Mijn kerst wishlist 2016

9 december 2016
Afbeelding Wishlist kerst 2016

De feestdagen komen er weer aan, toch wel de gezelligste dagen van het jaar vind ik altijd! Ik kon het niet laten om weer eens een wishlist samen te stellen. Ik ben weer zoveel leuke dingen tegenkomen! Ik heb ze allemaal opgeschreven en een groot deel ook op mijn wensenlijst heb gezet. Ik ben zo iemand die nooit weet wat ‘ie moet vragen en cadeautjes dan maar wegwuift. Het hele jaar door zie ik leuke dingen, maar op het moment dat ik wat moet noemen dan weet ik niets meer. Lekker handig.. Daarom presenteer ik mijn kerst wishlist 2016. 😉

Afbeelding kerst wishlist 2016

Lisa Goes Vegan boek | Lisa Goes Vegan
Ik heb veel boeken op mijn wensenlijst staan, ik kan het voortaan beter opdelen in categorieën denk ik. 😉 De laatste tijd ben ik mij aan het verdiepen in veganistisch eten aan en aangezien ik veel goede verhalen over dit boek hebt gehoord, moet dit boek natuurlijk op mijn lijstje staan!

Vrolijke sokken | Mooie Sokken
Ik heb een nieuw motto: hoe fouter de sokken hoe beter! Ik draag meestal zwarte of grijze sokken en dat vind ik mooi (want zwart is mooi en kan altijd) maar eigenlijk ook best saai. Als je in Zweden bij iemand op visite komt, doe je in de hal direct je schoenen uit. Een paar vrolijke (of lekker foute) sokken maakt het natuurlijk wel een stuk gezelliger. Sowieso moet je je ochtend nu wel met een glimlach beginnen, dat kán gewoon niet anders! Ik heb veel over de Happy Socks gehoord maar als ik UNABUX zo zie dan ben ik opslag verliefd. Bedankt Sammie voor de nieuwe verslaving. 😉

Lightbox | A Little Lovely Company
Ja de lightbox.. ik denk dat die al het hele jaar op mijn lijstje staat. Zeker nu ik mijn eigen plekje heb, wordt het verlangen alleen maar groter. Het zou de zithoek (of werkkamer) gewoon helemaal afmaken. Lijkt mij zo grappig om de tekst aan het seizoen of aan de gebeurtenissen aan te passen. Het geeft altijd zo’n knus gevoel als ik hem op Instagram in andere interieurs voorbij zie komen!

In beeld met Pinterest | Bol.com
Dit boek staat ook al een tijdje op mijn lijst. Pinterest gebruik ik al een paar jaar, maar heb sinds kort ook een Monsieur Mango account. (Volg jij mij al op Pinterest? Vind ik leuk!) Ik heb mij er nog nooit in verdiept om het echt als kanaal voor mijn blog te gebruiken. Dit boek vertelt je hier alles over dus ik ben heel benieuwd of het mij gaat helpen. Ik zag dat er trouwens ook een Instagram variant van het boek is, die mij ook interessant lijkt om te lezen. Er valt immers altijd wat te leren!

Vitamix | Coolblue
Op mijn Pinterest verzamel ik de laatste tijd een hoop pins van lekkere recepten. Met het verhuizen riep ik al dat ik graag eens een goede blender wilde hebben, want ik heb alleen een staafmixer en nou ja, daar kun je gewoonweg niet alles mee maken. Ik hoor zoveel goede verhalen over de Vitamix, maar de prijs! – SLIK – €600+ is een beetje teveel voor mijn mini budget. Hebben jullie misschien de gouden tip voor een iets goedkopere blender maar met een goed resultaat?

Afbeelding tweede kerst wishlist 2016

FINETEC Palet Gold | Splendith
Sinds ik vorig jaar begon met mijn kalligrafie beginselen, staat dit palet al op mijn lijstje. Het ziet er niet alleen heel mooi uit, de resultaten zijn ook echt práchtig (lang leven Instagram!). Nu nog meer oefenen om het kalligraferen onder de knie te krijgen, zodat dit palet helemaal tot zijn recht komt.

TWNTY SVNTN Agenda | Bol.com
In november kwam ik deze agenda tegen en was opslag verliefd. Wat een heerlijk frisse agenda. Doordat het een business agenda is, heb je veel ruimte voor je notities en dergelijke. Ook handig om er je blogplanning in bij te houden!

Le sac en papier | Villa Madelief
Het fijne aan mijn nieuwe plekje is dat ik alles kan inrichten zoals ik het wil. Nu is het grotendeels al af, maar ik heb nog wel een mooie plek in gedachten voor deze leuke papierenzak. Het is toch onmogelijk om hem niet leuk te vinden?! Of is het mijn designerhart die hier sneller van gaat kloppen?

The Green Happiness | The Green Happiness
Goh verrassing: nóg een boek! Dit keer van The Green Happiness. Ik volg hen al een tijdje, ondanks de kritiek die hier onlangs op kwam. Ik ben heel benieuwd hoe mij dit zou bevallen en of het mij zou helpen. Ik heb namelijk veel last van mijn darmen en hoor dat veel mensen met soortgelijke klachten hier positief op hebben gereageerd. Het boek (winter of summer) maakt mij eigenlijk niet eens uit. Tevens handig om kennis te maken met plantaardige recepten!

