De geboorte van een nieuwe blog

2 november 2014

Al jaren zat ik te dubben of ik een blog moest beginnen. Uiteindelijk was ik het twijfelen beu en heb ik het gewoon gedaan. Monsieur Mango (mijn blog) is dan eindelijk geboren. Hoera!

Om eerlijk te zijn ben ik wel toe aan een plekje waar ik al mijn creatieve ideeën kwijt kan, mijn werken kan showen maar ook een to-do-list of wensenlijst kan bijhouden. Je kunt je voorstellen dat het vrij chaotisch in mijn hoofd aan het worden is met alles wat ik nog wil doen..

Ondanks dat ik ook een Pinterest account heb, is Pinterest voor mij toch meer een plaats voor het opdoen van inspiratie; dingen die ik wil bewaren omdat ik het later nog eens wil terugzien of wil maken. Maar mijn eigen werk pinnen? Nee dat is dan toch weer een stap te ver (voor nu). Een blog lijkt me daarom een uitstekende keuze en ik zie wel waar het schip strandt!

Afbeelding de geboorte van een nieuwe blog

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  • Reply Tjitske Anna 1 december 2014 at 14:48

    Hij ziet er goed uit hoor! 🙂

  • Reply Els 11 december 2014 at 17:08

    Leuk! Benieuwd wat er allemaal gaat verschijnen :-).