Monsieur Mango heeft een logo!

2 december 2016
Afbeelding Visitekaartje MonsieurMango.nl

Ja het hoge woord mag eruit: Monsieur Mango heeft eindelijk een logo! Ik weet het, het heeft even geduurd maar ik ben er heel erg blij mee. Hij past helemaal bij mij en mijn blog!

Op 1 april 2016 (au, dat is lang geleden) plaatste ik een oproepje, want ik had jullie hulp nodig.. ik had inmiddels wel een logo nodig en was eigenlijk heel erg benieuwd waar jullie aan dachten bij mijn blog. Hier kwamen vele lieve reacties op, dankjewel! Ik heb lang zitten dubben, want ondanks jullie reacties kwam het maar niet uit mijn vingers. (Ja perfectionisme, ik heb het tegen jou!)

Monsieur Mango logo

Onlangs ben ik twee keer gevraagd om als gastblogger ergens bij aanwezig te zijn. Tja, dan wil je toch wel een beetje professioneel voor de dag komen natuurlijk en dan is een visitekaartje wel handig. Blijkbaar was dit toch de druk die ik nodig had om er eens écht voor te gaan zitten en het niet langer uit te stellen. Wat mensen misschien niet weten is dat voor jezelf iets ontwerpen één van de moeilijkste dingen is. Nou, dat kan ik onderhand beamen hoor, haha! Ik moet wel zeggen dat ik inmiddels wel een beeld voor ogen van wat ik wilde hebben. Uit de reacties bleek duidelijk dat jullie vonden dat Mango niet mocht ontbreken en dat vond ik zelf ook! Na lang denken en schetsen vond ik dat Mango het middelpunt van het logo moest worden. Immers heb ik mijn blognaam te danken aan Monsieur Mango (Hoi nieuwe lezers! Op deze pagina vind je het verhaal van Mango) en sta ik onder andere bekend als “die blogger met die papegaai”. Verder wilde ik voor het groene aspect (wat overigens een dubbele betekenis heeft: groen(er) leven & planten) twee bladeren om het geheel af te maken. In eerste instantie wilde ik voor het creatieve aspect ook nog iets toevoegen (een bol garen met breinaalden of iets in die trant) maar daarmee werd het te rommelig en daar houd ik niet van. Eenvoud maar doeltreffend, dat is waar ik altijd voor ga. 😉 Dit is het uiteindelijk geworden:

Afbeelding Visitekaartje MonsieurMango.nl749

1024

Afbeelding Visitekaartje MonsieurMango.nl1200

Visitekaartjes

Nu ik mijn logo had, kon ik ook aan mijn visitekaartjes beginnen. Ik heb ze simpel gehouden, maar het spreekt denk ik wel voor zich. Mijn logo mooi vullend op de voorkant en op de achterkant mijn informatie. Ik heb mijn visitekaartjes besteld bij Vistaprint en misschien komt hier de designer in mij naar boven, maar ik ben niet echt heel enthousiast over de kwaliteit. Jammer! De volgende keer ga ik het anders doen, eerst deze maar eens op zien te maken. 😉

Afbeelding visitekaartje Monsieur Mango blogMijn logo mooi op de voorkant

Afbeelding visitekaartje Monsieur Mango in WoodWalletOver mijn WoodWallet heb ik al eerder geschreven en ik zei toen al dat het mij handig leek voor visitekaartjes. Dat is het eigenlijk ook wel! Ze zijn goed beschermd, maar toch kun je ze makkelijk pakken.

Afbeelding Monsieur Mango visitekaartjesWat een vrolijk gezicht de visitekaartjes zo bij elkaar!

Afbeelding visitekaartje Monsieur Mango achterkant

Afbeelding Het visitekaartje van MonsieurMango.nlAfbeelding Visitekaartje MonsieurMango.nl

Favicon

Misschien hadden jullie het al gezien, maar Mango is voortaan ook mijn favicon! Lekker opvallend zo in je tabbladen met de vrolijke Mango kleuren en volgens mij ook erg herkenbaar. Ik wil het logo ook graag gebruiken in mijn header maar het is nog niet zoals ik het graag wil hebben. Hier wordt dus nog aan gewerkt! Jullie kunnen mijn logo voortaan dus vaker tegenkomen. 🙂

Logo nodig?

