Goodie Goodness januari box

18 januari 2016

De Goodie Goodness Box: een verrassingsbox die elke maand op je deurmat valt om nieuwe producten te ontdekken en kennis te maken met nieuwe producten en opkomende ontwerpers.

Afbeelding Goodie Goodness januari box

Er viel een wel hele leuke verrassing op de mat, namelijk de Goodie Goodness Box van januari. In een ver verleden heb ik eens eenmalig de beautybox gehad, maar laten we eerlijk zijn: make-up is gewoon niet zo mijn ding. De Goodie Goodness Box lijkt daarentegen een match made in heaven.

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik opgeleid als ontwerper. Dat ik geïnteresseerd ben in mooie ontwerpen en producten is een logisch gevolg. Vooral Scandinavisch Design heeft mijn hart gestolen: mooi maar eenvoudig. Helemaal mijn ding! Ik ben dan ook heel benieuwd wat ik in de box ga aantreffen.

Wat is het?

Goodie Goodness helpt je nieuwe producten te ontdekken van opkomende ontwerpers en kleine creatieve bedrijven. Elke maand ontvang je een zorgvuldig samengestelde box vol met bijzondere producten die met liefde zijn gemaakt.

Het is een verrassingsbox, je weet van tevoren dus niet wat je in de box gaat aantreffen. De producten zijn zeer divers, denk hierbij aan: woonaccessoires, sieraden, schrijfwaren etc. Nu houd ik daar persoonlijk erg van, dus dat zit wel goed. Om een beetje een idee te krijgen, kun je de eerdere boxen bekijken. Dat is natuurlijk geen garantie, maar geeft wel een idee in welke stijl je moet denken. Op deze manier leer je nieuwe ontwerpers en hun achtergrondverhaal kennen. Dat is nog eens interessant!

Hoe werkt het?

 1. Net als met elke andere box, moet je je abonneren. Je kunt er trouwens ook voor kiezen om de box eenmalig te ontvangen, om het eens uit te proberen of om het cadeau te doen aan iemand anders. De kosten bedragen €22,50 waarvan €2,50 verzendkosten (dit zit dus al inbegrepen). Het abonnement is trouwens maandelijks opzegbaar, ook niet geheel onbelangrijk om te weten.
 2. Bij Goodie Goodness gaan ze de box vullen met allerlei mooie producten en items. And now we wait.. Eén keer per maand valt de box in je brievenbus, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven! HANDIG!
 3. Geniet van de mooie producten en de verhalen achter de producten. Elke box is anders, dus niet iedereen heeft dezelfde inhoud!

Wat zit er in de januari box?

Afbeelding goodie goodness box januari

Het openen van de box geeft gelijk een feestelijk gevoel. Het ziet er netjes maar ook verzorgd uit. Bovenop ligt de kaart met meer informatie over mijn box. Deze box is ontworpen door House of Products (HOP), een online giftshop met een unieke combinatie van zelf ontworpen cadeautjes, merken en producten van getalenteerde mensen. Er wordt met veel passie, liefde en complete focus aan de producten gewerkt.

Afbeelding goodie goodness box januari

De inhoud van mijn box: drie leuke tasjes in verschillende formaten én een setje kaarten. De tasjes zijn gemaakt van Tyvek: een oersterk maar ultra licht materiaal waar je van alles van kunt maken én kunt laten bedrukken. Het klinkt misschien niet bekend, maar dat is het wel. Onze festivalbandjes zijn namelijk van hetzelfde materiaal gemaakt! Is het jullie opgevallen? Het accent van de producten is in mijn kleurtje. Joehoe! ♥

Afbeelding Goodie Goodness HOP
Afbeelding goodie goodness box januariDe achterkant lijkt wel van papier gemaakt!

