Knit & Knot + win vrijkaarten

7 november 2016
Afbeelding win Knit & Knot vrijkaarten bij Monsieur Mango

In maart 2016 vond de eerste editie van Knit & Knot plaats en een tweede editie kon natuurlijk niet uitblijven. Kom op 17, 18 of 19 november 2016 naar de Koepelhal in Tilburg!

Afbeelding win Knit & Knot vrijkaarten bij Monsieur Mango

Knit & Knot

Knit & Knot is een veelzijdige beurs op het gebied van handwerken. Breien en haken zijn op het moment zeer populair. Het is kleurrijker, creatiever, hipper en veelzijdiger dan ooit! Knit & Knot is voor jong en oud, man en vrouw. Ja, het zijn allang niet meer alleen vrouwen die het handwerken beheersen. 😉 Op de beurs zullen verschillende handwerkwinkels aanwezig zijn, maar er zijn ook genoeg interessante demonstraties en leerzame workshops om aan deel te nemen. Leuk om te weten: Knit & Knot en PaperPassion wordt door dezelfde creatieve mensen georganiseerd!

Waar kun je het event beter organiseren dan in de textielstad van het Zuiden?! Knit & Knot duurt drie dagen en vindt plaats op 17, 18 en 19 november 2016 van 10:00u tot 17:00u in de Koepelhal in Tilburg. Kom je ook? Een greep uit het programma: Breien | Haken | Vilten | Spinnen | Verven | Borduren

Aan de bloggerstafel

Op zaterdag 19 november 2016 mag ik als gastblogger aanwezig zijn bij Knit & Knot. Inderdaad, bij PaperPassion mocht ik dat ook al en het feest gaat gewoon nog even door! Het lijkt mij weer ontzettend leuk en ik kan niet ontkennen dat ik het een hele eer vind! Ik zal er weer rondlopen en foto’s maken om met jullie te delen. Bij PaperPassion had ik weinig tijd om aan de bloggerstafel plaats te nemen, maar ik vermoed dat ik er bij Knit & Knot wel veel te vinden ben! Van deze dag probeer ik weer een sfeerimpressie van te maken in de vorm van een artikel. (Voor degenen de heel benieuwd zijn naar PaperPassion: het artikel komt deze week online!) Vind je het leuk om mij eens in het echt te ontmoeten? Kom dan op zaterdag 19 november even langs!

Win een last-minute vrijkaartje!

De winactie is gesloten.
Wil jij ook graag naar Knit & Knot gaan? Ik mag wederom twee vrijkaarten weggeven, woehoe! Je kunt een last-minute vrijkaart winnen, want zoals je ziet vindt de beurs volgende week al plaats. Wat moet je doen om kans te maken? Het is heel simpel:

 • Laat hieronder een reactie achter waarom je graag naar Knit & Knot wil gaan
 • Geef ook aan op welke dag (donderdag de 17e, vrijdag de 18e of zaterdag de 19e) je wil gaan
 • Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik contact met je kan opnemen

Let op: Ik maak op dinsdag 15 november 2016 de winnaars bekend, zodat jullie de vrijkaarten op tijd ontvangen.

Kom je ook naar Knit & Knot?

Gesponsord

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

 • Reply Sophie 7 november 2016 at 13:42

  Wow, dat lijkt me echt een leuke beurs om naar toe te gaan, maar ik heb al andere creatieve plannen dat weekend. Je zult vast iemand anders heel blij kunnen maken met deze vrijkaarten!

 • Reply Ingrid in t Groen 10 november 2016 at 00:39

  Ik zou heel graag naar Knit & Knot gaan. Heerlijk genieten tussen al de creatieve mensen. Ideeën opdoen en dagje ontspanning. Als ik de kaartjes win dan wil ik ze graag voor Zaterdag 19 November.
  Natuurlijk neem ik een vriendin mee en komen we samen op de fiets naar de prachtige koepel in de mooiste stad van het land. Tilburg

 • Reply DisneyChicks.nl 10 november 2016 at 12:16

  Dat lijkt me een hele leuke beurs om eens te bezoeken!
  DisneyChicks.nl heeft onlangs geplaatst…Disney Cruise LineMy Profile