Aankondiging | Ik geef een workshop op Crea Weekend Gorinchem!

20 januari 2017
Afbeelding aankondiging workshop @creaweekend

Onverwachts en op de valreep kreeg ik een leuk mailtje van Crea Weekend. Ik kan gewoon niet geloven dat ik dit ga doen.. Ik ga een workshop geven @creaweekend Gorinchem!

Afbeelding aankondiging workshop @creaweekend

Crea Weekend

Crea Weekend is dé beurs voor creatievelingen. De beurs wordt meerdere keren per jaar gehouden op drie verschillende locaties: Gorinchem, Hardenberg en Venray. Crea Weekend staat in het teken van creativiteit. Het is een gezellig dagje uit, boordevol inspiratie, een breed aanbod aan hobby’s én spulletjes want er valt genoeg te shoppen!

De beurs heeft een hoop dingen te bieden en bestaat uit verschillende pleinen. Bij het Make & Take plein kunnen de bezoekers lekker aan de slag om hun creatieve talenten te ontdekken middels workshops. Bij de Letter- en Papierstudio staat alles in het teken van letters, papier en handletteren. Bij het Handwerkplein en het Haak & Brei Café kun je helemaal losgaan met allerlei fijne garen en macramé technieken. Bij het Meet & Greet station kun je kennismaken met bekendheden zoals DenDennis (een haaklegende kan ik wel zeggen). Ten slotte is er nog het DIY plein met een heuse taartenwedstrijd en leer schilderen zoals Bob Ross.

Crea Weekend Gorinchem vindt plaats op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 januari 2017 in de Evenementenhal in Gorinchem. De entreeprijs bedraagt € 8,00. Parkeren is gratis!

Ik geef een workshop!

Door Crea Weekend werd ik benaderd of ik het leuk zou vinden om op vrijdag 27 januari 2017 een workshop te geven op de beurs. Zij vinden namelijk dat ik zo’n leuke en creatieve blog heb, dat ik goed op het Letter- en Papier plein zou passen. Hier moest ik toch wel even over nadenken. Ik heb nog nooit eerder een workshop gegeven. Wat voor workshop moet ik dan geven en gaan mensen het leuk vinden? Kan ik het op korte termijn nog wel regelen? Er spookten allerlei vragen door mijn hoofd.

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en besloten dat ik het gewoon ga doen. Ik ga gewoon een workshop geven. Mag ik even gillen van blijdschap? WHAA! Het wordt een workshop weckpot etiketten maken. Het is immers mijn best gelezen artikel op mijn blog en bovendien past het goed op het Letter- en Papierplein. Ik ben nog druk bezig om alles te regelen en voor te bereiden, want over een weekje is het al zover! Heel spannend, want ik heb geen idee of er mensen zijn die aan mijn workshop willen deelnemen.

afbeelding diy weckpot etiketten eindresultaat

Workshop weckpot etiketten maken: de details

Hieronder nog even de details van de workshop die ik ga geven:

 • Ik ben op Crea Weekend aanwezig op vrijdag 27 januari van 10.00u tot 17.00u.
 • Op deze dag ben ik te vinden bij het Letter- en Papierplein waar ik een workshop weckpot etiketten zal geven en een aantal dingen zal demonstreren.
 • Ik zorg voor alle benodigdheden. Je mag de weckpotten nadien natuurlijk mee naar huis nemen!
 • De workshop begint om 11.00u en duurt tot ongeveer 11.30u. De prijs van de workshop bedraagt € 10,00. Er is plaats voor 10 deelnemers.
 • Vind je het leuk om mee te doen? Klik hier om je aan te melden, je bent dan verzekerd van deelname. (Sidenote: Vind ik super leuk én lief!)
 • Ben je als bezoeker aanwezig op de beurs en lijkt het je ter plekke leuk om mee te doen? Aanmelden kan natuurlijk ook altijd nog op de beurs zelf. Spreek mij dan gewoon eventjes aan!

Er zullen een hoop bekende creatievelingen – verspreid over de dagen – aanwezig zijn op de beurs. Een aantal van hen heb ik op PaperPassion al mogen ontmoeten. Denk aan Marjoleins Creations, ButtyDaantje, A Crea Life en ook Karin Joan is weer van de partij! Het beloven dus zeer creatieve en inspirerende dagen te worden.

Het jaar 2017 is pas net begonnen: een nieuw jaar vol met nieuwe kansen. Wat een bijzondere kans al zo vroeg in het jaar, ik zou gek zijn als ik hem niet met twee handen zou aannemen! Het is een mooie gelegenheid om een hoop nieuwe dingen te leren en om te zien of mijn creaties bij het publiek in de smaak vallen. Het is een drukke en erg spannende tijd, maar ook een hele leuke! Ik ben zo benieuwd!

