Ik sta in de Vriendin!

6 februari 2017
Afbeelding tijdschrift Vriendin

Begin november 2016 ontving ik een wel heel bijzonder mailtje in mijn mailbox. Het was namelijk afkomstig van het tijdschrift Vriendin met een bijzonder verzoek. Het tijdschrift heeft een rubriek ‘Superfans’ waarin vier vrouwen vertellen over hun interesse of liefde voor een bepaald merk, een tv-programma of een artiest. Ze waren op zoek naar iemand die graag naar Heel Holland Bakt kijkt en kwamen zo uit bij mijn artikel over Heel Holland Bakt. Ze vroegen of ik het leuk zou vinden om daar in een interview meer over te vertellen. Dat was nog niet alles, want uiteraard hoorde daar ook een fotoshoot bij, zodat je leuk in het tijdschrift komt te staan.

Stomverbaasd las ik het mailtje. Ik? Een fotoshoot? No way! Dat is echt niets voor mij! Bovendien ben ik echt geen superfan, laat staan een ‘fan’. Het programma vind ik gewoon leuk om te zien en als ik het niet kan zien, dan kijk ik het een keer via NPO Gemist terug. Ik kijk zeer weinig tot nauwlijks televisie, maar Wie is de Mol? volg ik bijvoorbeeld ook. Ik besloot om in mijn directe omgeving eens te peilen wat zij van deze uitnodiging vonden. Iedereen reageerde eigenlijk ontzettend enthousiast en vond dat ik gewoon moest doen. Het is zo’n bijzondere en unieke kans, waarom zou ik het niet doen? Uiteindelijk dacht ik: fuck it, ik doe het gewoon! Er moest een afspraak ingepland worden, want het was de bedoeling dat alle vrouwen die in hetzelfde nummer komen te staan, op dezelfde dag werden gefotografeerd. Ik werd gevraagd of ik woensdag 30 november 2016 naar Amsterdam kon komen voor het interview en de fotoshoot. Gelukkig kon ik deze dag vrij nemen op mijn werk, dus het was snel geregeld!

Een dagje Amsterdam

Vanuit Brabant is het best een reis naar Amsterdam. Ik besloot om met de trein te gaan, het was immers niet ver van het Centraal Station en met de auto door Amsterdam leek mij ook niet zo ontspannen idee. 😉 Ik bedenk mij nu eigenlijk pas dat ik geen foto’s heb gemaakt van deze dag. Ik voel mij soms nog ongemakkelijk om zomaar overal foto’s van te maken voor mijn blog. Bovendien vond ik het toch wel spannend, want dit is niet iets dat ik dagelijks doe.
Allereerst werd ik geïnterviewd over het programma; hoelang ik het al kijk, wat ik het leukste onderdeel vind, wat ik van André van Duin als vervanger vond, etc. Daarna mocht ik in de make-up, best lekker als mensen aan je zitten te friemelen en met zachte kwasten in de weer zijn! Vervolgens keken we met zijn allen naar de kleding die ik had meegenomen, om te bepalen wat het leukste was voor de shoot. Even omkleden en toen was het tijd om voor de camera te gaan staan!

De fotoshoot werd gedaan door Robert Elsing. Een erg vriendelijke, ervaren fotograaf die mij op mijn gemak wist te stellen. Ik vond de fotoshoot nog best lastig, omdat ik niet goed wist wat ik moest doen. Ik was niet bezig met een activiteit, dus wat doe ik met mijn handen en hoe moet ik er sowieso bijstaan? Ik mocht verschillende dingen uitproberen, maar ik bleef het lastig vinden. Ik hoorde wel veel enthousiaste geluiden en dat ik zo’n mooie lach had. Daar moest ik dan weer van lachen en werd er weer een hoop geklikt. Ik denk wel dat als je dit vaker doet het makkelijker en nóg leuker is. Ik was nu waarschijnlijk meer aan het denken dan echt aan het genieten. Maar hey, voor iemand die niet graag op foto’s staat is dit al best wat, toch? 😉

Doei Amsterdam! Bedankt voor deze leuke en gezellige dag! Ik ga mooi opgemaakt naar huis ? Binnenkort meer over deze dag!

