Persoonlijk

Fijne kerst!

25 december 2016

♪ It is beginning to look a lot like Christmas. Nou sterker nog: het is gewoon al kerstmis! Ik wil jullie een fijne kerst toewensen (oh en er is een sneak-peek van mijn kerstboom!)

Afbeelding fijne kerst 2016 rendiertje rex

Ik weet nog goed dat ik vorig jaar Rendiertje Rex haakte en inmiddels zijn wij alweer een jaar verder! Rex heeft inmiddels een nieuw plekje ingenomen. Ik dacht dat ik dit jaar nog geen geld zou hebben voor een kerstboom, maar toen kreeg ik onverwachts deze leuke houten boom van mijn ouders cadeau! De lichtslinger kocht ik in Zweden, want het zijn precies mijn kleuren. Ik wist alleen nog niet zo goed waar ik hem zou laten, tot ik deze kerstboom kreeg. Nu heb ik kerstballen en lichtjes in één en brengt het toch nog wat kerstgezelligheid in huis. :-) Alleen nog een beetje aankleding in de kerstboom, maar dat moet volgend jaar maar. Toen ik op pad ging twee weken geleden was bijna alles al weg bij de Hema. Balen!

Afbeelding mijn houten kerstboom met lichtslinger ballen

Afbeelding rendiertje Rex in de kerstboom met ballen

Fijne kerst!

Mango en ik wensen jullie hele fijne kerst en fijne feestdagen toe, met veel warmte, lekker eten en gezelligheid. Mocht je cadeautjes doen met kerst i.p.v. Sinterklaas, dan hoop ik dat je vele fijne cadeautjes mag ontvangen. Wij wensen jullie ook alvast het allerbeste toe voor 2017: dat al jullie dromen maar uit mogen komen!

Afbeelding fijne kerst van mango 2016

Fijne kerst!

Leave a Reply

CommentLuv badge