Mijn lente wishlist 2017

6 maart 2017
Afbeelding Lente Wishlist 2017 MonsieurMango.nl

Officieel kunnen wij de winter nog niet uitzwaaien, maar met dat druilerige weer heb ik het inmiddels ook wel gehad. Tijd voor wat vrolijkheid met mijn lente wishlist 2017!

’s Ochtends de vogeltjes weer horen fluiten als je naar je werk gaat. Dat het zowel ’s ochtends als ’s avonds langer licht is buiten. De zon die zich laat zien. Bloemen die letterlijk uit hun bol springen. Verse bloemen in huis. Het zijn die kleine dingen waar ik blij van word.

Nijmeegse Vierdaagse

Het jaar 2017 staat voor mij in het teken van mijzelf ontdekken en mijn grenzen verleggen. Uit mijn comfort zone komen. De fotoshoot voor Vriendin! in november hoorde hier ook al bij. Ik hoef niet onzeker over mijzelf te zijn en ik kan meer dan ik denk. Afgelopen maandag deed ik iets waarvan ik al jaren riep dat ik het wilde doen. Ik heb mij ingeschreven voor de Nijmeegse Vierdaagse. Voorgaande jaren vergat ik het steeds of dacht ik er in mei pas aan.. en zo ben je elke keer een jaar verder. Whaaa, ik vind het super spannend hoor! Aangezien ik nog niet eerder heb deelgenomen, moet ik wachten tot de inschrijving is gesloten voordat ik hoor of ik daadwerkelijk mee mag lopen. Wanneer er meer dan 47.000 aanmeldingen zijn, zal er een loting plaatsvinden. Uiterlijk 7 april zal ik te horen krijgen of ik ben ingeloot, dus ik zit nog even in ‘spanning’.

Lente wishlist 2017

Om dit heugelijke nieuws te vieren (en omdat het van mij wel lente mag zijn) heb ik een vrolijke lente wishlist samengesteld. Sommige items kan ik goed gebruiken bij de training voor de Vierdaagse (en bij de Vierdaagse zelf!) en andere items vind ik gewoon heerlijk vrolijk voor in huis!

Afbeelding Lente Wishlist 2017 MonsieurMango.nl

Oordopjes | Sudio Sweden
Een tijdje geleden zag ik deze oordopjes op verschillende blogs voorbij komen. Het trok natuurlijk gelijk mijn aandacht, want: Zweeds design ♥. Ik kon mij toen alleen niet voorstellen wat er handig was aan draadloze oordopjes.. maar nu zie ik het eindelijk in. Het lijkt mij echt ideaal om te gebruiken tijdens het wandelen. Wat een uitkomst! Geen last van een draad die altijd in de weg hangt en waarmee je continue de oordopjes uit je oren trekt.. Sudio Sweden moest ik wel aan mijn wishlist toevoegen!

Fitbit Charge 2 | Coolblue
Deze Fitbit Charge 2 heb ik al een tijdje op het oog, maar het is de prijs die mij het tot nu toe nog niet mogelijk heeft gemaakt om hem te kopen. Het fijne aan deze activity tracker vind ik dat het een schermpje heeft, maar niet overdreven groot is. Je kunt de gegevens indien gewenst direct opvragen/inzien. Hij staat hoog op mijn lijstje, omdat het mij een zeer fijne toevoeging lijkt voor mijn Vierdaagse training: hij houdt het aantal stappen bij, mijn gelopen afstand en nog veel meer. Scheelt mij weer een hoop werk om alles bij te houden!

Bloemen | Bloomon
Hoe kun je nu beter de lente in huis halen dan met een heerlijke bos verse bloemen? Bloomon brengt mij telkens weer aan het twijfelen. De bloemen zien er prachtig uit, maar de prijs is er dan ook naar. Ik ga er wel van uit dat je waar krijgt voor je geld. Misschien gewoon eens een keer proberen? Jezelf af en toe verwennen met iets leuks mag best toch?

Pikaplant | Fonq
Dit vind ik echt een staaltje design. Het ziet er echt gelikt uit: een stoer plantje in een stoere pot. Ik zie ze steeds meer voorbij komen en ik ben zo geïntrigeerd dat ik hem gewoon wil hebben. Een plantje dat je nooit water hoeft te geven door het uitgekiende ecosysteem. Hoe bijzonder is dat? Naast vrolijke sokken spaar ik nu ook planten en voor dit pareltje heb ik nog wel een plekje beschikbaar!

Vaas | Hema
Nog een leuk item van de HEMA. Een vaas in mijn lievelingskleur (die varieert van petrol tot een iets lichtere kleur) vrolijkt je kamer toch gelijk op? Zeker met een mooie bos bloemen erin!

