Ik ben jarig (+ give-away)

26 februari 2016

Ja hoor, we gaan gewoon nog even door met die digitale confetti, slingers en taart. Het is vandaag een heugelijke dag: ik ben namelijk jarig vandaag. Oh en ik trakteer ook nog!

Give-away

Ik vind mijn verjaardag nooit zo speciaal eigenlijk: het is voor mij een dag net als alle anderen. Ik moet overigens ook gewoon werken vandaag (vind ik helemaal prima!), dus verder geen spectaculaire plannen vandaag. Aangezien ik het toch leuk vond om iets te doen en de jarige meestal trakteert, wil ik jullie graag trakteren door middel van een give-away! Ik heb twee cadeautjes die ik onder de geïnteresseerden wil verloten. Misschien niet veel, maar so what? Ik schenk het met liefde en dat is voor mij het meeste waard!

Sleutelhanger

Het eerste product waarop je kans kunt maken, is deze toffe sleutelhanger van Biri Publications. Gemaakt van echt leer. Leuk om zelf te gebruiken óf om een vriend(in) cadeau te doen (maak jij ook gelijk een goede beurt 😉 ) Hij zit in een vrolijk geel doosje met de boodschap “Life is better with friends”.
Afbeelding Goodie goodness februari sleutelhanger

Onderzetters

Naast fulltime werken en bloggen heb ik niet stil gezeten, want ik heb ook nog eens 10 onderzetters gemaakt. Lekker vrolijk en met veel liefde handgemaakthaakt. Oh leuk weetje: het is in Mango zijn allerliefste lievelingskleur! Een echt Monsieur Mango design dus 😉
Afbeelding bloem onderzetter

Wat moet je doen?

Je kunt voor allebei de producten meedingen, maar ik zal alvast verklappen dat er twee verschillende winnaars gekozen worden, vind ik wel zo leuk! Meedoen is heel simpel.

 • Laat in een reactie weten dat je meedoet en voor welk prijs je mee wil dingen (of voor beiden)
 • Vul een geldig e-mailadres in zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen

That’s it. Ik zou het natuurlijk erg leuk vinden als je mij volgt op Bloglovin, op Facebook, als je erover twittert of als je het deelt maar dat is geen verplichting.

Hoe werkt het?

Ik hoop dat Mango weer mijn lieftallige jurylid wil zijn en de winnaar wil bepalen. Als redactielid heeft hij natuurlijk een belangrijke en verantwoordelijke taak nodig en met minder neemt hij geen genoegen. (Weten jullie ook gelijk wie de baas is). Alle lootjes gaan in een bakje en Mango trekt de winnaar. Dit hoop ik wederom te filmen zodat jullie ook eerlijk kunnen zien hoe het is gegaan. Zelfde effect als een random generator maar dan leuker! Mango heeft natuurlijk niet altijd zin, dus het is geen garantie dat dit gaat lukken. Mocht het niet lukken, dan speel ik zelf voor random generator.

Je kunt meedoen met de winactie tot en met 11 maart 2016, 23.59u.
Ik neem per mail contact op met de winnaars, dus houd je mail in de gaten. Indien je niet binnen 3 dagen reageert, gaat de prijs helaas naar iemand anders toe.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

28 Reacties

 • Reply Esmée 26 februari 2016 at 07:43

  Gefeliciteerd! Maak er een leuke dag van!

 • Reply Bente 26 februari 2016 at 08:35

  Van harte gefeliciteerd! Hopelijk is je dag, ondanks dat je moet werken, toch nog een beetje speciaal!

 • Reply Marije 26 februari 2016 at 08:55

  Van harte gefeliciteerd! 🙂

 • Reply Kattenkoppen 26 februari 2016 at 08:59

  Gefeliciteerd met je verjaardag <3
  Heel veel liefs van ons

 • Reply Kim 26 februari 2016 at 10:15

  Gefeliciteerd Inge! Wat leuk dat je die onderzetters zelf hebt gemaakt zeg 😀 Ik denk dat ze bij iemand anders een betere thuis vinden (want: ouders die hun eigen onderzetters hebben). Hopelijk kan je toch nog een beetje genieten, ondanks dat je moet werken!

 • Reply Kim 26 februari 2016 at 10:42

  Gefeliciteerd! 🙂

 • Reply Ysanne 26 februari 2016 at 11:15

  Gefeliciteerd Inge! Ik sla even over, maar wat lief dat je trakteert!

