Win vrijkaarten voor KreaDoe 2017

25 oktober 2017
KreaDoe © Verkijk.nl

Ja, het is weer bijna zover! Van woensdag 1 november t/m zondag 5 november 2017 vindt de KreaDoe weer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Ben je net als ik een echte creabea, wil je juist inspiratie opdoen of gewoon een leuk dagje uit? Op dit event kun je vrijwel alles vinden! Dat is nog niet alles: ik mag KreaDoe vrijkaarten verloten onder mijn volgers!

De winactie is gesloten.

KreaDoe © Verkijk.nl

KreaDoe

KreaDoe is hét event voor iedereen die houdt van knutselen, handmade en DIY’s. Ik geloof dat het zelfs het grootste creatieve event van Nederland is. Het is ontzettend veelzijdig vanwege het gigantische aanbod: haken, breien, papier, home decoration, scrapbooking, stempels, taarten & cupcakes, fashion, mixed media, tekenen en schilderen, sieraden en er zijn vast nog veel meer dingen die ik nu vergeet op te noemen. Er staan heel veel stands voor je klaar waar je lekker kunt shoppen, advies kunt vragen of je kunt laten informeren, maar er zijn ook heel veel workshops waaraan je kunt deelnemen of je kunt lekker kijken bij één van de vele demonstraties.

KreaDoe pleinen

KreaDoe bestaat uit verschillende “pleinen”. Dat is fijn want stel dat jij van handwerken houdt, dan weet je meteen waar je moet zijn. Het is namelijk een grote hal en je kunt het overzicht makkelijk verliezen.

Cupcake theater

Alles over het bakken en decoreren van cupcakes, taarten en koekjes vind je op dit plein!

Workshops

In dit gedeelte vinden de meeste workshops plaats, voor als je lekker aan de slag wil met nieuwe technieken.

Mama Maakt

Het Mama Maakt plein is nieuw dit jaar. Hier kun je als kersverse moeder, oma tante of vriendin aan de slag met de leukste DIY projecten in het teken van de kleintjes.

KreaDoe © Verkijk.nl

Kosmos Boekenplein

Op dit plein kun je de hele dag gratis workshops volgen. Het werkt wel volgens het vol = vol principe, dus heb je interesse: snel inschrijven!

Haakplein

Gaat jouw hart sneller kloppen van haken? Hier kun je kennismaken met bekende bloggers en auteurs van haakboeken.

Kippers Winterplein

Op het Winterplein kun je niet terecht voor workshops, maar zijn er wel de hele dag door demonstraties op het gebied van home decoration, kaarten maken en scrapbooken. Dit wordt georganiseerd door Kippers Hobby.

Wolplein

Wil je jouw haak- of breihelden ontmoeten? Prangende vragen over technieken? Op het Wolplein kun je terecht! Hier zijn elke dag bekende mensen uit de haak- en breiwereld om jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast worden hier ook opnames van Koffie & Wol opgenomen. Sla je slag zou ik zeggen. 😉

Tip

Wil je graag een workshop volgen? Ik spreek uit ervaring dat het handig is om je hier alvast online voor in te schrijven of om alvast je plekje te reserveren. Soms hebben veel mensen interesse in dezelfde workshop en moeten er helaas mensen teleurgesteld worden.. Vooraf inschrijven / reserveren is niet altijd mogelijk, maar ik ben er altijd wel voorstander van. Heb je iets meer zekerheid. 🙂 Het complete workshop overzicht vind je hier.

KreaDoe © Verkijk.nl

Plattegrond

KreaDoe is elke dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Om het maximale uit je dag te halen, ga je goed voorbereid op pad. Dat kan door je route vooraf te plannen met behulp van de plattegrond! De plattegrond is op 26 oktober 2017 bekend gemaakt. Download de plattegrond via deze link. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. 🙂
KreaDoe weet inmiddels uit ervaring wanneer het druk is en heeft daarom een druktemeter ontwikkeld:

KreaDoe druktemeter © KreaDoe

KreaDoe Blogger

Vorig jaar was ik ook één dag aanwezig op KreaDoe. Ik heb toen een hele dag meegeholpen op de stand van Passiebloom. Dat was super leuk en gezellig! Maar dit jaar zal voor mij anders zijn:

Op zondag 5 november 2017 zal ik namelijk als gastblogger aanwezig zijn op KreaDoe. Yay! Je kunt mij herkennen aan het officiële KreaDoe blogger/vlogger t-shirt, want zonder Mango op mijn schouder is er natuurlijk niemand die mij herkent. 😉 Ik zal rondlopen, foto’s maken, waarschijnlijk deelnemen aan een paar workshops en de rest van de tijd ben ik aanwezig op de Bloggersspot. Hier kun je mij ontmoeten, mocht je dat leuk lijken! Het lijkt mij in ieder geval heel erg gezellig. Na het event zal er een artikel online komen over hoe ik KreaDoe 2017 heb ervaren.

