Creatief

Transfermarker

18 september 2015

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik een creatieve krullenbol ben. Ik denk dat ik iets leuks heb gevonden voor degenen die wél iets creatiefs willen doen, maar het wel simpel willen houden.

Al een tijdje volg ik Karin Joan. Ze is een onwijze creatieveling die telkens weer met leuke ideeën komt. Zo inspirerend vind ik dat! Eigenlijk word ik ook gewoon heel blij als ik iets creatiefs van iemand anders zie, ik vind dat gaaf. Zo raak je zelf ook nooit uitgeleerd natuurlijk.
Ik woonde nog in Zweden toen ik de Transfermarker ontdekte. Je begrijpt dat ik natuurlijk meteen lyrisch was over een nieuw-creatief-iets. Hebben, hebben, hebben! (Oké, ik ben helemaal niet materialistisch, maar sommige dingen wil je nou eenmaal hebben toch?). Het grote nadeel was dat het natuurlijk naar Zweden verzonden moest worden en dat vond ik allemaal lastig en een gedoetje. Eenmaal weer in Nederland had ik nergens meer puf voor en kwam het er niet meer van.

Wat is een Transfermarker?

Helaas ben ik zelf dus nog niet in het bezit van een Transfermarker, dus kan ik jullie ook nog geen creaties of DIY’s laten zien. Had ik natuurlijk graag willen doen en dit staat ook zeker op de planning, maar dan is het natuurlijk wel handig als je zo’n marker hebt.. Daarom geef ik Karin zelf even het woord, zij kan het veel beter vertellen en laten zien dan ik!

“De Transfermarker is een stift met een speciale vloeistof die de eigenschap heeft printertoner op te lossen, net lang genoeg om van een printje over te brengen op een andere ondergrond. Zo breng je dus een afbeelding over op papier, stof, hout en zelfs op droge klei.” Karin Joan

Win een Transfermarker!

Deze week kwam er weer bericht van Karin, ze had (net als meerdere bloggers) een zomerstop gehouden. Het nieuwe seizoen start ze met een gave give-away, je kunt namelijk een Transfermarker winnen!
*doet een vreugdedansje door de kamer, samen met Monsieur Mango*
Waarom ik dit bericht met jullie deel? Omdat ik weet dat sommigen van jullie dit best gaaf zullen vinden en niet iedereen haar volgt (denk ik). Ik kan (nog) niet uit ervaring spreken, maar dit lijkt me erg makkelijk om te doen en het resultaat is prachtig! Enthousiast geworden en wil je ook zo’n Transfermarker winnen? Dat kan dus! Op deze pagina lees je er meer over. Kun je niet meer wachten en wil je er gewoon meteen één?
Snap ik! Dan moet je hier zijn!

Ik moet er binnenkort ook aan geloven.. ik moet er gewoon één hebben. Ik heb al een aantal ideeën in mijn hoofd. Dat ga ik jullie natuurlijk laten zien als het zover is! Ohh ik kan bijna niet wachten!

 • Reply
  Annelies
  18 september 2015 at 10:56

  Oh ja, verkocht! Die wil ik! haha

  • Reply
   Inge
   18 september 2015 at 10:57

   Ja toch?! Wat een gave dingen kun je daarmee doen. :D

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  18 september 2015 at 14:34

  Handig! Wat leuk ook, ik moet ook zo’n ding hebben hihi. Thanks voor de tip.

  • Reply
   Inge
   18 september 2015 at 15:40

   Wist ik wel ;)

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  19 september 2015 at 09:21

  Oeeh! Wat gaaf! Ik wil hem nu ook, haha! En ik ben heel benieuwd naar je ideeën!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  20 september 2015 at 13:50

  Dat lijkt me inderdaad een leuk ding zeg! Hopelijk win je er eentje!

  • Reply
   Inge
   20 september 2015 at 19:34

   Via YouTube kun je ook zelf meedoen met de winactie! :)

 • Reply
  Resaarcle
  20 september 2015 at 23:24

  Maar dat ziet er leuk uit, zeg!

  • Reply
   Inge
   21 september 2015 at 11:44

   Ja volgens mij gaat zo’n marker ook nooit vervelen! :)

 • Reply
  Sas
  23 september 2015 at 08:49

  Oh dat ziet er leuk en vooral handig uit!

 • Reply
  Margo
  23 september 2015 at 13:47

  Wat een leuk dingetje! Ik zal niet meedoen met de actie, want dan heb jij meer kans ;) hoop dat je hem wint!

  • Reply
   Inge
   23 september 2015 at 13:54

   Hehehe ;)

Leave a Reply

CommentLuv badge