Winactie | Win een sleutelhanger of handgemaakte onderzetters

17 juni 2016

Om te vieren dat ik het bloggen weer heb opgepakt, leek het mij leuk om weer eens een winactie te doen. Want het was alweer even geleden he? Ja. Dat was het.

De winactie is afgelopen.

Voor de oplettende lezers onder ons; ja deze winactie kwam eind februari ook al online. Dit levert je echter geen bonuspunten op bij deze winactie, sorry. ๐Ÿ˜‰ Destijds had ik het te druk en ook het nieuwe werkritme zorgde ervoor dat ik er eigenlijk niet meer aan toe ben gekomen om de winnaars van de winactie bekend te maken. Dat vind ik oprecht heel erg vervelend! Om na zo’n 3 maanden nog eens de winnaars te gaan bepalen, van een winactie die iedereen al was vergeten.. nee dat leek mij niet zo’n goed plan. Sorry aan iedereen die zich voor de winactie had opgegeven. We gaan het gewoon nog eens opnieuw proberen. Iedereen kan zich dus gewoon opnieuw aanmelden! (Excuus voor de extra moeite).

Sleutelhanger

Het eerste product waarop je kans kunt maken, is deze toffe sleutelhanger van Biri Publications. Gemaakt van echt leer. Leuk om zelf te gebruiken รณf om een vriend(in) cadeau te doen (maak jij ook gelijk een goede beurt ๐Ÿ˜‰ ) Hij zit in een vrolijk geel doosje met de boodschap “Life is better with friends”.

Afbeelding Goodie goodness februari sleutelhanger

Onderzetters

Naast fulltime werken en bloggen heb ik niet stil gezeten, want ik heb ook nog eens 10 bloemige onderzetters gemaakt. Lekker vrolijk en met veel liefde handgemaakthaakt. Oh leuk weetje: het is in Mango zijn allerliefste lievelingskleur! Een echt Monsieur Mango design dus ๐Ÿ˜‰

Afbeelding bloem onderzetter

Hoe kun je winnen?

Je kunt voor allebei de producten meedingen, maar ik zal alvast verklappen dat er twee verschillende winnaars gekozen worden, vind ik wel zo leuk! Meedoen is heel simpel.

Verplichte stappen

 • Laat in een reactie weten dat je meedoet en voor welk prijs je mee wil dingen (of voor beiden)
 • Vul een geldig e-mailadres in zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen

Optionele stappen

De optionele stappen zorgen ervoor dat jouw naam een keertje extra in de schaal terecht komt. Jouw winkansen worden dus vergroot!

Hoe werkt het?

Ik hoop dat Mango weer mijn lieftallige jurylid wil zijn en de winnaar wil bepalen. Als redactielid heeft hij natuurlijk een belangrijke en verantwoordelijke taak nodig en met minder neemt hij geen genoegen. (Weten jullie ook gelijk wie de baas is). Alle lootjes gaan in een bakje en Mango trekt de winnaar. Dit hoop ik wederom te filmen zodat jullie ook eerlijk kunnen zien hoe het is gegaan. Zelfde effect als een random generator maar dan leuker! Mango heeft natuurlijk niet altijd zin, dus het is geen garantie dat dit gaat lukken. Mocht het niet lukken, dan speel ik zelf voor random generator.

Je kunt meedoen met de winactie tot en met 30 juni 2016, 23.59u. Op 1 juli maak ik de winnaars bekend. Zij krijgen ook een e-mail van mij, dus houd je mail in de gaten. Indien je niet binnen 3 dagen reageert, gaat de prijs helaas naar iemand anders toe.

Welk product zou jij het liefste willen winnen?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

27 Reacties

 • Reply yvonne 17 juni 2016 at 07:29

  Wat leuk dat je dit doet. Ik heb geen Twitter Facebook en Instagram, volg je wel via Bloglovin en hier op je site natuurlijk.
  Ik zou graag kans maken op de mooie sleutelhanger.

  • Reply Inge 17 juni 2016 at 10:11

   Komt je naam toch 2 keer in de schaal terecht. Succes en dankjewel voor je deelname!

 • Reply Ellen 17 juni 2016 at 07:52

  Leuke actie! Ik doe graag mee voor de onderzetters. Mijn rvs onderzetters zijn uit de kamer verbannen omdat dochter van 21 mnd er putten mee in de tafel sloeg.

 • Reply Jolijn 17 juni 2016 at 09:15

  Superleuk! Ik doe mee voor de sleutelhanger (:
  Ik volg je op bloglovin’, facebook en twitter.
  xx Jolijn

  • Reply Inge 17 juni 2016 at 10:16

   Wil je mij even een mailtje sturen? ๐Ÿ™‚ Ik zie jou niet als volger op Facebook

   • Reply Jolijn 17 juni 2016 at 15:30

    Oh sorry inderdaad! Nu wel?

