Dag januari, hallo februari!

29 januari 2016

Zo zit de eerste maand van 2016 er alweer bijna op! Tijd om hem uit te zwaaien en een nieuwe maand te verwelkomen door middel van een maandoverzicht. Dag januari, hallo februari!

Maandoverzicht

In mijn eerste bericht van 2016 wenste ik jullie een warm, liefdevol en gelukkig nieuwjaar toe. Dat al jullie wensen dit jaar mogen uitkomen, het is jullie gegund! Vervolgens blikte ik terug op het jaar 2015 nadat ik door Sas van Iliveformydreams werd getagd om de ‘het jaar in vogelvlucht’ tag in te vullen. Mooi om een heel jaar samengevat terug te zien. Wat een mooi jaar is het voor mij persoonlijk geweest! Verder gaf ik antwoord op al jullie vragen, wat waren ze lekker divers! Daarmee is de eerste Q&A op Monsieur Mango een feit.

Januari was voor mij persoonlijk een spannende maand: een maand waarin ik werd uitgenodigd voor een tweede sollicitatiegesprek en uiteindelijk te horen kreeg dat de keuze op mij was gevallen: Ik heb een baan! In diezelfde week sprak ik ook nog af met die lieve Simone wat heel erg gezellig was! De hele maand heeft in het teken van het afronden van de procedure gestaan en het regelen van een aantal zaken. Zo heb ik bijvoorbeeld een autootje nodig! Vrrroemm. Oh en ik bracht een bezoekje aan de tandenfee, wat ook best spannend was (ook al hoefde ik niets te doen).

Afbeelding maandoverzicht januari 2016

Verder kwamen er nog genoeg leuke dingen voorbij. Ik liet jullie mijn Mango tas zien, ik ben er nog steeds een beetje verliefd op. Hij is zo lekker vrolijk! Na aanleiding van David Bowie’s overlijden, maakte ik een ‘We can be heroes’ printable, als eerbetoon. Print hem uit en hang hem op (of lijst hem in). Vind ik leuk! Er kwam een review online over de Goodie Goodness januari-box, werkelijk waar liefde op het eerste gezicht! Helemaal mijn ding. Liefde. Met mijn bruisballen DIY overleef jij Valentijn trouwens met gemak, ben jij alvast goed voorbereid (ook leuk als je niet aan Valentijn doet hoor!)

Samen met Northflix heb ik een project opgezet: Echte Post Is Cool. Want echte post is nou eenmaal veel cooler dan een mailtje.. Aanmelden kan nog t/m 6 februari en kan via dit aanmeldformulier. Belangrijk: het gaat niet om surprises, pakketen of gedichten, maar om brievenbuspost met een kleinigheidje van €5. We hebben al een hoop aanmeldingen ontvangen, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd! Kom je uit België? Ook dan kun je je aanmelden!

Doelen voor Februari

Aanstaande maandag is het 1 februari en dan ga ik beginnen met werken. Voor het echie. Heel spannend allemaal dus, dus hoe het met mijn blog vergaat weet ik even niet.

 • Lekker blijven lezen! Ik heb in januari drie boeken gelezen, een lekker begin van mijn Reading Challenge voor 2016 waarin ik 30 boeken hoop te gaan lezen.
 • Genoeg ontspannen, want dat kan ik denk ik ook wel goed gebruiken.
 • Kalligrafie staat even op een laag pitje, net als de mutsjes breien. Dus wie weet biedt dat wel de ontspanning en zet ik daar ook gelijk weer stappen mee, maar dit is optioneel.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

28 Reacties

 • Reply Amy 29 januari 2016 at 07:22

  Wat een leuk overzichtje! Wat ga je als een speer met je Reading challenge! Ik vergeet me elke keer op te geven voor Epic, maar dat ga ik dit weekend absoluut doen!

  • Reply Inge 30 januari 2016 at 18:17

   Ja nou ja ik ga ervan uit dat ik in februari waarschijnlijk wat minder ga lezen. 😉
   Ik kijk uit naar je aanmelding!

 • Reply Desiree 29 januari 2016 at 08:32

  Januari was dus een erg mooie maand voor jou zo te lezen! Goed dat je doelen vooral zijn ontspannen. Dat kun je vast en zeker wel gebruiken wanneer je begint met je baan! Heel veel succes. Je kunt het! Liefs

 • Reply Simone 29 januari 2016 at 10:12

  Je hebt een leuke maand gehad! Ik mis alleen onze meeting in het stukje, hihi 😛 Veel succes bij je nieuwe baan!!

  • Reply Inge 29 januari 2016 at 12:10

   OEPS. Je staat erbij! 😀 (Waar is mijn hoofd gebleven?!)

 • Reply Anna 29 januari 2016 at 10:43

  Klinkt als een goed begin van het jaar, afgelopen maand. Pff, ik vind het maar gek dat februari alweer voor de deur staat. Hoe snel kan de tijd gaan?! Succes met de reading challenge, echt een groot doel :)!