Win KreaDoe vrijkaarten

Van KreaDoe mag ik 3x een setje van 2 KreaDoe vrijkaarten verloten onder mijn volgers. Super leuk! Mocht je op zondag 5 november 2017 komen, zou ik het leuk vinden als je even hoi komt zeggen maar je bent natuurlijk niets verplicht. 😉
Je kunt meedoen tot vrijdag 27 oktober 2017 – 12.00 uur. Vrijdagavond krijgt de winnaar van mij een mailtje. Dat is inderdaad kort, maar je hoort dan gelukkig wel snel of jij de gelukkige winnaar bent! Bovendien kun je dan nog even rustig bekijken op welke dag je zou willen komen en / of je eventueel vrij wil vragen op je werk.

Wat je moet doen om vrijkaarten te bemachtigen?

Vertel mij in een reactie waarom jij naar KreaDoe wil en wie je mee zou willen nemen. That’s it!
(Gedichtjes, liefdesverklaringen of een verhaal van 3 kantjes vind ik erg creatief, maar is niet nodig.)

Maar wacht, dat is nog niet alles!

Aangezien ik drie setjes KreaDoe vrijkaarten mag verloten, ga ik dat verspreiden over mijn kanalen. Je kunt vanaf 12.00 uur vanmiddag ook een setje vrijkaarten winnen via Facebook of via Twitter. Je mag drie keer meedingen om je winkansen te vergroten, maar je kunt maar één setje KreaDoe vrijkaarten winnen. Ik maak liever drie verschillende mensen blij.

Gefeliciteerd Romy, jij bent één van de 3 gelukkige winnaars! Je hebt een mail van mij ontvangen. 🙂

Heel veel succes en wie weet zie ik jou op KreaDoe 2017 ?!

Foto’s: KreaDoe

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 Reacties

 • Reply Romy 25 oktober 2017 at 07:09

  Wat ontzettend leuk dat je dat je als gastblogger op de KreaDoe zult zijn! Ik vind dit na al die jaren nog steeds de allerleukste beurs van het jaar. Een aantal jaar geleden heb ik op de KreaDoe geholpen bij de stand van Joy Crafts en ook heb ik ooit een mini make & take gegeven bij de stand van Cards & Scrap. Superleuk om te doen! De laatste jaren ben ik alleen niet meer naar de Krea Doe geweest, dus eigenlijk wordt het tijd om daar dit jaar weer vrij voor te maken en er een leuke dag van te maken met mijn moeder 🙂 Ik maak dan ook graag kans!
  Romy heeft onlangs geplaatst…Blijheid | 25 piepkleine dingen om naar uit te zienMy Profile

  • Reply Inge 25 oktober 2017 at 10:41

   Wat leuk dat jij ook wel eens iets op KreaDoe hebt gedaan! Er is ook altijd zoveel te zien. 🙂

 • Reply Kirsten ozinga 25 oktober 2017 at 08:54

  Hartstikke leuk. Nu al 5 jaar niet geweest. Elk jaar neem ik me voor om te gaan met mn vriendin Anita. Zij is nog nooit geweest. Dr komt altijd iets tussen. Dus het zou voor mij echt geweldig zijn als ik haar mag verrassen met deze kaartjes.

 • Reply Bianca Berkien 25 oktober 2017 at 09:47

  Wat een leuke actie! Ik wil graag naar de Kreadoe met mijn buurvrouw, dat zou heel fijn zijn voor haar want ze heeft het erg druk op dit moment. Zou goed zijn voor haar om er even een dagje tussen uit te zijn!

 • Reply Yvette 25 oktober 2017 at 09:55

  Leuke actie! Ik ben al twee keer eerder naar Kreadoe geweest. Wat ik er zo leuk aan vind, is dat vanuit alle hoeken van het land alle creatievelingen bij elkaar komen. Zo kan ik in een keer inslaan voor wat nieuwe haak-en borduurwerkjes ? Ik doe graag mee met de winactie!

 • Reply Sonja 25 oktober 2017 at 10:14

  Ooooh leuk! Ik doe mee, want ons mam en ik zijn echte knutselsmutsen! Ook leuk om inspiratie op te doen voor onze zelfmaak mode!

 • Reply Marijke 25 oktober 2017 at 10:20

  Leuk!! Ik zou graag met een vriendin naar Kreadoe komen! Het lijkt me leuk om daar nieuwe ideeën op te doen!! En sowieso is het een leuk dagje uit!

 • Reply Els 25 oktober 2017 at 10:23

  Wat leuk dat je gastblogger bent! Ik doe graag mee aan de winactie! Met wie ik ga weet ik nog niet. Maar ik weet zeker dat ik geniet ;-).
  Els heeft onlangs geplaatst…Diamond painting #1: Minion van AliExpressMy Profile

 • Reply marije 25 oktober 2017 at 10:30

  Sowieso zou ik er graag heen om nieuwe spullen te kopen voor mijn creatieve hobby maar ik zou het ook super leuk vinden om jou te ontmoeten 🙂
  marije heeft onlangs geplaatst…Weekly Picture Wednesday: Week 42 – 2017My Profile

  • Reply Inge 25 oktober 2017 at 10:42

   Ah wat lief Marije! 🙂

 • Reply Elisabeth 25 oktober 2017 at 10:54

  Wat leuk! Ik doe graag mee met de verloting. 🙂 En ik doe graag mee omdat ik heel graag eens naar de kreadoe beurs wil om te ervaren hoe het is en het lijkt me leuk om workshops te volgen. Ik neem dan of mijn moeder of mijn vriend mee. Net wie kan.

