Winnaar | Een gepersonaliseerde Moleskine (+ kortingscode!)

30 november 2016
Afbeelding Gegraveerd Moleskine boekje met Monsieur Mango logo

Heb je meegedaan om kans te maken op een gepersonaliseerde Moleskine? Vandaag maak ik de winnaar bekend. Lees snel verder om te kijken of jij de gelukkige bent!

Afbeelding Gegraveerd Moleskine boekje met Monsieur Mango logo

Van Uncover Lab kreeg ik de mogelijkheid om een Moleskine notitieboekje te personaliseren. Na lang denken bleek de keuze veel makkelijker dan gedacht: ik wilde graag dat mijn nieuwe logo op de voorkant kwam te staan! Ik ben er echt ontzettend blij mee. Ik vind het stoer en minimalistisch tegelijkertijd. Elke keer als ik het boekje zie liggen komt er weer een glimlach op mijn gezicht. Ik heb nog veel meer ideeën, dus de kans is groot dat het niet bij dit notitieboekje blijft!
Daarnaast mocht ik ook nog eens een gepersonaliseerde Moleskine weggeven, omdat ik het zo leuk vind om mensen te helpen & blij te maken! Hiervoor moest je een reactie achterlaten en daarin antwoord geven op de vraag: “Wat zou jij laten graveren op een Moleskine boekje?”

Winnaar gepersonaliseerde Moleskine

Ik heb veel reacties mogen ontvangen, onwijs bedankt! Zo leuk om te lezen dat veel mensen hier enthousiast van worden (snap ik heel goed!). Het maakt van je Moleskine (die al heel fijn is) nét even iets specialers. Het uitkiezen van de winnaar was daarentegen niet zo makkelijk, er zaten zoveel mooie inzendingen tussen! De inzending met het meest originele idee zou namelijk de winnaar worden. Na lang overleg met Mango (ja dit keer geen filmpje, maar dat betekent niet dat meneer niet betrokken hoeft te worden..) zijn wij eruit. De winnaar van de gepersonaliseerde Moleskine is geworden:

Wat een super gaaf boekje! Ik kende de Moleskine notitie boekjes en agenda’s al wel, maar ik heb er zelf nog nooit eentje aangeschaft. Misschien toch een agenda voor volgend jaar? Super mooi logo heb je gemaakt trouwens! Ik zou er een tree of life op laten graveren denk ik. Als symbool voor mijn liefde voor de natuur en het belang voor een goed evenwicht.
– Michelle | Kersenbloesems

Van harte gefeliciteerd Michelle, ik neem contact met je op via e-mail!

Kortingscode

Heb je niet gewonnen? Dat vind ik jammer, maar niet getreurd want ik heb namelijk nóg iets leuks voor jullie. Met de kortingscode mango krijg jij namelijk 10% korting op alle notitieboekjes!* Handig met de feestdagen in het vooruitzicht of om jezelf eens te trakteren (want laten we eerlijk zijn: dat is óók belangrijk en wie weet er nou beter waar jij blij van wordt dan jijzelf?!) Mocht je een Moleskine laten graveren, dan ben ik heel benieuwd naar het resultaat!

* De kortingscode kan één keer per persoon gebruikt worden.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 • Reply Tamara TS 30 november 2016 at 07:57

  Van harte gefeliciteerd!!!
  Tamara TS heeft onlangs geplaatst…Waarom November zo geweldig was!My Profile

 • Reply Michelle 30 november 2016 at 09:00

  Oh wat super leuk zeg! Ik had.nooit verwacht dat ik zou winnen, wat een verassing!

 • Reply chucky1012 30 november 2016 at 09:03

  Gefeliciteerd!

 • Reply Anita 30 november 2016 at 10:41

  Gefeliciteerd Michelle!
  Anita heeft onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate | 30 wekenMy Profile

 • Reply Saskia 30 november 2016 at 20:45

  Gefeliciteerd Michelle! Ik ben erg benieuwd wat je gaat kiezen…
  Saskia heeft onlangs geplaatst…Een nieuw avontuur van honderdzevenentwintig vierkante meterMy Profile

 • Reply Mylène 1 december 2016 at 08:31

  Ik denk dat ik er wel eentje wil aanschaffen. Zo’n leuk iets!!

  • Reply Inge 1 december 2016 at 08:43

   Ja zeker doen, het is echt heel gaaf met zo’n mooi resultaat! 🙂

 • Reply Denise 1 december 2016 at 15:42

  Gefeliciteerd Michelle! Wat leuk dat je gewonnen hebt en ben benieuwd hoe jouw boekje eruit komt te zien. En natuurlijk, dankjewel Inge voor de kans.
  Denise heeft onlangs geplaatst…Wat mij helpt in een dip (en misschien jou ook)My Profile

  • Reply Inge 1 december 2016 at 16:44

   Graag gedaan hoor! Ik moet bekennen dat ik een panel heb moeten inschakelen (lees: familie) die mij heeft geholpen, want ik kwam er gewoon écht niet uit. 🙂