Win een green happiness pakket

12 november 2017
Win een green happiness pakket bij MonsieurMango.nl

Wie jarig is trakteert! Op 2 november 2017 bestond Monsieur Mango drie jaar en deze mooie mijlpaal wil ik graag met jullie delen. Net zoals bij mijn eerste blogverjaardag en bij mijn tweede blogverjaardag kun je ook deze keer weer een happiness pakket winnen. Dit jaar alleen een kleine twist, want het is niet zomaar en happiness pakket maar een green happiness pakket. Dit pakket staat nog dichter bij de dingen waar ik van houd én past bij de weg die ik met Monsieur Mango heb ingeslagen.

De winactie is gesloten.

Win een green happiness pakket bij MonsieurMango.nl

Green happiness pakket

Een green happiness pakket bevat alles wat je met een duurzame lifestyle nodig hebt: producten die met liefde voor de natuur verkregen zijn, dierproefvrij zijn of gewoon tof zijn om te hebben. Een speciaal bedankje voor Big Green Smile die enkele producten beschikbaar heeft gesteld. Een paar items heb ik bij Babongo gekocht omdat dat toch wel één van mijn favoriete green lifestyle webshops is.

In het Monsieur Mango Green Happiness Pakket zitten de volgende producten:

 • Een baby Pilea stekje van één van mijn Pilea planten
 • Een klein bloempotje voor je Pilea stekje
 • Een door mij gehaakt groente-/fruitnetje zodat je geen plastic zakjes meer hoeft te gebruiken
 • Een A5 Correctbook (herbruikbaar notitieboekje)
 • Twee Rituals producten
 • Erica massageolie
 • Herbruikbaar make-up reinigigingsdoekje
 • Salt of the Earth deodorant – Big Green Smile
 • Seepje vloeibaar wasmiddel – Big Green Smile
 • Konjac sponge Toucan – Big Green Smile
 • Duurzame afwasborstel – Babongo
 • Biologisch afbreekbaar vaatdoekje – Babongo
 • Shampoo bar – Babongo
 • Katoenen portemonneetje

Win een green happiness pakket bij MonsieurMango.nl - gehaakt groente-/fruitnetje Met een gehaakt groente-/fruitnetje heb je geen plastic tassen meer nodig. Is het tasje een beetje vies? Dan stop je hem gewoon in de wasmachine. Hij is daarna weer zo goed als nieuw! Met liefde gehaakt overigens. 🙂

Win een green happiness pakket bij MonsieurMango.nl - biologisch afbreekbaar vaatdoekje en afwasborstel Hoe leuk is dit biologisch afbreekbare vaatdoekje van Lena M Design? Het vaatdoekje is gedrukt en gemaakt in Zweden (en natuurlijk werd ik hier op slag verliefd op!). Dit duurzame vaatdoekje kan gewassen worden op 40 of 60 graden en telkens opnieuw gebruikt totdat het uiteindelijk, versleten, in de groene container kan.

Win een green happiness pakket bij MonsieurMango.nl - katoenen portemonneetje Bij Søstrene Grene kwam ik dit kleine katoenen portemonneetje tegen en hij was te leuk om te laten liggen. Handig voor muntgeld of andere kleine items die je bij je wil dragen.

Win een green happiness pakket bij MonsieurMango.nl -Konjac sponge Toucan Naast Zweden kan een vogel natuurlijk ook niet ontbreken. De konjac sponge is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoeligste gezichten. Heerlijk om je gezicht mee te reinigen.

Win een green happiness pakket bij MonsieurMango.nl - Rituals en Erica Kruiderijen massage olie Voor wat me-time een scrub en body lotion van Rituals: Ritual of Dao en massageolie van Erica Kruiderijen.

Win een green happiness pakket bij MonsieurMango.nl - Salt of the Earth deodorant Mijn lievelingsdeodorant van Salt of the Earth mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Hoe maak je kans?

