Shoplog | Lush kerst sale 2016

16 januari 2017
Afbeelding Lush Kerstsale 2016

Tweede kerstdag bracht ik voornamelijk achter mijn tablet door (sorry familie!) want ik wilde graag wat producten scoren uit de Lush kerst sale 2016. Kijk je mee wat ik heb gekocht?

Roep ik in Terugblik op het jaar 2016 nog een aantal van mijn voornemens / dingen waar ik in 2017 op wil focussen.. vergeet ik het allerbelangrijkste punt te noemen: Liever voor mijzelf zijn. Ik ben een kei in mijzelf voorbij lopen en daar moet verandering in komen. Sommige meiden kunnen zich uren in de badkamer vermaken met allerlei verzorgingsproducten en crèmes. Ik heb daar simpelweg het geduld niet voor, terwijl mijn huid er wel bij gebaat is. Daarom wil ik in 2017 meer tijd aan mijzelf besteden en dingen doen die ik daadwerkelijk leuk vind, maar ook mijn lichaam beter verzorgen. Vorig jaar greep ik bij de Lush kerst sale jammer genoeg mis, maar dit jaar was ik er wel op tijd bij. Ik heb een aantal producten weten te scoren waarmee ik een eerste stap zet naar “liever zijn voor mijzelf”. Nu ik een bad heb, kan ik ook eindelijk gebruik maken van de fijne badproducten van Lush. Feitje: sinds ik ben verhuisd ben ik nog maar twee keer in bad geweest. Ik houd het niet langer dan 5 minuten vol en krijg het koud in bad omdat ik er aan alle kanten uitsteek. Hoe doen jullie dat?

Na de hele middag gespendeerd te hebben aan het online shoppen bij de Lush kerst sale 2016 in Duitsland (in de Nederlandse website kwam ik er niet in, in de Duitse wel. Gelijk mijn Duits weer opgefrist 😉 ), heb ik een aantal producten weten te bemachtigen! Kijk je mee?

Lush kerst sale 2016

Afbeelding Lush kerst sale 2016 doos met producten
De producten werden in deze doos geleverd. Een vrij grote doos, maar ik kan je geruststellen: hij zat niet helemaal vol hoor. 😉 De doos rook echt al heerlijk, ik kon bijna niet wachten om de doos open te maken!

Afbeelding Lush kerst sale 2016 inhoud doos
De doos is goed gevuld met piepschuim snippers en ik werd begroet met een uiterst vrolijke en kleurrijke kaart!

Afbeelding Lush kerst sale 2016 overzicht producten
Een overzicht van alle producten. Het masker in het zwarte potje kreeg ik er gratis bij.

Afbeelding Lush kerst sale 2016 little snow fairy
Ik had één giftset besteld met daarin twee Snow Fairy producten. Handig, want vaak waren de giftsets nog op voorraad terwijl de losse producten al waren uitverkocht. 🙂

Afbeelding Lush kerst sale 2016 met rendiertje Rex
Rex was ook erg benieuwd naar de producten, dus mocht hij ze eens van dichtbij bekijken. 😉

Snow Fairy douchegel

Afbeelding Lush kerst sale 2016 Snow Fairy douchegel

In de Little Snow Fairy giftset zit een Snow Fairy douchegel van 100 ml. Iedereen is altijd lyrisch over de Snow Fairy douchegel. Eerlijk is eerlijk, ik was benieuwd en wilde hem dus ook hebben. Ik twijfelde of ik niet voor 500 ml zou gaan, die was qua prijs weer wat voordeliger. Jeetje, wat ben ik blij dat ik dat niet heb gedaan! Bij het uitpakken heb ik het dopje van het flesje geopend om te ruiken en mijn tanden vielen gewoon bijna uit mijn mond.. zo zoet ruikt de douchegel. Oh bah, dit is mij echt te zoet. Niet een al te beste eerste indruk, maar hopelijk is de geur een stuk aangenamer in de douche en op de huid. Wie weet ben ik binnenkort wel helemaal om!

Nu de dagen donkerer worden kan een beetje zoete badkamermagie wonderen doen. Een vleugje Snow Fairy showergel toevoegen aan je dagelijkse routine maakt het leven een stuk leuker! Stap watertandend je douche in met deze betoverende suikerspin-showergel. Vegan

Snow Fairy Fun

Afbeelding Lush kerst sale 2016 Snow Fairy fun
In de giftset zat naast de douchegel ook de Snow Fairy Fun: een super schattig elfje dat je zelf kunt kleien.

