Happiness

Mijn blog bestaat 1 jaar!

2 november 2015

HIEPERDEPIEP, HOERA! Monsieur Mango is vandaag 1 jaar oud. (Niet mijn gevederde vriendje, maar mijn blog dus.) Wederom reden voor een feestje. Want wie jarig is trakteert!

In den beginne

Exact een jaar geleden op 2 november schreef ik mijn eerste post: De geboorte van een nieuwe blog. Ik zat toen nog in Zweden en het kriebelde al jaren om een blog te starten. Maar waarom zou ik een blog beginnen als er al zo ontzettend veel (en leuke!) zijn? Waarom zouden mensen uitgerekend mijn blog volgen? De enige manier om daar achter te komen, was om gewoon te gaan beginnen en te zien waar het schip strand. Maar het schip strandde niet. Ik had er plezier in en er kwamen steeds meer mensen die mijn berichten lazen of reacties achter lieten. Ik deed eindelijk wat ik al heel lang wilde, maar niet goed durfde. We zijn inmiddels al een jaar verder en wat voor een jaar!

Persoonlijk

Op persoonlijk vlak is er natuurlijk veel gebeurd met het afronden van mijn studie, het terug naar Nederland verhuizen en het zoeken naar een baan. Maar ook mijn blog is veranderd. Ik heb inmiddels mijn derde thema en dit is mijn 55e bericht. Tot nu toe heb ik al 900+ lieve reacties ontvangen. Het gaat me niet om de cijfertjes, maar het is toch leuk om even te bekijken. Waar ik in het begin nog niet altijd genoeg inspiratie had, gaat dat nu een stuk beter. Tevens plan ik wat meer vooruit, zodat ik wat rustiger aan kan doen.

Afbeelding blog verjaardag 1 jaar

Zoektocht

Soms vind ik het wel eens lastig hoor, als ik blogs zie die jonger zijn dan die van mij (of tegelijkertijd zijn begonnen) en het veel beter doen dan ik. Meer volgers, reacties, samenwerkingen, events. Voor mij is alles nog steeds vrij nieuw en onbekend. Ik weet dat ik niet zo snel groei, maar het is geen competitie toch? Mijzelf vergelijken met anderen heeft absoluut geen zin en maakt me ook echt niet gelukkig. Ik ben wie ik ben. Mijn blog is ook een zoektocht naar mijzelf. Naar wat ik leuk vind, naar wat ik wil & wil bereiken. Het is een weerspiegeling van mijzelf. Ik denk (of hoop toch) dat ik geen standaard blog ben, maar net een tikkeltje anders. Ik zou eerlijk gezegd ook niet weten onder welk ‘label’ mijn blog valt. Is het persoonlijk? Lifestyle? DIY? Ik heb geen idee en het maakt me niet zoveel uit. Waarschijnlijk is het een beetje van alles en dat bevalt me prima!

Afbeelding winactie

Dank jullie wel!

Mensen, wat ben ik toch dankbaar dat jullie er zijn! Jullie maken het écht zoveel leuker. Tevens leer ik ook veel van andere leuke blogs die ik volg. Het is zo inspirerend en motiverend allemaal. Ik merk dat ik persoonlijk ook ontwikkel door alles wat ik lees en leer. Ik heb niet altijd even consistent geblogd (eigenlijk pas sinds vorige maand) en heb ook nog een periode gehad waarin ik amper online was. Ook dat hoort erbij: ik ben maar een mens. Waar dat schip strand? Ik heb geen idee, ik hoop dat dat nog een hele tijd gaat duren.

Vanwege mijn blogverjaardag en omdat ik jullie graag wil tonen hoe dankbaar ik ben, komen er deze week winacties online. Houd mijn blog dus goed in de gaten, want het is feestweek! :)

 • Reply
  Kattenkoppen
  2 november 2015 at 08:11

  Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog! Dat er nog maar vele mogen volgen want je blog is suuuuuper leuk!! X

 • Reply
  Marga H.
  2 november 2015 at 08:15

  Gefeliciteerd met 1 jaar dit blog! :-)
  Ik lees hier nog maar kort en heb niet eerder gereageerd maar wie weet doe ik dat vaker ;-)

  Groetjes,Marga

  • Reply
   Inge
   2 november 2015 at 11:11

   Mag je best doen hoor, vind ik hartstikke leuk! :)

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  2 november 2015 at 08:15

  Jeej! Gefeliciteerd!