Afbeelding Goodie Goodness HOP tablethoes
Het grootste tasje is een cover voor een tablet/ereader, maar je kunt hem natuurlijk ook voor andere zaken gebruiken. En nee, het tasje is niet te groot, mijn tablet is gewoon kleiner (iPad mini) 😉 De middelgrote is een toilettasje en de kleinste kun je ook gebruiken om wat spullen voor onderweg in op te bergen. Handig, anders ligt het allemaal los en door elkaar in je tas. Helemaal handig, want ze kunnen ook nog eens in de wasmachine!

Afbeelding goodie goodness box januari kaarten
Afbeelding Goodie Goodness kaartTot slot zit er nog een leuk setje van 5 kaarten in mijn box.

Wat vind ik ervan?

De tasjes zien er érg leuk en vrolijk uit: een stijl die wel goed bij mij past! Verder vind ik het leuk dat ze niet van ‘standaard plastic’ zijn gemaakt, maar van een heel ander materiaal. Daar houd ik wel van, dingen die net even anders zijn (en vooral niet doorsnee).
Voor mij persoonlijk was één tasje (bijv. de tablet cover) ook al genoeg geweest (met twee andere producten erbij). De kaarten zijn mooi en handig om te hebben, van die dingen heb je immers nooit genoeg! Het verrassingseffect vind ik eigenlijk wel erg spannend, omdat je niet weet wat je gaat aantreffen maar je het (hoogstwaarschijnlijk) wel heel erg leuk gaat vinden. Oh en dat het door de brievenbus kan vind ik wel echt een uitkomst hoor!

Iets voor jou..

..Als je van verrassingen houdt, van design of van mooie producten, je niet graag thuisblijft om op je pakketje te zitten wachten (want het past door de brievenbus!) en de prijs van €22,50 geen drempel voor je is, dan is de Goodie Goodness Box écht iets voor jou. Een verwenmomentje voor jezelf.

Nieuwsgierig geworden? Als je je vóór 8 februari abonneert (of een eenmalige box bestelt) dan valt de februari-box nog bij jou op de mat! Je hebt nog 21 dagen voor de nieuwe box wordt verzonden.
Ik kijk nu al uit naar de volgende box! (Nog even wachten, Inge, nog even wachten).

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen ter review

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

25 Reacties

 • Reply Michelle 18 januari 2016 at 09:38

  Wat een leuk idee! Aan de ene kant spreekt het verrassing gedeelte mij wel aan, maar aan de andere kant weer niet. Ik ben benieuwd wat je volgende maand zal ontvangen 🙂

  • Reply Inge 18 januari 2016 at 10:07

   Ik snap heel goed wat je bedoelt! 🙂

 • Reply Anna 18 januari 2016 at 09:45

  Ohhh, die tasjes zijn echt tof :)! Wat een leuk idee zo’n box. Heerlijk, iedere maand een nieuwe verrassing!

 • Reply Judith 18 januari 2016 at 09:52

  wat een goed idee om zo nieuwe ontwerpers in het licht te zetten! mooie kleurtjes ook :o).

 • Reply Simone 18 januari 2016 at 10:57

  Wat super leuk zeg! Misschien dat ik er eens een keer eentje bestel! Deze kende ik nog niet, maar inderdaad wat je zegt: beauty is ook niet zo mijn ding…

 • Reply Anita 18 januari 2016 at 11:29

  Wat een gave box, maar wel spannend wat je dan precies gaat krijgen en of het je smaak is. Leuk om zo nieuwe merken en producten te leren kennen en aandacht te geven 🙂

 • Reply anneleen 18 januari 2016 at 11:44

  Wat een schattige tasjes! 🙂

 • Reply Marushi 18 januari 2016 at 12:26

  Wat een gave box zeg! Deze kon ik nog helemaal niet. -x-

 • Reply Mariska 18 januari 2016 at 16:17

  Ik vind het best wel een leuk en schattig setje eigenlijk! Maar ik vind het toch altijd risky met die boxen, straks zit er iets in wat je dan weer niet leuk vindt..

