Ik ga naar Londen!

19 februari 2015

Ik kan het wel van de daken schreeuwen maar volgende week ga ik dan toch echt naar Londen. Voor het eerst. Ik kreeg het cadeau met kerst en alvast voor mijn verjaardag volgende week. 

Foto Tower Bridge Londen(Bron)

Op mijn verjaardag vlieg ik ’s avonds naar Engeland en ga ik naar mijn zusjes toe. De volgende dag moeten we redelijk op tijd op om lekker naar Londen te treinen. Daar verblijven we dan 3 dagen en daarna is het helaas alweer tijd om terug naar Zweden te gaan.
Ik vind het leuk om andere steden te bezichtigen. Ook al kunnen we tegenwoordig alles bekijken via foto’s op Internet of via Google Maps, het is toch niet hetzelfde dan het zelf ervaren vind ik.

Mijn zusjes zijn er al eens eerder geweest en vroegen aan mij wat ik graag zou willen doen in Londen. Eigenlijk heb ik jullie hulp nodig, want ik weet het eigenlijk niet! Ik ben er dus nog nooit geweest en heb geen flauw idee wat leuke hotspots zijn, waar je lekker (en vegetarisch) kunt eten voor niet al teveel geld, dingen om te bekijken of te doen buiten de grote trekpleisters, etc. etc.

Mocht je tips of ideeën hebben, dan ben ik daar heel erg benieuwd naar!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties

 • Reply kim 19 februari 2015 at 12:50

  Oooh wat leuk zeg!! Ik ben nog nooit in Londen (Engeland überhaupt) geweest, dus ik kan je helaas niet helpen. Heel veel plezier In Londen met je zusjes 🙂

 • Reply Inge 19 februari 2015 at 12:52

  Dankje! 🙂

 • Reply My Little Happiness 20 februari 2015 at 06:57

  Ik heb een hele hoop leuke tips voor je! Het ligt eraan wat je precies wilt doen en zien! Er is namelijk zo veel keuze 🙂 waar ik positief over verbaasd was was de camden market afgelopen jaar. Dit is een beetje een alternatieve markt met zowel street food als leuke dingen om te kopen 🙂 ook borough market is een leuke food markt om heen te gaan! Om te eten heb ik een paar leuke tentjes voor je! Natuurlijk Jamie lekker en niet te duur. Bill’s Londen vond ik erg leuk lekker en apart! Als je daar thee besteld krijg je niet een kopje maar een hele pot! Om te shoppen tja zooooo veel keus haha! Carneby street is leuk, oxford street voor de ketens (die je trouwens overal wel terug vind), selfridges is top ook het eten is daar goed trouwens. Als cultureel vond ik het national historie museum leuk. Is gratis ook nog! Tower of Londen vond ik interessant. Ik kan wel dood blijven gaan! Hahah mocht je vragen hebben mail me dan even 😉

  • Reply Inge 22 februari 2015 at 14:29

   Oh wauw dankjewel! Wat een hoop tips!

 • Reply Northflix 20 februari 2015 at 15:27

  Te gek, zeg! Ik ben dol op die stad!
  Ik heb niet echt tips voor je… Al zou ik zeggen: Sla de Londen Eye over!
  En zoek gewoon eens een leuke wijk uit en ga daar lekker wandelen.
  Dan ontdek je vaak toch de leukste dingen en zie je niet alleen de toeristische “meuk”.
  Heel veel plezier, maar dat komt vast goed!

 • Reply Els 20 februari 2015 at 22:41

  Wat leuk! Echt super veel plezier.

 • Reply Nathalie 21 februari 2015 at 21:11

  wat super leuk! ik wil ook graag naar een keer naar Londen
  Liefs Nathalie

 • Reply Sas 21 februari 2015 at 21:17

  Oh.

  IK BEN JALOERS

  Haha. Ik hou echt zo van Londen, was er zelf in 2011 en wil er zo graag weer heen (zou er eigenlijk stiekem zelfs willen wonen…)

  Heel heel heel erg veel plezier (en doe de eekhoorntjes de groetjes van mij)

 • Reply Inge 22 februari 2015 at 14:29

  Ah dankjewel allemaal! En Sas, doe ik! 😉

 • Reply Mylene 22 februari 2015 at 18:32

  Wat leeeuk! Ik ben er helaas maar één dag geweest en heb toen alleen de bekende dingen als de Big Ben gezien. Daarna gingen we shoppen, haha. Dus echt tips kan ik je niet geven. Maar ik heb er genoeg mooie verhalen over gehoord, dus het wordt vast en zeker een te gek reisje!

 • Reply Emily Lotus 23 februari 2015 at 13:12

  Heel, héél veel plezier! Londen is zo leuk! Hoop dat jij lekkerder kan eten dan ik, haha.

 • Reply Bente 24 februari 2015 at 13:55

  Wat een fijn verjaardagscadeau zeg! Het is al weer jaaaaren geleden dat ik naar Londen ging (met mijn ouders en broer, ik denk dat ik een jaar of 10 was ;)). Tips heb ik dan ook niet voor je. Maar je vermaken ga je je sowieso wel 🙂

 • Reply visionarylifeee 24 februari 2015 at 20:02

  Wat een prachtig vooruitzicht. Londen is zo leuk: ik ben er toch stiekem we verliefd op <3! Tips heb ik genoeg, maar ik weet niet precies wat je graag zou willen doen haha. In ieder geval is Hyde Park heel mooi en Camden Town is ook heel fijn. Dat zijn toch wel dingen die ik je aanraad om te doen 🙂 Oxford street winkelen is wel leuk om te zien maar ik zou ook kijkje nemen op bondstreet: daar zitten de wat duurdere winkels, maar het is wel prachtig om te zien! Oja en Boots als je dol bent op make up haha! X

 • Reply Sammie 26 februari 2015 at 15:43

  Oh wat een cool cadeautje! Heel gaaf, veel plezier alvast 🙂

 • Reply Ester 4 maart 2015 at 13:29

  Gaaf! Ik ben in 2004 naar Londen geweest. Ontzettend duur maar zó geweldig!

 • Reply Kattenkoppen 4 maart 2015 at 19:28

  Londen is echt zo’n leuke stad. Ik kan je heel veel tips geven, maar londen is gewoon leukst om rond te dwalen en nieuwe plekken te ontdekken. Heel veel plezier alvast 😀