Monsieur Mango #2

7 april 2017
Afbeelding Hoi ik ben Monsieur Mango

In Wie is Monsieur Mango? vertelde ik al wie of wat Monsieur Mango is en daarmee dus ook waar mijn blognaam eigenlijk vandaan komt. Het is de hoogste tijd (eindelijk) voor Monsieur Mango #2! Aangezien ik deze serie in chronologische volgorde probeer te schrijven, raad ik je aan om bij deel 1 te beginnen. Ik heb weer een hoop babyfoto’s van Mango verzameld, dus bereid je voor op een hoop ‘Oooh’ en ‘Aaaah’s.

Monsieur Mango #2

De foto’s in deze serie zijn twee weken nadat Mango bij mij kwam wonen gemaakt.

Afbeelding Monsieur Mango #2 op laptop

Het zwarte op zijn hoofd verraad dat hij nog een baby is. πŸ™‚

Afbeelding Monsieur Mango #2 op toetsenbord

Dit is nu (helaas) niet meer mogelijk hoor! Een paar maanden na deze foto had Mango mijn draadloze toetsenbord al bijna gesloopt (de meeste toetsen zaten scheef, omdat ik ze er niet meer recht in kreeg) en sindsdien heeft Mango een obsessie voor laptops, toetsenborden, telefoons en eigenlijk alles waar ik mee bezig ben. πŸ˜‰

Afbeelding Monsieur Mango #2 trekt toets uit toetsenbord

Kijk, zo gaat dat dan. Even 2 tellen niet opletten en huppakee, je toets is verdwenen! πŸ˜‰

Afbeelding Monsieur Mango #2 likt beeldscherm

Kunnen vogels eigenlijk wel kleur zien? Ja dat kunnen ze zeker! Kijk maar hoe hij precies de klaproos op mijn beeldscherm weet te vinden. πŸ™‚ Bijzonder vind ik dat altijd, want met ogen aan de zijkant van je hoofd lijkt het mij erg lastig om zo nauwkeurig te kunnen zijn met iets dat zich voor je bevindt.

Afbeelding Monsieur Mango #2 in gedachten

Diep in gedachten verzonken..

Afbeelding Monsieur Mango #2 schattig als baby

Aaaahhh.. ik ben gesmolten hoor. Kijk nou wat een baby meneer nog was! Wat lijkt dat lang geleden. OkΓ©, is het ook wel een beetje want deze foto is al 3 jaar oud. Soms zou ik willen dat Mango nog was zoals hier, toen hij nog een ukkepuk was! (Dat mag ik van Mango overigens niet zeggen.. hij voelt zich dan beledigd).

Afbeelding Monsieur Mango #2 houdt mij van mijn werk af

Poseren.. dat kan Mango wel hoor! Ik heb 2 jaar in Zweden gewoond en gestudeerd en dit was mijn ‘appartementje’ a.k.a. de postzegel. Je hebt nu eigenlijk mijn gehele kamer al gezien. Achter het keukenblok zat de badkamer, links stond een kast en mijn bureau en ik zat met mijn rug richting mijn balkonnetje.

Afbeelding Monsieur Mango #2 poetst en houd mijn vinger vast

Poetsen en tegelijkertijd mammie vasthouden is zoveel leuker!

Afbeelding Monsieur Mango #2 in etensbakje

Hallo?! Er zit helemaal geen eten meer in hoor..

Afbeelding Monsieur Mango #2 kroelt met een knuffelschaap

Lekker kroelen met Schaapie!

Afbeelding Monsieur Mango #2 is een fluffypants

Mango heeft ook als bijnaam Mr. Fluffypants. Dat behoeft denk ik geen uitleg wanneer je deze foto ziet. Dat gele buikje, zo lief! Dat buikje is nu helemaal wit, maar na de geboorte wordt hij eerst geel en verandert daarna langzaam in wit. πŸ™‚

Wat was het weer leuk om Monsieur Mango #2 te maken. Ik kwam weer zulke lieve en schattige foto’s tegen! Elke keer als ik ze zie dan smelt ik weer een beetje. Zeker toen Mango nog zo klein was, waren wij echt een team samen. Inmiddels heeft hij de puberteit zo goed als achter zich gelaten en is dus volwassen. Hij gedraagt zich eigenlijk net als een puber die alles zelf wel denkt te weten en te kunnen. Grappig ook hoe de foto’s gelijk weer herinneringen oproepen. Ik waande mij weer heel even in mijn appartement in Zweden met mijn gevederde vriendje. πŸ™‚

Wie stemt er voor een Monsieur Mango #3? Raise your hand!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties

 • Reply marije 7 april 2017 at 08:05

  Wat lief om te zien! Bizar zijn obsessie voor toetsenborden .. hahah
  marije heeft onlangs geplaatst…Plus Size Fashion Friday: Casual Spring OutfitsMy Profile