Een foto die is geplaatst door Inge (@monsieurmango.nl) op

Deze foto zullen velen van jullie wel herkennen, want ik plaatste hem direct na mijn fotoshoot op Instagram. Ik kreeg zo veel lieve complimentjes en reacties op, ik ben nog steeds een beetje overdonderd! Ik sta zeer weinig op foto’s en plaats ook bijna geen selfies. Heel bijzonder om te zien dat jullie dit juist wél heel erg leuk vinden!

Ik in de Vriendin

Afgelopen week viel het tijdschrift met daarin de rubriek ‘Superfans’ en mijn foto. Aaah! It’s for real! Ik heb na de fotoshoot een aantal foto’s mogen bekijken, maar de uiteindelijke beslissing werd door de redactie van Vriendin gemaakt. Ik had dus geen idee welke foto ze zouden gaan uitkiezen en hoe het eruit zou komen te zien.. behoorlijk spannend dus! Kijk je mee?

Afbeelding tijdschrift Vriendin

Afbeelding tijdschrift Vriendin close-up superfans

Afbeelding tijdschrift Vriendin overzicht rubriek superfans© Robert Elsing

Nou daar sta ik hoor.. niet te missen. 😉

Afbeelding tijdschrift Vriendin dat ben ik!© Robert Elsing
Afbeelding tijdschrift Vriendin close-up Inge© Robert Elsing
Afbeelding tijdschrift Vriendin pasfoto© Robert Elsing

Deze sneak peek liet ik op Instagram ook al zien én het pasfotootje had ik al laten zien. Past er goed bij!

Afbeelding tijdschrift Vriendin tekst© © Robert Elsing

Over de tekst zelf zal ik niet teveel vertellen, dat lijk mij niet de bedoeling. Het lijkt een beetje op het artikel dat ik al eerder schreef over Waarom Heel Holland Bakt leuk is. Waarom ik het fijn vind om te kijken, dat het leerzaam is en het tempo ligt lekker laag; gewoon gezellig op de bank met een kop thee en uiteraard iets lekkers. 😉 Ook staat er een stukje in over mijn Zweden avontuur en dat ik ook daar wel eens naar het programma keek (wel lastig om te volgen hoor, in het Zweeds!). Zoals je hierboven ook al kunt zien, de vraag of ik zelf mee zou willen doen. You never know. 😉
Wat ik wel heel erg jammer vind is dat mijn blog niet wordt vermeld. Dat had in een kort zinnetje toegevoegd kunnen worden en had het nóg gaver gemaakt. Zij hebben mij immers ook via mijn blog gevonden en dat had naar mijn idee het hele plaatje afgemaakt. Helaas!

Afbeelding ik met het tijdschrift Vriendin in handenAangezien ik nu toch bezig ben om uit mijn comfort bubble te stappen; een selfie met het artikel. Hoera!

Wil je graag mijn stukje in het echt zien? Ik sta in Vriendin nr. 05 van 2017! Je koopt het tijdschrift voor € 2,45. Voor deze unieke gelegenheid heb ik ook maar een nieuwe pagina In de media aangemaakt.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

40 Reacties

 • Reply marije 6 februari 2017 at 07:24

  Wat leuk! Mooie foto’s zijn het geworden
  marije heeft onlangs geplaatst…Magic money monday: De schaamte voorbijMy Profile

 • Reply Anne-Marie 6 februari 2017 at 07:43

  Wat ontzettend leuk voor je. Idd jammer dat je blog er niet bij vermeld stond, was goede pr geweest!
  Anne-Marie heeft onlangs geplaatst…Zelf churros makenMy Profile