Deelname is heel simpel. Er zijn een paar stappen die verplicht zijn. Wil je je kansen vergroten? Dat kan! Er zijn optionele stappen die ervoor zorgen dat jouw naam vaker op een lootje komt te staan = meer kans om te winnen!

Dit moet je doen
 • Like mijn pagina op Facebook
 • Laat in een reactie weten welk product jou het meeste aanspreekt en welke stappen je hebt doorlopen.
Dit mag je doen
 • Volg mij op Twitter
 • Tweet het volgende: Ik maak kans op een green happiness pakket van @Monsieur_Mango op https://www.monsieurmango.nl Doe jij ook mee? #winactie
 • Volg mij op Instagram
 • Volg mij op Pinterest

Hoe werkt het?

Je kunt kans maken op het green happiness pakket tot 24 november 2016, 23.59u. Op zaterdag 25 november zal de bekendmaking te zien zijn op Facebook. Vul een geldig e-mailadres in, zodat ik je kan bereiken als jij het pakket gewonnen hebt. Indien je niet binnen 3 dagen reageert, gaat het pakket helaas naar iemand anders toe.

Heel veel succes! Zou jij dit green happiness pakket willen winnen?

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

39 Reacties

 • Reply Marije 12 november 2017 at 09:02

  Hiep hiep hoeraaa! Er is er eentje jarig en dat ben jij! 🙂
  Ik ben helemaal enthousiast van je winactie, ben zo nieuwsgierig naar veel producten en een correctbook staat hoog op mijn wishlist. Voor mijn werk maak ik veel aantekeningen en dat gaat na een jaar de prullenbak in. Zo zonde…
  Maar goed mijn enthousiasme werd een beetje een sip gezicht toen ik zag dat je op FB jou moet liken… Ik heb mijn Facebook weggedaan… Ik moet zeggen dat ik er nog geen seconde spijt van heb gehad, tot nu toe. Maar goed dan waag ik als nog een gokje, want ik volg je op IG en op Pinterest, ik lees trouw al je blogs, dus mag dat ook? Please?
  Anyway fijne zondag!

 • Reply carola donkelaar 12 november 2017 at 09:20

  Whiehoe gefeliciteerd!
  Wat een geweldig pakket!
  Ik was van de week nog aan het zoeken voor iets voor mn fruit want ik irriteerde me weer aan al het plastic bij de groenteboer, dus had ik wasnetjes gekocht hihi maar dit is veel hipper gehaakt!:) ik ga mams vragen me te leren haken hihi

  Ik volgde je overal al gezellig dus hoefde alleen een tweet te delen, alle stappen dus gedaan want wil dit heel graag winnen 2018 wil ik volgas naar een beter leven!:)

  fijne dag!

  liefs carola / croltje

 • Reply Els 12 november 2017 at 10:43

  Ik doe graag mee ?. En ik zag net dat ik je nog niet volgde op Facebook… slecht, nu wel hoor :-). De correctbook lijkt me erg handig maar ook de deo ben ik erg benieuwd naar :-). Op twitter en op instagram volgde ik je allang ;-).
  Els heeft onlangs geplaatst…Overzicht: Sinterklaas artikelenMy Profile

 • Reply Sabrina 12 november 2017 at 10:55

  Gefeliciteerd met je blogjaardag! Ik doe graag mee en volgde je al overal. Dat vaatdoekje prikkelt mijn nieuwsgierigheid nogal… Maar ik ben ook heel benieuwd naar de deo! En wat heb je leuk gehaakt ☺️

 • Reply Mevrouw Marloes 12 november 2017 at 11:01

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! 🙂
  Mevrouw Marloes heeft onlangs geplaatst…Kookzondag: risotto met doperwten en champignonsMy Profile

 • Reply Debbie 12 november 2017 at 11:30

  Leuk, ik doe mee! Ik heb ook al gereageerd op de FB pagina en deze uiteraard geliked 🙂
  Debbie heeft onlangs geplaatst…Heerlijke herfstige homemade granolaMy Profile

 • Reply Susan 12 november 2017 at 11:32

  Hoi Monsieur Mango, gefeliciteerd met je verjaardag! En Inge natuurlijk ook! Wat een SUPERleuk pakket. Ik vind het fruitnetje echt awesome. En Rituals is sowieso hemel.