Kom je ook naar Crea Weekend Gorinchem?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties

 • Reply Sofie 20 januari 2017 at 08:09

  Waaauw, wat fijn voor je! Veel succes en plezier, komt helemaal goed!
  Sofie heeft onlangs geplaatst…Onze trouwfoto’s deel 2My Profile

 • Reply Nancy 20 januari 2017 at 09:15

  Super cool! Gefeliciteerd! En heel veel succes en plezier!
  Nancy heeft onlangs geplaatst…TALL BOOTS LONG CARDIGANMy Profile

 • Reply Yvonne 20 januari 2017 at 09:15

  Wat gaaf!! Ik kan niet maar vind het heel gaaf voor jou dat je dit gaat doen.

 • Reply Romy 20 januari 2017 at 09:31

  Ah wat ontzettend leuk zeg! Heel veel plezier alvast met de voorbereidingen!
  Romy heeft onlangs geplaatst…Waar verheug ik me deze winter op?My Profile

 • Reply Anita 20 januari 2017 at 10:34

  Heel gaaf Inge!! Veel plezier 🙂
  Anita heeft onlangs geplaatst…Mijn vision board voor 2017My Profile

 • Reply Kim 20 januari 2017 at 10:36

  Oh wauw wat spannend Inge! Heeel veel succes en plezier 🙂
  Kim heeft onlangs geplaatst…30 day single leg squat challengeMy Profile

 • Reply Sarina 20 januari 2017 at 10:46

  Super cool!
  Echt leuk dat je deze stap gaat maken, wie weet wat je hierdoor allemaal gaat ontdekken in jezelf ☺
  Sarina heeft onlangs geplaatst…Wishlist | Kookboeken #3My Profile

 • Reply Denise 20 januari 2017 at 11:59

  Leuk leuk Leuk!! Spannend hoor zo’n eerste keer, succes met de voorbereidingen en vooral heel veel plezier 🙂
  Denise heeft onlangs geplaatst…Knopen doorhakkenMy Profile

 • Reply Lieke 20 januari 2017 at 16:09

  Wat enorm leuk Inge!
  Helaas moet ik op vrijdags werken, want het klinkt echt als een super leuk evenement.
  Heel veel succes met de voorbereiding en geniet er van!!

 • Reply Galina 20 januari 2017 at 16:42

  Zo zo zo leuk!!! Vanuit Maastricht is Groningen best wel een wereldreis, maar de beurs zou me sowieso heel gaaf lijken en jouw workshop al helemaal. Heel veel succes en plezier met het voorbereiden van de workshop en natuurlijk het geven volgende week!
  Galina heeft onlangs geplaatst…10 toepassingen van sheaboterMy Profile

  • Reply Inge 20 januari 2017 at 18:14

   Nou gelukkig is de beurs in Gorinchem, want Groningen is vanuit Brabant ook te ver weg voor enkel een dagje. 🙂 Ik ben heel benieuwd, dankjewel Galina! ♥

   • Reply Galina 20 januari 2017 at 18:20

    Oh, wat erg. Ik had het verkeerd gelezen! Nu lijk ik zo iemand die het artikel niet heeft gelezen, maar dat had ik wel gedaan :’)
    Galina heeft onlangs geplaatst…10 toepassingen van sheaboterMy Profile

    • Reply Inge 20 januari 2017 at 21:52

     Haha maakt niet uit, ik snap de verwarring! 🙂

 • Reply Els 20 januari 2017 at 16:45

  Heel vee succes! Erg leuk! Goed project heb je ook uitgekozen.
  Els heeft onlangs geplaatst…Zelf kaartjes maken #11: Washi tapeMy Profile

 • Reply Jonna@burgertrutjesNL 21 januari 2017 at 09:32

  Wat spannend!! Succes met alle voorbreidingen. Komt vast helemaal geod.
  Jonna@burgertrutjesNL heeft onlangs geplaatst…Roadtrip Las Vegas, Arizona, New Mexico, Texas – Next stopMy Profile

 • Reply Simone 21 januari 2017 at 18:07

  Super tof dat je de knoop hebt doorgehakt! Die workshop ga je vast heel goed doen, daarvan ben ik overtuigd 😀
  Simone heeft onlangs geplaatst…CHALLENGE: No-Buy MonthMy Profile

 • Reply Sammie 21 januari 2017 at 23:00

  Gorinchem, mijn stadje! Oh, ik mis het nog steeds, hoe leuk Nijmegen ook is.
  Tof dat je een workshop mag geven! Veel plezier!
  Sammie heeft onlangs geplaatst…Groene woon accessoires. Hip in 2017!My Profile

 • Reply Michelle 26 januari 2017 at 16:46

  Wat super gaaf zeg! Gefeliciteerd! Jammer dat ik er niet heen ga, had je wel eens willen ontmoeten 🙂 Ik wens je alvast heel veel plezier met het voorbereiden van je workshop.
  Michelle heeft onlangs geplaatst…Een witte wereldMy Profile