Goodie Goodness februari box

15 februari 2016

Na de januari box van Goodie Goodness was ik zo enthousiast dat ik een abonnement heb genomen. Ik bedoel, ik mag ook wel eens lief zijn voor mijzelf toch? Wat heeft de februari box te bieden?

De februaribox

Goodie Goodness box februari
Wederom zit de inhoud van de Goodie Goodness box mooi verpakt en is voorzien van een informatiekaart. Deze geeft alvast een indruk van de producten die je in de box aan kunt treffen, met meer achtergrond informatie over de designers. Na het lezen van de kaart was ik al razend enthousiast, des te benieuwder was ik naar de inhoud. Je weet namelijk nog niet welke kleur of welke variant van het product jij in je box hebt zitten.

Afbeelding Goodie goodness februari inhoud

Afbeelding Goodie goodness februari weekplanner

Allereerst kwam ik deze schattige weekplanner tegen van Lollipop Designs. Een weekplanner voor een planfreak zoals ik? Bingo! Het is net de kleinere, sticky variant van de Hema weekplanner. Ik denk dat elke blogger blij zou zijn met deze weekplanner. De kleurtjes zijn lekker vrolijk en is in op 100% gerecycled papier gedrukt. “Lollipop planners helpen drukke en stijlbewuste mensen aan slimme, praktische manieren om dingen soepel te laten verlopen. Lollipop producten prikkelen je om ze te openen, vouwen, kijken, ordenen, gebruiken, koesteren en glimlachen.”

Lollipop Designs is een in London gevestigde studio met een prijswinnende collectie van woon- en schrijfwaren, in 2003 opgericht door ontwerper Rachel Le Mesurier. Lollipop combineert organisatie, speelsheid en stijl in producten zoals hun fel geanimeerde origami notitie blaadjes en collectie van planners.

Afbeelding Goodie goodness februari sleutelhanger doosje
Afbeelding Goodie goodness februari sleutelhanger

Vervolgens een vrolijk geel doosje met de tekst “Life is better with friends”. Eenmaal geopend bevat het doosje een mooie sleutelhanger van Biri Publications. Hij ziet er prachtig uit, maar is gemaakt van leer. Dat vind ik persoonlijk erg jammer, ik zou hem daarom nooit hebben gekocht. Er zijn vast heel veel mensen die wel blij zijn met de leren sleutelhanger!

Afbeelding Goodie goodness box februari kaartje
Biri Productions heeft er ook nog een kleurrijke kaart bijgedaan (nu wil ik dus zo’n fancy kaartenrekje van de Hema, want daar komt hij het best tot zijn recht), wat ik wél echt een feestje vind!

Biri is uitgever van voornamelijk wenskaarten, maar maakt ook leuke kleine cadeautjes.

Afbeelding Goodie goodness februari vase cover

Afbeelding Goodie goodness februari paper vase cover

Onderin zat misschien wel het leukste item van de box verstopt. Mooi verpakt in een zakje en in een bijbehorende envelop, vond ik een paper vase cover van Pepe Heykoop. Papieren vaasjes zie ik de laatste zo vaak voorbij komen op internet, maar ik had ze zelf nog niet. Nu dus wel!
Je plaatst hem over een vaas of glas en kunt de vorm van de vaas enigszins bepalen door hem te kreukelen en te vormen.

Afbeelding Goodie goodness februari papieren vaasje

Afbeelding Goodie goodness papieren vaas

Pepe Heykoop is een Nederlandse ontwerper. Zijn werk is voornamelijk gericht op het handgemaakte. Hij zet zich in voor de Tiny Miracles Foundation – een Nederlandse stichting – die zich richt op een specifieke straat met een gemeenschap van ongeveer 700 op straat wonende mensen in de rosse buurt van Mumbai, India. De ambitie is om deze kleine gemeenschap (de Pardeshi’s) in de komende 7 jaar te verbeteren van ‘zeer arm’ tot ‘middelklasse’.

“De vaas is gevouwen, gesneden met de hand genaaid door vrouwen van de Pardeshi gemeenschap in India. Het is een soort huid om om een leeg glas of flesje te doen en deze zo te veranderen in de vaas.”

Tot slot nog even een overzicht van alle producten uit de februari box, is het niet een feestje?

Afbeelding Goodie goodness februari overzicht

Afbeelding Goodie goodness februari box overzicht

Wat vind jij het leukste item uit de februari box?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties

 • Reply Esmée 15 februari 2016 at 07:14

  Wat een gave box! Ik zou ook wel een abonnement willen haha.

