Eindejaars bloghop: Win een gehaakt sterkussen

30 december 2017
Gehaakt sterkussen close-up

December is feestmaand en dat betekent dat het de hoogste tijd is voor een feestje! Ik heb namelijk een leuke aankondiging en om dat te vieren heb ik de handen uit de mouwen gestoken voor een leuke giveaway en ja, die wil jij hebben! 🙂

De winactie is gesloten.

Bloghop

Even een mededeling van huishoudelijke aard want dit is een bijzonder artikel. Ik doe namelijk mee aan een bloghop. Je kunt vandaag letterlijk van de ene blog naar de andere springen. Samen met 30 andere gezellige dames doe ik mee en dat betekent dat je 31 leuke blogs achter elkaar kunt bezoeken! Iedereen linkt naar de vorige deelnemer én naar de volgende. Op die manier kun je heel simpel een rondje maken en leuke nieuwe blogs ontdekken. Misschien ben je wel op mijn blog gekomen via lieve Miss Sentinelli? Mocht dat het geval zijn; welkom en gezellig dat je er bent! Zo niet, dan raad ik je zeker aan om ook even op haar leuke blog te kijken. Onder aan dit artikel vind je de link naar de volgende blog.

Win een gehaakt sterkussen op MonsieurMango.nl
Hip gehaakt sterkussen

Win een hip, gehaakt sterkussen

Om mijn aankondiging extra bijzonder te maken, ben ik aan de slag gegaan en heb ik dit leuke sterkussen gehaakt! Kerst is dan misschien al op zijn retour, maar dit kussen is altijd leuk. Het sterkussen is gemaakt naar patroon van Draad en Praat. Leuk voor in de bank, in een stoel of op de kinderkamer. In vrolijke gele kleur zodat je elke dag opgewekt begint! Het kussen heeft een diameter van zo’n 60 centimeter en is heerlijk zacht. Ik heb het kussen gehaakt met 7 bolletjes byClaire garen. Dit garen bestaat uit 58% katoen en 42% polyacryl en kriebelt dus niet!

Gehaakt sterkussen close-up
Gehaakt sterkussen close-up label

Hoe maak je kans?

Deelname is heel simpel:
Laat in een reactie weten dat je meedoet én vertel mij welk plekje in huis jij gaat opfleuren met dit sterkussen.

Dit mag je doen

Wil je je kansen vergroten? Dat kan! Deze optionele stappen zorgen ervoor dat jouw naam vaker op een lootje komt te staan = meer kans om te winnen! Mocht je één van deze stappen doorlopen, laat dat dan ook even in je reactie weten.

Hoe werkt het?

Je kunt kans maken op het sterkussen t/m 6 januari 2018, 23.59u. Zowel trouwe lezers als nieuwe bloghop bezoekers mogen meedoen. Vul een geldig e-mailadres in, zodat ik je kan bereiken als jij het kussen gewonnen hebt. Indien je niet binnen 3 dagen reageert, ga ik iemand anders blij maken met het kussen.

Vrolijk gehaakte sterkussen in geel en jij kunt hem winnen!

Aankondiging: Etsy webshop

Op 1 januari 2018 open ik mijn Etsy webshop en dat vind ik natuurlijk erg leuk! Het is een soort Marktplaats, maar dan voor handgemaakte items. In mijn shop ga ik handgemaakte items verkopen, want ik hou simpelweg teveel van haken, breien en borduren. Ik kan en wil niet alles zelf houden en daarom wil ik er graag andere mensen blij mee maken. Vind je dit sterkussen leuk? Dan vind je mijn shop wellicht ook leuk, want je kunt er meer van dit soort items vinden. Tja, het is schaamteloze zelfpromotie maar dat mag ook wel een keer toch? 🙂 Nog maar 2 dagen en dan ga ik live! Mijn webshop is vanaf dan te bereiken via: https://www.etsy.com/shop/monsieurmango

Hop door naar..

