New in | Notitieboekjes

23 november 2015

Had ik al gezegd dat de Hema mijn lievelingswinkel is? Regelmatig loop ik even naar binnen en deze keer kon ik het niet laten om drie leuke notitieboekjes (en stempels!) mee te nemen.

Notitieboekjes.. kun je daar ooit genoeg van hebben? Heel simpel: nee. Zeker als blogger (of wanneer je een controlfreak planner bent, zoals ik) kan een notitieboekje niet ontbreken. Voor elk nieuw project of ‘dingetje’ wil ik gewoon een leuk nieuw boekje. Verslaafd? Misschien, maar gelukkig kan ik me meestal inhouden en koop ik alleen als ik écht een nieuwe nodig heb. Ik loop dan altijd even bij de Hema binnen, vaak hebben ze daar de dingen die ik zoek!

Afbeelding notitieboekjes hema

Deze drie boekjes kon ik niet laten liggen. Twee met ringband en eentje zonder. Wat zijn ze lekker vrolijk! Ik heb trouwens geen idee of ze deze ‘collectie’ al lang hebben, maar ik kwam de boekjes nu pas tegen. Van het boekje zonder ringband wil ik graag een bullet journal maken. Die heb ik namelijk nog niet, maar is wellicht de ideale oplossing om een boekje voor meerdere doeleinden te gebruiken. Ik hoop daar later meer over te kunnen vertellen. Voorheen waren mijn notitieboekjes (en kleding trouwens) bijna altijd zwart, want ik vond zwart mooi, chique en tijdloos. Gelukkig boek ik sinds de laatste jaren wat dat betreft veel vooruitgang en kies ik steeds vaker voor kleur!

Afbeelding notitieboekjes hema met stempels

Verder zag ik nog een aantal leuke kantoor- slash knutselitems. Washitapes (kun je geloven dat ik die nog steeds niet heb?), leuke ponsjes en onder andere deze stempels! Ze zijn niet zo groot, maar wel lang genoeg om vast te houden. Ze lijken mij ook erg leuk om te gebruiken op pakketjes of op zelfgemaakte kaarten. Er waren echt nog veel meer leuke dingen, maar dat liet mijn beperkte budget helaas niet toe. Ik kan in ieder geval weer even vooruit met deze vrolijke boekjes en stempels!

Afbeelding stempels

Heb jij ook notitieboekjes waar jij vrolijk van wordt?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

35 Reacties

 • Reply Sheila 23 november 2015 at 08:43

  Ik ben gek op de Hema! Deze notitie boekjes vind ik persoonlijk minder mooi, maar ik ben gek op stempels. Met name de wax stempels. Ik heb al een grote collectie, maar de wax zelf is prijzig. Ik kon mijn geluk niet op toen de Hema 3 wax staafjes voor €2 ging verkopen. Spotgoedkoop! Heb uiteraard behoorlijk ingeslagen.

  • Reply Inge 23 november 2015 at 09:49

   Ja die zag ik ook liggen, had ze ook graag mee willen nemen!

 • Reply Charelle 23 november 2015 at 09:04

  Notitieboekjes zijn áltijd leuk! En ik krijg ook altijd zin om vanalles te kopen als ik bij de HEMA ben, vooral dingen die ik niet nodig heb! Maar alles ziet er altijd zo leuk uit! Voor notitieboekjes slaag ik alleen meestal niet bij de HEMA, omdat ik per se boekjes zonder lijntjes wil! :’]

 • Reply Simone 23 november 2015 at 09:36

  Ik heb ook echt een verzameling aan notitieboekjes. Ik vind ze altijd super leuk. Maar ik gebruik ze zelden, haha!

 • Reply Anna 23 november 2015 at 10:20

  Nee inderdaad, nooit genoeg notitieboekjes! Helemaal met je eens :)! Zeker die van de Hema, daar koop ik (veel te) vaak nieuwe, hihi. Leuk!

 • Reply Puck 23 november 2015 at 10:44

  Kleurtjes zijn leuk! Er moet meer kleur in de wereld komen!

  • Reply Inge 23 november 2015 at 17:46

   Precies! Colour the world! 😀

 • Reply Kim 23 november 2015 at 10:51

  Vrolijke, mooie kleurtjes. 🙂 Van notitieboekjes kun je nooit genoeg (of te veel) hebben!

 • Reply Stella 23 november 2015 at 10:55

  Ooooh ik deel die liefde ECHT met je. Ik kocht er gisteren nog eentje bij de IKEA. Terwijl ik er echt nog 10000 heb die halfvol of niet eens halfvol zijn. Schaam. Veel plezier ervan. O ja en die stempeltjes heb ik ook, leuk zijn ze he? Liefs!

  • Reply Inge 23 november 2015 at 11:51

   Ja ik maak mij daar ook nog wel eens schuldig aan. OEPSIE.

 • Reply Sarah - Tasting Lifestyle 23 november 2015 at 11:30

  Leuke post, ik ben trouwens ook een lijstjespersoon, dus notitieboekjes passeren bij mij ook regelmatig.. x

 • Reply Liliane 23 november 2015 at 11:32

  Geen washitape? Dat kan écht niet hoor 😉
  Ik heb ook ontzettend veel notitieboekjes en die van de hema maken me altijd het meest vrolijk! Leuke kleurtjes <3

  • Reply Inge 23 november 2015 at 11:51

   Mijn portemonnee is er wel blij mee 😉 al weet ik ook (nog) niet zo goed wat ik ermee moet! 🙂

 • Reply Renske 23 november 2015 at 11:57

  Hier nog zo’n HEMA-fan! De notitieboekjes zijn bij mij ook echt favoriet, hihi.