 • Reply Hennie 6 februari 2017 at 07:52

  Erg leuk, Inge! Wat zal dat spannend zijn geweest. Je hebt inderdaad een prachtige lach en een vrolijk bekkie. Mooie vrouw, dus hup, selfie time! Hopelijk heeft dit avontuur je wat zekerder gemaakt.
  Hennie heeft onlangs geplaatst…L’ANZA | Healing ColorCare | Color Guard & Color IlluminatorMy Profile

  • Reply Inge 7 februari 2017 at 08:25

   Bedankt voor je lieve woorden, Hennie! Het wordt allemaal zo leuk ontvangen, dat het tijd wordt om vaker foto’s te plaatsen. 🙂

 • Reply gerhilde maakt 6 februari 2017 at 08:07

  Ik zag het al op Instagram. Heel leuk!
  gerhilde maakt heeft onlangs geplaatst…Recept van de maand #18: Aubergine gevuld met pompoen en fetaMy Profile

 • Reply Nancy 6 februari 2017 at 08:18

  Gefeliciteerd ??✨???? Wat ontzettend gaaf zeg!
  Nancy heeft onlangs geplaatst…DARK RED CARDIGAN DARK BLUE DRESS & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

 • Reply Romy 6 februari 2017 at 08:20

  Wat ontzettend leuk zeg! Die foto is ook echt onwijs mooi geworden! Wel jammer inderdaad dat een linkje ontbrak!
  Romy heeft onlangs geplaatst…Mijn struggles met ‘de perfecte Instagram feed’My Profile

 • Reply Marieke 6 februari 2017 at 08:35

  Wat ontzettend leuk! Ik weet niet of ik het zou durven. Jammer dat je blog niet werd genoemd, maar de foto’s zijn in ieder geval heel erg gaaf!
  Marieke heeft onlangs geplaatst…Op bezoek bij de GezondheidsbeursMy Profile

  • Reply Inge 7 februari 2017 at 08:28

   Ik snap wat je bedoelt, ik durfde het in eerste instantie ook niet. Ik vond en vind het nog steeds eng hoor.. maar ben toch trots dat ik het heb gedaan! Dankje!

 • Reply Amy 6 februari 2017 at 09:16

  Wat leuk dat je hiervoor gevraagd bent Inge! Mooie foto’s zijn het geworden.. maar dat kan ook niet missen, want je bent een hele mooie vrouw! Die onzekerheid is helemaal niet nodig (maar wel herkenbaar). Mooie ervaring!
  Amy heeft onlangs geplaatst…Een nieuw zondag lijstjeMy Profile

  • Reply Inge 7 februari 2017 at 08:29

   Dankjewel Amy, dat geldt ook voor jou! Zeker een mooie en bijzondere ervaring! 🙂

 • Reply Sofie 6 februari 2017 at 10:27

  Prachtige foto’s! Wat leuk dat je deze ervaring hebt gehad zeg. Inderdaad wel jammer van dat linkje. Had je het gevraagd? Spannend is dat, zo’n interview. Ik heb het één keer gedaan voor een ledenblad, en dat vond ik al spannend! Dit is dan nog wel wat groter!
  Sofie heeft onlangs geplaatst…Mijn 8 trucs voor gezonder etenMy Profile

  • Reply Inge 7 februari 2017 at 08:30

   Ja heb het een paar keer aangekaart en snap ook wel dat ze daar de focus niet op willen leggen. Maar goed, het was (zoals Ricardo zegt) de kers op de taart geweest. Oh dat lijkt mij ook bijzonder zeg, in een ledenblad! 🙂

   • Reply Sofie 7 februari 2017 at 10:26

    Oh jammer toch wel! Zeker omdat ze je inderdaad juist hadden gevonden via je blog. Maar ja… Toch fijn om nu het artikel op je blog te kunnen laten zien 🙂
    Sofie heeft onlangs geplaatst…Mijn 8 trucs voor gezonder etenMy Profile