 • Reply Dina 18 januari 2016 at 17:36

  Wat een schattige tasjes! Ik vind het idee van dit soort boxen echt heel leuk, maar ik ben altijd bang dat er iets in zit dat ik niet kan gebruiken. 😛 Ben nu wel benieuwd geworden naar wat er in de volgende doos zit.

 • Reply Astrid 18 januari 2016 at 22:56

  Wat een leuke box! En nog met zo’n leuke inhoud ook, volgens mij is elke keer de inhoud van de box wel echt heel leuk. Toch heb ik deze nog niet eerder aangeschaft, misschien omdat ik bang ben dat als ik hem dan ontvang er iets inzit wat ik niet zo leuk vind. Natuurlijk kijk ik wel elke maand weer vol spanning op blogs naar de inhoud :).

  • Reply Inge 18 januari 2016 at 23:13

   Als de inhoud van de voorgaande boxen je bevalt, kun je eens een eenmalige box bestellen. Mocht het dan toch tegenvallen, zit je er niet aan vast! 🙂

 • Reply debby 19 januari 2016 at 07:41

  Oh wat ontzettend leuk zeg! Ik ga hier zeker even naar kijken.

 • Reply Margo 19 januari 2016 at 15:56

  Wat een leukigheid!!

 • Reply Northflix 19 januari 2016 at 20:48

  Wat leuk om ook bij jou een review te zien!
  Ik ben het met je eens: Een tasje was ook voldoende geweest, maar ze zijn wel erg leuk!
  De kaartjes zijn natuurlijk ook tof! Eigenlijk stuur ik er te weinig tegenwoordig.

  • Reply Inge 19 januari 2016 at 21:37

   Ja ik ook.. Zouden we iets aan moeten doen!

 • Reply Sytse 20 januari 2016 at 04:06

  Ik vind het idee heel leuk maar je hebt dus €20,- betaald voor 3 tasjes en 5 kaarten? Poeh.

  Dat is ’t ‘m. Ik snap dat niet. Het zal wel echt een meisjesding zijn want jij bent enorm enthousiast en ik zou hier echt niet blij van worden..

  • Reply Inge 20 januari 2016 at 08:57

   Ja 3 tasjes en een set kaarten. Voor mij had er meer variatie in mogen zitten (1 tasje was al genoeg geweest). De prijs is aan de hoge kant en daardoor voor veel mensen denk ik een drempel. De producten zijn voornamelijk woonaccessoires maar dat trekt misschien overwegend vrouwen aan 😉

   • Reply Sytse 20 januari 2016 at 13:21

    Ik ben juist dol op woonaccessoires.. 😉

    • Reply Inge 20 januari 2016 at 13:38

     Haha nu waren het toevallig etuis maar de inhoud is elke keer anders. 🙂

 • Reply Els 20 januari 2016 at 06:41

  Ziet er uit als een hele leuke box, maar zoals je al schrijft beetje jammer van 3 tasjes. Maar gelukkig wel hele leuke tasjes! Ik vind 22 euro voor een verrassing wel veel.

  • Reply Inge 20 januari 2016 at 08:58

   Ja ik ben bang dat dat voor veel mensen het struikelpunt is!

 • Reply Sas 20 januari 2016 at 10:00

  Erg leuk concept zeg! Ziet er erg gezellig en vrolijk uit!

 • Reply Nina Simplynspecial 20 januari 2016 at 21:45

  Super tof! Een keer wat anders dan de standaard beautybox, al maak je mij daar óók heel blij mee. De kleur en vormgeving is leuheukkk! Ik ben officieel fan!

 • Reply Estrella 20 januari 2016 at 22:19

  Klinkt leuk! Maar ik vind de prijs toch iets te hoog, dat is per maand neem ik aan? Zeker voor iets waarvan je dus van tevoren niet weet of je de inhoud echt leuk gaat vinden. 🙂