Planten: Royal Blue Orchidee

13 november 2014

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. Happiness focust zich op de dingen die me vrolijk maken. Van die kleine geluksmomentjes waarop je hart een sprongetje maakt.

Vorige week was ik in de supermarkt en zag ik tot mijn verbazing deze prachtige orchidee met koninklijke naam. Orchideeën zijn één van mijn all-time favorites, ze staan altijd zo gezellig en fleuren elke kamer op. Maar blauw? Die kleur had ik nog nooit gezien! Laat blauw nou net mijn lievelingskleur zijn. Als dat geen toeval is! Deze ‘Royal Blue Orchid’ moest ik natuurlijk mee naar huis nemen.

royalblueorchidee1

Afbeelding Royal Blue Orchidee

Afbeelding Royal Blue Orchidee

Afbeelding Royal Blue Orchidee

En Meneer Mango? Die vindt de orchidee ook erg gezellig. Goedgekeurd!
Afbeelding Royal Blue Orchidee met Mango

Afbeelding Royal Blue Orchidee met Mango

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 • Reply Dionne 14 november 2014 at 22:32

  Wauw! Gaaf!

 • Reply Inge 16 november 2014 at 11:14

  Mooie foto’s!

 • Reply LNNK 18 november 2014 at 12:52

  Wat een bijzondere kleur zeg! Ik vind hem mooi.

 • Reply Bente 18 november 2014 at 21:05

  Wauww wat een prachtige bloemen!!

 • Reply Denise 18 november 2014 at 23:21

  Deze bloemen zijn inderdaad geweldig! Ik en mijn vriend kopen ze ook altijd 😀

 • Reply Margot 24 november 2014 at 12:02

  Wat een mooie kleur!

 • Reply Miriam - NailTalk 13 januari 2015 at 17:34

  Prachtige orchidee! Ik heb een roze (geen idee hoe ie heet) en het zijn zulke fijne dankbare planten!

 • Reply Kattenkoppen 18 mei 2015 at 17:48

  Wauw! De orchidee is mijn (Effy) lievelings bloem, ik wil er ooit een tattoo van! Wij hebben op het moment een roze in huis, een twee taks, maar lang niet zo mooi als de jouwe! En wow, je foto’s zijn echt onwijs mooi.

  Ps. We zijn verliefd op Mango. ^-^

  • Reply Inge 18 mei 2015 at 18:55

   Helaas is hij niet meer onder ons.. Ik kwam terug van kerstvakantie en blijkbaar kon de orchidee het gebrek aan liefde niet aan!

 • Reply Michelle 25 oktober 2015 at 15:34

  Mooi zeg! Ik heb ze ook al een paar keer bij het tuincentrum zien staan en telkens twijfel ik weer. Manlief vind ze dan helaas echt verschrikkelijk, dan koop je ze toch wat minder snel. Ik vind ze wel wat hebben…