    • Reply Inge 17 juni 2016 at 16:35

     Nee nog steeds niets ๐Ÿ™‚

 • Reply Jen 17 juni 2016 at 10:31

  Hoi,

  Leuk! ik zou graag meedoen voor de sleutelhanger. Ik volg je op instagram en (bijna) op bloglovin.

  groetjes Jen

 • Reply Jane 17 juni 2016 at 13:10

  Haha, deze winactie herinner ik me inderdaad nog. Ik zat al te wachten op een filmpje met Mango, ik dacht dat het aan mij lag en dat ik er gewoon overheen had gekeken. Maar blijkbaar moet er dus nog een winnaar komen.
  Ik vind de handgemaakte onderzetters ontzettend leuk! Ze zouden denk ik heel leuk staan in mijn studentenkamertje. Dus ik doe graag mee voor deze.

  Ik volg je op Facebook, twitter en instagram.

 • Reply Lies 17 juni 2016 at 21:59

  Zo cute!! Ik doe graag mee voor de onderzetters!! Ik volgde je al op bloglovin en nu ook op instagram ๐Ÿ™‚ (liesvan88)

 • Reply Anniek 17 juni 2016 at 22:58

  Ik zou graag de sleutelhanger winnen.

 • Reply Els 18 juni 2016 at 12:52

  Ik doe graag mee :-), allebei heel leuk om te winnen :-). Ik volg je overal behalve Facebook. Ik vind het leuk dat je weer bent gaan bloggen :-).

 • Reply Renske 19 juni 2016 at 11:11

  Wauw, wat heb je die onderzetters tof gemaakt zeg! Knap! Helaas hier al 100 miljoen setjes onderzetters, dus ik ga toch voor de sleutelhanger, hihi. Ik volg jou overal, behalve op Facebook. ๐Ÿ™‚

 • Reply Jolijn 20 juni 2016 at 16:06

  Superleuk! Ik doe mee voor de sleutelhanger (:
  Ik volg je op twitter, facebook en bloglovin’

 • Reply Natasja Smit 21 juni 2016 at 22:01

  Vind beide prijzen erg leuk, ik laat de keuze aan Mango over als dat mag en hij wil natuurlijk ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ™‚
  ik volg jullie nu op FB, insta, BL en twitter

 • Reply Esther Potters 23 juni 2016 at 17:24

  Ik doe graag mee voor de sleutelhanger!
  Ik volg je op twitter:)
  @es2511

 • Reply Agnes S 23 juni 2016 at 23:18

  Ik doe graag mee voor de sleutelhanger, leuk cadeautje voor mn beste vriendin ๐Ÿ™‚
  Volg je op Twitter, Facebook en instagram

 • Reply Linda Smeets 24 juni 2016 at 05:11

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee voor de sleutelhanger en volg op Twitter, Facebook en Bloglovin.

 • Reply Hermien 27 juni 2016 at 11:52

  Wat een noeste arbeid op die onderzetters! Die wil ik graag winnen. Ik volgde je al op Facebook, maar nu ook op Bloglovinยดen Twitter.

 • Reply Henrieke 29 juni 2016 at 12:18

  Leuk, ik doe mee voor de onderzetters! Volgens mij zouden deze onze enigszins saaie computerkamer flink opfleuren!

  Ik volgde je nog helemaal nergens en nu overal. Meestal ben ik actief op Bloglovin.

 • Reply chucky1012 30 juni 2016 at 09:22

  Leuk en ik doe graag mee!
  De sleutelhanger is prachtig.
  Ik heb alles en doe graag mee.

  Bl.: chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Xoxi

 • Reply Silke 30 juni 2016 at 09:51

  Verliefd op de onderzetters! Wat heb je die super leuk gemaakt & wat een vrolijk kleurtje! Ik heb ook de optionele stappen gedaan om extra kans te maken, het enige wat mij nu nog rest is duimen ๐Ÿ™‚

 • Reply Marushi 30 juni 2016 at 13:44

  Gaaf gedaan zeg! Ik doe graag mee voor de sleutelhanger! ^^ -x-

 • Reply Sylvia 30 juni 2016 at 14:33

  Leuk dat je het bloggen weer hebt opgepakt!
  Ze zijn allebei leuk, maar de onderzetters vind ik fantastisch! Daarom zou ik graag kans maken op je mooie zelfgemaakte onderzetters (in een van mijn lievelingskleuren! <3)
  Volg je op FB onder mijn eigen naam en op twitter, Instagram en Bloglovinโ€™ onder variaties van (@)TurtleBookwurm.

 • Reply Katrien Hellinckx 30 juni 2016 at 15:05

  Zo’n sleutelhanger is hier zeer welkom ๐Ÿ™‚

 • Reply Nadia 30 juni 2016 at 19:53

  Ik vindt de sleutelhanger zo mooi, ideaal verjaardagscadeautje voor mijn vriendin.

 • Reply Germaine 30 juni 2016 at 22:48

  Ik zou graag de sleutelhanger winnen.