Paper bag | Moes & Griet
Bloempotten heb je in allerlei soorten, maten en kleuren, maar eerlijk gezegd ben ik wel een beetje uitgekeken op die ‘standaard’ potten. Paper bags zie je steeds meer terugkomen in interieurs en geef ze eens ongelijk! Je kunt ze werkelijk waar overal voor gebruiken en het geeft nét even dat speelse, dat frisse. Ik word er in ieder geval heel blij van!

Sokken | Mooie Sokken
Sinds een tijdje leef ik bij met het motto: hoe fouter de sokken, hoe beter! Het is gewoon heel vrolijk om met gekke, kleurrijke sokken je dag te beginnen! De eerlijkheid gebied te zeggen dat Sammie mij heeft aangestoken, met haar te gekke sokkencollectie! Hopelijk heb ik op een dag ook een vrolijke sokken collectie in de lade liggen. Deze leukerd van Unabux heb ik nog niet, maar is meer dan welkom!

Mandje | Hema
Ik wil zo min mogelijk rotzooi in huis. Regelmatig haal ik het hele huis overhoop om weer eens op te ruimen, want ongemerkt komt er toch een hoop rotzooi binnen geslopen. Mijn Lush spulletjes van de kerstsale lagen nog steeds in de Lush doos en ook de spulletjes die ik bij Wat Maakt Je Mooi won, lagen nog in de doos. Dat is natuurlijk geen gezicht én rommelig. Dit mandje vind ik leuk en lekker stoer voor in de badkamer, want de fijne producten die ik net noemde mogen absoluut gezien worden!

Schoenen | Esprit
Een favoriete kledingwinkel heb ik niet, maar ik kom toch vaak weer terug bij Esprit vanwege de fijne pasvorm. Helemaal fijn dat zij zich – als groot merk – steeds meer met duurzaamheid bezighouden. Na het zien van deze te gave sneakers ben ik verkocht.. Ik vind het heel erg, maar ik wil ze gewoon hebben. Oké ze zijn zwart en niet heel kleurrijk, maar ik houd gewoon van zwart. Zwart kan altijd én het is gewoon tof. (Dan doe ik mijn bijna-versleten-schoenen weg, oké? Nieuw item erin, oud item eruit. Beloofd!)

Wat staat er op jouw lente wishlist 2017?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

27 Reacties

 • Reply Nancy 6 maart 2017 at 08:16

  Ik ben benieuwd of je mee mag lopen. Hetis altijd zo n gigantisch mooi evenement!
  Nancy heeft onlangs geplaatst…PREPPY LOOK WITH FISHNET TIGHTS & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

  • Reply Inge 6 maart 2017 at 08:21

   Ja ik ook! ?

 • Reply Amy 6 maart 2017 at 09:08

  Wat een mooi lijstje zo.. veel leuke items! Die pikaplant in glazen pot vind ik heel gaaf, dat zou ik ook zo in huis willen zetten.
  Amy heeft onlangs geplaatst…BOEK | Je hebt wél iets te verbergen – Maurits Martijn en Dimitri TokmetzisMy Profile

 • Reply Esmee 6 maart 2017 at 10:01

  Bloomon is zo leuk! Mijn moeder heeft ook een abonnement en ik krijg elke keer foto’s van alle bloemen, omdat ze er zo enthousiast over is. De boeketten zijn ook echt heel eigenzinnig en supermooi! Benieuwd of je wordt ingeloot… ik duim voor je!

 • Reply Britt 6 maart 2017 at 11:10

  Die schoenen zijn zo leuk, heel tof! Ik heb zelf ook een paar toffe schoentjes van Esprit gezien die ik spoedig wil gaan halen. Zo’n Fitbit staat ook al tijden op mijn wishlist, maar ik ben bijna jarig dus ik weet al wat er op het lijstje komt!

 • Reply Sofie 6 maart 2017 at 11:34

  Ik heb ook al getwijfeld over het aankopen van de Fitbit. Ik vraag me alleen altijd af hoe het zit met de straling want je draagt zo’n ding toch de hele dag op je lichaam. Je kan de automatische synchronisatie af zetten maar blijft de bluetooth van de tracker op zich zenden? Ik denk er dus nog even verder over na 🙂
  Vrolijk lijstje vind ik dit!
  Sofie heeft onlangs geplaatst…Wat mijn blog voor mij betekentMy Profile

 • Reply Simone 6 maart 2017 at 19:00

  Ik vind het echt stoer van je als je de Nijmeegse Vierdaagse gaat lopen. Zal het je niet nadoen. Maar wat heb je een fijn lijstje zeg. Word ik helemaal blij van!
  Simone heeft onlangs geplaatst…WERK | De eerste twee wekenMy Profile

 • Reply Els 6 maart 2017 at 19:02

  Wat een mooie wishlist. Ik ga duimen dat je voor de Nijmeegse Vierdaagse wordt ingeloot :-). Stoer hoor!