  Heb alle stappen gedaan; de moetjes en de magjes.

 • Reply Laura 12 november 2017 at 12:06

  Gefeliciteerd met je Blog verjaardag! Ik volg je al geruime tijd op Facebook en je blog maar nu ook op insta en Pinterest!!!

  Waar ik heel erg benieuwd naar ben is de shampoo bar! Ik heb mega dik haar en ben benieuwd of zo’n bar daar tegenop gewassen is.

 • Reply Fleur 12 november 2017 at 12:09

  Super leukk ik doe mee ik ben het meest nieuwsgierig naar die Producten ik ben erg benieuwd of ik er ook tegen kan ben vaak allergisch voor dingen maar rituals is denk ik perfect voor mij en het ruikt ook altijd heel lekker ik heb je geliked op Facebook en gevolgd op insta ❤️?

 • Reply Merel 12 november 2017 at 12:15

  Gefeliciteerd!! En nog heel veel blog-verjaardagen 🙂 wat een super tof pakketje! Ik ben het meest benieuwd naar de deodorant omdat ik zelf een iets minder groene gebruik. Ik volg je natuurlijk allang op Instagram en Facebook maar heb je ook gevolgd op Pinterest nu. Twitter heb ik helaas niet. Liefs!

 • Reply Hannah Kagenaar 12 november 2017 at 12:21

  Gefeliciteerd, ik ben erg benieuwd naar de Rituals producten! Heb nog nooit rituals gebruikt ?

 • Reply Anita H. 12 november 2017 at 12:43

  Ik ben vooral benieuwd naar de Konjac sponge. Heb zelf ook al eens overwogen om die te kopen. Nadeel vind ik wel dat zo’n sponsje niet zo lang meegaat. Maar wie weet toch wel de moeite waard met mijn onrustige huid. Geweldig pakket trouwens.

 • Reply Renske 12 november 2017 at 12:44

  Hoera! Gefeliciteerd met jouw derde blogverjaardag, lieve Inge! <3 En wat heb je een ge-wel-dig pakketje samengesteld voor de gelukkige winnaar! Zelf ben ik het meest nieuwsgierig naar het vaatdoekje (alleen al het design is fantastisch), jouw zelfgemaakte groente-/fruitnetje én de deodorant. En natuurlijk de pilea en de producten van Rituals, haha! <3 Zelf probeer ik steeds bewuster te zijn van de ingrediënten in producten, maar een duwtje in de goede richting is zeer welkom! 🙂
  Renske heeft onlangs geplaatst…1000 vragen aan jezelf #41My Profile

  • Reply Renske 12 november 2017 at 12:45

   Oh ja! Ik heb je overal gevolgd (hóe kan het dat ik jou nog niet op Facebook en Pinterest volgde?!). Stalkerig hè? 😉 Fijne zondag, lieve Inge!

 • Reply Marian B 12 november 2017 at 13:37

  Nog van harte gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan! Wat leuk en lief dat je dat netje zelf gehaakt hebt! Het pakket lijkt me wel wat 😉 ben vooral erg nieuwsgierig naar de deodorant, het wasmiddel en de shampoo omdat ik nog zoekende ben naar goede en fijne goede producten.