 • Reply Sophie 26 februari 2016 at 12:00

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Reply Tamara TS 26 februari 2016 at 12:08

  Van harte gefeliciteerd!!! Wat een leuke winactie ook! Beide prijzen zijn erg tof, dus mocht ik geluk hebben, dan ben ik met allebei even blij. Al moet ik zeggen dat de zelfgemaakte onderzetters wel extra leuk zijn, eigen design is toch altijd net wat specialer. Ik was al volger op BL en nu ook op FB (Tamara Mara Großmaul)

  Nog een fijne dag met veel taart, cadeautjes en leuke mensen! (en beestjes)

 • Reply Stella 26 februari 2016 at 12:12

  Wiehoeee, gefeliciteerd! Ik hoop dat je een hele fijne dag hebt met veel slingers, confetti, taart en blijheid. Dat heb je meer dan verdiend! Liefs!

 • Reply Amy 26 februari 2016 at 14:42

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieve Inge! Hoop dat je een hele fijne dag zult hebben ondanks dat je ook gewoon een werkdag hebt 🙂 Lief dat jij trakteert terwijl je zelf jarig bent! Ik zou heel happy zijn als ik in aanmerking kom voor de sleutelhanger. De gehaakte onderzetters ook (erg tof gemaakt en leuk kleurtje!) maar die heb ik al best veel op tafel liggen na een uitgebreide shop sessie in Zweden afgelopen zomer. Ik volg je op Facebook en Bloglovin, dus ik doe graag mee 🙂

 • Reply Marion 26 februari 2016 at 15:31

  Gefeliciteerd, meid! Lief dat je trakteert!

 • Reply Astrid 26 februari 2016 at 19:36

  Happy Birthday! Maak er een mooi feestje van 🙂

 • Reply Anniek 26 februari 2016 at 20:23

  Gefeliciteerd met je verjaardag!!! Ik ding graag mee naar de prachtige sleutelhanger.

 • Reply Karin Joan 26 februari 2016 at 22:36

  Hoi Inge, gefeliciteerd!! leuk dat we birthday-buddies zijn! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad. Ik doe nooit mee met give aways… ach! waarom ook niet 🙂 omdat we birthday-buddies zijn 🙂 (ik vind de sleutelhanger dan heel toepasselijk 🙂

 • Reply Els 27 februari 2016 at 08:48

  Ook via deze weg van harte gefeliciteerd! Doe doe graag mee :-).

 • Reply Sas 27 februari 2016 at 09:48

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee, eigenlijk voor beide, maar ik zou heel erg graag de onderzetters willen <3

 • Reply Renske 27 februari 2016 at 10:40

  Gefeliciteeeeeerd! <3 Lief dat je jouw lezers verwend met cadeautjes, hihi. Ik wens je een hele fijne dag!

 • Reply Rianne 27 februari 2016 at 17:09

  Van harte gefeliciteerd!

 • Reply Grete Karina 27 februari 2016 at 20:43

  Alsnog gefeliciteerd, ik hoop dat je een mooie dag hebt gehad gisteren.
  Die leuke sleutelhanger zou ik graag winnen.
  Ik volg je op Bloglovin, twitter en FB.
  Groeten, Grete Karina

 • Reply Michelle 28 februari 2016 at 13:24

  Wat leuk! Alsnog gefeliciteerd!

 • Reply Jolijn 1 maart 2016 at 08:18

  Gefeliciteerd! (:
  Ik doe graag mee voor de sleutelhanger ♥
  Ik volg je op alle social media.
  xx Jolijn

 • Reply Sabine 1 maart 2016 at 18:30

  Ik loop echt onwijs achter met blogs lezen! Maar beter laat dan nooit: nog gefeliciteerd! x

 • Reply Sylvia 3 maart 2016 at 22:08

  Als nog gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een fijne dag gehad!
  Graag waag ik een kansje voor de leuke vrolijke onderzetters!

 • Reply Nadia 4 maart 2016 at 11:40

  Gefeliciteerd Inge!
  Ik doe NIET mee aan de actie.

 • Reply Elize 4 maart 2016 at 14:09

  Nog gefeliciteerd Inge!
  Zou graag meedingen voor de fleurige onderzetters!

 • Reply Lies 5 maart 2016 at 22:38

  Gefeliciteerd! 😉 wel een beetje vrij nemen om het te vieren he?
  Heel lief en leuk dat je het zo met je volgers deelt :-)! Ik doe graag mee voor de lieve onderzetter!

 • Reply Jane 9 maart 2016 at 18:48

  Alsnog gefeliciteerd! Ik heb je blog pas net ontdekt, maar wat een prachtige foto’s maak je! Ik ga nog even verder rondneuzen op je blog. Ik vind de handgemaakte onderzetters ontzettend leuk, die zou ik wel willen winnen. Ze zouden denk ik heel leuk staan in mijn studentenkamertje.