 • Reply Astrid 15 februari 2016 at 10:22

  Elke keer als ik deze boxen voorbij zie komen begint het te kriebelen om ook zo’n box aan te schaffen. Vind het echt een heel leuk concept, elke maand een cadeautje voor jezelf 🙂

 • Reply Kim 15 februari 2016 at 10:23

  Ik vind de paper vase cover het tofst! Ik had er nog nooit een gezien, eigenlijk. Heel mooi en bijzonder.

 • Reply Michelle 15 februari 2016 at 10:58

  Ik vind het concept achter de box erg leuk, maar ik moet zeggen dat deze maand mij de box een beetje tegenvalt. Maar dat is denk ik persoonlijk. Leuk dat je een abonnement hebt genomen, ik ben benieuwd naar volgende maand =)

 • Reply Ysanne 15 februari 2016 at 11:16

  Oeh ik houd van dit soort dingetjes! De vaas vind ik héél tof, creatief bedacht!

 • Reply Puck 15 februari 2016 at 11:42

  Ik vind dus die sleutelhanger het mooiste. Deze heeft ook nog een versterking, waardoor het zeker niet gaat uitscheuren. Snap wel dat het je eerste keuze niet is, vooral als je erg met dierenleed en leer bezig bent. Misschien kan je hem aan een vriend(in) geven, dat is meteen een erg mooi vriendschapscadeau. Altijd leuk om te krijgen.

 • Reply Simone 15 februari 2016 at 13:13

  Wat een leuke inhoud weer! Altijd leuk als je elke maand weer een nieuwe verrassing hebt!

 • Reply Stephanie 15 februari 2016 at 13:28

  Ik heb de box 2 keer gehad en beide keren viel ie eigenlijk wel tegen. Als ik dit zo zie word ik wel blij! Misschien toch maar weer abonneren, want een kadootje elke maand op de mat is wel heel erg leuk 🙂

 • Reply Margo 15 februari 2016 at 16:16

  Wat een leuke dingen weer! Die vaas hoes is m’n favoriet!

 • Reply Anita 15 februari 2016 at 16:39

  Deze is ook weer zo mooi! Het is dat ik genoeg spullen in huis heb en wil minderen met vanalles in huis halen. Maar anders heb ik er ook zeker een keer eentje besteld

  • Reply Inge 15 februari 2016 at 19:36

   Ja ik probeer ook te minimaliseren, maar kan de dingetjes nu nog gebruiken voor mijn ’toekomstige eigen plekje’. Of ik heel lang abonnee blijf weet ik niet, om dezelfde reden dus!

 • Reply Els 15 februari 2016 at 17:59

  Wat een leuke inhoud dit keer. De planner lijkt me erg handig. Die kaart vind ik ook echt leuk. Mijn moeder heeft zo’n kaartenrek echt super handig!

 • Reply Withlovefroms 15 februari 2016 at 20:26

  Ik vind die sleutelhanger heel erg leuk!

 • Reply Roxanne 15 februari 2016 at 20:27

  Leuke box 🙂 Vooral die vaas is echt enorm gaaf! Jammer dat ik geen plant heel kan houden haha

 • Reply Amy 15 februari 2016 at 23:44

  Wat een gezellige box met leuke producten! Zeker de papieren vaas spreekt mij erg aan, ziet er tof uit!

 • Reply Irma 16 februari 2016 at 10:03

  Die papieren vaas is tof hé! Ik kende deze box helemaal niet, maar wat is die leuk!

 • Reply Renske 17 februari 2016 at 13:11

  Ik vind dit zo’n leuk concept! Wat een gave producten weer deze maand. Misschien moet ik het toch eens overwegen om mezelf dit cadeau te doen iedere maand. 😉 In het verleden heb ik tot twee keer toe een abonnement gehad op een beautybox en deze vervolgens ook tot twee keer toe weer heb opgezegd. Met veel producten doe ik uiteindelijk niets tot weinig. Nu denk ik wel dat er in deze box items zitten die ik wél (ter decoratie) gebruik. Nog even nadenken dus, hahaha!

 • Reply Sas 21 februari 2016 at 16:15

  Oh wat tof zeg, zo’n papieren vaas. Ziet er erg leuk uit! Ik heb zelf nooit zo’n box besteld.

 • Reply Rowan 28 februari 2016 at 21:28

  Wat leuk zo’n box! Lijkt mij echt een feestje om uit te pakken. Ik vind de sleutelhanger het leukste!