 • Reply Sammie 6 maart 2017 at 20:26

  De Vierdaagse! Lijkt me vreselijk om mee te lopen haha, maar volgens Tommy is het hartstikke leuk. Ga voor je duimen dat je mee mag lopen dit jaar 🙂 De bloemen van Bloomon vind ik iedere keer weer prachtig.
  Sammie heeft onlangs geplaatst…Cactus decoratie. Het houdt niet op, I luv it!My Profile

 • Reply Sandra 6 maart 2017 at 21:04

  Die Pikaplant is gaaf zeg! Nog nooit eerder gezien. Super tof ziet het er uit! De Fitbit Charge 2 staat ook sinds kort op mijn lijstje trouwens. Het lijkt mij ook echt een heel fijn en handig ding!
  Sandra heeft onlangs geplaatst…Photo Diary #97 | Jarig, een top feest & veel lekker etenMy Profile

 • Reply Jenn 6 maart 2017 at 21:44

  Super, de Vierdaagse! Ik was van plan om dit jaar niet te gaan, maar hoe meer ik er over lees, hoe meer ik toch begin te twijfelen… Leuke wishlist verder!
  Jenn heeft onlangs geplaatst…Testje: hoe ver zou ik komen in Expeditie Robinson?My Profile

 • Reply Romy 6 maart 2017 at 22:33

  Wat gaaf dat je je hebt ingeschreven voor de vierdaagse. Ik ga hard voor je duimen dat je wordt ingeloot! Mooie wishlist met echt lente-achtige items. Vooral die Pikaplant vind ik zo leuk!
  Romy heeft onlangs geplaatst…Hoe maak je van je dromen een succes?My Profile

 • Reply marije 7 maart 2017 at 06:31

  Wat een leuk lijstje! Ga duimen dat je mee mag doen aan de vierdaagse.

  Ik heb mijn moeder een maandelijks Bloomon abonnement gegeven en ze is er iedere keer weer dolblij mee. De bloemen blijven bijna 2 weken staan. Het is echt zijn geld waard.
  marije heeft onlangs geplaatst…Inner soul tuesday: Thermen BusslooMy Profile

 • Reply Marieke 7 maart 2017 at 10:00

  Ah wat een leuk, vrolijk lijstje! De vierdaagse lopen staat ook nog op mijn bucketlist. Ik hoop dat je wordt ingeloot, spannend zeg!
  Marieke heeft onlangs geplaatst…Geluksmomentjes van februari | MaandoverzichtMy Profile

 • Reply Michelle 7 maart 2017 at 10:01

  Wat een leuk lijstje! Ik zie ook vaak berichten van Bloomon voorbij komen en twijfel soms zelf ook wel eens om het een keertje te proberen.. maar die prijs he. Normaal haal ik nooit bloemen in deze prijscategorie voor mijzelf.. Op het moment staat er niet echt iets op mijn wishlist. Ik ben juist een beetje aan het sparen voor de dingen die ik echt graag wil ( tatoos, piercings, dreads, kleding etc)
  Michelle heeft onlangs geplaatst…Mommy Monday | Eleanor’s eerste groentehapjeMy Profile

 • Reply Zanoni huggers 7 maart 2017 at 10:28

  Op mijn list staat “zon”
  Lekkere warmere dagen zonden regen!

 • Reply Rachel Kromdijk 7 maart 2017 at 16:49

  Ik wil het liefst ook een apple watch maar met zo’n gezondheidswatch kan ik het ook wel overleven! erg leuke wishlist!

 • Reply Wendy 9 maart 2017 at 23:14

  Ik ga keihard voor je duimen dat je mee kan doen aan de vierdaagse. Ik heb het wel eens geroepen om samen met mijn moeder te doen, maar uiteindelijk nooit gedaan. Je moet er natuurlijk ook wel een beetje voor trainen en ik weet al helemaal hoe dat gaat met mijn moeder en mij. Niet dus. Hahaha. En wat betreft Bloomon: ik heb sinds kort een abonnement en heb vandaag mijn tweede (prachtige!) bos binnen gekregen. Ik schreef er over op mijn blog: een eerste indruk. Stel nou dat je het toch wilt gaan doen (let op: je kan je na je eerste bos al gewoon weer afmelden of je abonnement op pauze zetten!) dan heb ik nog een tip voor je: bestel via de link in mijn blog. Dan krijg je er een gratis vaas bij. En natuurlijk zit er voor mij ook wat leuks in als je dat doet. 😉 Tja, sorry. Hihi. 😉
  Wendy heeft onlangs geplaatst…Mijn zwangerschap – 39 wekenMy Profile

