Goodie goodness april box

18 april 2016

Jaaa! De april box van Goodie Goodness viel deze week op mijn deurmat. Waar de maart box voor mij persoonlijk ietwat tegenviel, maakt de april box dat he-le-maal goed!

De aprilbox

Afbeelding Goodie Goodness april box
Afbeelding Goodie Goodness april inhoud
Het was mij helemaal ontschoten dat het alweer Goodie time was, dus ik was blij verrast toen ik de box op tafel zag liggen. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en moest hem gelijk openmaken.
Bij het openen van de box komt er een heerlijke, maar frisse geur vrij. Wauw, wat zit hier dan in?! Ik ben ook helemaal weg van het grid patroon. Ik wil hier eigenlijk nog een dekbed van. Maar dat terzijde, snel terug naar de box. In een eerste oogopslag kunnen we al concluderen dat deze er compleet anders uitziet dan de maart box. Het heeft een uitstraling wat mij echt instant happiness bezorgd. Ik zie allemaal prachtige verpakkingen. Niet dat ik alleen iets zou kopen enkel voor de prachtig gedesignde verpakking, maar ik kan niet ontkennen dat ik er toch wel een zwak voor heb. Let’s take a closer look.

Afbeelding Goodie Goodness april inhoud
Afbeelding Goodie Goodness april inhoud

Meraki biedt een unieke wereld van lifestyle en huidverzorgingsproducten ontworpen en ontwikkeld in Denemarken. Gemaakt in een creatieve omgeving, geïnspireerd door de Scandinavische esthetiek en met liefde voor de natuur.

AHA! Dat verklaart mijn liefde op het eerste gezicht. 😉 Meraki is een Deens merk dat streeft naar de best mogelijke kwaliteit in hun keuze van materialen en ingrediënten. Daarom maken zij alleen gebruik van het beste dat de natuur te bieden heeft bij de ontwikkeling van esthetische en verzorgende producten voor zowel lichaam als geest. Meraki biedt producten met zachte, actieve en voedende bestanddelen, alleen zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteiten, bewezen effect en natuurlijke geuren.
Ik mag dan niet zo van de beauty producten zijn, maar huidverzorgingsproducten vind ik dan weer een heel ander verhaal.

Afbeelding Goodie Goodness april inhoud
Afbeelding Goodie Goodness producten van april
Dit is de inhoud van mijn box. Oooh wat een pareltje! Laten we de producten eens langsgaan.

Handzeep (scrub)

Afbeelding Goodie Goodness handzeep scrub
Dit rook ik dus bij het openen van de box! Het is een scrub handzeepje gemaakt van sesam en is zowel mild als zacht voor de handen. Je kunt het zelfs meerdere keren per dag gebruiken zonder dat het je handen uitdroogt. Naast sesam is de zeep gemaakt van milde ingrediënten die de huid reinigen en voeden en het bevat een mix van frisse en verkoelende, etherische oliën.

Afbeelding Goodie Goodness sesam zeep
Afbeelding Goodie Goodness handzeep scrub sesam

Scrub handschoen

Afbeelding Goodie Goodness meraki scrub handschoen
Yes! Wat was ik toe aan een nieuwe handschoen. Mijn huidige begint te rafelen en ik heb het idee dat hij zijn werk ook niet zo goed doet. Deze handschoen is gemaakt van sisal, nylon zijde en katoen. De handschoen belooft een zachte en stralende huid – vrij van onzuiverheden. Geadviseerd wordt om de handschoen te gebruiken voor het droog borstelen van de huid; een eeuwenoude, eenvoudige maar effectieve techniek die de huid doet herleven.