Afbeelding Lush Snow Fairy FunBron

Voor de echte fans van Snow Fairy laten we dit jaar een langgekoesterde wens uitkomen met Snow Fairy Fun. Een beetje van jezelf en een beetje van dit elfje… maakt je badwater zoeter dan zoet. Magisch! Vegan

Christmas Penguin bubble bar

Afbeelding Lush kerst sale 2016 christmas penguin
Aahh, ik ben dol op vogels en pinguïns en dit schatje kon écht niet ontbreken. Het heeft mij een hoop tijd gekost om hem te bemachtigen, met succes! De pinguïn is een bubble bar en dus geschikt voor in bad, maar onder de douche lukt het ook. (Is het gek als ik zeg dat ik het eigenlijk zonde vind om hem te gebruiken?)

Deze vrolijke vogel doet niet mee aan de wintertrek. In plaats daarvan brengt hij Antarctische frisheid in de vorm van citrusvruchten en verandert hij je bad in het zuidelijk halfrond. Het ultieme vogelbad creëer je deze winter door te poedelen met Christmas Penguin. Snaveltje toe en genieten maar! Vegan

Magic Wand bubble bar

Afbeelding Lush kerst sale 2016 magic wand
Deze leuke toverstaf zag ik al eerder bij iemand voorbij komen en is gewoon te leuk! Bovendien kun je de toverstaf meerdere malen gebruiken, zo hoef je er niet na één keer al afscheid van te nemen. Leuke bijkomstigheid is dat ik mij even een prinsesje kan voelen. 😉

Voor kleine en grote elfen! Deze bar gaat tot wel tien magische badbeurten mee. Sluit je ogen, doe een wens, en haal Magic Wand sierlijk door je bad. Voor je het weet is het badwater veranderd in een snoeperige schuimberg. Vegan

Luxury Lush Pud bruisbal

Afbeelding Lush kerst sale 2016 luxury lush pud
Nu ik dus eindelijk een bad tot mijn beschikking heb, kan een bruisbal natuurlijk niet ontbreken. Deze wist ik te bemachtigen en de geur is door het plastic heen al goed te ruiken. JAMMIE! Volgens mij is dit ook de geur die rook toen ik de doos ontving. Ik denk dat ik nu al spijt heb dat ik niet meer Luxury Lush Pud’s heb gekocht!

Het toetje is misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van het kerstdiner. Zo voelt een bad met Luxury Lush Pud nou ook! Zoete tonka en ontspannende lavendel ruiken heerlijk en dit romige duo zorgt ook nog eens voor een zorgeloze nacht. Gebruik je after-dinnerdip om te ontspannen in een verzorgend bad voordat je je bed in duikt. Vegan

Candy Mountain bubble bar

Afbeelding Lush kerst sale 2016 Candy Mountain
Dit was een gevalletje: “Hey een bubble bar en hij is beschikbaar, snel in mijn mandje!” Ik vond mijn bad een legitieme reden om de bruisbal te kopen. Gezien de omschrijving is hij wel erg zoet, dus ik ben benieuwd of ik het wel lekker ga vinden.. Geeft niets, dan weet ik in het vervolg waar ik wel en niet van houd 🙂

Verkruimel de roze-witte klassieker onder stromend water en geniet van glinsterende bellen en bergen vol bubbels met de zoete geur van snoepgoed. Een snoepwinkel is er niets bij! Vegan

Reindeer Rock zeep

Afbeelding Lush kerst sale 2016 reindeer rock zeep
Reindeer Rock stond al een tijdje op mijn wishlist. Deze zeep ziet er anders uit dus ik denk dat het niet helemaal dezelfde is als die op mijn wensenlijst stond, maar wat maakt het uit. Hij is “Scandinavisch” en maakt daarmee alles goed. 😉

Scandinavisch design 2.0. Deze blauwe kiezel met rendierprint zit vol rozen en ontstekingsremmende lingonbessen. Jij stapt na het wassen vast relaxed je douche uit dankzij deze stoere bessenzeep. Vegan

Northern Lights bruisbal

Afbeelding Lush kerst sale 2016 northern lights
Het noorderlicht staat al jaren op mijn lijstje van dingen die ik graag wil zien. Het noorderlicht alvast in de badkuip bekijken leek mij daarom een goed plan en de kleuren zien er veelbelovend uit! Ik kan eigenlijk niet wachten om de bruisbal te gebruiken, maar vind het ook weer zonde dat hij daarna weg is, haha!

Deze bath bomb maakt een geweldige comeback! Northern Lights heeft overweldigend veel in z’n mars dit jaar. Een selectie van z’n special effects: verschillende kleureffecten, knettersnoep en een magisch sterrenspektakel in bad. Als dat geen vuurwerk geeft! De geur is die van bloemige jasmijn en ylang ylang.