Dan is het nu tijd om het stokje door te geven aan de volgende deelneemster: My Little Happiness. Een vrolijke blog die je echt niet wil missen (Leslie is leuk!) en ook zij heeft een leuke winactie voor jou in petto. Kijken dus! 🙂

May the odds be ever in your favor. 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

63 Reacties

 • Reply Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh 30 december 2017 at 07:15

  Ik vind het zooooo gaaf dat je je eigen Etsy winkel hebt geopend. Je maakt namelijk zulke mooie dingen. En daarover gesproken… Wat een waanzinnig leuke win actie! Dit is meant to be (ByClaire) ?. Het kussentje zal een prominente plek op onze bank krijgen zodat onze hondenkinderen er ook van kunnen genieten. Die liggen namelijk altijd graag met hun koppie op een mooi kussentje (vet schattig en super Instagram waardig gezicht). Natuurlijk volgde ik je al overal.

  Leuke blog hop!

  Dikke knuffel en liefs,
  Claire

  • Reply Inge 30 december 2017 at 13:09

   Bedankt voor je lieve woorden! 🙂

 • Reply Lisette Kleiweg 30 december 2017 at 07:53

  Wat een vrolijk kussen, ik doe graag mee. Bij mij komt hij op bed want hij past perfect in het kleurschema van mijn slaapkamer 🙂

 • Reply chucky1012 30 december 2017 at 08:22

  Wat leuk en ik ga er zeker een kijkje nemen….
  Ik doe heel graag mee met deze toffe eindejaarsactie…..

  Twitter: @chucly1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Fijne jaarswisseling Xoxo

 • Reply Saskia 30 december 2017 at 08:26

  Leuk! En vind het zó tof je eigen Etsy shop. Tof om het straks ook op de dag zelf gedeeld wordt op mijn blog met nieuwe link<3

  Ik doe graag mee en zou hem in onze woonkamer of slaapkamer een tof plekje geven.

  • Reply Saskia 30 december 2017 at 08:27

   Oh en ik volg je uiteraard op Twitter en IG.

  • Reply Inge 30 december 2017 at 13:09

   Haha ik vind het vooral erg spannend! 🙂

 • Reply Claudia Scheuneman 30 december 2017 at 09:20

  Oei die is wel heel erg leuk! Maar niet voor bij onszelf op de bank. De past prima bij mijn lief zusdinnetje Margalith Goud op de bank. Daar komen ook mijn regenboogdekens tot hun recht in een heerlijke warme overvloed aan kleur. En ja, als je Goud heet en je bent lief dan mag deze gouden ster toch niet ontbreken op je grote hoekbank?

 • Reply Romy 30 december 2017 at 09:42

  Wauw, wat een geweldig mooi kussen! Helemaal mijn kleur, mijn vorm, mijn stijl… ik vind hem echt heel tof! Ik maak heel graag kans om met dit kussen het voeteneinde van mijn bed op te fleuren en om het kussen hopelijk dit jaar mee te nemen naar mijn eigen appartementje, zodat het daar ook een mooie plek krijgt 🙂
  Ik volg je op Twitter, Instagram en Bloglovin.
  Romy heeft onlangs geplaatst…Bloghop | Mijn hoogtepunten van 2017+ WINACTIEMy Profile

 • Reply Susan 30 december 2017 at 10:11

  Ik vind dit zó leuk <3 Echt helemaal mijn stijl ook inderdaad. Ik zou hem nog eventjes netjes bewaren voor als ik volgend jaar op mijzelf ga wonen 🙂 Spannend!

  • Reply Inge 30 december 2017 at 13:10

   Wat fijn dat je het zo leuk vindt, goed om te horen! 🙂

 • Reply Jolanda 30 december 2017 at 10:25

  Gaaf van je Etsy shop! Heel veel succes ermee! Doe graag mee met je winactie. Leuk voor in de kinderkamer!! Volg je overal. Fijne jaarwisseling ?
  Jolanda heeft onlangs geplaatst…Eindejaars blogshop & December Giveaway #30: 2x 2-Pack Puckababy Bamboo SwaddlesMy Profile

 • Reply Anna Gerrie 30 december 2017 at 10:42

  Ohh wat een leuk kussen, zou super staan in onze babykamer ♡ Ik volgde je al via Instagram 🙂
  Anna Gerrie heeft onlangs geplaatst…Action Charcoal 3 Step Blackhead Removal PackMy Profile

 • Reply Nicky 30 december 2017 at 10:57

  Ben sinds kort ook aan het haken maar vind het nog heel lastig om alles gelijk te krijgen. Deze kussen is echt geweldig dus ik doe graag mee!

 • Reply Sammie 30 december 2017 at 11:23

  Ben zo benieuwd naar alle items die in je webshop komen! Ik doe niet mee aan de winactie, heb al een prachtig item in huis gemaakt door jou! Het kussen ziet er wel geweldig uit! Echt weer een blikvanger voor in huis!

