Happiness

Happiness: lichtpuntjes in mei

18 mei 2015

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. Happiness focust zich op de dingen die me vrolijk maken. Van die kleine geluksmomentjes waarop je hart een sprongetje maakt.

Afgelopen week had ik een aantal lichtpuntjes die ik graag wil delen. Zo kwam ik er eindelijk aan toe om mijn moestuin zaadjes te planten en zijn mijn tomaten- en basilicumplantjes al goed bezig! Zeker voor de tomatenplantjes gaat het nog een hele tijd duren voor ze zover zijn, maar ik vind het proces zo leuk en interessant. Ik voel me soms net een klein kind. Zo leuk om te zien hoe ze elke dag weer een beetje groter zijn!

Afbeelding voorgezaaide tomaat en basilicumplantjes

Daarnaast had ik een Skype gesprek met mijn begeleider in Zweden (ik voer mijn afstudeerproject in Nederland uit vanwege de taal) en die was zeer positief en enthusiast over mijn thesis opzet. Zelf vond ik dat ik nog niet zover was als ik had willen zijn, maar ik heb genoeg feedback gekregen waardoor de thesis beter tot zijn recht komt. Denk hierbij aan het verplaatsen van stukken tekst.
(Op het moment van schrijven zit ik juist weer in een dip. De deadline komt gigantisch snel dichterbij en ik heb nog een hoop te doen.. net de hoofdstukken waar ik eigenlijk niet uitkom en waar ik nu niet meer onderuit kan.)

 • Reply
  Sammie
  18 mei 2015 at 10:12

  Fijne happy puntjes! Fijn dat je plantjes het ook zo goed doen!

 • Reply
  Angèlique
  18 mei 2015 at 17:27

  Fijne dingen! Leuk om te lezen.

 • Reply
  kim
  18 mei 2015 at 17:39

  Mooie puntjes! Zo een scriptie dipje lijkt me niet meer dan normaal hoor! Het is veel werk in een korte tijd, hopelijk kun je snel weer wat ontspannen :)

 • Reply
  Kattenkoppen
  18 mei 2015 at 17:43

  Ach wat lief dat jeeeeee <3 <3 <3 1000 hartjes.

  Wat je afstudeerproject betreft; wij geloven in je! Je bent gewoon naar Zweden gegaan om te studeren! Hoe awesome is dat? Met zoveel lef kun je dit zeker, we zien het blogfeestje ons al tegemoet komen. ;)

 • Reply
  Kattenkoppen
  18 mei 2015 at 17:44

  *van :3

 • Reply
  Stella
  18 mei 2015 at 21:21

  Fijn hè, om de week fijn te beginnen met een lijstje lichtpuntjes. Wat fijn dat je begeleider positief en enthousiast is! Dat is echt al heel wat, je bent op de goeie weg! En er bestaan bijna nooit een weg zonder hobbels en bochten! Maar jij kan dit. Ik ben stiekem echt heel benieuwd waar het over gaat, hihi. Heel erg veel succes met alles. Ik vind het trouwens echt cute dat je zo blij wordt van je plantjes! Snap ik ook helemaal, zou ik ook hebben. Bij mij gaat helaas alles dood, hihi. Oeps. Veel liefs!

 • Reply
  writingmonique
  19 mei 2015 at 08:17

  Onwijs leuke lichtpuntjes! Zo fijn dat je begeleider zo positief is!

  WritingMonique

 • Reply
  Eline
  19 mei 2015 at 09:51

  Mooie lichtpuntjes. Heel veel succes met je scriptie.

 • Reply
  Zonnewolk
  19 mei 2015 at 14:21

  Succes met jouw thesis! Je kan het!!

 • Reply
  Natiza
  19 mei 2015 at 15:43

  Wat mooie puntjes! En nog veel succes met je thesis

 • Reply
  Els
  20 mei 2015 at 06:01

  Heel veel succes met je thesis! je kunt het :-).

 • Reply
  My Little Happiness | Lesley
  20 mei 2015 at 19:03

  Ik heb ook een moestuintje/kruidentuintje en het is zo bijzonder om alles te zien groeien he! Gewoon als of je iets tot leven brengt ofzo haha

 • Reply
  deveganosaurus
  20 mei 2015 at 20:43

  Leuk he, als het allemaal begint te groeien!

  • Reply
   Inge
   20 mei 2015 at 21:04

   Zeker, het is zeer bijzonder!

 • Reply
  Karlijn
  21 mei 2015 at 09:08

  Wat een fijne lichtpuntjes! Ik was afgelopen weekend bij mijn ouders en mijn moeder had ook een aantal kruidentuintjes staan. Zo leuk om ze te zien groeien. X

 • Reply
  Kimberly
  22 mei 2015 at 11:50

  Mijn moestuintjes zijn echt dood aan het gaan :”) Jammer genoeg. Ik ben geen goede kruidenmama.

 • Reply
  Danielle
  22 mei 2015 at 11:52

  Oh wat leuk zijn die moestuintjes toch. Ik moet de mijne toch nu ook écht eens gaan planten.. de perfectionist in mij werkt het alleen nog een beetje tegen..

  • Reply
   Inge
   22 mei 2015 at 11:58

   Herkenbaar hoor! Door drukte heb ik waarschijnlijk te lang gewacht. Ik baal dat ik de hele AH hype heb gemist omdat ik nog in Zweden zat. Best jammer!

 • Reply
  Nathalie
  24 mei 2015 at 19:45

  Mooie lichtpuntjes… leuk die plantjes die groeien:D

 • Reply
  iliveformydreams.com
  25 mei 2015 at 07:57

  Wat een fijn lijstje! Mijn lichtpuntje was uiteraard het laminaat, en mijn vernieuwde thee muur<3

 • Reply
  Northflix
  25 mei 2015 at 12:06

  Klinkt positief! Mijn lichtpuntje was gister! Een heerlijke zonnige pinkstermiddag en mijn clubje die Feyenoord uitschakelde.

 • Reply
  Saskia
  27 mei 2015 at 16:01

  Wat leuk dat je plantjes het zo goed doen, bij mij lukt dit vaak niet zo goed haha :-)

Leave a Reply

CommentLuv badge