Een #echtepostiscool sponsor in de spotlight: Nicole’s Choice

15 maart 2017
Afbeelding Echte Post Is Cool #4 sponsor in de spotlight

Maandag zagen wij Aly van Project 3 al in de spotlight bij Northflix, vandaag staat Nicole van Nicole’s Choice in de spotlight! Wie is Nicole, wat doet ze en waarom sponsort ze ons?

Afbeelding Echte Post Is Cool #4 sponsor in de spotlight

Hoi! Wie ben je? 🙂

Hi allemaal! Mijn naam is Nicole, de trotse eigenaresse van Nicole’s Choice. Nicole’s Choice, waar gezond een keuze is. Ik ben 31 jaar oud en woon samen met mijn vriend Dave en 2 parkietjes Lizy en Toby in Tilburg.

Nicole van Nicole's Choice en haar vriend Dave

Vertel eens wat meer over Nicole’s Choice. Wat verkoop je precies en waarom ben je je webshop gestart?

Ik verkoop doe-het-zelf bakmixen in mooie Weck® potten, losse thee en tussendoortjes. Al deze producten zijn zonder geraffineerde suikers, e-nummers en ingrediënten die je niet kent. Daarnaast verkoop ik ook handgemaakte keukenschorten, theefilters maar ook los de Weck® potten. In 2012 kreeg ik last van vage klachten zoals regelmatig een opgezwollen buik, eczeem, hoofdpijn, diarree etc. Ik ben er na een zoektocht achter gekomen dat voedsel heel veel voor je lichaam kan doen. Van daaruit is mijn interesse in gezondere voeding alleen maar groter geworden. Ik vind alsnog dat je af en toe ook gewoon mag genieten van een lekker wijntje, chocolade of sushi. Bij mij is sushi en chocolade mijn guilty pleasure, maar iedereen heeft wel een guilty pleasure, toch?

Bakmix Cococake

Waarom heb je voor de naam Nicole’s Choice gekozen en niet voor iets als ‘Jouw Gezonde Keuze’?

Het bedenken van de naam heeft wel wat tijd gekost. De slogan “waar gezond een keuze is” is bedacht door mijn vriend en was er echt meteen. Uiteindelijk heb ik voor Nicole’s Choice gekozen om het mijn keuze is. Mijn keuze om het voor iedereen makkelijk te houden in mijn webshop en mijn keuze om deze producten te verkopen in de webshop.

Lizy en Toby de parkietjesAaah kijk nou, nog een vogelliefhebber! 😀

Hoe kom je aan je producten, bedenk je die zelf?

Ik bedenk veel producten zelf. Zowel de doe-het-zelf bakmixen als de thee weeg ik met de hand af in Tilburg. De bakmixen zijn ook allemaal zelf bedacht. Dat is een kwestie van heel veel keren maken en verbeteren en uiteindelijk heel erg tevreden zijn met het resultaat. Soms gaat dat heel snel en soms gaan daar heel veel bakpogingen overheen. Maar dat maakt het ook juist leuk! Inspiratie haal ik overal vandaan; een etentje, een avondje met vriendinnen, Dave oppert ook regelmatig iets, soms droom ik zelfs iets en schrijf ik het snel op zodat ik het niet vergeet. Alle producten die ik in mijn webshop verkoop worden ook uitgebreid getest en geproefd, ook bijvoorbeeld de Nakd repen of de producten van Nada Nothing Added. Alles wat ik verkoop vind ik zelf ook heerlijk.

Wondertea

Wat is je doel met Nicole’s Choice? Is er iets dat je graag zou willen bereiken?

Ik hoop met Nicole’s Choice zoveel mogelijk mensen te laten zien dat gezond genieten kan. Dat je niet geraffineerde suikers nodig hebt om een lekkere cake of brownie te kunnen maken. Of dat thee zonder kunstmatige aroma’s en suikers ook heel lekker kan zijn. Ook wil ik iedereen bewuster maken dat er stiekem veel rotzooi zit in producten, bij mij hoef je je daar niet druk om te maken. Momenteel werk ik 32 uur in de week in loondienst op de Sales en Marketing afdeling, het zou natuurlijk heel erg tof zijn als ik dit kan afbouwen en uiteindelijk meer tijd met Nicole’s Choice bezig kan zijn.

Sweetdragon

Last but not least: je sponsort #echtepostiscool. Wij zijn heel benieuwd waarom! 🙂

Echte post is toch ook gewoon cool. Ik ben fan van kaartjes sturen en post ontvangen. Toen Nina van Simplynspecial mij vertelde over jullie initiatief was ik meteen enthousiast. Ik stuur ook trouw bij iedere verjaardag een kaartje per post. Ik vind het super dat jullie dit hebben opgezet en ik ben vooral heel blij dat ik mag sponsoren. Ik heb veel nieuwe blogs leren kennen en ook heb ik hierdoor meerdere mensen weer kennis mogen laten maken met Nicole’s Choice. Dus een grote DANKJEWEL hiervoor!