Kandelaar | Hema
Kaarsen is een beetje een “ding” geworden in blogland: zodra het herfst wordt steekt iedereen ze massaal aan. Ik heb eigenlijk nooit kaarsen in huis (laat staan dat ze branden) maar ik begin een sucker te worden voor mooie design kandelaars. Mooi strak, stijlvol en dan heb je mij eigenlijk al. Deze kandelaar van de Hema vind ik zo tof dat ik hem eigenlijk moet wil hebben!

Wat staat er op jouw kerst wishlist?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties

 • Reply Britt 9 december 2016 at 07:30

  Die Happy Socks is nog een leuk idee om erop te zetten, die ga ik onthouden!

 • Reply Lesley 9 december 2016 at 07:55

  Dat boek van Lisa ben ik ook erg benieuwd naar, die staat bij mij ook op mijn lijstje. Ik heb er verder nog niks opstaan moet er echt even voor gaan zitten hihi
  Lesley heeft onlangs geplaatst…Je kledingkast uitruimen: mijn tipsMy Profile

  • Reply Inge 9 december 2016 at 08:05

   Je hebt nog wel even de tijd hoor 😉

 • Reply Nancy 9 december 2016 at 08:25

  Ik ben dol op boeken, om te geven en te krijgen! Voor mannen blijf ik het moeilijk vinden.
  Nancy heeft onlangs geplaatst…BLACK SKATER DRESS & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

 • Reply Michelle 9 december 2016 at 10:57

  Wat een mooie wensenlijst! Ik zal binnenkort ook eens een artikeltje aan mijn wensen voor deze kerst wijden, maar eigenlijk is ie heel simpel en kort. Een bijdrage voor mijn nieuwe tatoeage.
  Michelle heeft onlangs geplaatst…Insta-Peek #42My Profile

 • Reply Sammie 9 december 2016 at 12:07

  Graag gedaan 😀 Ik heb pas geleden mijn eerste paar Unabux binnen gekregen, die zijn inderdaad ook erg leuk. Al blijf ik fan van Happy Socks 😀 Leuke wishlist, die kandelaar vind ik erg tof! Ik moet straks toch nog even naar de stad 😀
  Sammie heeft onlangs geplaatst…Kerst wensen, wat staat er op jouw verlanglijst?My Profile

 • Reply Anita 9 december 2016 at 13:19

  Leuke wishlist, ik hoop dat je veel kan afstrepen 😉
  Anita heeft onlangs geplaatst…HEMArkt babykleding shoplogMy Profile

 • Reply Danella 9 december 2016 at 13:27

  Mooie wishlist! Die sokken zijn echt zo leuk!
  Danella heeft onlangs geplaatst…Volg je droom in 2017My Profile

 • Reply Denise 9 december 2016 at 15:06

  Wow! 600 euro voor een mixer?! Moet het wel een hele goeie zijn! De 2017 agenda vind ik ook heel tof.
  Denise heeft onlangs geplaatst…Oldschool een dagboek bijhoudenMy Profile

 • Reply yvonne 9 december 2016 at 16:35

  Mooie wishlist. Zelf ben ik niet zo van de gekleurde sokken, maar de papieren tas vind ik ook erg leuk!

 • Reply Sofie 9 december 2016 at 17:27

  JA! Ik weet een supergoeie blender voor veel minder geld (iets van een 180€, nog genoeg maar doenbaar). Een Magimix Le Blender! Ik heb ‘m nu een jaar en nog steeds heel tevreden. Hij kan veel meer aan dan mijn vorige Philips blendertje, nu zijn alle soorten smoothies, bananenijsjes, … een makkie!

  Ik moet hem dringend eens reviewen op m’n blog 🙂
  Sofie heeft onlangs geplaatst…Organiseren van ons huwelijk: het kiezen van de trouwjurkMy Profile

  • Reply Inge 9 december 2016 at 18:49

   Bedankt voor de tip! Van Magimix heb ik ook wel eens gehoord 🙂

 • Reply Tamara TS 9 december 2016 at 18:29

  Dat is een fijn lijstje! Een lightbox wil ik ook nog graag. En die sokken zijn tof!
  Tamara TS heeft onlangs geplaatst…Unboxing Styletone Box DecemberMy Profile

 • Reply Romy 9 december 2016 at 19:11

  Wat een heerlijk lijstje! Die sokken zijn leuk en naar het boek over Pinterest ben ik ook heel benieuwd.
  Romy heeft onlangs geplaatst…5 kersttradities die ik graag in stand houdMy Profile

 • Reply Kim 9 december 2016 at 20:21

  Oooh die agenda wil ik ook, maar ik zie nu dat hij overal is uitverkocht 🙁 Jammer!
  Kim heeft onlangs geplaatst…Matrix Biolage FullDensity Review| anti-haaruitval & dikker haarMy Profile

 • Reply Els 10 december 2016 at 12:09

  Wat een mooie wishlist, veel producten zou ik ook wel willen. Een Lightbox staat ook hoog op mijn verlanglijstje!

 • Reply Anneleen 10 december 2016 at 16:10

  Wat een leuk lijstje! Die agenda en die light box zou ik ook wel héél erg graag cadeau krijgen… 😉
  Anneleen heeft onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Reply Jenn 15 december 2016 at 09:45

  Leuke wishlist! Ik wil ook graag een lightbox
  Jenn heeft onlangs geplaatst…Spelletjes die we vroeger buiten dedenMy Profile