Afbeelding Goodie Goodness april scrub handschoen

Travelling kit

Afbeelding Goodie Goodness reis dispensers
Ik ben echt oprecht verrast door dit product. Het zijn opvouwbare, praktische en eenvoudige reis dispensers. Je vult ze gewoon met jouw favoriete shampoo, conditioner of bodylotion en neemt ze makkelijk mee ergens naartoe; festivals, onderweg jezelf even opfrissen of [vul-zelf-in]. Het mooie is dat de dispensers 98 ml bevatten en dus zijn goedgekeurd door luchtvaartmaatschappijen! Tot slot nog een mooie groene kanttekening: de dispensers zijn BPA vrij. BPA is een chemische stof die wordt gebruikt in kunststof verpakkingen en die erom bekend staat onze hormoonhuishouding te verstoren.

Afbeelding Goodie Goodness travelling kit

Konjac spons

Afbeelding Goodie Goodness konjac spons
Een spons met cognac? Dat zullen ze vast niet bedoelen! Ik had de naam wel eens gehoord maar geen flauw benul wat het was. “Een Konjac spons is een natuurlijk product dat de huid gezond en stralend maakt.” Oké, doe mij er dan maar gelijk een stuk of 10! 😉 De spons is gemaakt van de zijde vezels van de Konjax wortel en is hierdoor 100% biologisch afbreekbaar. Bij dagelijks gebruik zal het de natuurlijke glans en zachtheid van de huid terugbrengen. De spons zorgt voor een diepe reiniging en is geschikt voor alle huidtypes. Gebruik: de spons met schoon water of je favoriete reinigingsproduct en reinig je gezicht en nek met ronddraaiende bewegingen.

Afbeelding Goodie Goodness Konjac Spons

Conclusie

Ja ik ben echt heel erg blij met deze Goodie Goodness box. Dit is een box zoals deze bij mij past. Maar hé dat is het risico van een verrassingsbox en dat heeft ook wel zo zijn charme. 😉 Ik weet eigenlijk wel zeker dat ik deze producten met heel veel plezier ga gebruiken en ik denk ook dat ik het niet kan laten om op de website van Meraki rond te snuffelen en wat leuke dingen te kopen. Ik ben heel erg benieuwd of de mei box net zo’n goede match zal zijn.

Wil jij dit ook? Meld je dan – net als ik – aan bij Goodie Goodness voor €22,50 p.m. en dan valt er eens per maand een leuke verrassing bij je in de brievenbus! Ik heb al een paar toffe merken ontdekt waar ik hoogstwaarschijnlijk nog een keer iets ga bestellen.

Is deze maart box van Goodie Goodness iets voor jou? Wat vind jij het fijnste product uit de box?

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 • Reply Fleur 18 april 2016 at 08:58

  Die travelling kit lijkt me ook zo handig! Leuke producten zaten er verder in de box!

 • Reply Puck 18 april 2016 at 11:06

  Mooie box. Lijkt bijna een beauty box zo.

  • Reply Inge 18 april 2016 at 12:01

   Haha nou dat hoop ik niet 🙂

 • Reply Sabine 18 april 2016 at 14:12

  Wat leuk zeg! Daar zou ik ook helemaal blij van worden 🙂

 • Reply Michelle 19 april 2016 at 08:53

  Leuk dat je weer een leuk, nieuw merk ontdekt hebt door de box! Deze box is inderdaad een stuk leuker dan de vorige.

 • Reply Rowan 19 april 2016 at 10:58

  Leuke box zeg! Zitten echt veel fijne spulletjes in!

 • Reply Els 20 april 2016 at 21:37

  Wat een heerlijk verwenpakket! Leuk zo’n thema!

 • Reply Renske 23 april 2016 at 15:20

  Ooooh, iedere keer denk ik weer: ik wil ook een Goodie Goodness box, maar tóch kan ik mijzelf ervan weerhouden het niet aan te schaffen. Ik heb al zoveel spulletjes. Eerst maar eens een eigen huis en ruimte (lees: opruimen!) creëren, haha.

  • Reply Inge 23 april 2016 at 15:57

   Tot nu toe kan ik het nog gebruiken, maar ik wil ook minimaler gaan leven en dan kan dit niet eeuwig doorgaan 🙂