 • Reply Anne-Wil Kraan 12 november 2017 at 18:26

  gefeliciteerd.
  ik heb alle stappen gedaan op twitter na.
  wat mij het meest aanspreekt zijn de plantjes, ik wil graag mijn kamer groener maken

 • Reply Celine 12 november 2017 at 19:43

  Wauw wat leuk en gefeliciteerd? ik heb alles gedaan behalve pinterest. Ik kijk heel erg uit naar de rituals producten omdat ik een groot fan ben van rituals en deze producten me heerlijk lijkt. Natuurlijk lijken me de andere producten ook heel gaaf
  Xxx celine

 • Reply Debbie 12 november 2017 at 21:18

  Gefeliciteerd ? … De konjac sponge daar ben ik heel benieuwd naar. Maar vele producten geven mij een heerlijk ontspannend moment. Die momenten kan ik echt goed gebruiken.
  Ik volg je dacht ik wel al op fb. Sowieso twitter en IG ben ik zeker van :).

  Liefs Debbie

 • Reply Jeannine 12 november 2017 at 22:11

  Ik volg je op facebook en ik ben vooral nieuwsgierig naar het vaatdoekje.

 • Reply Yvonne 12 november 2017 at 23:14

  Superleuk! Ik volg je op fb ( met de naam Mini On).en op Istagram en Pinterest met de naam yvonneoninsta. Ik ben heel benieuwd naar het notitieboekje en het doekje van Lens M.

 • Reply Natascha 13 november 2017 at 01:38

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag. Ik wil heel graag kans maken. Ik vind het portemonneetje errug schattig en aangezien ik vorige week ben gezakkenrolt (is dat een woord?) kan ik deze lieve wel goed gebruiken! Ik heb alleen instagram maar ik zal je actie daar dan promoten als tegenhanger van de tweet. Liefs Natascha

 • Reply Maud 13 november 2017 at 10:32

  Leuk! Ik doe graag mee.. Ik ben altijd fan van Rituals, maar ook benieuwd naar konjac spons en de herbruikbare make-updoekjes.

  Ik like je op Facebook, Instagram en Pinterest!
  Maud heeft onlangs geplaatst…Een kijkje in ons leven: weer aan het werk!My Profile

 • Reply ricardo 13 november 2017 at 11:03

  Ten eerste : Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik doe graag mee, want er zitten fijne producten tussen en eigenlijk vind ik dat zelf gehaakte fruitnetje al reden genoeg om een poging te wagen!

  Ik zie dat ik je Facebook pagina al lijk en je op Twitter, Instagram en Pinterest al volg. (Komt dat even goed uit!)
  ricardo heeft onlangs geplaatst…Review: Alias Grace (Netflix)My Profile

 • Reply Sofie 13 november 2017 at 14:07

  Wat een mooi pakket en vooral: van harte gefeliciteerd! Ik vind je gehaakte netje zo schattig, en het vaatdoekje ook!
  Ik volg je natuurlijk overal al, bij deze ga ik ook nog even tweeten over je leuke actie 😉
  Sofie heeft onlangs geplaatst…Baby on board!My Profile

 • Reply Grete Karina 16 november 2017 at 19:01

  Wat een verwennerij, ik loot heel graag mee!
  Ik ben vooral erg benieuwd naar de Salt of the Earth deodorant van Big Green Smile.
  Ik like & share op Facebook
  En ik volg en tweette de gevraagde zin op Twitter
  Nu maar duimen….. ?
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

 • Reply Sandy van der Kolk 16 november 2017 at 20:08

  Het hele pakket spreekt mij erg aan maar vooral het gehaakte groente-/fruitnetje. Ik merk dat het me steeds meer tegen staat dat ik toch nog plastic zakken bij de groente/fruit afdeling moet pakken uit gebrek aan beter. Ik vergeet me steeds er in te verdiepen op een moment dat ik geld heb en ik ben helaas niet zo handig in haken en deze ziet er geweldig uit!! Dus mag ik alsjeblieft een lootje van je, want ik maak dolgraag kans op dit geweldige pakket. (ps. ik volg ook via twitter en instagram)