Als ik zo de foto’s zie speelt roze de boventoon in mijn Lush kerst sale 2016, een kleur waar ik eigenlijk helemaal niets mee heb. Ik moet toegeven dat het wel lekker vrolijk en dat is belangrijk! Ik had nog graag de Peeping Santa aan mijn bestelling toe willen voegen, maar deze leek niet meer op voorraad te komen. Jammer, want hij ziet eruit als een schatje! Ik heb de komende tijd genoeg fijne producten om in de badkamer te gebruiken, ik ben heel benieuwd! Ik denk dat ik elke maand een klein bedrag dat ik in mijn portemonnee overhoud, apart leg en zo aan het einde van het jaar een bedrag bij elkaar heb gespaard dat ik mag gebruiken voor Lush producten. Dan kan ik op tweede kerstdag zonder schuldgevoel weer wat leuke producten scoren, als beloning. Ik kijk er nu al naar uit. 🙂 Al met al kan ik zeggen dat het een geslaagde Lush kerst sale 2016 is geweest.

Welke producten heb jij in de Lush kerst sale 2016 gescoord?

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

37 Reacties

 • Reply Romy 16 januari 2017 at 07:38

  Wat heerlijk, zo’n mooi pakket van Lush met een fijne geur! Je hebt superleuke producten uitgekozen. Soms vind ik het bijna jammer dat ik geen bad heb en daardoor dit soort producten niet kan gebruiken, ook al ben ik eigenlijk niet zo’n badmens. Grappig trouwens om te horen dat jij ook schrok van de Snow Fairy geur. Ik had er zoveel enthousiaste over gehoren en rook er ook vol vertrouwen aan in de winkel, om vervolgens heel vies te kijken. Ik vond de geur zó zoet! Maar wie weet valt het na een tijdje mee inderdaad 🙂
  Romy heeft onlangs geplaatst…Zo kan creativiteit je een oppepper geven!My Profile

  • Reply Inge 16 januari 2017 at 07:51

   Ik had voorheen ook geen bad en heel veel leuke Lush spulletjes kon ik toen niet kopen (al hoor ik nu dat je ook veel dingen in de douche kunt gebruiken!). Wat grappig dat jij hetzelfde had met Snow Fairy! 🙂

 • Reply MamaIssues 16 januari 2017 at 08:54

  ohhh als ik dit zie wil ik meteen naar Lush!!
  Ik hou er zo van.. Vooral de maskertjes ben ik echt gek oP!
  Heerlijk hoor jezelf verwennen, en helemaal als je jezelf verwent met Lush 🙂

 • Reply Tamara TS 16 januari 2017 at 09:35

  Goed geshopt! Zo leuk altijd, die vrolijke Lush producten. Ik kwam niet door de wachtrij heen, dus ik heb niks geshopt.
  Tamara TS heeft onlangs geplaatst…Blauwe Maandag – De tofste blauwe itemsMy Profile

  • Reply Inge 17 januari 2017 at 08:16

   De volgende keer moeten we elkaars wensenlijstje maar doorgeven, kunnen we voor elkaar bestellen! 🙂

 • Reply Anita 16 januari 2017 at 10:28

  Wat een heerlijke producten. Hier geen bad dus ook niet geshopt in de Lush sale. Ik ken je gevoel van niet in bad kunnen blijven zitten. Ik ben het ook gewoon niet gewend en sta ook erg kort onder de douche. Weet mij gewoon niet te ontspannen in een bad helaas.
  Anita heeft onlangs geplaatst…Mijn vision board voor 2017My Profile

 • Reply Michelle 16 januari 2017 at 11:05

  Wat heerlijk zo”n groot verwen pakket voor jezelf! De producten van Lush zijn inderdaad iets prijziger maar oh zo lekker! Helaas heb ik geen bad dus veel producten vallen al af. Maandelijks een beetje geld opzij zetten voor een grote bestelling vind ik een heel goed idee, de bezorgkosten vind ik namelijk net iets te hoog om er maandelijks te bestellen.. Ik ben erg benieuwd hoe de producten je gaan bevallen.
  Michelle heeft onlangs geplaatst…Een bijzonder hartMy Profile

  • Reply Inge 17 januari 2017 at 08:17

   Ja dat vind ik nu ook. Aangezien ik er voor heb ‘gespaard’ voelt het ook beter om zo’n bedrag uit te geven. 🙂 Ik denk dat ik een spaarpotje ga maken!

