Win | Een gepersonaliseerde Moleskine

15 november 2016
Afbeelding Gegraveerd Moleskine boekje met Monsieur Mango logo

Ondanks dat ik graag vrolijke notitieboekjes koop bij de HEMA, kunnen ze simpelweg niet tippen aan Moleskine. Wist je al dat je nu heel makkelijk je Moleskine kunt personaliseren?

Dat Moleskine het perfecte notitieboekje is hoef ik natuurlijk niemand uit te leggen. Mocht je toch nog nooit van Moleskine hebben gehoord óf nog nooit een Moleskine notitieboekje hebben gebruikt: het zijn écht de fijnste notitieboekjes. Het zit hem in het papier. Het schrijft zo ontzettend fijn en makkelijk, in vloeiende lijnen danst je pen over het papier. Het papier is dun, maar drukt toch niet door. Je notitieboekje blijft heerlijk open liggen, zonder dat het continue dichtvalt (oh de horror!) Het is een waar feestje! Dat feestje werd alleen maar groter toen ik door Uncover Lab een Moleskine notitieboekje mocht laten personaliseren.

Uncover Lab

Uncover Lab zit in hartje Amsterdam en brengt personaliseren naar een nieuw level. Door middel van een lasersnijder kunnen ze alles wat je maar wenst customizen. Heb je zelf al een tof ontwerp en een object dat je wil graveren? Super! Weet je het nog niet zo goed, dan is dat ook geen probleem. Vertel wat je graag zou willen en de ontwerpers gaan samen met jou aan de slag!

Wij zijn ’s werelds eerste tattoo shop voor spullen.

Een tattoo shop voor je spullen, ik vind het geniaal gevonden! Je kunt tegenwoordig bijna al je producten laten personaliseren. Wat ik heel tof vind, is dat ik hier zelf bekend mee ben. Tijdens mijn masteropleiding in Zweden heb ik zelf met een lasersnijder mogen werken en werkelijk waar mensen: ik ben verkocht! Als ik het geld had zou ik er zo eentje in mijn huis zetten, want de mogelijkheden zijn eindeloos! Het woord zegt het eigenlijk al: je snijdt door middel van een laserstraal. Je kunt instellen dat de laser door het product heen moet snijden, of dat hij er lichtjes in brand waardoor je dus een gravering krijgt. Hout, papier, karton, plastic, leer en er zijn vast nog veel meer ondergronden waarmee je kunt werken!

Monsieur Mango boekje

In eerste instantie wist ik nog niet goed wat ik wilde laten graveren. Zou ik een foto van Mango kiezen? Of toch iets anders? Uiteindelijk was de keuze veel makkelijker dan ik aanvankelijk had gedacht zoals dat heel vaak gaat bij mij: het moest mijn nieuwe logo worden! Ja mensen een primeur: ik heb eindelijk mijn nieuwe logo af! Er heeft veel tijd in gezeten, maar ik vind dat het resultaat er mag zijn! Binnenkort vertel ik jullie hier meer over, nu eerst terug naar mijn boekje. Dit is het resultaat:

Afbeelding gegraveerd A5 Moleskine notitieboekje

Afbeelding gegraveerd Moleskine notitieboekje van Undercover Lab

Afbeelding Gegraveerd Moleskine boekje met Monsieur Mango logo

Ik ben heel blij dat ik voor mijn logo heb gekozen. Nu heb ik een notitieboekje dat ik mooi voor blog gerelateerde zaken kan gebruiken! Ik vind het resultaat ook echt heel vet. Lekker minimalistisch, daar houd ik van!

Win een gepersonaliseerde Moleskine

Jij kunt ook een gepersonaliseerde Moleskine winnen! Hoe cool is dat? Dat ik enthousiast ben is volgens mij wel duidelijk, des te leuker vind ik het om dit met jullie te delen! Het gaat om een Large Moleskine boekje. Wat je daarvoor moet doen? Antwoord geven op onderstaande vraag:

 • “Wat zou jij laten graveren op een Moleskine boekje?”
 • Het zou leuk zijn als je mij op mijn social media kanalen volgt: Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest

Je kunt meedoen met de winactie tot en met 29 november 2016, 23.59u. De meest originele inzending wint een gepersonaliseerde Moleskine! Ik zal samen met Mango in beraad gaan en alle inzendingen bespreken.