Voor degenen die het nog niet wisten: ik ben een designer. Aangezien ik het leuk vind om iets voor anderen te kunnen doen, wil ik voortaan ook mijn diensten aanbieden. Heb jij een logo nodig of misschien een visitekaartje? Of kun je hulp gebruiken met je website of lay-out? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen over de mogelijkheden. 🙂 Ik ontwerp altijd in samenspraak met jou, zodat het helemaal naar jouw wens wordt. Kom in contact met mij.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

29 Reacties

 • Reply Galina 2 december 2016 at 07:42

  Dat heb je mooo ontworpen! Chick got talent 😉 en bedankt voor de bevestiging dat Vistaprint niet denderend is. Hoorde het al van meerdere mensen inderdaad. Ik heb trouwens een visitekaartjes maker ergens gezien laatst die kaartjes maakt van bloemenpapier. Als je de kaart begraaft groeien er op die plek bloemen voor de bijtjes. Misschien ook iets voor jou voor de volgende keer?
  Galina heeft onlangs geplaatst…Bespoke & Co updateMy Profile

  • Reply Galina 2 december 2016 at 07:43

   Mooo moet natuurlijk mooi zijn. Mijn telefoon laat me soms loeien in plaats van complementeren 😉
   Galina heeft onlangs geplaatst…Bespoke & Co updateMy Profile

   • Reply Inge 2 december 2016 at 16:19

    Hahaha loeien is ook wel eens leuk 😉 Hé bedankt voor de tip! Dat klinkt super leuk. Ik dacht aan iets soortgelijks door i.p.v. een kaartje een bedrukt zakje te doen met daarin zaadjes. Maar dit lijkt mij veel makkelijker én leuker! 🙂

 • Reply Danella 2 december 2016 at 07:52

  Ik vind hem echt super leuk geworden! Snap dat je daar wel even mee bezig bent geweest, maar dat heeft wel je wel wat moois opgeleverd.

 • Reply sytse 2 december 2016 at 08:11

  Leuk zeg! Past ook echt bij je blog. Lekker licht en clean!
  sytse heeft onlangs geplaatst…De nieuwe Boerenkool Burger van So FineMy Profile

 • Reply Aukje 2 december 2016 at 08:48

  Wauw, ik vind ‘m erg mooi, heerlijke kleuren!

  • Reply Inge 2 december 2016 at 09:32

   Dankjewel, ja vrolijk zijn ze he? Het zijn de kleuren van Mango! 🙂

 • Reply Nina Simplynspecial 2 december 2016 at 09:34

  Ik vind het logo echt super leuk geworden, echt helemaal Monsieur Mango 🙂 Ik wil nog steeds graag een ander logo en layout haha, nooit 100% tevreden geweest. Wie weet ga ik nog eens op je aanbod in!
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst…Persoonlijk | Ik ben vaak bangMy Profile

 • Reply Mylène 2 december 2016 at 09:34

  Superleuk zeg! Ik vind hem echt heel erg goed gelukt en de kaartjes zien er zo sjiek uit in dat houdertje. I liiiike. Nu kun je heel trots je kaartjes erbij pakken als mensen ernaar vragen 🙂

  • Reply Inge 2 december 2016 at 10:31

   Precies dat inderdaad! 🙂 En dankjewel!