 • Reply
  Charelle
  2 november 2015 at 08:34

  Gefeliciteerd Inge! :D Super tof dat je het toch al weer een jaar lang volhoudt! Maar ja, bloggen is ook gewoon té leuk om niet te doen natuurlijk! ^^ Op naar jaar twee!

 • Reply
  Marion
  2 november 2015 at 08:42

  Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Inderdaad, niet vergelijken met anderen. Lekker je eigen ding doen. Puur genieten!

 • Reply
  kim
  2 november 2015 at 08:43

  Gefeliciteeeerd <3 Dat is toch wel een mijlpaal :) ik houd je blog (zoals altijd) in de gaten haha.

 • Reply
  Moniek
  2 november 2015 at 08:53

  Yay wat leuk! Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 • Reply
  Stella
  2 november 2015 at 09:11

  Gefeliciteerd lieve Inge! Ik lees je blogjes altijd met veel plezier. En: “Mijn blog is ook een zoektocht naar mijzelf. Naar wat ik leuk vind, naar wat ik wil & wil bereiken”, dat geld ook ZO voor mij. Precies dat. Ik hoop dat er nog vele jaren volgen waarin je zoveel plezier uit je blogje haalt <3 Liefs!

 • Reply
  anneleen
  2 november 2015 at 09:49

  Proficiat met het 1-jarig bestaan van je blog! Nog vele leuke blogjaren er bij! :)

 • Reply
  Suzanne
  2 november 2015 at 10:20

  Jaa, gefeliciteerd!

 • Reply
  Renske
  2 november 2015 at 10:45

  Jeeej! Gefeliciteerd met Monsieur Mango’s eerste verjaardag! Tof dat je alweer een jaar blogt en wat is er veel veranderd in die tijd. :)

 • Reply
  sammie
  2 november 2015 at 11:03

  Gefeliciteerd!! We zitten vlak achter elkaar :) Leuk dat je het ook met winacties gaat vieren :) En die cupcake op de foto ziet er heerlijk uit :)

 • Reply
  Anita
  2 november 2015 at 11:50

  Gefeliciteerd!! En idd niet vergelijken maar gewoon doen waar jij je goed bij voelt!

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  2 november 2015 at 11:55

  Nog een keer: gefeliciteerd! Het is inderdaad geen competitie meis. Ik voel me ook weleens onzeker als ik zie dat anderen sneller groeien, maar zo denken maakt je inderdaad niet gelukkig. Ik vind jouw blog leuk omdat hij niet zo standaard is, maar ook door Mango hihi. Vind ‘m kei leuk!

 • Reply
  Puck
  2 november 2015 at 12:09

  Niet gaan vergelijken, het gras is altijd groener bij de buren, totdat je 1 deur verhuist en dan pas zie je wat de werkelijkheid is. (kunstgras, mest (stinkt) of een of ander chemisch goedje) Lekker dicht bij jezelf blijven, dan houd je het het langste vol.
  Op naar de volgende vele jaartjes!

 • Reply
  Sarah - Tasting Lifestyle
  2 november 2015 at 14:00

  Proficiat! Het belangrijkste is dat je nog steeds gemotiveerd en gelukkig bent om te blijven bloggen, de rest komt wel vanzelf :-)

 • Reply
  sabrina
  2 november 2015 at 15:03

  Gefeliciteerd! Vergelijken doet iedereen natuurlijk, maar het geeft zoveel rust als je dit niet meer doet. Je blog is goed zoals het is!! Op naar nog vele verjaardagen :)

 • Reply
  Michelle
  2 november 2015 at 15:28

  Gefeliciteerd met je eerste blog verjaardag!

 • Reply
  Dina
  2 november 2015 at 17:56

  YAY! Zo leuk, gefeliciteerd.

 • Reply
  Annelies
  2 november 2015 at 18:11

  Gefeliciteeeeeerd! Hiep hoi! Wat leuk en wat goed dat je het al een jaar volhoud!

