Interieur

Robuuste hanglamp van DirectLampen.nl

21 november 2016

Toen ik klaar was met klussen in het appartement, kon het inrichten beginnen. Van DirectLampen.nl mocht ik daarom een hanglamp uitzoeken. Super tof, want die kon ik zeker gebruiken!

Degenen die mij al langer volgen, weten dat ik na de zomervakantie de sleutel kreeg van mijn appartement. Samen met mijn ouders heb ik hard moeten klussen, want zelfs de vloer hebben de vorige bewoners meegenomen. Het leek haast wel nieuwbouw! Ergens is dat ook wel fijn, want nu is alles precies zoals ik het wil hebben. Het voelt nu helemaal ‘van mij’. Na het klussen komt natuurlijk het inrichten. Een mooie hanglamp boven de (toen nog toekomstige) eettafel kon daarom niet ontbreken. Die lamp mocht ik ook nog eens bij DirectLampen.nl uitzoeken!

Easton – Light & Living

Voor iemand die niet kan kiezen is een lamp uitzoeken geen gemakkelijke opgave kan ik je zeggen. Ik twijfelde tussen twee lampen, tot ik plots lamp ‘Easton’ zag. Ik was op slag verliefd. WAUW! Het is een robuuste hanglamp van het merk Light & Living. De lamp heeft maar liefst een diameter van ø61 cm! Ik vroeg mijzelf in eerste instantie af of dat niet te groot is. Aan de andere kant: ik hoefde nu maar één lamp op te hangen, want hij zou de hele eettafel verlichten. Daarbij vind ik het ook rustiger én zou het echt een eye-catcher worden. Mijn smaak is overduidelijk Scandinavisch (die zag je vast niet aankomen hè?), maar toch vond ik deze industriële lamp daar heel goed bij passen. Zeker in combinatie met mijn eettafel. De meeste industriële lampen vind ik echt te robuust en passen niet bij de sfeer die ik zoek. Ik vind het daarom erg tof dat deze lamp uit zowel metaal als hout bestaat. Het lijkt net of er een grote kurk op de lampenkap zit, haha! Dat is denk ik ook de combinatie waarvoor ik ben gezwicht. Ik weet natuurlijk niet precies welk beeld mensen van mij hebben, maar ik ben zeker geen meisje-meisje en de stoere lamp en de eettafel laten dat dan ook wel zien.

Afbeelding robuuste hanglamp Easton directlampen.nl

Dit is gelijk een sneak-peek van mijn woonkamer, haha. Hier heb ik jullie nog niets van laten zien, omdat ik nog niet alle meubels binnen had. Binnenkort meer!

Afbeelding robuuste hanglamp Easton directlampen.nl close-up
Balans tussen metaal en hout.

Afbeelding robuuste hanglamp easton light & living directlampen.nl
Deze lamp komt van het prachtige Nederlandse merk Light & Living.

Afbeelding robuuste hanglamp directlampen.nl binnenkant
Grappig genoeg is de binnenkant van deze robuuste hanglamp wit! Dat is ook gelijk heel erg fijn, want zo wordt het licht door de kap zelf weerkaatst en heb je nog meer licht (en wie houdt daar nu niet van?!). Daarnaast geeft het de lamp ook niet zo’n ‘zwaar’ gevoel.

Afbeelding robuuste hanglamp easton van directlampen.nl

DirectLampen.nl

Ik was nog niet eerder bekend met Directlampen.nl en heb de website dus eens grondig onder de loep genomen. Ze hebben een uitgebreid assortiment dat inspeelt op de huidige trends. Heel handig als je de nieuwste trends graag op de voet volgt! Daarbij is de website erg makkelijk in gebruik en daar houd ik van. Op de homepage kun je alvast aangeven waarnaar je op zoek bent: hanglampen, vloerlampen, wandlampen, tafellampen, plafondlampen of lekker snuffelen bij de sale. Elke categorie heeft weer subcategorieën, zodat je direct op de juiste plek terecht komt. Handig als je al meteen weet wat je zoekt! Wil je bijvoorbeeld rondneuzen tussen de hanglampen, dan kun je ook een bepaalde sfeer aanklikken: Design, Industrieel, Landelijk etc. Grote kans dat jouw match hier tussen staat!

Wat ik ook heel fijn vind is dat je meteen alle belangrijke informatie over de lamp kunt lezen. Ik wilde graag een A++ lamp (want: groen) & alle beetjes helpen mee natuurlijk. Verder kun je ook zien welke fitting je moet hebben en hoeveel watt geschikt is voor de lamp. Heel handig om te weten wanneer er geen lichtbron wordt bijgeleverd. Daarbij weet je ook meteen waar je aan toe bent. Ik heb er bijvoorbeeld een LED-lamp in gedaan, omdat dit nog duurzamer is in gebruik. Controleer natuurlijk wel eventjes van tevoren of jouw lamp hiervoor geschikt is!

Ze zijn bij DirectLampen.nl echt ontzettend snel. Daar keek ik echt van op! Na het plaatsen van mijn bestelling had ik hem de volgende dag al in huis! Super fijn dus als je snel iets nodig hebt. Helaas had ik mijn eettafel toen nog niet en moest ik daar jammer genoeg op wachten. De service is ook uitstekend, ik heb prettig contact gehad met een medewerker. Ik ben heel erg blij met mijn lamp, hij maakt de kamer helemaal af. Ik weet zeker dat deze robuuste hanglamp met een vleugje Scandinavisch de eye-catcher van de woonkamer wordt. Mijn eerste ervaring met deze webshop is dan ook niet anders dan zeer positief te noemen. Ik heb vast nog wel ergens in huis een extra lamp nodig, dus het is zeer waarschijnlijk dat ik nog een keer kom rondneuzen!

Heb jij wel eens een lamp bij DirectLampen.nl gekocht?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen ter review

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.