 • Reply Els 30 december 2017 at 11:43

  Wat een leuk kussen heb je gehaakt :-). Echt heel mooi! Ik wil het kussen ook nog gaan haken, dus ik doe niet mee met de winactie :-).
  Els heeft onlangs geplaatst…Haken #11: Mijn favoriete haakpatronen van 2017My Profile

 • Reply Sonja 30 december 2017 at 11:54

  Ik hou van sterren! Wat een mooi kussen en wat een werk! Prachtig!

  • Reply Inge 30 december 2017 at 13:11

   Als ik ooit iets voor je kan betekenen; geef maar een gil! 🙂

 • Reply Kimberly 30 december 2017 at 11:58

  Potverdorie wat kan jij toch prachtig haken! Laatst was ik op zoek naar een roze sterkussen en ipv uit China te bestellen had ik jou dus kunnen vragen. Verdikkie!
  Kimberly heeft onlangs geplaatst…Eindejaars- bloghop 2017; ontdek nieuwe blogs en win!My Profile

  • Reply Inge 30 december 2017 at 13:13

   Oh nou inderdaad! Laat maar weten als je iets nodig hebt, misschien kan ik je helpen. 🙂

 • Reply Marian B 30 december 2017 at 12:09

  Wat een te gek kussen! Knap gemaakt! Ik zou er graag de kinderkamer mee opfleuren, of misschien voor de leeshoek in mijn klas. Alvst een goede jaarwisseling gewenst.

 • Reply Nina Simplynspecial 30 december 2017 at 12:46

  Oh Inge dit is echt TE leuk! Ook de kleur, love it! Ik doe graag mee, ook al vindt mijn vriend dat we te veel kussens hebben, hihi. Ik volg je overal behalve op Pinterest.
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst…Win | Eindejaars bloghop – make-up pakket van Lottie LondonMy Profile

  • Reply Inge 30 december 2017 at 13:14

   Je kunt nooit teveel kussens hebben, toch? Zeker niet van deze gehaakte sterkussens! 🙂

 • Reply Wendy v v 30 december 2017 at 13:28

  Leuk, ik doe graag mee.
  Ben zelf ook van het haken.
  Hij zou goed passen op mijn bank.

 • Reply Ayla 30 december 2017 at 14:07

  Wat een tof kussen heb je gemaakt! Knap zeg haha. Ik vind gehaakte en gebreide spulletje zo leuk. Helemaal nu ik de kinderkamer straks kan gaan inrichten in roze en geel, daar zou dit kussentje dan ook een mooi plekje krijgen ⭐️??

  • Reply Inge 30 december 2017 at 21:36

   Jaaa zo leuk en spannend! Hij zou geweldig leuk zijn in een kinderkamer. 🙂

 • Reply Annette 30 december 2017 at 15:10

  Ik loot graag mee, ben juist mijn hele woonkamer opnieuw aan het inrichten en dat doe ik met name met nieuwe accessoires dus dit gele kussen zou super staan op mijn blauwe bank.

 • Reply Marije 30 december 2017 at 15:51

  Zo leuk gedaan! Ik doe graag mee en hij zou dan een plaatsje krijgen op mijn cosy bank met kussen aangezien ik laatst alles heb omgegooid en wat meer thuis wil zijn komend jaar.

  Happy 2018 en hoop dat je shop een succes gaat worden!
  Marije heeft onlangs geplaatst…Nieuwjaars bloghop + winactie Master your mindset – Michael PilarczykMy Profile

  • Reply Inge 30 december 2017 at 21:37

   Dankjewel en ik wens jou ook het allerbeste toe! ?

 • Reply Hannah Kagenaar 30 december 2017 at 18:01

  In de zithoek van de keuken! Ik volg je op elke medium.

 • Reply Laura 30 december 2017 at 19:14

  Super leuke winactie! Mijn moeder is ook zo’n ster met haken! Alleen die wil niet gaan verkopen haha. Ik doe trouwens niet mee, geel is niet mijn kleur haha.
  Laura heeft onlangs geplaatst…Eindejaars-Bloghop 2017 | Win een NYX liquid lipstick naar keuze!My Profile

  • Reply Inge 30 december 2017 at 21:39

   Mooie woordspeling! 😉

 • Reply Anita te Gussinklo 30 december 2017 at 19:42

  Mijn zoon heeft een sterren lamp en dit kussen zou zijn kamer best wel opfleuren.
  Ik doe graag mee en volg je via Facebook,Twitter, Instagram & Pinterest.
  Alvast veel succes met je Etsy webshop in 2018!