 • Reply Michelle 19 november 2017 at 20:56

  Wat een super leuke winactie heb je voor ons samengesteld! Ik doe graag mee. Vooral het herbruikbare gezichtreiningsdoekje en het Seepje wasmiddel ben ik wel erg geintereseerd in! Ik volg je bij Bloglovin, Instagram en Facebook 😉
  Michelle heeft onlangs geplaatst…Ben jij altijd online?My Profile

 • Reply Elisabeth 21 november 2017 at 17:55

  Gefeliciteerd en leuke winactie! Ik ben heel benieuwd naar de afwasborstel, rituals producten en het groente/fruitzakje. Ik doe dus graag mee! En volg je op fb, insta, bloglovin en pinterest.
  Elisabeth heeft onlangs geplaatst…Eindejaarsfolder TupperwareMy Profile

 • Reply Nicole 22 november 2017 at 14:23

  Oh wat tof! Ik vind het herbruikbare notitieboekje en het door jou gehaakte netje echt super leuk! Maar eigenlijk is alles wat je kan winnen echt super tof. Kende veel ook nog niet, dus heel leuk! Ik doe graag mee.

 • Reply Jet 22 november 2017 at 14:27

  Super leuke win actie! Ik ben erg geïnteresseerd in d de duurzame producten aangezien ik milieuvriendelijker probeer te leven?. Alle hulp die ik hierbij kan gebruiken wordt natuurlijk gewaardeerd!

 • Reply Marjan Polet 23 november 2017 at 12:57

  Gefeliciteerd, ik ben wel heel benieuwd naar de plant en de vaatdoek.

 • Reply Linda Raaijmakers 23 november 2017 at 13:40

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag 😀 ik vind vooral dat correctbook erg leuk en handig 😀 Ik volg j via de volgende social media:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg, getweet en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg)

  groetjes Linda

 • Reply Claudia Diependaal 23 november 2017 at 14:48

  3 jaar is best allang! Gezellig dat ik weer een nieuw blog gevonden heb. Ik volg je op Facebook en Instagram! #LOVE #IT Rituals is mijn favoriete?

 • Reply Lianne clappers 23 november 2017 at 16:13

  Gefeliciteerd? Ik vind het groente/fruit netje heel erg leuk! Ik gebruik al lang geen plastic meer en zo’n extra tasje is altijd handig! Ook de rituals vind ik super,net uit het ziekenhuis en heb wel zin om me daar heerlijk mee te verwennen!?
  Volg je op fb,instagram en zal ook nog op twitter gaan kijken!

 • Reply Sylvia 23 november 2017 at 22:15

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Het meest benieuwd ben ik naar het pilea stekje, maar het hele pakket klinkt super! De rituals zou ik graag aan mijn zusje geven, ze kan ontspanning zeer goed gebruiken!
  Gedaan, FB onder mijn eigen naam en twitter (ook gedeeld) en instagram onder (@)TurtleBookwurm

 • Reply Joyce 23 november 2017 at 23:02

  Woehoe wat leuk! Nog gefeliciteerd! Mijn interesse is gewekt door alle producten, maar voornamelijk de deo ben ik heel benieuwd naar. Ik heb alle, ook optionele stappen, doorlopen.

 • Reply Jessica J. 24 november 2017 at 09:09

  Alsnog gefeliciteerd met je blogjaardag, Inge! Ik neem niet deel aan de winactie – ik heb al genoeg spullen… O:-) –, maar ik wil wel effe zeggen dat ik dat gehaakte groente-/fruitnetje echt suuupercute vind!
  Jessica J. heeft onlangs geplaatst…Gehoorbescherming: Op maat gemaakte oordoppenMy Profile

  • Reply Inge 24 november 2017 at 11:33

   Aahh dankjewel Jessica! <3

 • Reply Jolanda 24 november 2017 at 17:43

  Wat een gaaf pakket zeg! Ik ben vooral benieuwd naar het herbruikbaar doekje om make-up te verwijderen 🙂 ik volg je op Facebook, Instagram en Twitter!