Op woensdag 30 november 2016 maak ik de winnaar bekend op mijn blog.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen ter review

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

35 Reacties

 • Reply marije 15 november 2016 at 07:15

  Oooh wat een gaaf logo! En wat leuk op een Moleskine. I love Moleskine, echt de beste schrijfboekjes ever. Ik zou een afbeelding van Spike erop laten zetten. Die is nu een jaar geleden ingeslapen en mis hem nog steeds.
  marije heeft onlangs geplaatst…Inner Soul Tuesday: hoe krijg je zelfvertrouwen?My Profile

 • Reply Mylene 15 november 2016 at 07:36

  Aah wat tof zeg! Ik ben gek op moleskine en vind dit alleen maar een mooie toevoeging. Ik twijfel over wat ik zou doen. Misschien net als jij mijn logo zodat het mijn werkboekje wordt voor al mijn ideeën, belangrijke aantekeningen en alles wat met mijn werk te maken heeft. Of ik zou er een wereldkaart op laten zetten en al mijn reisverhalen in schrijven, om te beginnen met Indonesië volgende maand <3

 • Reply Jo's Daughter 15 november 2016 at 08:31

  Recepten van Jo’s Daughter 🙂 Gek op koken en heb veel boekjes met zelfgeschreven recepten, ideeën en aantekeningen. Tijd voor een meer robuuster notitieboek & zo’n persoonlijke is wel héél erg mooi!!!!
  Jo’s Daughter heeft onlangs geplaatst…St Martins day at Pale RoseMy Profile

 • Reply Hennie 15 november 2016 at 08:34

  Ik heb dus echt onder een steen gezeten, want ik heb echt nog nooit van Moleskine gehoord. Moet ik me nu schamen? Denk het wel, hè?

  Doe graag mee aan je leuke winactie en ik weet al wat ik op mijn exemplaar zou zetten. Het is niet bepaald een inhoudelijke spreuk, dus ik zou er geen Nobel prijs mee winnen, maar hier is ‘ie:

  “A little powder, a little paint, makes a girl what she ain’t…” en dan met het logo van mijn blog erbij. Schaamteloos. Ik weet het.

  Ik volg je al op alle kanalen, behalve FB. Ga ik nu gelijk even fixen.

  Succes iedereen!
  Hennie heeft onlangs geplaatst…L’ANZA | Keratin Healing Oil | Olie & MaskerMy Profile

 • Reply Saskia 15 november 2016 at 09:01

  Oh wauw wat een super originele winactie! Ik vind deze boekjes altijd zo tof. Ik doe dus graag mee 🙂 Oei en welke foto ik erop zou zetten… Misschien mijn logo omdat ik er zo blij mee ben en als notitieboekje.. Of juist een mooie quote.
  Saskia heeft onlangs geplaatst…Mijn kleine EPIC-pakketje (terwijl ik niet eens mee deed met EPIC)My Profile

 • Reply Zanoni huggers 15 november 2016 at 11:26

  Moleskine, ja de naam heb ik ooit ergens gehoord op gegoogeld en weer vergeten. Maar ik zou graag eens een boekje willen proberen en met een persoonlijke gravering is dat natuurlijk helemaal geweldig.
  Ik zou er een leuk recepten schrift van willen maken.
  Familie Huggers receptenboek
  Hoe maak ik de lekkerste gerechten?
  En dan leuke plaatjes erbij van zoete en hartige gerechten /ingrediënten.
  Dan wordt het een verzamelboekje zodat mijn dochter die over 10/15 jaar als ze uit huis gaat mee kan nemen.

 • Reply Dinah 15 november 2016 at 12:03

  Ik zou er een flamingo met mijn naam er op laten graveren….

 • Reply Helmy 15 november 2016 at 12:10

  Wat een gaaf boekje, ik ben ook notitieboekjes gek. Ik zou er een foto van mijn vader op laten zetten. Ik mis hem, het is nu 8 jaar geleden dat hij is overleden maar ik mis mijn alles en maatje verschrikkelijk. Zo is hij altijd bij me!

 • Reply Beata 15 november 2016 at 12:34

  Een olifant ! Daar ben ik gek op. Voor mij is een olifant symbol van familie, omdat de olifanten bij elkaar als familie blijven en voor elkaar zorgen. Zij kunnen ook personen onthouden !
  Jouw logo is super tof btw <3

 • Reply Marije 15 november 2016 at 14:25

  O wauw een Moleskine, veel van gehoord, maar zelf nog nooit gekocht. Want de Hema verleidt mij altijd met hun vrolijke notitieboekjes, die ik vervolgens dan niet gebruik omdat ze a. niet open blijven liggen, b. het papier door drukt etc, maar mooi zijn ze wel!