 • Reply Barbera 30 december 2017 at 19:44

  Via de bloghop kom ik nu voor het eerst op jouw pagina terecht. En wat vind ik die leuk en tof! Ik ga je vanaf nu volgen op Facebook. En wil heel graag meedoen met je winactie want die ster zou zo mooi stralen op onze oranje/rode bank. Ik ben echt onder de indruk van je haakkunsten en ga er nog meer van genieten door je te volgen!

 • Reply Jenn 30 december 2017 at 21:33

  Mooi gemaakt! Ik heb nog geen idee waar in huis hij terecht komt, want als ik win gaat hij naar een lieve vriendin die wel een opkikker kan gebruiken.
  Jenn heeft onlangs geplaatst…Jaaroverzicht 2017My Profile

  • Reply Inge 30 december 2017 at 21:42

   Wat een ontzettend lief gebaar! 🙂

 • Reply Grete Karina 30 december 2017 at 21:41

  Wat een leuk zonnig kussen, die leg ik graag op de donkere bank om het hoekje wat op te fleuren!
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Ik like & share op Facebook
  En ik volg en op Twitter
  Nu maar duimen….. ?
  Fijne jaarwisseling en groeten, Grete Karina

 • Reply Wendy 30 december 2017 at 22:14

  Wauw! Deze wil ik echt heel graag winnen. Zou zo leuk zijn voor op Demi haar kamertje. Ik was mijn blog weer nieuw leven aan het inblazen en toen kwam deze bloghop voorbij. Leuk! Kon ik gelijk weer even nieuwe blogs ontdekken. 🙂 Jou kon ik wel al van EPIC, dus helemaal nieuw ben je niet voor me.

 • Reply Kristel 30 december 2017 at 23:26

  Wow ik hou van felle kleuren en iets moois opvallends. Prachtig hier maken we graag kans op. Leuk voor op de bank in onze woonkamer zullen onze dochters geweldig vinden.

  Volg je via Facebook en Instagram

 • Reply Femke Dekker 31 december 2017 at 08:55

  Wauw … wat een gaaf kussen! Deze ster zou een mooi plekje kunnen krijgen op de kamer van Teun.

  • Reply Femke Dekker 31 december 2017 at 08:58

   Ik volg je op Facebook en Instagram

 • Reply Lesley 31 december 2017 at 11:17

  Wat heb je weer wat prachtigs gehaakt en dank voor je lieve compliment 🙂 . Ik heb je webshop al in mijn favoriet staan <3 , Ik ga binnenkort proberen een lampenkap te haken voor de babykamer. Ben heel benieuwd of het net zo mooi gaat worden als jouw creaties 😀

 • Reply Ngoc 31 december 2017 at 13:41

  Wauw wat leuk! Ik vind het echt tof dat je een zelfgemaakt iets weggeeft! Ik woon nog thuis dus deze sterrenkussen krijgt een mooi plekje op mijn bed, want dit is een kussen die goed bij mijn dekbed past!
  Ik volg je trouwens op Pinterest!

 • Reply Fleur 31 december 2017 at 15:14

  Wat knap dat je het zelf hebt gemaakt! Ik zou hem heel graag op onze saaie bruine bank leggen, daar fleurt hij zeker meteen van op

 • Reply Linda Meester 31 december 2017 at 17:37

  Onze 3 dochters hebben eindelijk een eigen slaapkamer, dus genieg plekjes voor zon gehaakt kussen
  Linda Meester heeft onlangs geplaatst…De goede voornemens voor het nieuwe jaar waar ik me zeker aan ga houdenMy Profile

 • Reply Liesbeth 1 januari 2018 at 13:47

  Wwwwoooowww wat is ie gaaf! De babykamer van ons zoontje is ingericht in de kleuren grijs, zwart, wit. Met gele details en sterren! Maar zo creatief met haken als jij ben ik niet. Dit kussen zou super staan in zijn kamertje! Ik volg je nu hoor!