Een aantal gelukkige #echtepostiscool deelnemers zullen een verrassingspakketje van Nicole in hun brievenbus aantreffen! Wij snappen dat het moeilijk is, maar wacht nog even tot zaterdag 18 maart 2017 met uitpakken. 😉 Als je dan eindelijk mag uitpakken, dan wordt het – zoals altijd – zeer gewaardeerd als je dit op social media deelt en @nicoles_choice in je bericht tagt! Uiteraard zijn wij ook heel benieuwd naar je gekregen pakketje!

Het Uitpak Moment komt ein-de-lijk in zicht! Nog maar 3 nachtjes slapen 😀

Dit vind je vast ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties

 • Reply Nancy 15 maart 2017 at 07:59

  Wat een goed concept! En wat een leuke actie met die kadootjes!
  Nancy heeft onlangs geplaatst…THE BAD BUY BOOK SITTING SHOES!My Profile

 • Reply Nina Simplynspecial 15 maart 2017 at 08:45

  Super leuk Nicole 🙂 Ik vind dat je het heel goed doet!
  Nina Simplynspecial heeft onlangs geplaatst…Mijn week x 4 – #25 lente-kriebels, gezelligheid & ochtend crisisMy Profile

 • Reply Northflix 15 maart 2017 at 10:27

  Lieve Nicole, leuk om je verhaal te lezen! Ik wens je alle succes met je webshop en heel erg bedankt voor de sponsoring! Ik hoop dat er zaterdag hele enthousiaste berichten te lezen zijn, maar dat weet ik vrijwel zeker 🙂

 • Reply Sofie 15 maart 2017 at 14:47

  Een superfijn concept heeft Nicole, helemaal in mijn straatje 🙂
  Sofie heeft onlangs geplaatst…Natuurcosmetica en bio eten: ben ik beter geworden?My Profile

 • Reply Ricardo 15 maart 2017 at 15:50

  Ontzettend leuk dat Nicole als sponsor mee doet. Volgens mij zijn het hele fijne producten waar ik zelf ook maar eens naar moet kijken denk ik!
  Ricardo heeft onlangs geplaatst…Waarom ik op de Partij voor de Dieren stem.My Profile

  • Reply Inge 15 maart 2017 at 15:56

   Wij vinden het ook ontzettend leuk dat ze meedoet! ?

 • Reply Sammie 15 maart 2017 at 18:07

  Oh volgend mij heb ik hier een vlop van morgen ontvangen. Super benieuwd nu naar wat er in zit 😀
  Sammie heeft onlangs geplaatst…Lentekriebels tag.My Profile

 • Reply Sytse - Het Groene Broertje 15 maart 2017 at 19:35

  Ik ben dol op Nicole’s Choice! De Royal Berry thee is zo lekker! Het lijkt gewoon echt op champagne! ??
  Sytse – Het Groene Broertje heeft onlangs geplaatst…Waarom pruimen zo goed voor je zijnMy Profile

 • Reply Saskia 15 maart 2017 at 20:27

  Oh wat leuk! Ik hoop iets te ontvangen<3

 • Reply Lieke 15 maart 2017 at 23:48

  Ik ben heel erg benieuwd naar haar producten. Hopelijk mag ik een van die 3 pakketjes ontvangen.

 • Reply marije 16 maart 2017 at 06:21

  Wat een mooi concept en gaaf dat je een sponsor bent van echte post is cool
  marije heeft onlangs geplaatst…Road to happiness: Crea-Cross 2017 “Spring”My Profile

 • Reply Manouk - Groetjes uit Verweggistan.nl 16 maart 2017 at 10:51

  Ik heb al weken een pakketje in huis van Nicole en ik ben zoooo benieuwd. Ik ben een echte theedrinker dus het moet wel fantastisch zijn. Ik hou ook van bakken, maar ik denk niet dat een weckpot in de envelop zit 😉

  • Reply Inge 16 maart 2017 at 10:52

   Hihi dat lijkt mij ook een beetje lastig ?

 • Reply yvonne 17 maart 2017 at 09:33

  Wat een onwijs leuke webshop zeg! Echt leuk de info achter de sponsor!

 • Reply Josine 20 maart 2017 at 09:47

  Wat leuk, zo’n spotlight. Leer je toch weer andere sites kennen! Wel jammer, de foto’s laden niet (of ligt dat aan mijn computer?). Liefs, Josine
  Josine heeft onlangs geplaatst…liefde voor denim deze zomerMy Profile

  • Reply Inge 20 maart 2017 at 10:30

   Nu doen de foto’s het als het goed is wel! 🙂