  De laatste weken waren een beetje verdrietig en er zit nog verdriet aan te komen (you know why) en ik zou op de voorkant laten zetten ‘Mooie momenten, die moet je koesteren en van top tot teen bekijken, om ze vervolgens te bewaren bij je meest waardevolle bezit. Je herinneringen. ‘

  Want dat is waar het leven om draait, dat deden de afgelopen weken me wel enorm inzien.

  Geniet van je vrolijke logo en je heerlijke notitieboekje! Ook leuk dat Mango de voorkant siert!
  Marije heeft onlangs geplaatst…Garen review: Drops AndesMy Profile

 • Reply Jamie 15 november 2016 at 14:29

  Moleskine is echt een ontzettend tof merk. Helaas nog nooit iets van gekocht..
  Ik zou er een ster en mijn naam op laten graveren.

 • Reply Naomi 15 november 2016 at 14:31

  Oh my god wat een leuk boekje en een nog leukere giveaway 😉 ik zou er een stukje tekst uit m’n favorite nummer (Hallelujah v Leonard Cohen/Jeff Buckley) laten op zetten. Het is echt al van zolang ik me kan herinneren het enige lied dat constant blijft en het heeft een enorm grote betekenis voor me. Maar merchandise van 1 van beide artiesten bestaat niet echt en al zeker niet zo’n leuk boekje!

 • Reply Anita 15 november 2016 at 15:14

  Wat een gaaf logo en het maakt je notitieboekje echt compleet zo! Tof dat er eentje weg mag geven! Ik zou er ‘Niks moet, niksen mag’ op laten graveren. Het is mijn lijfspreuk geworden en herinnert mij eraan dat ik zelf de regie over mijn leven heb en ook eens stil mag zitten.
  Anita heeft onlangs geplaatst…Plog 11 november 2016: echo en TV opnamesMy Profile

 • Reply Cecilia 15 november 2016 at 15:37

  Wat een gave winactie. Ook ik ben notebook verslaafd. Overal liggen wel boekjes of notitieblokjes.
  Ik heb er nu 2 van TLC gekregen, die zijn zo mooi groot van formaat met een elastiek om ze goed gesloten mee te kunnen nemen. Maar 1 begint al vol te raken. Dus nu wilde ik eigenlijk wel een nieuwe grote moleskin kopen. Maar 1 winnen is nog gaver. Ik zou denk ik stukje van het lied Family tree van Venice er op laten zetten.
  “May it always comfort us to know
  The family tree will always grow
  Father down to son, mother to daughter”
  Cecilia heeft onlangs geplaatst…#twitkerst 2016My Profile

 • Reply Amy Nijenhuis 15 november 2016 at 16:29

  Ik doe dolgraag mee. Ben nou wel eens benieuwd naar die geweldige moleskine boekjes.
  Ik zou een portret van mijn 2 mopshondjes willen laten graveren. Ik ben gek op mijn mannen en zij steunen mij door dik en dun. Door mijn chronisch ziek zijn kan ik niet heel veel en lig veel op bed, de mannen zijn altijd bij mij, voelen pijnaanvallen aankomen, slepen mij door die aanvallen heen, zorgen ervoor dat ik elke dag buiten kom en elke dag een glimlach op mijn gezicht heb. Elke dag zijn er momenten dat ik enorm om ze moet lachen en natuurlijk heel veel knuffels.
  Lijkt mij dus echt bijzonder om een moleskine met hun portret erop te hebben. Ben ook heel benieuwd hoe dat eruit ziet dan!

  Je nieuwe logo is echt geweldig tof zeg!! Heeel creatief en leuk!!
  Amy Nijenhuis heeft onlangs geplaatst…En toen bleef het stil, gezondheidsupdateMy Profile

 • Reply Leonie 15 november 2016 at 18:04

  O wat gaaf zeg! Zowel het logo als het boekje!
  Ik handletter op notitieboekjes, maar dit is nog leuker! Ik zou er denk ik of mijn nieuwe logo op laten zetten of een motiverende quote voor mijn therapiehuiswerk
  Leonie heeft onlangs geplaatst…Sugarframe bestaat 3 jaar!My Profile

 • Reply Kim 15 november 2016 at 18:40

  Waaaah zo mooi Inge! Ik ben echt te chaotisch om notitieboekjes goed bij te houden dus ik hoop dat iemand anders hier veel plezier van heeft :)!

 • Reply Stella 15 november 2016 at 19:05

  Jeeetje wat hebben ze dat prachtig gedaan! Mango shined echt op de cover <3 Ik denk niet dat ik een leuk iets kan bedenken dus stiekem durf ik niet zo goed mee te doen, maar ik wens alle anderen veel succes! Liefs!