 • Reply Anne 25 oktober 2017 at 13:40

  Ik zou heel graag met mn dochter Rianne naar de beurs gaan! ? We knutselen en bakken graag samen. Groetjes Anne

 • Reply Sandra 25 oktober 2017 at 17:37

  Ik zou graag met Monique naar de KreaDoe gaan. We hebben dat weekend meidenweekend en niets is zo inspirerend om te struinen op de KreaDoe langs alle stands. Ideeën op doen om te fröbelen, niet alleen voor onszelf maar ook voor ons werk, zodat wij een leerrijke omgeving voor onze peuters kunnen creeëren met ons beperkte budget.
  Sandra heeft onlangs geplaatst…Gonnie en GijsjeMy Profile

 • Reply Jitske 25 oktober 2017 at 18:31

  Leuk! Ik ben niet zo’n crea bea maar het klinkt als een erg inspirerende beurs. Tof ook dat je daar staat!
  Jitske heeft onlangs geplaatst…Help, mijn huis is een bouwval! | Van opslagbox naar mijn paleisjeMy Profile

 • Reply Marjan 25 oktober 2017 at 18:52

  Oh lijkt mij leuk om naar deze beurs te gaan. Nog nooit geweest. Sinds deze zomer ben ik in de ban van het handletteren. Ik wil graag het brushletteren onder de knie krijgen. Wie weet kan ik dat daar wel leren?!?

 • Reply Nathalie 25 oktober 2017 at 20:03

  Ik maak er een jaarlijks weekend van, prik jaarlijks de datums vast om de fantastische beurs niet te missen. Alles onder 1 dak waar nieuwe spullen worden aangeboden, zaaaaaalig !!! Ik ga samen met mijn man want wij zijn een echt team om creatief aan de slag te gaan en te ontdekken. Duimen maar, gratis ticketjes zouden fantastisch zijn !!! ??

 • Reply Anja 25 oktober 2017 at 20:58

  Wat leuk deze actie! Ik maak graag een kansje omdat ik naast al mijn andere hobbies nu ook haken kan toevoegen, ik maakte eerst mutsen op de breiloom voor Roemenië maar wilde graag mijn skills uitbreiden. Na zoveel keer het haken hebben opgegeven klikte het ineens! Nu haak ik mutsen voor Roemenië maar ook voor fighting cancer en het ouderenfonds (innocent smoothie).
  Ik neem graag mijn moeder mee, want die vond het vilten zo leuk een paar jaar geleden toen we samen gingen.

 • Reply Natalie 26 oktober 2017 at 09:08

  Wat leuk dat je erbij mag zijn, zou het erg leuk vinden je eens te ontmoeten. Ik ben wel erg onder de indruk over hoeveel er te doen is. Ik wil graag meedoen aan de winactie. Ik zou dan samen met mijn creavriendin Wies gaan, maar ook mijn dochter van 10 moet mee, de jonge dame heeft het creavirus van mama over genomen. Wie weet gaat het lukken in dat geval zeg ik tot de zondag van creadoe mocht ik niet winnen geen ramp ga ik volgend jaar misschien,maar ik wil je wel verder veel succes met je blog wensen en ga vooral zo door als nu we genieten er heel erg van.

 • Reply Sylvia 26 oktober 2017 at 16:07

  Ik wil weer iets in mijn ‘eerste keer-boekje’ schrijven: haken.

 • Reply Monique 26 oktober 2017 at 22:56

  Ik zou heel graag met mijn moeder willen gaan. Zoals elk jaar, maar vorig jaar konden we niet. Daarom zou het dit jaar extra leuk zijn.
  Mijn interesse ligt vooral bij het mozaïeken en kaarten maken. Maar de nieuwe mama plein lijkt me ook erg leuk.

 • Reply Anita H. 29 oktober 2017 at 16:20

  Ik ben er al eens geweest. Heel lang geleden en veel te kort (had nog niets anders gepland toen), maar ik weet nog wel dat ik het de moeite waard vond. Heerlijk om creatief bezig te zijn en ik kan nog wel wat inspiratie en spullen gebruiken.

 • Reply Marije 31 oktober 2017 at 08:27

  Veel plezier op de KreaDoe! Deze week drie Kerr naar Utrecht gaan is iets teveel van het goede, dus ik sla helaas dit jaar over. Ik ben vrijdag heeeel dicht in de buurt. Ik kan vanaf de studielocatie zo op de jaarbeurs kijken… maar helaas is studie van 09.30 tot 17.00 uur. Snik! Anyway jij veel plezier en lekker genieten!