 • Reply Saskia 10 maart 2017 at 21:46

  Wat een heerlijke lente wishlist! Hoop dat het gaat lukken met de 4daagse…

 • Reply Irene 11 maart 2017 at 16:17

  Heel benieuwd of je ingeloot wordt! Ga je wel alvast beginnen met trainen? Ik vind die schoenen heel leuk van de wishlist.

  • Reply Inge 13 maart 2017 at 12:06

   Ja daar was ik al mee begonnen! 🙂

 • Reply Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl 13 maart 2017 at 11:54

  Wat leuk! De Nijmeegse Vierdaagse heeft ontzettend lang op mijn wensenlijst gestaan en een paar jaar geleden heb ik het gewoon gedaan! Ik was gelukkig ingeloot voor de 99e. Ik raad je wel aan hard te trainen (en al te beginnen!), want ik heb echt veel getraind en vond het nog steeds ontzettend zwaar.
  Ik heb ook de Fitbit, de eerste Charge HR. Ik vind het een fijn ding. Wellicht is de Alta HR ook leuk om te overwegen? Die is net nieuw en wat mooier denk ik. Ik wil zelf heel graag een tracker met gps, maar heb nu geen geld, dus ik doe het nog even met de Charge HR. Die heb ik al bijna twee jaar!

  • Reply Inge 13 maart 2017 at 12:07

   Bedankt voor je tips. Ik was al begonnen met trainen. 🙂 Tof dat jij hem succesvol hebt uitgelopen!

   • Reply Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl 16 maart 2017 at 10:55

    Als je al begonnen bent dan ga jij het ook redden, dat weet ik zeker. Ik ga flink voor je duimen. Zelf heb ik om me te motiveren tijdens de trainingsperiode ook een aantal wandeltochten gedaan, want ik vond het leuk om nieuwe routes te lopen en er niet zelf steeds over te denken. Sommige loop ik nog steeds. Misschien kun je eens een mooie route delen als je wat verder gaat lopen, ik vind dat altijd erg leuk. Ik heb bijvoorbeeld ook een keer de trein naar Haarlem genomen en toen terug naar Leiden gelopen, dan loop je langs de bollenvelden, erg mooi. Maar ik zal je er verder niet mee vermoeien want je weet zo te lezen goed waar je aan begint. Ik hoop dat het gaat lukken om ingeloot te worden!
    Manouk – Groetjes uit Verweggistan.nl heeft onlangs geplaatst…Bergensbanen: treinreis tussen Oslo en Bergen (met video!)My Profile

    • Reply Inge 16 maart 2017 at 11:00

     Hihi oh nee hoor! Tips zijn altijd welkom, ben veel aan het inlezen en maak mij beetje zorgen of ik snel genoeg loop (zou ik eens beter moeten meten). Niemand in mijn omgeving heeft dit gedaan, dus het is allemaal nieuw voor mij. ? Het is nog steeds spannend of ik mee mag doen. Het is veel plannen en organiseren merk ik: hoe gaat het in zijn werk, hoe vaak moet ik rusten en hoelang? Sokken wisselen of niet? Haha, het houdt mij erg bezig. Dit weekend staat er 20 km op de planning. ?

     • Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl 24 maart 2017 at 13:09

      Je komt er bij dat rusten wel uit als je traint, wij deden meestal om de 10 km rusten en de laatste twee dagen soms wat vaker. Ik wisselde geen sokken, maar ik deed wel mijn schoenen uit tijdens de pauzes. Wij liepen 5 km per uur, wat niet snel is, maar genoeg hoor, zelfs met pauzes. Je mag tot 18u finishen en wij waren er meestal rond 15/16u als ik het goed heb onthouden. Maar een horloge is inderdaad fijn voor dit soort dingen, om het bij te houden enzo. Je kunt ook een app gebruiken zoals Runkeeper om het bij te houden (wat je snelheid is). Laat je het weten ergens of je ingeloot bent? 🙂

 • Reply Saar 13 maart 2017 at 17:47

  Wat onwijs stoer dat je de Vierdaagse wil gaan lopen! Ik hoop dat je wordt ingeloot. Zal tof zijn!
  Saar heeft onlangs geplaatst…Grote Søstrene Grene – Flying Tiger – Action – ShoplogMy Profile