 • Reply Lesley 16 januari 2017 at 11:12

  Wat een heerlijke producten heb je gekocht zeg! Ik heb een deel zelf ook. Ik hou juist erg van die zoete geur hihi. Mijn lush sale uit duitsland was helaas een deel beschadigd, veel van de ballen waren gebroken. Als het goed is ontvang ik deze week een vervangend pakje met een deel van mijn bestelling dus ik ben heel benieuwd 😀
  Lesley heeft onlangs geplaatst…Sale shoplog | H&M en HunkemöllerMy Profile

  • Reply Inge 17 januari 2017 at 08:18

   Ooh balen! Mijn bestelling uit Duitsland kwam gelukkig wel heel aan, maar bruisballen zijn natuurlijk erg delicaat.. Ben benieuwd naar jouw bestelling! 😀

 • Reply Sarina 16 januari 2017 at 11:50

  Ik kan voor mezelf nooit echt de innerlijke rust vinden om in bad te gaan. Als ik er eenmaal in zit, kan ik alsnog niet ontspannen. Daarom koop ik geen badspullen meer bij Lush of andere winkels. ( tenzij het cadeautjes zijn voor anderen) Dit jaar heb ik wéér de Lush sale gemist, in plaats daarvan heb ik m’n overige centjes uitgegeven aan Denise Roobol (ook vegan).
  Je hebt wel super leuk uitziende dingetjes gekocht! Ben benieuwd of snow fairy minder zoet ruikt als je het gebruikt of dat het net zo erg is als de gewone geur als je eraan ruikt ?

  • Reply Inge 17 januari 2017 at 08:19

   Haha ik hoop het! Of ik houd gewoon niet zo van zoet, dat kan ook. ? Ben nu wel benieuwd naar Denise Roobol eigenlijk!

 • Reply Nina Simplynspecial 16 januari 2017 at 12:46

  Ik krijg steeds meer ‘spijt’ dat ik destijds niets heb gekocht, haha. Maar ik heb geen bad, en dan valt het leukste deel af af, meh 🙁 Hoe kun je snow fairy nou niet lekker vinden <3 Ik ben daar zo gek op.
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst…Persoonlijk | “Zeg, waar blijven die kinderen nou?”My Profile

  • Reply Inge 17 januari 2017 at 08:22

   Ja ik snap wat je bedoelt. Eigenlijk is het voor mij helemaal niet gunstig om nu een bad te hebben, want nu wil ik veel te veel spulletjes! Hihi, ik denk dat ik gewoon niet zo van de zoete geurtjes ben. 🙂

 • Reply Sammie 16 januari 2017 at 12:49

  Wij hebben geen bad en ik vind Lush vrij prijzig maar de producten zien er altijd zo leuk uit! Veel plezier met je aankopen!

 • Reply Sophie 16 januari 2017 at 12:50

  Wat een heerlijke producten! Je hebt ook echt geweldige foto’s gemaakt!
  Sophie heeft onlangs geplaatst…De tofste foto’s van IJsland #1My Profile

  • Reply Inge 17 januari 2017 at 08:21

   Ah dankjewel voor het compliment, Sophie! ♥

 • Reply Galina 16 januari 2017 at 14:04

  Oke helemaal verliefd op de Magic Wand Bubble Bar, zo leuk!! Ga hem proberen na te maken 😛

  • Reply Inge 16 januari 2017 at 18:22

   Ja hij is leuk he? Ik heb dat eigenlijk wel bij heel veel dingen gedacht. “Dat moet ik ook zelf kunnen maken, voor minder geld”. 🙂

 • Reply Sofie 16 januari 2017 at 14:07

  Mooie foto’s! En haha ja, ik ben ook niet zo’n badmens. We wonen hier nu al meer dan een jaar en ik ben nog maar twee keer in bad geweest. Bij mij is het probleem juist dat ik het vaak te warm krijg… Misschien maak ik mijn water te warm en jij te koud?
  Sofie heeft onlangs geplaatst…Hotspot: Greenway AntwerpenMy Profile

  • Reply Inge 17 januari 2017 at 08:20

   Ik heb geen idee, ik steek er gewoon overal uit. Of mijn knieën steken uit en als ik mijn knieën onder water heb, dan steekt mijn bovenlichaam eruit? Ik denk dat ik gewoon in de foetus houding moet gaan liggen, hahaha! ?