 • Reply Simone 6 februari 2017 at 10:34

  Ik heb je al gespot natuurlijk! Echt super leuk! Het is toch weer een hele mooie en nieuwe ervaring erbij.
  Simone heeft onlangs geplaatst…CHALLENGE | Hoe gaat het nu met de no-buy challenge?My Profile

 • Reply Ricardo 6 februari 2017 at 13:47

  Wat onwijs leuk! En gewoon vaker op de foto gaan, want echt, je straalt en dat vinden mensen altijd leuk om te zien! Geef je groot gelijk dat het fijn was als je blog even was benoemd, was net het kersje op de taart geweest!
  Ricardo heeft onlangs geplaatst…Waar zijn deze artiesten gebleven? #2My Profile

  • Reply Inge 7 februari 2017 at 08:32

   Wat ontzettend lief van je, Ricardo! Doet mij goed! ♥

 • Reply Sabine 6 februari 2017 at 15:33

  Zo leuk! Ook echt heel mooi geworden! Ik kan ‘m niet kopen natuurlijk, maar ik heb genoten van je foto’s en verhaal!
  Sabine heeft onlangs geplaatst…San Gil off the beaten track: bezoek een weverij in CuritíMy Profile

  • Reply Inge 7 februari 2017 at 08:33

   Ah dankjewel Sabine! ♥

 • Reply Nathalie 6 februari 2017 at 17:12

  Gaaf! Wel jammer idd van het niet vermelden van je blog…
  Nathalie heeft onlangs geplaatst…7 tips voor een bewust leven | Slow LivingMy Profile

 • Reply Nina Simplynspecial 6 februari 2017 at 18:01

  Oh zo stoer dat je dit hebt gedaan! Wat leuk dat ze je hebben gevraagd 🙂 Vind de foto’s ook erg leuk!
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst…ZIN.IN.ZOMER. | Onze vorige vakantie ging naar de Dominicaanse RepubliekMy Profile

  • Reply Inge 7 februari 2017 at 08:33

   Thanks lieve Nina! Ik vind het eigenlijk ook wel stoer.. en beetje gek dat heel Nederland mij nu kan zien. 😉

 • Reply Lesley 6 februari 2017 at 18:49

  Wat leuk zeg! Ik heb hem inderdaad gezien en het is een prachtige foto 🙂 Jij dacht dat je een andere fotograaf had, maar het is toch dezelfde hoor 🙂 Hele fijne man. Jammer dat ze je blog niet gelinkt hebben, volgens mij doen ze dat bij mij ook niet terwijl ze me wel op die manier gevonden hebben.
  Lesley heeft onlangs geplaatst…Hotspot | Café Blond AmsterdamMy Profile

 • Reply Saskia 6 februari 2017 at 19:13

  Echt super tof zeg! Daar mag je trots op zijn<3 Jammer dat je blog niet wordt genoemd… Ik heb zelf ook een aantal keren in bladen gestaan, trots op en ik heb ze nog allemaal.

 • Reply Joyce 6 februari 2017 at 19:40

  Wat een super leuke foto! Lijkt me echt super om dit mee te mogen maken!
  Joyce heeft onlangs geplaatst…Er moet mij iets van het hart samen met nog andere bloggers! My Profile

 • Reply Lieke 6 februari 2017 at 20:28

  Zo tof dat je de twijfel opzij hebt gezet en dit gewoon gedaan hebt.
  De foto’s vind ik super, maar dat wist je al!
  Ik ben heel erg nieuwsgierig naar het artikel zelf.
  Morgen eens naar de supermarkt. Kijken of ik je daar kan vinden 😉
  Lieke heeft onlangs geplaatst…Mijn Nikon 50mm lensMy Profile

 • Reply Tamara TS 6 februari 2017 at 20:41

  Echt heel cool!!! Als ik nog moet reizen, dan koop ik dit keer de vriendin voor onderweg. ?
  Tamara TS heeft onlangs geplaatst…Ziek worden als je al chronisch ziek bent & gratis Kleenex pakketMy Profile

 • Reply Els 6 februari 2017 at 21:12

  Wat super gaaf! Erg leuk! De foto’s zijn ook echt super. Jammer van je blog :-(.

