interieur geloof ik. Ik vind de robuuste hanglamp echt zo gaaf! Het heeft wat industrieels, maar door het hout eigenlijk ook weer Scandinavisch. Hij past perfect boven mijn eettafel, zowel qua grootte als qua kleur. Met mijn eettafel ben ik ook erg blij. Nu weten jullie ook gelijk wat mijn smaak is, maar ik beloof dat er nog meer foto’s van mijn interieur en huisje aan komen hoor! Altijd leuk om bij anderen binnen te kijken, toch?

#7: Uit je comfortzone stappen

Laatst was ik een dagje in Amsterdam (dat zou an sich al een goede soap zijn). Ik mocht namelijk iets leuks doen, maar het was ook iets dat compleet buiten mijn comfortzone ligt. Verstand op nul en maar gewoon doen dus! Hiervoor werd ik mooi opgemaakt en ik herkende mijzelf even niet meer terug (ik benadrukte nog zo dat ik van naturel hield). Gelukkig mag ik jullie hier binnenkort meer over vertellen. Onwijs bedankt voor al die lieve reacties, dat doet mij echt onwijs goed! Mede hierdoor heb ik besloten om vaker foto’s van mijzelf te delen, zowel op social media als op mijn blog. Gewoon om het gezicht achter het blog wat meer te zien, want ik hoef mij niet voor mijzelf te schamen. Toch?

#8: Happiness Pakket #2

Waarom precies deze foto in mijn best nine staat is mij eerlijk gezegd een raadsel. Ik vind hem zelf niet zo heel bijzonder eigenlijk. Maar goed, hij krijg blijkbaar genoeg hartjes om toch de achtste plek te bekleden. Deze leuke mok zat in het tweede Happiness Pakket dat je ter ere van mijn tweede blogverjaardag kon winnen. Deze mok mét een vogel moest natuurlijk deel uit maken van dit pakket, dat begrijp je wel. Lieve Lesley heeft het pakket gewonnen en inmiddels ook ontvangen!

#9: Verrassingspakketjes #echtepostiscool

Number 9. Last but not least. Echte Post Is Cool editie 3 kwam in november tot een einde. Wat kwamen er weer onwijs veel leuke pakketjes en cadeautjes voorbij! Deze editie hadden wij als verrassing voor alle deelnemers een verrassingspakketje weten te regelen. Super leuk om te doen én om alle reacties te lezen. Tot mijn grote verbazing ontving ik zelf ook twee verrassingspakketjes! Ik wist hier niets vanaf en had dit ook niet zien aankomen. Super lief!

Bedankt voor jullie lieve reacties en likes, want eigenlijk hebben jullie deze best nine voor mij samengesteld! Heel erg leuk & interessant om te zien wat jullie leuk vinden. Ik ben nu eigenlijk al benieuwd naar de best nine van 2017, maar gelukkig is dat nog een blanke pagina die voor ons ligt. 🙂

Volg je mij al op Instagram? Vind ik leuk!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties

 • Reply Sytse - Het Groene Broertje 23 december 2016 at 08:24

  Als ik heel eerlijk ben, vind ik nummer 6 het mooist. Die kan zo uit een magazine komen!
  Sytse – Het Groene Broertje heeft onlangs geplaatst…Mijn groene voornemens voor 2017My Profile

 • Reply Sofie 23 december 2016 at 08:48

  Leuk idee om dit op je blog te delen. Wat een mooi interieur heb je. En je ziet er zelf ook leuk uit 🙂
  Sofie heeft onlangs geplaatst…Voorlopig geen buitenlandse behandelingMy Profile

 • Reply sammie 23 december 2016 at 08:55

  Nummer 6 is een mooie foto! en uiteraard die van Mango 😀 Leuk om te zien wat de beste 9 waren dit jaar 🙂
  sammie heeft onlangs geplaatst…Bijna tijd voor kerst!My Profile