 • Reply Mirjam Hellingman 1 januari 2018 at 22:52

  Allereerst wens ik je een gezond en gelukkig 2018! Wat heb je dit kussen prachtig gemaakt. Ik zou hem heel graag winnen voor mijn dochter Sterre. Ik weet zeker dat ze dan helemaal gaat stralen!

  Twitter = @hellingmanm
  Facebook = Mirjam Hellingman
  Instagram = Mirremied
  Pinterest = Mirremeid

 • Reply Lieke van Veen 2 januari 2018 at 01:28

  Leuk gemaakt, maar ik sla deze winactie over!
  Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar!
  Lieke van Veen heeft onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Reply Sohniet 2 januari 2018 at 07:25

  Ik doe ook mee voor onze dochter Sterre en omdat ik van geel hou!

 • Reply Djuli 2 januari 2018 at 09:46

  Wat leuk die bloghop! Ik ga straks nog even doorhoppen. Ik wil graag meedoen met deze winactie. Wij hebben een woonkamer/keuken met een paar gele accenten, dus daar zou hij perfect bijpassen. Ik volg je overal!

 • Reply Zoe 2 januari 2018 at 09:53

  Heel leuk! die zaal goed passen op mijn grijs bank met mijn andere gele kussens!

  twitter: @tog_in_transit 🙂

 • Reply Tamara 2 januari 2018 at 14:18

  Wat een leuk kussen. Ik hoef er zelf geen plekje voor te bedenken, want dit kussen zal direct ingepikt worden door mijn zoontje 😉

 • Reply Merel 2 januari 2018 at 16:32

  Wat knap gemaakt!

 • Reply Yvonne Drenth 2 januari 2018 at 16:33

  Ohh, die is echt enorm leuk! 😀

  Ik zou de herinneringshoek (tussen onze keuken en woonkamer in) ermee opfleuren!
  Het kussen zou mooi staan bij de grote, oude legerkist!

  Ik volg je nu op Twitter (@YDrenth) en Pinterest (yd317).

 • Reply Adriana 2 januari 2018 at 21:04

  Superleuk deze bloghop! Ik ben nieuw! Leuk om op deze manier kennis te maken! 🙂

  Ik doe gráág mee! Onze pleegzoon heeft een biologische opa verloren en ik zou hem graag blij maken met deze ster, omdat opa hem verteld heeft dat hij een ster zou gaan worden en zo altijd voor hem in de lucht zou stralen, over hem zou waken en daar voor hem zou zijn…

  Jou wens ik een gelukkig en gezond nieuwjaar, maak er iets heel moois van!

 • Reply Danielle 2 januari 2018 at 22:17

  Wat een mooi kussen! Deze zou een mooi plekje krijgen in de stoel waar ik altijd in zit te lezen. Heerlijk plekje in de kamer.

 • Reply Sharon de Ridder 3 januari 2018 at 16:58

  Hier een nieuwe bloghopper! Wat schrijf je leuk, ben je gelijk gaan volgen op Facebook 🙂 Ik maak graag kans op dit kussen. Ik zou hem graag in mijn studeerkamer / thuiskantoor gebruiken; beetje vrolijkheid erbij!

 • Reply Rianne 3 januari 2018 at 19:51

  Wow wat een gezellig sterkussen! Staat fantastisch op de kamer van mijn dochter.

 • Reply Evi huys 4 januari 2018 at 18:05

  Ik doe heel graag mee. Ik zou dit kussen gebruiken in de babykamer, die kan nog wat opfleuring gebruiken.

 • Reply Jolijn 4 januari 2018 at 22:16

  Suuuperleuk! Voor het bankje op de keuken.
  xx

 • Reply Elsbeth Johanne 4 januari 2018 at 22:43

  Wat leuk! Ik zou m aan mn beste vriendinnetje geven voor in de baby/kinderkamer! 🙂
  (volg/like je op facebook, twitter en insta)

 • Reply Bodil 5 januari 2018 at 12:02

  Gefeliciteerd met het openen ven je webshop! Als alle items zo leuk zijn als dit vrolijke sterkussen dan wordt het vast een groot succes! 😀
  Ons ‘kinderhoekje’ in de woonkamer zou een perfecte plek zijn voor deze leuke ster. Dan kunnen mijn beide meiden ervan genieten (en ik ook)!

 • Reply Tamara Stoc 6 januari 2018 at 23:31

  Prachtige Ster, ik loot graag mee!