 • Reply Jenn 7 februari 2017 at 09:41

  Wat leuk!
  Jenn heeft onlangs geplaatst…#Pupdate: het kleine hondje met de grote mondMy Profile

 • Reply Michelle 7 februari 2017 at 10:48

  Super leuk zeg! Wel jammer van je link die ontbreekt, maar wat een eer!
  Michelle heeft onlangs geplaatst…Mommy Monday | Eleanor is 12 wekenMy Profile

 • Reply Anna 7 februari 2017 at 14:17

  Waaauw, prachtige foto! En wat leuk dat je hiervoor gevraagd bent :). Lijkt me super bijzonder om eens zo’n dag mee te mogen maken. Tof!

 • Reply Sammie 7 februari 2017 at 18:54

  Super leuk! De foto is gaaf geworden! En absoluut leuk die selfies die je zelf hebt gemaakt, ik vind het altijd leuk om foto´s te zien van de blogger achter een blog 🙂 Wel erg jammer dat je link niet is vermeld, dat was wel netjes geweest omdat ze je ook zo gevonden hebben.
  Sammie heeft onlangs geplaatst…Valentijn Oreo lollies Super simpel zoet recept!My Profile

 • Reply Galina 10 februari 2017 at 14:46

  Aaah, ik blijf dit zó leuk vinden en de foto is geweldig! Jammer dat ze je blog er niet bij hebben gezet, had ik wel zo netjes gevonden, máár wie weet komen er nu meer tijdschriften voorbij waar je blog wél vermeld wordt 🙂
  Galina heeft onlangs geplaatst…DIY: sensuele massageolieMy Profile

 • Reply Linda 17 februari 2017 at 11:45

  Ik miste de vermelding naar je blog eigenlijk ook. Ik vond het wel een erg leuk artikel en super gaaf dat jij in de vriendin staat! Een hele gave ervaring.

  • Reply Inge 17 februari 2017 at 12:33

   Dankjewel Linda voor je lieve woorden! 🙂

 • Reply Merel 22 februari 2017 at 11:36

  Ik heb dit even helemaal gemist, maar wat super leuk voor jou zeg en wat sta je mooi in het blad!! Hier mag je trots op zijn en lekker delen met iedereen die het wil zien 🙂 Lijkt me een bijzondere ervaring om mee te maken. Hopelijk volgende keer met linkje naar je blog! Liefs, Merel
  Merel heeft onlangs geplaatst…CINNAMON ROLL (OVERNIGHT) OATS FOR BREAKFASTMy Profile

  • Reply Inge 24 februari 2017 at 14:11

   Dankjewel Merel! 🙂

 • Reply Florentine 11 maart 2017 at 23:27

  Super leuk!!! Wat een onwijs leuk artikel is het geworden. Ik snap trouwens helemaal wat je zo leuk vind aan het programma, ik ben er ook dol op 🙂
  Veel liefs, Florentine
  Florentine heeft onlangs geplaatst…ELF ❁ 3 x Lipstick voor de LenteMy Profile

 • Reply Sheila 13 maart 2017 at 13:05

  Wat leuk!! Ik heb dat exemplaar toevallig gekocht en hij ligt nog boven. Ik had het artikel al gelezen en vond hem super leuk. Die hele serie vond ik trouwens erg leuk. Leuk om te zien wie voor iedereen een inspiratiebron is.
  Sheila heeft onlangs geplaatst…Van duo naar soloMy Profile

  • Reply Inge 13 maart 2017 at 13:52

   Oh wat grappig! ?