 • Reply Anita 23 december 2016 at 10:49

  Altijd leuk om te zien wat je beste 9 foto’s waren! Natuurlijk mag Mango niet ontbreken in je lijstje 🙂 Hier zat de best 9 vol met zwangerschap gerelateerde dingen en gelukkig ook Louie
  Anita heeft onlangs geplaatst…New in: Lucardi sieradenMy Profile

 • Reply chucky1012 23 december 2016 at 10:59

  Zo leuk om te zien wat je beste foto’s waren op insta 😉

  Hele fijne feestdagen Xoxo

 • Reply Iris 23 december 2016 at 13:04

  Super leuk zo als blogpost en je verhalen erbij te lezen! Wat grappig dat Mango nooit zo makkelijk op de foto gaat, haha. Onze katten liggen altijd overal te slapen, dus dat gaat wat makkelijker. En inderdaad Moleskine notitieboekjes zijn de beste. Het papier schrijft gewoon zo lekker en ze zijn mooi stijlvol. Alvast fijne feestdagen meid <3

 • Reply Britt 23 december 2016 at 14:17

  Leuk om te zien! Fijne feestdagen!

 • Reply Kim 23 december 2016 at 18:01

  Jaa ik kan mij bijna al deze foto’s nog wel herinneren! Vooral die eerste, Mango lijkt daar net een knuffeltje haha. Ik vind dit een heel leuk blogje zo, misschien dat ik dat ook ga doen 🙂
  Kim heeft onlangs geplaatst…Fijne dagen iedereen!My Profile

 • Reply Saskia 23 december 2016 at 19:46

  Wat een super leuke foto’s! Ik kan de mijne helaas niet delen op mijn blog i.v.m. bewust bloggen. Wel deelde ik hem op Instagram. Erg leuke foto’s met dierbare herinneringen<3
  Saskia heeft onlangs geplaatst…Sas in #2010vs2016: Wat is er allemaal veranderd?My Profile

 • Reply Els 24 december 2016 at 09:42

  De foto van Mango was ook echt super schattig! En de foto van je huiskamer met lamp vond ik ook al zo super mooi!
  Els heeft onlangs geplaatst…Haken #1: Elk begin is moeilijk, haakles!My Profile

 • Reply Romy 24 december 2016 at 09:43

  Wat leuk om hier een blogje aan te wijden mét de verhalen achter de foto’s! Heerlijk overzichtje zo!
  Romy heeft onlangs geplaatst…Action shoplog: Parijs stempels, kant en héél veel framesMy Profile

 • Reply Sabine 24 december 2016 at 13:51

  Leuk! Mango staat ook met recht op de eerste plaats ? En jijzelf hoort er ook absoluut tussen! Spannend zo uit je comfort zone, maar dat levert vaak de mooiste herinneringen op!
  Sabine heeft onlangs geplaatst…Persoonlijk: tijd voor veranderingMy Profile

 • Reply Renske 26 december 2016 at 16:04

  Jeeej! Hier word ik vrolijk van! Ik vind het kleurtje op jouw muur echt méga gaaf! 🙂

  Leuk artikel is dit! Je brengt mij op ideeën, hihi.
  Renske heeft onlangs geplaatst…1000 vragen aan jezelf #25My Profile

 • Reply Sarah 26 december 2016 at 17:19

  Je nummer 1 foto vind ik ook onwijs schattig. Hoe lief dat hij daar net uit de gootsteen kwam. Haha. Fijne feestdagen 🙂
  Sarah heeft onlangs geplaatst…#2016BestNine – De verhalen achter mijn meest gelikete IG foto’sMy Profile

 • Reply Ilse van Kreanimo 29 december 2016 at 15:15

  Ik heb hem net ook gemaakt… toch leuk om terug te blikken! 🙂

  Mooi overzichtje heb jij! De vogel is mijn favoriet!

 • Reply Sheila 3 januari 2017 at 16:18

  Die Moleskine blijft zo mooi!
  Sheila heeft onlangs geplaatst…7 x leuke kinderboeken voor je dreumesMy Profile