WoodWallet: een houten portemonnee + kortingscode

5 augustus 2016
Afbeelding Woodwallet; een duurzame portemonnee

Houten items zijn niet alleen hot, ze zijn ook nog eens duurzaam. Eerder schreef ik al over mijn houten horloge, vandaag vertel ik je over deze houten portemonnee van WoodWallet.

Ik vertelde jullie al eerder over mijn WoodWatch horloge. Deze heb ik inmiddels een paar maanden in bezit en ik draag hem elke dag met veel plezier. Hij ziet er niet alleen heel stijlvol uit, het is ook een fijne gedachte om te weten dat ik mijn ‘groene’ steentje heb bijgedragen. Het aantal bomen dat nodig is geweest voor de productie van de houten horloges wordt gedoneerd aan Trees For All. Voor een klein bedrag van €2,99 kun je een boom doneren. Je helpt daarmee niet alleen het milieu, maar ook de lokale bevolking van de Filipijnen waar de bomen vandaan komen.

Afbeelding WoodWallet kartonverpakking

WoodWallet

WoodWatch blijkt niet alleen prachtige horloges te maken, maar ook nog eens trendy houten portemonnees onder de naam WoodWallet. Eigenlijk moet ik pashouder zeggen, want een echte portemonnee is het niet. Ze worden gemaakt van de beste kwaliteit uit resthout dat over de hele wereld verzameld wordt. Zo krijgen de restjes hout nog een mooi doel en wordt er zo min mogelijk verspilt. Op de website kun je per houtsoort zien wat de herkomst is en welke organisatie hier aan verbonden is. Net zoals bij het horloge, worden ook hier bomen gedoneerd / geplant in het continent van herkomst. Hiermee worden milieuorganisaties geholpen met het behouden van de bomen en ook de lokale economie wordt ondersteund. Een win + win + win situatie dus!

Afbeelding WoodWallet in doosje

WoodWallet Creator

Een houten portemonnee stel je zelf & gemakkelijk samen op de website van WoodWallet.
Selecteer een houtsoort (er zijn acht verschillende) en kies een elastische band naar kleur. Zo simpel kan het zijn! Je houten portemonnee valt binnen 2 werkdagen in een mooie kartonverpakking in je brievenbus. Wil je hem cadeau doen aan iemand? Dan hoef je er eigenlijk alleen nog een mooie grote strik omheen te doen, want de verpakking is cadeauwaardig! Oh en had ik al gezegd dat de verzendkosten gratis zijn? Bij dezen dan.

Afbeelding WoodWallet creator

Je hoeft er natuurlijk niet je bankpas in te doen. Je kunt hem ook gebruiken voor visitekaartjes. Als je eigen visitekaartjes hebt dan zou ik die erin doen, maar je kunt er ook alle visitekaartjes in bewaren die je ontvangt. Eigenlijk kun je hem voor allerlei zaken gebruiken in bankpas formaat. Wedden dat jij indruk maakt op jouw omgeving?

Afbeelding WoodWallet

Afbeelding WoodWallet pashouder

Kortingscode

Wil je ook een houten portemonnee naar keuze van WoodWallet? Gebruik bij het afronden van je bestelling de kortingscode mango voor 5% korting op je bestelling.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen ter review

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 • Reply Sheila 5 augustus 2016 at 08:11

  Ik vind het altijd goed als bedrijven en deel van de opbrengst besteden aan een goed doel! Leuk dat je uit meerdere hout soorten kan kiezen.

 • Reply EmilyLotus 5 augustus 2016 at 08:45

  Wauw, wat mooi zeg! Ook het idee erachter. Super tof. 🙂
  Ik zou het zelf niet zo snel gebruiken dit, denk ik. Maar het is wel erg mooi gemaakt.

 • Reply Els 5 augustus 2016 at 09:50

  Wat een leuk ding! Handig en ook nog eens met een goed gevoel :-).

 • Reply Michelle 5 augustus 2016 at 13:15

  Wat een mooie wallet! Veel mooier dan die plastic pasjes-houder-dingen 🙂 Mooi en ook nog eens beter voor het milieu: top!

  • Reply Inge 5 augustus 2016 at 14:00

   Absoluut! 🙂

 • Reply Galina 6 augustus 2016 at 17:26

  Dit is echt een mooi ding! Voor mij te klein als portemonnee, maar ik ga binnenkort visitekaartjes in gebruik nemen en dit zou een serieuze optie zijn als houder. Vooral omdat je het naar eigen wens kunt maken.

  • Reply Inge 6 augustus 2016 at 18:26

   Het is een pashouder dus daar is ‘ie zeker geschikt voor! 🙂

 • Reply Rowan 14 oktober 2016 at 18:26

  Wat een prachtige pashouder, heel mooi!