 • Reply
  Amy
  2 november 2015 at 18:51

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik snap je helemaal over die gevoelens ten opzichte van jongere blogs die beter gaan op sommige punten. Maar dicht bij jezelf blijven is het belangrijkste en dat doe je heel goed!

 • Reply
  Sytse
  2 november 2015 at 19:22

  Oh wat leuk zeg! Gefeliciteerd met je blogverjaardag! *slingers en ballonnen*

 • Reply
  Marushi
  2 november 2015 at 19:31

  Van harte gefeliciteerd met je een jarig bestaan! Op naar nog veel meer jaren!

 • Reply
  Sabine
  2 november 2015 at 20:10

  Gefeliciteerd! Ik ben ook niet een echt snelgroeiende blogger hoor ;) Groei wel, maar echt langzaam. Ook voor mij maakt dat niet zoveel uit nu. Ik vind het leuk om jou te lezen en wens je een heel goed tweede jaar!

 • Reply
  Ysanne
  2 november 2015 at 21:24

  Wat leuk! Je eerste verjaardag is altijd een bijzondere mijlpaal. En niks aantrekken van andere bloggers, ieder doet het op zijn eigen manier, dat maakt het zo leuk!

 • Reply
  evelien
  2 november 2015 at 21:25

  aaah super leuk! Gefeliciteerd met je blogverjaardag, je bent een topper en hebt een super leuke blog <3

 • Reply
  Nesrin
  2 november 2015 at 23:27

  Congrats! Wat leuk dat je dat een jaar blogt.
  Je hoeft je blog niet in een hokje te stoppen wat mij betreft gewoon zoals je zegt van alles wat ;-)

 • Reply
  debby
  3 november 2015 at 07:36

  Hiep hiep Hoera. Ik volg je blog nog niet zo lang, maar doe het nu wel met heel veel plezier.

 • Reply
  Simone
  3 november 2015 at 08:35

  Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag! Ik snap wat je bedoelt met dat anderen meer volgers hebben. Soms is dat inderdaad jammer, maar ik denk dat het het mooiste is om uniek te blijven en daarmee een mooi aantal volgers te krijgen.

 • Reply
  Anna
  3 november 2015 at 11:03

  Ohhh, wat een feestje. Gefeliciteerd :)! Leuk dat er zoveel veranderd is in een jaar tijd – gek hoe dat toch kan gaan!

 • Reply
  Karlien
  3 november 2015 at 13:37

  Gefeliciteeerd, wat leuk dat je al een jaar bezig bent.
  En, het maakt niet uit wat andere bloggers doen, hoeveel zij samenwerken met anderen, het gaat erom waar jij je goed bij voelt. Keep it going!

 • Reply
  Estrella
  3 november 2015 at 18:56

  Van harte!

 • Reply
  Sheila
  3 november 2015 at 20:33

  Gefeliciteeeerd! Een mijlpaal! Ik kijk er ook naar uit dat we een jubileum van een jaar mogen vieren. En dan nog mensen hebben die reageren en ons volgen. Een hele eer, vind ik dat. En inderdaad, jezelf niet gaan vergelijken hoor! Lekker jezelf blijven!

 • Reply
  Neelke
  4 november 2015 at 09:12

  Wow 1 jaar! Gefeliciteerd! En over dat je je blog niet met anderen moet vergelijken: zo waar! Jij hebt je eigen unieke pad. Liefs

 • Reply
  Jenn
  5 november 2015 at 12:17

  Wat leuk, gefeliciteerd!

 • Reply
  Sas
  8 november 2015 at 20:21

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Super leuk en ik kom echt vaak kijken op je leuke blog. Ben een vaste bezoeker geworden en vind je artikeltjes (en Mango, kusje voor hem) zo ontzettend leuk!

  Nog heel veel jaren blogplezier gewenst

 • Reply
  Lieke
  12 november 2015 at 22:42

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik volg je nog niet zo lang, maar je schrijfstijl en vrolijkheid maakt dat ik graag terug kom! Blijf jezelf, ga zo door en dan op naar twee jaar bloggen!

Leave a Reply

CommentLuv badge