 • Reply Lesley 15 november 2016 at 19:28

  O dit is echt heel tof Inge! Ik heb mijn hele huis vol liggen met allemaal ‘aparte notitieboeken’ maar nog nooit een echte Moleskine gehad. Ik zou niet weten wat ik erop moet zetten, mocht ik iets winnen dan ga ik er echt even voor zitten hihi.
  Lesley heeft onlangs geplaatst…Blog Jubileum | My Little Happiness bestaat 2 jaar!My Profile

 • Reply Anne-Marie 15 november 2016 at 20:29

  Wat gaaf! Mooi hoor je nieuwe logo, doet het goed op die zwarte ondergrond. Ik wilde eerst ook graag mijn logo op een moleskine maar bij nader inzien kies ik toch voor mijn favoriete levensmotto: Het komt goed. Zo niet, dan toch.
  Anne-Marie heeft onlangs geplaatst…De meest nutteloze pakjes en zakjes #10My Profile

 • Reply Sheila 15 november 2016 at 21:46

  Ooooh… die is mooi. En wat een mooi logo ook. Ik vind hem echt geweldig.

  Ik zou een spreuk doen. Deze spreuk omvat mij en vanuit daar alles wat er uit is voortgekomen; mijn leven, mijn kijk op de wereld, mijn huwelijk, mijn zoontje, dingen die op mijn pad zijn gekomen, mijn ontdekkingen, mijn avonturen. De spreuk is zo sterk en bijzonder, dat mijn man en ik hem zelfs in onze trouwring hebben staan. Geen namen van elkaar (gezien ik best weet met wie ik ging trouwen), maar ieder één regel van deze spreuk en onze trouwdatum. Dus ik hoef geen seconde na te denken:

  “Therefore I live, therefore I travel”
  Sheila heeft onlangs geplaatst…10 vragen aan mezelfMy Profile

 • Reply Els 16 november 2016 at 06:40

  Wat een leuke winactie! Ik zou denk ik een leuke quote erop doen. Die iets met plannen te maken heeft :-).
  Els heeft onlangs geplaatst…DIY #29: Sinterklaas SurpriseMy Profile

 • Reply Lienneke 16 november 2016 at 08:33

  Wat gaaf ! Indien ik win dan laat ik de countouren van Ijsland graveren met daaronder onze namen en de datum van onze reis. We zijn beide leerkracht aardrijkskunde en hebben een zwak voor reizen. Het boekje zou dus ideaal zijn om als reisdagboek te gebruiken volgende zomer. Dan gaan we namelijk voor 1 maand naar Ijsland met tent en rugzak. Dan kan dit boekje onze collectie reisdagboeken uitbreiden voor ons 5-jarig jubileum. Alvast bedankt dat je de tijd nam om mijn berichtje te lezen ?

 • Reply Kelly 16 november 2016 at 23:55

  Oke, ik ben dus zegmaar een nieuwe volger en meteen eerlijk, ik ben begonnen met volgen omdat ik deze winactie zag staan (gelukkig schrijf je ook naar mijn smaak, dus blijf ik lekker hangen).
  Ik ben echt een notebook-junkie maar heb mezelf nog nooit een Moleskine gegund, want laten we eerlijk zijn, voor die prijs koop je ook 10 boekjes bij de Action 😉 Neemt niet weg dat ik wel ongelooflijk benieuwd ben naar wat deze boekjes zo geweldig maakt.
  Wat ik als inscriptie zou willen is mijn tattoo-idee. Ik ben (naast notebookjunkie) een ontzettende fan van Disney en Harry Potter, de tattoo die ik graag wil laten zetten bevat dus ook elementen van beide. Ik ben nogal een twijfelkont, dus ook over of ik een tattoo durf/wil laten zetten en hoe kan ik nou beter aan het idee en de afbeelding wennen dan door deze elke dag op mn notebook te zien!

 • Reply Britt 17 november 2016 at 07:17

  Ah wat gaaf! En wat een leuke print heb je laten graveren! Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik zou doen, maar ik denk dat het een grote kans is dat ik voor een disney-geïnspireerde afbeelding ga, aangezien daar toch echt mijn hart ligt!

 • Reply Veerlez 17 november 2016 at 10:05

  Wat ontzettend leuk! Ik gebruik meestal goedkope opschrijfboekjes waardoor ik vaak last heb van doordrukken van inkt (ik schrijf het allerliefst met vulpen) dus een Moleskine zou heel erg welkom zijn hier.