 • Reply Denise 2 december 2016 at 10:55

  Super leuk, heel eigen en lekker kleurig!!
  Denise heeft onlangs geplaatst…Christmas is coming…My Profile

 • Reply Tamara TS 2 december 2016 at 12:50

  Heel erg tof geworden!!! En ook schattig, dankzij Mango!
  Tamara TS heeft onlangs geplaatst…Douglas Adventskalender dag 1 & 2My Profile

 • Reply Evelyne 2 december 2016 at 13:20

  Heel mooi! Eenvoud siert, zegt men wel eens en dat klopt ook. Het is lekker vrolijk. Well done, Inge!
  Evelyne heeft onlangs geplaatst…Throwback#2 | ParijsMy Profile

 • Reply Sabine 2 december 2016 at 13:54

  Wauw wat een supermooi logo! Ben er meteen fan van. Mango in het middelpunt is een goede keus en valt meteen lekker op zonder druk te zijn. Prachtige visitekaartjes ook. Ik wil ook eens een logo, maar heb er nu even niet de tijd/ geld voor. Komt nog een keer dus ?

  • Reply Inge 2 december 2016 at 14:11

   Snap ik, dat was ook mijn probleem. 🙂

 • Reply Anita 2 december 2016 at 14:40

  Wat een mooi een vrolijk logo! Erg tof 🙂
  Anita heeft onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate | 30 wekenMy Profile

 • Reply Sammie 2 december 2016 at 15:26

  Hij is erg mooi geworden, gaaf dat je dat kan! En absoluut een herkenbaar logo 🙂
  Sammie heeft onlangs geplaatst…Roze accessoires voor in huis!My Profile

  • Reply Inge 2 december 2016 at 16:19

   Ahh thanks Sammie!

 • Reply Anneleen 2 december 2016 at 16:16

  Wat een mooi logo! Heel knap gemaakt! 🙂 Alleen spijtig dat je niet zo tevreden bent over de kwaliteit…

 • Reply Kim 2 december 2016 at 23:37

  ZO LEUK INGE! Ja dat moest even in hoofdletters. Jammer dat de kwaliteit van de kaartjes nog niet helemaal is zoals je wilt!
  Kim heeft onlangs geplaatst…Favoriete The Voice Of Holland DeelnemersMy Profile

 • Reply Els 3 december 2016 at 10:48

  Het logo si echt super mooi! Leuk om de gedachten er achter te lezen :-).
  Els heeft onlangs geplaatst…Tutorial #36: Kerstversieringen maken van kleiMy Profile

 • Reply Renske 3 december 2016 at 17:48

  Wauw, wat een mooi logo! Talentje! 🙂 Hij past inderdaad hartstikke goed bij jouw blog.

 • Reply MARIJKE 4 december 2016 at 09:29

  Wauw super mooi logo en ik vind je visite kaartjes echt ontzettend goed gelukt!
  MARIJKE heeft onlangs geplaatst…December KERST maand, wat kan je verwachten?My Profile

 • Reply Iris 4 december 2016 at 11:18

  Super mooi, die kleuren zijn ook echt prachtig! Ik heb zelf ook kaartjes van Vistaprint en ze zijn oké, maar inderdaad niet spectaculair qua kwaliteit. Dus als je nog iets beter tegen komt, let me know! Maar leuk joh 😀 Fijne zondag!
  Iris heeft onlangs geplaatst…Tentoonstelling: Hubert De Givenchy – To Audrey with love.My Profile

  • Reply Inge 4 december 2016 at 12:03

   Ik houd je op de hoogte! 🙂

 • Reply Naomi 4 december 2016 at 13:28

  Wat een super knap logo! Ik heb dringend een nieuw logo + nieuwe visite kaartjes nodig dus daar ga ik binnenkort ook nog eens aan beginnen, misschien roep ik je hulp wel in! Het ziet er echt heel leuk uit. Die wooden case is ook erg mooi.
  Naomi heeft onlangs geplaatst…Backpacking tips and tricksMy Profile

  • Reply Inge 4 december 2016 at 20:25

   Ah dankjewel! 🙂

 • Reply Michelle 8 december 2016 at 17:16

  Ik wist niet dat je ook Designer was/bent! Ik vind je nieuwe logo echt helemaal super.
  Michelle heeft onlangs geplaatst…Foto’s van de Newborn shootMy Profile

  • Reply Inge 9 december 2016 at 07:54

   Haha ja dat ben ik 😉