 • Reply Amy 7 april 2017 at 08:15

  Wat snoezig om te zien, vooral die foto met het schaap vind ik echt mooi πŸ™‚
  Amy heeft onlangs geplaatst…Twintigers Vertellen | KinderenMy Profile

 • Reply Romy 7 april 2017 at 08:15

  Wat een leuk verslagje met zulke schattige foto’s! Dat van het toetsenbord klinkt niet echt ideaal πŸ˜‰ Onze katten vinden het ook altijd fijn om daarop te zitten, wat niet bepaald fijn is. Wat grappig trouwens dat zijn buikje langzaaamaan van geel in wit is veranderd. Ik wist helemaal niet dat zoiets kon πŸ™‚
  Romy heeft onlangs geplaatst…So Low mini shoplog: budgetproof scrapbookspullenMy Profile

  • Reply Inge 9 april 2017 at 20:36

   Ja hij wisselt gewoon van veertjes als hij in de rui is, dus voor een geel veertje kwam een witte terug. πŸ™‚

 • Reply Jenn 7 april 2017 at 08:36

  Oh wat een leuke foto’s! β™₯
  Jenn heeft onlangs geplaatst…Masterclass geluk van Guido weijersο»ΏMy Profile

 • Reply Nancy 7 april 2017 at 08:46

  Och wat leuk! Wat een schattig beestje.
  Nancy heeft onlangs geplaatst…BUTTON DOWN SKIRT,VELVET & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

 • Reply Simone 7 april 2017 at 11:37

  Ach zo schattig! Leuk om hem ook als baby te zien πŸ˜€
  Simone heeft onlangs geplaatst…Afvallen | Hoe gaat het tot nu toe?My Profile

 • Reply Ricardo 7 april 2017 at 12:33

  Wat een schatje zeg! Ik ben altijd een klein beetje bang voor papegaaien moet ik eerlijk bekennen. Dat is een beetje raar, I know haha!
  Ricardo heeft onlangs geplaatst…Het effect van pesten en hoe ik ooit zelfmoord overwoog.My Profile

  • Reply Inge 9 april 2017 at 20:16

   Nee is niet raar hoor. Papegaaien zijn niet echt standaard huisdieren en bovendien blijft het een wild dier. πŸ™‚

 • Reply Denise 7 april 2017 at 13:24

  Aaaah wat een schattige foto’s en ja ik stem voor een Mango 3 serie hoor, veel te leuk die foto’s!!!
  Denise heeft onlangs geplaatst…Botanische paaseierenMy Profile

 • Reply Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl 7 april 2017 at 17:36

  Ik ben best wel bang voor vogels, maar Mango is altijd zo schattig! Ja echt. Ik zou er bijna ook eentje nemen. Bijna.

 • Reply Esmee 7 april 2017 at 22:20

  Awww ik vind mango zo schattig! Echt een mooi vogeltje πŸ™‚ Hierdoor mis ik de papegaai die we bij mijn moeder hadden echt super erg! Vogels zijn onwijs leuke huisdieren (en ook nog eens heel erg slim!)

 • Reply Els 8 april 2017 at 09:21

  Wat een lief artikel! Ik ben echt fan van Baby Mango!
  Els heeft onlangs geplaatst…Handlettering #2: Oefenen met poster met tekstMy Profile

 • Reply Kim 8 april 2017 at 17:53

  Aaaah zoo schattig. Super leuk die fluffy veertjes.
  Kim heeft onlangs geplaatst…Let’s do this! #wearthisdressMy Profile

 • Reply Henrieke 8 april 2017 at 20:53

  Zo lief, ik kijk uit naar deel drie! Dat van het toetsenbord is heel herkenbaar, dat doet mijn bergparkiet Mees ook. Of eigenlijk wil ze alles even uitproberen.

  Wat mooi die kleine witte vlekjes tussen het geel onder zijn oogje. Heeft hij dat nog steeds? <3

  • Reply Inge 9 april 2017 at 20:13

   Ik heb net voor de zekerheid even gekeken, maar dat heeft Mango inderdaad nog steeds!
   Ja alles wat ik gebruik, wil Mango ook gebruiken (lees: slopen). πŸ˜‰

 • Reply Sabine 8 april 2017 at 22:28

  Wat schattig!! Grappig ook dat zijn buik wit wordt na verloop van tijd. En dat toetsenbord… hahaha
  Sabine heeft onlangs geplaatst…Mijn Colombia wishlist #2: Popayan, Ciudad Perdida en Cocuy + leuke links!My Profile

 • Reply Sammie 10 april 2017 at 19:41

  Wat is het toch een scheetje! Vind de badder foto’s die je van hem plaatst iedere keer ook zo cute πŸ˜€
  Sammie heeft onlangs geplaatst…Cupcakes met konijnenoren voor Pasen!My Profile

 • Reply Michelle 14 april 2017 at 13:05

  Super leuk om te zien, mini mango <3
  Michelle heeft onlangs geplaatst…Afscheid nemenMy Profile