  Ik zou denk ik mijn logo afdrukken (ook wel bekend als de stempelvariant van mijn hoofd) met de tekst ‘fear less’. Het is mijn naam als je hem op zijn engels uitspreekt. Fearless ben ik net niet helemaal, dus ik vind fear less dan wel een mooie boodschap om op mijn (dag)boekje te hebben staan!

 • Reply Anita H. 17 november 2016 at 12:20

  Mijn naam en mijn tattoo (horusoog). Die tattoo heb ik ongeveer 12 jaar geleden laten zetten toen ik een schildklieraandoening had. Die aandoening had nogal invloed op mijn ogen: die puilden uit (zag er niet leuk uit) en ik kon niet tegen daglicht. Ik droeg dus altijd een zonnebril. De verwachting was toen ook dat dat blijvend was. Gelukkig is dat helemaal goed gekomen. Maar die tattoo had ik dus genomen om toch nog een zichtbaar oog te hebben. Nu wil ik dit boekje, mocht ik winnen uiteraard, gebruiken om daar goede tips over gezondheid in te noteren. Die kaft kan me er dan aan herinneren dat het allemaal goed kan komen, ook al ziet het er niet best uit.

 • Reply Jolijn 17 november 2016 at 14:37

  Waaauw, ja ik ben fan! Ik zou er een mooie quote laten graferen. Natuurlijk volg ik je op alle genoemde social media.

 • Reply H* 19 november 2016 at 10:47

  Chique hoor, je nieuwe logo! Zeker zo op het boekje. Ik zou graag de contouren van mijn huis aan de Leidse gracht willen, omdat ik waarschijnlijk nooit meer zo mooi zal wonen als ik daar over een paar maanden vertrek. Mogen er goto’s en verhalen van mijn huisgenootjes in.

 • Reply Denise 19 november 2016 at 17:12

  Wat een leuk boekje en een gaaf nieuw logo! Ik zal er ook mijn eigen logo op plaatsen of misschien een mooie quote. Ik zal in dat boekje elke dag iets positief opschrijven of tekenen of plakken (foto van de dag bijvoorbeeld). Dit omdat ik bezig ben mijn depressie te overwinnen en elke dag iets positiefs opschrijven plus een ontzettend mooi boekje maakt me erg blij!

  Ik heb je gevolgd op twitter en instagram en niet alleen voor deze winactie, maar omdat ik je blog gewoon super gaaf vind!
  Denise heeft onlangs geplaatst…Plannen heeft mij rust gegevenMy Profile

 • Reply Michelle 21 november 2016 at 22:49

  Wat een super gaaf boekje! Ik kende de Moleskine notitie boekjes en agenda’s al wel, maar ik heb er zelf nog nooit eentje aangeachaft. Misschien toch een agenda voor volgend jaar? Super mooi logo heb je gemaakt trouwens! Ik zou er een tree of life op laten graveren denk ik. Als symbool voor mijn liefde voor de natuur en het belang voor een goed evenwicht.
  Michelle heeft onlangs geplaatst…Kraamcadeautjes hakenMy Profile

 • Reply Kim 22 november 2016 at 12:09

  Misschien een beetje ‘gek’, of zo, maar ik zou het teken dat op de steen staat bij pappa op de begraafplaats op de Molesmine willen. Dan zou ik dat boekje kunnen vullen met herinneringen aan hem, aan ons… Brieven aan hem… Al dat soort dingen. Dat lijkt me erg mooi en fijn om te doen. Zeker in zo’n gepersonaliseerde Moleskine.
  Kim heeft onlangs geplaatst…Persoonlijke update #11My Profile

 • Reply Mijn week x 4 - #9 Bagels, shoppen & plannen - Simplynspecial.nl 23 november 2016 at 06:02

  […] Win | Een gepersonaliseerde Moleskin – door Monsieurmango […]

 • Reply Kim 26 november 2016 at 14:01

  Via de blog van Naoki kwam ik bij jouw blog uit. En hoppa, val ik meteen met mijn neus in de boter. Wat een geweldige prijs mag je weggeven. Ik doe heel graag mee!
  Kim heeft onlangs geplaatst…Fair Friday: Wearing vintageMy Profile

 • Reply Nancy 29 november 2016 at 11:59

  Ik ken het ook niet…..schaam schaam. Maar het lijkt me wel heel leuk en vooral heel handig. Tja, het is niet origineel, maar ik zou dus ook het logo van mijn blog erop zetten. Ik volg je….sinds gisteren!