 • Reply Amy 16 januari 2017 at 15:42

  Wat heb je heerlijke producten uitgekozen! Zelf vind ik Snow Fairy wel heel lekker voor onder de douche.. niet het hele jaar door, maar af en toe zeker wel. In bad gebruik ik liever warmere of meer bloemige geuren. En tipje om in bad te gaan? Steeds een beetje warm water erbij doen, tijdschrift en wat drinken erbij.. relaxen maar! 🙂 Je foto’s zijn trouwens prachtig, echt heel mooi gedaan.
  Amy heeft onlangs geplaatst…Het kuchjeMy Profile

  • Reply Inge 17 januari 2017 at 08:23

   Misschien moet ik dat maar eens proberen. Dankjewel voor je lieve compliment! ♥

 • Reply Ricardo 16 januari 2017 at 17:03

  Zo jaloers, ik kwam er telkens maar niet door heen. Stom!
  Maar die Snow Fairy lijkt mij ook echt te zoet. Helaas ook geen bad dus ik moet echt voor de andere producten dan gaan maar ook genoeg keuze. Je hebt fijne dingen uitgezocht zeg, zal vast een heleboel geld hebben gescheeld. Enne mooie foto’s!
  Ricardo heeft onlangs geplaatst…Review: One Day At A Time (Netflix)My Profile

  • Reply Inge 17 januari 2017 at 08:24

   Dankjewel Ricardo! ♥

 • Reply Simone 16 januari 2017 at 20:09

  Je bent volgens mij goed geslaagd. Zelf ben ik niet zo weg van Lush. De bruisballen die ik had, geurden in bad amper… Ik werd er helaas niet zo warm van. Geniet er van en neem je tijd!
  Simone heeft onlangs geplaatst…Q&A: De antwoorden!My Profile

  • Reply Inge 16 januari 2017 at 20:31

   Oh jammer! Het is mijn eerste kennismaking met Lush badproducten, dus ik ben heel benieuwd hoe het gaat bevallen! 🙂

 • Reply marije 17 januari 2017 at 06:58

  I love snowfairy maar ik snap wat je bedoelt. Dat worden heel wat badsessies voor jou ?. Ben benieuwd wat je van de producten gaat vinden.
  marije heeft onlangs geplaatst…Inner Soul Tuesday: Floaten bij Blitz WellnessMy Profile

  • Reply Inge 17 januari 2017 at 08:26

   Hihi ja daar moet ik mij nog eens toe zetten. 🙂

 • Reply yvonne 17 januari 2017 at 10:49

  Wat leuk zeg, ik wist nieteens dat die sale er was op 2e kerstdag. Scheelt het veel in de prijs?

  • Reply Inge 17 januari 2017 at 11:23

   De kerstproducten zijn afgeprijsd met 50% korting! 🙂

   • Reply Yvonne 17 januari 2017 at 11:28

    Zo dat scheelt een hoop! Ik ga ook klaarzetten op 2e kerustdag dit jaar 😉

 • Reply Saskia 17 januari 2017 at 11:24

  Oh wat een fijn pakket! Ik heb nog steeds niet iets van Lush geprobeerd en hoor er zoveel fijne verhalen over.. Ach, ik ken dan ook geen bad 😉 Wil zeker eens iets aanschaffen voor als we op vakantie gaan. Lijkt me genieten
  Saskia heeft onlangs geplaatst…Recensie: De nieuwste Slaughter. Will Trent is terug!My Profile

 • Reply GEWOON SHER 17 januari 2017 at 16:22

  Ohhhh… Zo lekker dit.
  Zo grappig hoe de meningen verdeeld zijn over Snow Fairy, of je vindt het helemaal het einde of je vindt het helemaal niets hahah.
  Ik ben wel echt fan van Snow Fairy, ik doe ook ieder jaar even flink inslaan zodat ik geen dag zonder zit hahaha. Erg eigenlijk, zo’n snow fairy verslaving.

 • Reply Sandra 17 januari 2017 at 20:50

  Ooooh wat zien al die bad producten van Lush we toch altijd fantastisch uit! Ik herken het wel, dat je niet in bad kan blijven zitten. Ik krijg het ook altijd al snel koud en daarnaast heb ik er ook gewoon totaal geen rust voor. :’) Maar eh, terug op je bestelling: heerlijke producten heb je besteld! Ik heb Snow Fairy nog nooit geroken, maar ben nu wel benieuwd. Al het zo zoet is dan houd ik er denk ook niet van…
  Sandra heeft onlangs geplaatst…Droomreis wordt werkelijkheid! Wij gaan naar…..My Profile

 • Reply Rachel 18 januari 2017 at 14:23

  Wauw ik was te laat toen ik op de online webshop ging kijken waren er al duizende mensen aan het shoppen.. ik baalde als een stekker..jij hebt in ieder geval goed gescoord

 • Reply Inge 19 januari 2017 at 15:42

  Waw, ik wil ook.. alles ! Ik wist hier niks van maar dit is écht iets voor mij. Lucky you!