 • Reply anneleen 23 november 2015 at 12:03

  Wat een leuke boekjes! Notitieboekjes heb je inderdaad nooit te veel 😉

 • Reply Sammie 23 november 2015 at 13:43

  Leuke spulletjes! Vind de notitieboekjes bij de Hema ook altijd zo leuk maar heb er al genoeg die ik niet gebruik 😉

 • Reply Margo 23 november 2015 at 14:03

  Echt veeeels te cute! Ik koop het met opzet niet omdat ik er dan niet mee kan stoppen, maar ik geef ze graag cadeau! Die designs van de hema zijn zo leuk!

 • Reply Northflix 23 november 2015 at 14:11

  Wat leuk! Ik heb nog een cadeaupasje van de Hema… Ik wil die stempels!

 • Reply Sonja 23 november 2015 at 14:43

  Jaaa, notitieboekjes!!<3 Bij de hema hebben ze inderdaad heel veel leuks, en ook nog voor een fijn prijsje – anders was ik allang blut aan boekjes, haha!

 • Reply Michelle 23 november 2015 at 16:49

  Leuke notitieboekjes! Altijd handig om in de buurt te hebben liggen. Moet wel zeggen, sinds ik mijn tablet heb maak ik steeds vaker aantekeningen daarop. Ook natuurlijk op mijn laptop, papieren boekjes zijn hier (helaas) steeds minder te vinden..

 • Reply Withlovefroms 23 november 2015 at 16:55

  Heel mooi! Ik ben dol op de notitieboekjes van Hema! 🙂

 • Reply Annelies Verdiener 23 november 2015 at 17:30

  Haha ik kan me helemaal vinden in je verhaal. Ben gek op de hema en hun kantoorspullen. Die vrolijke kleuren en motieven maken het voor mij uniek

 • Reply Annelies Verdiener 23 november 2015 at 17:30

  Haha ik kan me helemaal vinden in je verhaal. Ben gek op de hema en hun kantoorspullen. Die vrolijke kleuren en motieven maken het voor mij uniek

 • Reply Anita 23 november 2015 at 17:30

  Geen washitape??? Nee dat geloof ik niet, haha! Notitieboekjes zijn onmisbaar en heb er hier ook super veel. Zo ook van washitape. Leukerds zijn het en die stempels heb ik ook al 🙂

  • Reply Inge 23 november 2015 at 20:32

   Hihi nee ik heb echt geen washitape. Hopelijk komt daar nog verandering in 😉

 • Reply Els 23 november 2015 at 19:10

  Wat een leuke aankopen. Ik hou van de Hema :-).

 • Reply Dina 23 november 2015 at 20:14

  Leuk! Ik heb ook een paar notitieboekjes waar ik gewoon heel erg vrolijk van word. Kaften met gekleurde stipjes, met glitter of sterretjes.. Oh men, ik heb er ook echt zo ontzettend veel liggen.

 • Reply Nina Simplynspecial 23 november 2015 at 20:35

  Liefde voor HEMA <3 <3 <3 Allemaal leuke hebbedingen. Ik kan daar iedere week wel shoppen haha. Leuke foto's zijn het geworden 😉

 • Reply Sax and the Pretty 23 november 2015 at 23:03

  Ben helemaal verknocht aan mijn Moleskine! x

  • Reply Inge 23 november 2015 at 23:12

   Die vind ik ook erg prettig maar voor de ‘minder belangrijke zaken’ vind ik een boekje van de Hema goedkoper, maar ze kunnen niet aan Moleskine tippen 🙂

 • Reply Ysanne 24 november 2015 at 13:20

  Ohhh leuk dat je een bullet journal gaat maken, ben benieuwd hoe je dat gaat doen. De boekjes zijn super leuk haha, ik heb er nooit genoeg.

 • Reply Sandra 25 november 2015 at 19:49

  Oké, Hema en notitieboekjes = perfect. Elke keer weer moet ik mezelf inhouden als ik er langs loop. Deze boekjes zijn ook weer zo leuk en vrolijk!!

 • Reply Sas 1 december 2015 at 11:34

  Ja notitieboekjes, zo leuk! Ik vind de Hema ook echt zo’n toffe winkel met leuke hebben dingetjes.

 • Reply Estrella 3 december 2015 at 00:31

  HEMA heeft super leuke spullen. Dat stempel setje heb ik zelf ook al gebruik ik hem alleen voor fotografie doeleinden

 • Reply Diana 24 december 2015 at 01:27

  Ik ben ook een Hema fan en vooral Notitieboekjes ! Zo leuk om die weer te kopen. heb er al heel veel maar elke keer weer MOET ik er een kopen. Ik heb zelf de zorgverzekering bij Hema en dat is extra leuk want dan krijg je een pasje waar je op elke aankoop 10% korting krijgt. Dus ik heb al wel wat Notitieboekjes kado gehad hahaha