 • Reply sammie 29 januari 2016 at 10:48

  Klinkt als een goed begin van 2016 🙂 en ook nog dat leuke post project opgezet!

  • Reply Inge 30 januari 2016 at 18:18

   Aah dankjewel! 😀

 • Reply evelien 29 januari 2016 at 10:51

  Ah wat een leuk overzicht! En het gele tasje op de foto heb ik ook. Zo leuk is die! Wat een goed doel om lekker te ontspannen, is zo belangrijk.

 • Reply Ysanne 29 januari 2016 at 15:35

  Wat leuk om dit zo te zien als overzicht, lekker vrolijk hoor! Ben benieuwd hoe de doelen je gaan bevallen 🙂

 • Reply Sabine 29 januari 2016 at 16:07

  Zooo spannend voor jou 1 februari! Januari is als gewoonlijk weer voorbij gevlogen, maar wat heb je leuke dingen gedaan! Ik ben vooral erg benieuwd naar hoe je je werk en het werkende leven gaat ervaren. Veel succes op je eerste dag alvast!

 • Reply Anita 29 januari 2016 at 17:45

  Spannend je eerste werkdag komt er al snel aan! Mijzelf natuurlijk aangemeld voor EPIC, heel erg benieuwd naar het project. Leuk overzicht zo!

 • Reply Nina Simplynspecial 29 januari 2016 at 19:15

  Super fijn dat je eindelijk een baan hebt en weer aan de slag kunt, yay! Ik hoop dat je het lekker naar je zin gaat hebben daar. Hou je ons op de hoogte?

 • Reply Monique | WritingMonique 30 januari 2016 at 09:43

  Oeh! Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Spannend!

 • Reply Els 30 januari 2016 at 09:45

  Wat enorm fijn he een baan :-). Voor mijn eerste baan moest ik ook een auto kopen, wat was ik trots :-). Heel veel succes! Verder natuurlijk wel lekker blijven freubelen :-). Ik vind je kalligrafie zo leuk om te zien.

  • Reply Inge 30 januari 2016 at 18:19

   REMINDER! Kalligrafie.. niet vergeten te oefenen! 😀 Ik ben heel benieuwd hoe dat zal gaan. Haha, ja gek idee dat ik nu een auto heb..

 • Reply Noelle 30 januari 2016 at 11:06

  Gezellig overzichtje, en die tas! Wow!! <3 Gefeliciteerd met je nieuwe baan, succes ermee!

 • Reply Vlijtig Liesje 30 januari 2016 at 11:57

  Leuk overzicht. Heerlijk dat je een nieuwe baan hebt zeg.

 • Reply Claudia 30 januari 2016 at 20:13

  Wat een toffe dingen heb je gedaan en gefeliciteerd met je nieuwe baan!

 • Reply Nathalie 31 januari 2016 at 13:43

  klinkt als een leuke maand! en wat fijn dat je een nieuwe baan hebt:D gefeliciteerd!
  Liefs Nathalie

 • Reply Sax and the Pretty 31 januari 2016 at 15:04

  Lekker bezig en drie boeken in een maand? Jaloers! Lijkt me heerlijk. X

 • Reply Anne-Sterre 31 januari 2016 at 17:21

  Je eerste twee doelen zijn op mij ook van toepassing. Ik ben zelf van plan om morgen naar een tweedehandswinkel te gaan en (hopelijk) wat leuke boeken te scoren, kan ik meteen wat gaan ontspannen door te lezen. Gefeliciteerd met je nieuwe baan, maak er wat van 🙂

 • Reply Sarah 31 januari 2016 at 20:11

  Leuk overzichtje, dit. En wauw, super begin van je reading challenge. Bij mij staat de teller nog steeds op nul. Oeps.

 • Reply Michelle 1 februari 2016 at 08:43

  Het was een leuke maand zo te lezen. Ik wens je heel veel plezier en succes met je nieuwe baan! Op naar een nieuwe maand!

 • Reply Mariska 1 februari 2016 at 11:26

  Gefeliciteerd met je baan! Echte Post Is Cool is zo een gaaf idee 😀 en een mango tas, geweldig 😀

 • Reply Judith 1 februari 2016 at 15:40

  Het was een goed begin van 2016, zo te lezen :o). Heel veel succes en plezier met je nieuwe baan en je autootje!

 • Reply Sas 3 februari 2016 at 10:14

  Veel succes met je nieuwe baan! Super leuke dingen van afgelopen maand zeg. Ik wil dit weekend het lezen weer oppakken. Rust creëren<3

 • Reply Irma 8 februari 2016 at 19:09

  Superfijn, gefeliciteerd met je nieuwe baan! En wat heb je dit overzichtje leuk gemaakt hé. En dat idee met Northflix is echt awesome!